Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוגמא חיה לאיך לא כותבים הודעה בפורום

hanan142
שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם קניתי לפני כשבועיים סוזוקי ליאנה2007 מאוד מרוצה ממני למרות כל הביקורות הרעות פה ושם שראיתי כאן אותי היא משרתת בסדר גמור יש רק משהו אחד אינו מובן לי. הדלק, תידלקתי לפני מס' ימים ויש לציין כי המהירות הקבועה שלי בעיר שרוב הזמן הנסיעה היא בעיר נעה בין 80 ל 90 באזורים שניתן להגיע אליהם למהירות הזו כמובן העניין הוא דילקתי אמנם לא מלא מאז שקניתי את הרכב התידלוק האחרון שלי היה לפני כ 3 ימים ועכשיו המחוג מראה לי לאחר יום של התידלוק הוא ירד בכמה סנטימטרים מה שלא כל כך נראה לי הגיוני שהוא אכל כל כך הרבה ביום אחד שלא נסעתי גם הרבה למישהו יש הסבר לכך?

שלום גם לך מההנהלה. לקראת ההודעה הבאה מומלץ לכתוב עם סימני פיסוק כדי שנבין מה אתה רוצה, וגם לכתוב כותרת נורמלית כדי שהשרשור לא יינעל כמו זה.

אה, ותפסיק להיות היסטרי, האוטו בסדר גמור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...