Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראו .. ימים יגידו מה יהיה.

מה שאני יכול לתרום ממקור ראשון.

לאישתי היתה C4 ליסינג מפריים-ליס, אוטו חביב שהגיע זמנו להחלפה והוצע לנו את ה MG, כיוון שזה ליסינג ואין הרבה מה להפסיד, ולמרות שאני חובב אירופאיות אך גם חובב הרפתקאות, למה לברוח מבלי לנסות? אמרתי יאללה ניקח, מקסימום נחליף למשהו אחר.

הרכב כבר שבועיים אצלנו, ואני מופתע טובה, הגימור הפנימי טוב, בהחלט טוב יותר מאיכות הפלסטיק של ה C4.

יש כמה פיספוסים אך לא הרבה.

הרכב נוסע לא רע, קצת כבד בתאוצה אך טוב במהירויות גבוהות.

קצת מפריע לי ההיגוי שבהשוואה לאירופאיות רך מדי, פחות מהודק, מזכיר יותר רכב אמריקאי. אולי בגלל צמיגי המקסיס שהוא נעול בהם.

לרכב יש נוכחות כביש של רכב יוקרה, מסובב ראשים, והרבה סימני ידיים על החלונות, בהחלט משדר כיוון לרכב אירופאי מאשר לרכב מהמזרח. אם לא היו אומרים שזה סיני, אפשר בהחלט היה לטעות במוצאו.

מה שמעניין במה שאתה כותב, זה שבעצם הם מציעים אותו לליסינג במחיר C4, אם הבנתי נכון. כלומר, המחירון לפרטיים הוא פיקטיבי לחלוטין, למטרת שימור ערך מול הבנק, הרווח שלהם הוא כ"כ גדול, עוד יותר מאשר ברכבים הרגילים, שזה כמעט בלתי מוסרי ;-).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב בחול הMG\SAIC 550 נמכרות במחיר רצפה בערך שווה לפאביה 1.2 (105 כ"ס) ידנת אבזור בסיסי ביותר.. ועדיין אף אחד לא קונה אותן בגלל שהן פשוט נוראיות מכול בחינה במיוחד מבחינת הבטיחות.

בינתיים נמכרת בצ'ילה והמחיר יקר ממה שחשבת. לאירופה היא לא מגיע עקב אי-התאמה לתקן יורו 5. היצור מתקיים במקביל בסין ובאנגליה. התוצרת האנגלית (למשל MG6) זוכה לשבחים בעיתונות הרכב. התוצרת הסינית - לגינוים. המחיר של 145 K ש"ח נשמע מופרז ולבטח לא משתלם בליסינג תפעולי. גם הלקוח הפרטי אפילו במקרה של הנחה נדיבה צריך לחשוב פעמיים, כי הרי ידוע שרכבים הסיניים מתקלקלים בסין הרבה יותר מהיריבים היפניים והקוריאניים.

פורסם
תראו .. ימים יגידו מה יהיה.

לרכב יש נוכחות כביש של רכב יוקרה, מסובב ראשים, והרבה סימני ידיים על החלונות, בהחלט משדר כיוון לרכב אירופאי מאשר לרכב מהמזרח. אם לא היו אומרים שזה סיני, אפשר בהחלט היה לטעות במוצאו.

יש כאלה שיחשבו שאתה יחצ"ן, האמנם כך?

לא באותו המחיר, ישנו פער לא גדול של כמה מאות ש"ח לחודש.

כמה מאות ש"ח לחודש הם סכום אדיר במימדיו לאזרח הממוצע, ואפילו למהנדס שמקבל רכב ליסינג. "פער לא גדול" על סכום כזה אפילו לא יגיד הבעלים של החברה שנותנת את הליסינג...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא באותו המחיר, ישנו פער לא גדול של כמה מאות ש"ח לחודש.

לצורך חישוב מס, רכב שכזה אמור להיות משוערך ב-2,900 ש"ח לחודש +- .

(2% מ-145,000).

האם אכן כך ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ת

גם סוסיתא בערב הסעודית תסובב ראשים והחלונות שלה יהיו מלאים סימני ידיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לצורך חישוב מס, רכב שכזה אמור להיות משוערך ב-2,900 ש"ח לחודש +- .

(2% מ-145,000).

האם אכן כך ?

מבלי להכנס לשווי שימוש, אלא למחיר הליסינג לאירגון, דמי השכירות של הרכב הזה יקרים מה C4 בכ 400 ש"ח לחודש. במחיר הדומה או הנמוך מקיה מגנטיס או לסיביק ואולי למזדה5 לצורך הענין ברמת גימור פשוטה. לטעמי מבלי להכנס לתכונות כביש דינמיות כאלו או אחרות שאולי הסיביק נותנת יותר, מבחינה של חבילה שכוללת את כל התוספות האפשריות ברכב לדעתי זו עיסקה לא רעה, לכן היא בוצעה, כמובן שאם ה C5 היתה קרובה למחיר הזה הייתי בוחר ב C5 אך היא הרבה יותר יקרה.

ולא... אני לא יחצ"ן ואין לי שום אינטרס, עיינתי במיקרה בשירשור הזה וסתם בא לי לשתף ממקור ראשון.

הרכב לא פאר היצירה אבל גם לא משהו שצריך לברוח ממנו, מי שירצה יקבל ומי שלא ..לא.

פורסם

נשמח לשמוע התרשמות שלך ושל אשתך בהמשך הדרך, תעדכן איך הנסיעה, הנוחות בנסיעות ארוכות ובכלל, אם יש תקלות, וכו'.

תהנו!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
נשמח לשמוע התרשמות שלך ושל אשתך בהמשך הדרך, תעדכן איך הנסיעה, הנוחות בנסיעות ארוכות ובכלל, אם יש תקלות, וכו'.

