Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז עכשיו בפריים ליס ידחפו אותן לכל מקום אפשרי?

מעניין מה עלות הליסינג הפרטי לרכב כזה.

לא בכל מקום, כי משום שלדבר הזה אין תקן זיהום יורו5, הוא לא יוכל להימכר כאן בשנה הבאה... הרשו להם ליבא 300 השנה וזהו. כלומר ,יהיו רק 300 מאושרים. מבחינתי, ביזוי המותג MG.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש בזה משהו בביזוי.

אני חושב שמוטב להן, לכל היצרניות הסיניות לעבור עוד איזה מחזור של פיתוח ושיווק דגמים במדינת המולדת שלהן לפני שהן מתחילות את ההפצה לעולם, בסך הכל הם הגיעו למכונית שמשתרכת דור אחרי חברותיה לקבוצה שמוצאן ביפן או אירופה, בקצב ההתפחות שלהם הדור הבא של הדגמים יהיה רלוונטי מול המתחרות המבוססות והעניין העיקרי בהחדרת המכוניות לשווקים החדשים יהיה ביסוס שם ואיזשהי תדמית.

פורסם

קראתי ביקורות על האוטו והוא ממש לא מוצלח, ועוד ביחס למחיר שלו הוא ממש גרוע.

אבל בישראל זה יכול ללכת חבל על הזמן כי... טוב אנחנו ישראלים אין מה לעשות, יהיה אותו סיפור כמו המאזדה 3.

בחיים לא הייתי קונה את האוטו הזה, אוקטביה 1.8 טורבו הרבה יותר עדיפה עליו.

They are trying to ban me...

פורסם
המילה להגדיר את המכונית הזו היא מרושלת. מנוע 1.8 טורבו גס ורועש, הגם שמייצר 160 כ"ס, הנאלצים להתמודד עם משקל בהמי של 1.6 טון, מספק ביצועים של מכונית 1.6. נוחות הנסיעה נעה בין בינונית במקרה הטוב לגרועה ברוב המקרים. איכות הפלסטיקה בחלק מהמקומות מרושלת - ובכלל, זו מכונית שמזכירה את היונדאי סונטה של שנות התשעים; הרבה פח, מעט אוטו. לאחר 200 ק"מ מאחורי ההגה של הדבר הזה, הדבר הכי נועז בו זה תג המחיר החצוף.

לו היו מוכרים אותה במחיר של מאזדה 3, ניחא. תמיד היו קונים למכוניות גדולות, טיפשות ולא יקרות(מי זוכר את הקיה קלארוס, דייהו אייס/פרינס ולגנזה, שברולט קורסיקה וכו' וכו'). אבל ב-145K :oops:?

ולעניין שווי השימוש, הוא פונקציה של מחיר המחירון הרשמי :cry:.

1.6 טון?! :shock: מה הם חושבים לעצמם?

Bimmer

פורסם

בחיי שאני לא יודע איפה רואים כאן עיצוב טוב. אני רואה כאן רכב שצועק "אני סיני". וזה לא משהו שקצת עור, סאנרוף, ומגדש טורבו יכולים לחפות עליו.

פורסם
מעניין אותי עניין החלפים במוסך. ז"א לרכב סיני - חלק חילוף סיני הוא בעצם מקורי. אז מאיפה יגיעו הזולים?:|

בחיי זו אחת התגובות הכי מצחיקות וגאוניות שקראתי היום :lol:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במחיר הזה , רק פראיירים יקחו גרוטאה כזו. (למעשה בכל מחיר)

אם הם רוצים להכנס חזק לשוק הם צריכים למכור רכב קבוצה 4 (לשעבר) במחיר של רכב קבוצה 2 או 3 (לשעבר)

כלומר לתת לצרכן קבוצה אחת מעל.

נתוני צריכת הדלק של הצרכן הם סופר אופטימיים כשמסתכלים על המשקל ושאר נתוני המנוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
במחיר הזה , רק פראיירים יקחו גרוטאה כזו. (למעשה בכל מחיר)

אם הם רוצים להכנס חזק לשוק הם צריכים למכור רכב קבוצה 4 (לשעבר) במחיר של רכב קבוצה 2 או 3 (לשעבר)

כלומר לתת לצרכן קבוצה אחת מעל.

נתוני צריכת הדלק של הצרכן הם סופר אופטימיים כשמסתכלים על המשקל ושאר נתוני המנוע.

זה בערך מה שהם נותנים, רכב קבוצה 4 בסיסי עולה באזור ה- 160K ש"ח והם מציעים ב- 145K ש"ח רכב באותו גודל אבל עם מפרט איבזור של רכב קבוצה 4 שעולה 170K וצפונה (עור, חלון בגג, חישוקים קלים, מושב חשמלי וכו').

אני חושב שרוב המכוניות האלו ימכרו דרך חברת הליסיג שלהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אם האוטו היה בעל גימור שמבייש אפילו את הדגמים הכי יוקרתיים שיש לעם הגרמני להציע, וגם אם היה מנוע שחולק מכלולים עם למבורגיני , כל זה לא משנה כי כשתפגוש את הקיר או הרכב ממול האוטו עדיין יהפך לפחית מעוכה.

מי שנוסע ברכב כזה מהמר על החיים שלו.

פורסם

ענין קבוצות הרכב ברכבים חדשים אינו רלוונטי להיום. להקביל מחיר רכב לקבוצה כלשהי זה כמו לשאול איך מחשבים נקודות חובה חדשות לפי השיטה הישנה.

אאל"ט, כיום שווי שימוש הוא לפי 2 אחוז משווי הרכב לפי מחירון רשמי. בינואר 2011 זה יעלה ל-2.5 אחוז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ענין קבוצות הרכב ברכבים חדשים אינו רלוונטי להיום. להקביל מחיר רכב לקבוצה כלשהי זה כמו לשאול איך מחשבים נקודות חובה חדשות לפי השיטה הישנה.

אאל"ט, כיום שווי שימוש הוא לפי 2 אחוז משווי הרכב לפי מחירון רשמי. בינואר 2011 זה יעלה ל-2.5 אחוז.

.

לכאורה נכון, אבל עניין המחיר הדומה נשאר; ולכן, בעצם, כן נשארו "קבוצות". יש את קבוצה "2", של מחירי מזדה 3/פוקוס/מגאן וכו', ויש אחרות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...