Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי פשוט ונכון לעשות להיכנס לאתר הרשמי של אלפין ולראות אילו מכשירים תומכים אי פוד.

http://www.alpine-europe.com/alpine/cms/details.php?t=68

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אי פוד זה נגן mp3 של חברת אפל שקיבל שם עולמי והפך להיות אופנה.

יש המון מכשירים שיותר טובים ויותר זולים מהאי פוד אבל אנשים בכל זאת קונים אי פוד בגלל השם.

נראה לי שבנוסף לתמיכה של מכשיר מסויים באי פוד צריך לקנות גם איזה מתאם (לפחוד בסדרה היותר ישנה לדוגמא ה 9835

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

נכון BASS אתה בהחלט צודק צריך לקנות מתאם מיוחד ל איי פוד! חשוב לדעת שהמתאם הזה ביכלל לא זול.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מדובר במתאם

USB?

? איזה חיבורים בינהם למכשיר?

המתאם מתחבר על האיינט של האלפיין. מהמתאם יוצא תקע ישירות לתוך I-POD שגם דואג להטעין אותו.
פורסם
אני לא מבין למה צריך ת'שטויות האלה אם יש לך גם ככה דיסקים של MP3.
IPOD בא בגודל 80GIGA, תחשוב שיש לך שדיסק נייד עם 80 GIGA שבחשבון מהיר:

זה בערך 11.4 דיסקים של 700 MB (וזה בכלל לא מדוייק המספר הזה)

ואם יש לך שירים באורך ממוצע של 4.5 דקות, דיסק של 700 יכיל 155 שירים בערך,

לעומת הIPOD שמסוגל להגיע ל1777 שירים ! בערך לפי הממוצע הזה.

וגם אם הIPOD הוא 5 GIGA, תחשוב, דיסק MP3 אתה צורב פעם אחת, אי אפשר לשכתב אותו

(אלא אם אתה משתמש בדיסקים RW שאותם לא כל רדיו דיסק קורא)

אתה לוקח את הIPOD, מטעין בשירים במחשב, יורד עם הIPOD

שלך לאוטו , מחבר אותו לחיבור שיש לך לרדיו דיסק בתא כפפות, שם אותו שם ויש לך

שליטה מהרדיו דיסק על הIPOD, כמו כונן חיצוני, סיימת לשמוע? לקחת את הIPOD טענת

בשירים חדשים ושוב נסעת..

זה חיסכון מפגר בדיסקים, שלא נדבר על המקום ועל הנוחות.

Race Smart

פורסם

לי יש את המתאם הנ"ל עם 9835, הוא לא כזה יקר, עלה לי 100 דולר בחנות רגילה, בטח אפשר למצוא בפחות, ואין משהו יותר נוח מזה, הדבר היחיד שמפריע זה שיש טיפה רעש כי מה שפותח את השירים זה האי פוד ולא הפאנל עצמו, זה כאילו לחבר משהו ב LINE IN, אז האיכות טיפה יורדת, אבל לא משהו שמפריע ממש.

את המתאם צריך לכל המכשירים של אלפיין גם לסדרות החדשות, השוני הוא בתמיכה של הפאנל לאי פוד, בסדרות 983X זה נראה כמו צ'ינג'ר, בעוד ש בסדרות 985X הוא יודע שבאמת מחובר לו אי פוד

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
ככל הידוע לי הIPOD בעל הנפח הכי גדול הוא 60GB אלא אם כן יצא אחד חדש בזמן האחרון. 80GB זה לא 11.4 דיסקים של 700MB אלא 114 דיסקים.
לגביי ה80G צודק, הסתכלתי באתר ואכן יש "רק" (:-)) 60G, אבל לגביי הדיסקים,

התבלבלתי בין 8G ל80G...

Race Smart

פורסם

לכל המעוניין מתאם כזה לאיי פוד עולה בסביבות ה אלף שקל אצל אפריל טק ליין. כך שבאמת 100 דולר זה לא כזה יקר.

פורסם

בסדר אבל תעשה חישוב כמה יעלה לך האיי פוד לעומת צריבה של דיסקים.

וגם נגיד שאני לא צורב בדיסקים של RW ואני תמיד קונה דיסקים אז זה הולך ככה:

50דיסקים של ורבטיב חברה אחת הטובות והיקרות (70 ש"ח במקרה הגרוע) כפול 700 מגהבייט שבכל דיסק יוצא לך 350 ג'יגהבייט וכל זה בעד 70 שקל ?!?! שלחשוב שרק הכבל עולה לך 1000 שקל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...