תהנו!

קצת התרשמות לאחר כ 3000 ק"מ.

במקביל לMG יוצא לי לנהוג על אוקטביה דיזל, פז'ו 407 ובעבר כאמור על ה C4.

תקלות - בינתיים אפס.

חסרונות- מושבים קדמיים מתאימים אולי לישבן של סינית סקסית, צרים וקצרים מדי, עלול להפריע בנסיעות ארוכות, אני הרגשתי השבוע בנסיעה לרמת הגולן שרגל ימין יושבת על שפת המושב (החלק היותר גבוה) דבר הגורם ללחץ ולתחושת אי נוחות ברגל.

ההגה קל מדי, אינו משתווה להגה המצוין של ה C4, או ה407, חסרה לי התנגדות הכביש בסיבובים בהגה.

השליטה במערכת השמע והתצוגה של הרדיו פשוטה ומסורבלת לטעמי, כל נסיון לשנות משהו שם גורם בשוגג לאיבוד הגדרות התאריך והשעה.

עד שמתרגלים... לא מצאתי גם פונקציה של RDS? אם זה המונח הנכון שחשוב בנסיעות ארוכות, התחנה מאבדת קליטה ולא מוצאת גל חדש.

יתרונות.

הרכב מהנה!!! להפתעתי הרבה בכבישי הצפון המפותלים נהנתי מכל רגע, למרות ההגה... הרגשה בטוחה, יציבות גם במהירות גבוהה, וכח זמין של המנוע.

המנוע מגיב ממצב עמידה עד כ 60 קמ"ש לדעתי חלש יותר מה407 או האוקטביה, אבל אם האחרות מעל 80 קמ"ש מתחילות להחנק ולהסס בלחיצה על הדוושה כאן הסיפור שונה לחלוטין, הטורבו מורגש מ3000 סל"ד, ובמהירויות שיוט בכבישים מהירים הוא זמין ומגיב היטב, עקיפות בטוחות, תאוצות ביניים מצוינות, אחלה.

נוחות - רכב קצת קשה וקופצני בעיר, ה407 לוקחת כאן בנוקאוט, ה C4 בנקודות, האוקטביה די דומה.

בכביש המהיר או כאשר הרכב עמוס יותר מאדם או שניים, העסק משתפר.

לסיכומו של עניין, אם הייתי צריך לעלות שוב לצפון ולהנות מכל 4 הרכבים שציינתי הייתי בוחר במפתיע בסינית.

לנסיעה ארוכה לאילת למשל 407 תתאים יותר.

שישפרו את ההגה, שיחליפו את המושבים הקידמיים ברחבים ובמפנקים יותר ויש כאן רכב לא רע בכלל.

פורסם

שאלה עיקרית כמה החיים שלך שווים?

כאשר מכוניות אלה לא ממש מוצלחות בלשון המעטה במבחני ריסוק

וכמו שלא תסמוך על צמיגים סיניים שיעצרו לך את הרכב במרחק הקצר ביותר כאשר אתה צריך בחירום - שמור מרחק מהן כמה שיותר מהר

קובי

:-)

פורסם
מבלי להכנס לשווי שימוש, אלא למחיר הליסינג לאירגון, דמי השכירות של הרכב הזה יקרים מה C4 בכ 400 ש"ח לחודש. במחיר הדומה או הנמוך מקיה מגנטיס או לסיביק ואולי למזדה5 לצורך הענין ברמת גימור פשוטה. לטעמי מבלי להכנס לתכונות כביש דינמיות כאלו או אחרות שאולי הסיביק נותנת יותר, מבחינה של חבילה שכוללת את כל התוספות האפשריות ברכב לדעתי זו עיסקה לא רעה, לכן היא בוצעה, כמובן שאם ה C5 היתה קרובה למחיר הזה הייתי בוחר ב C5 אך היא הרבה יותר יקרה.

ולא... אני לא יחצ"ן ואין לי שום אינטרס, עיינתי במיקרה בשירשור הזה וסתם בא לי לשתף ממקור ראשון.

הרכב לא פאר היצירה אבל גם לא משהו שצריך לברוח ממנו, מי שירצה יקבל ומי שלא ..לא.

והשאלה העיקרית - מה קורה במקרה של תאונה שכידוע לך יש לא מעט בארצנו?

קובי

:-)

פורסם
לטעמי מבלי להכנס לתכונות כביש דינמיות כאלו או אחרות שאולי הסיביק נותנת יותר, מבחינה של חבילה שכוללת את כל התוספות האפשריות ברכב לדעתי זו עיסקה לא רעה,

איך אפשר לקחת אוטו בגלל האבזור ? ועוד מול הונדה סיביק ?

פורסם
שאלה עיקרית כמה החיים שלך שווים?

כאשר מכוניות אלה לא ממש מוצלחות בלשון המעטה במבחני ריסוק

וכמו שלא תסמוך על צמיגים סיניים שיעצרו לך את הרכב במרחק הקצר ביותר כאשר אתה צריך בחירום - שמור מרחק מהן כמה שיותר מהר

מי קבע את זה?

מהיכן המידע שהמכונית הזו אינה בטוחה ומסוכנת? יש לך סימוכין לכך? או רק ניזון משמועות על רכבים סיניים אחרים...

היצרן מתחיל שיווק באירופה השנה, ובמקביל מייצר את הרכב הזה בבריטניה כן... על חורבות רובר לשעבר...

נחכה למבחן האירופאי כדי לחרוץ דעה.

תצרוכת דלק 1:10 לפי מחשב הרכב ולפי מהירות ממוצעת של 40 קמ"ש שהרכב עבר בחיו.

• תוכן חדש...