Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, yoav911gt2 כתב:

לקוליאוס יש רק 5 מושבים. 

צודק, טעות שלי...

התכוונתי לסניק אבל ראיתי שכבר מישהו העלה את האופציה שלה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Jeka88 כתב:

אם אתה מסתכל על האקסטרייל אז אתה יכול להסתכל גם על רנו קוליאוס, זה בדיוק אותו הרכב בעטיפה שונה וככל הנראה הרנו תהיה זולה יותר לרכישה בדיוק בגלל הסטיגמות של הישראלי הממוצע.

"אותו הרכב" זה נכון ביחס למערכת ההנעה.
אבל יש איכות חומרים והרכבה שונה
אם אני מייעד את הרכב לשימוש של 5 שנים
זה גיל שהצרפתיות סובלות ממחלות חשמל ופלסטיקה

עריכה אחרונה על ידי פיזיקאי שימושי
פורסם

אתה יותר ממוזמן להיכנס לכל 3008/5008 החל משנת 2017 ולהגיד לי ממה אתה סובל שם מבחינת פלסטיקה או חשמל.

מספיק עם השקר הזה כבר...

כמובן שיש עניין של עייפות החומר אבל זה בכל רכב בלי קשר למוצא שלו.

מצד שני אני חושב לעצמי שמעולה שיש אנשים שחושבים כמוך, בגלל הסטיגמות האלה אני יכול לקנות רכב שעולה על האסייתי בכמה רמות ובזול יותר.

פורסם

@Jeka88 
כמה זמן וכמה ק"מ עברת עם ה5008 שמופיע לך בחתימה?  איך האמינות שגילה עד כה?
אני גם מחפש רכב 6-7 מקומות, הוא עלה לי על הרדאר אך נושא האמינות גורם לחשש.

פורסם (נערך)

@vxlan

הוא אצלי מאפריל 2023 ועברנו איתו 50 אלף ק״מ, למעט מסרק הגה שהוחלף במסגרת האחריות לא היה משהו מיוחד(הרכב נקנה מאלדן עם עבר של ליסינג).

בזמנו חשבתי שיש בעיה עם זה שהסטארטסטופ לא עובד אבל זה משהו שבוטל תוכנתית.

למעט טיפולים רגילים של שמנים/בלמים/צמיגים לא היה משהו מיוחד, אני עם הגרסא של ה180 כ״ס.

הוצאתי גם היסטוריית טיפולים מהחברה של הבעלים הקודם וראיתי שהוחלף מכסה שסתומים כשהרכב היה עם איזור ה40 אלף ק״מ.

היום הוא עם 111 אלף ק״מ.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Jeka88 כתב:

במה הוא יהיה עדיף חוץ מאמינות?

בכלום. אני לא סובל את האאוטלנדר. מתעב כל שנייה שאני נאלץ לנהוג בו.

אבל האמינות שלו היא לא המצאה, וסיפורי הזוועה של הצרפתיות/פורד גם הם לא המצאה

אלא דברים שחוויתי על בשרי. בגזרת השאלה המאוד-מאוד נפוצה ״7 מקומות אמין משומש״ הוא תמיד יקפוץ ראשון ובצדק.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, רק ידני כתב:

איך האמינות של הסיטרואן פיקאסו 1.6 T עם ה165 כ"ס מהשנתונים לפני 2018?

ה165 מגיע עם גיר פלנטרי יפני של 6 או 8 הילוכים ( תלוי שנתון). דגם מוצלח ואמין. היה אצלי דגם 2015 , נקנה עם 70к נמכר אחרי 6 שנים עם 140. חוץ מטיפולים שגרתיים, משאבת דלק שהחלה לגמגם ב130 ולכן הוחלפה. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 17 שעות, hans כתב:

בכלום. אני לא סובל את האאוטלנדר. מתעב כל שנייה שאני נאלץ לנהוג בו.

אבל האמינות שלו היא לא המצאה, וסיפורי הזוועה של הצרפתיות/פורד גם הם לא המצאה

אלא דברים שחוויתי על בשרי. בגזרת השאלה המאוד-מאוד נפוצה ״7 מקומות אמין משומש״ הוא תמיד יקפוץ ראשון ובצדק.

יש לך נסיון עם האקסטרייל?

פורסם

קשקאי 2022: מנוע 1461 סמ"ק 115 כ"ס וגיר DCT כפול מצמדים.

אקסטרייל: מנוע 1598 סמ"ק 130 כ"ס וגיר רציף.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 25.5.2026 בשעה 11:49, פיזיקאי שימושי כתב:

אני נוסע 80 ק"מ ביום, בינערוני, מחפש רכב ל-5 שנים קדימה, ולא רואה ביד 2 אלטרנטיבות
יש קצת סורנטו או סנטפה, אבל גם הן לא ידועות כאמינות, ולעומתן, האקסטרייל זה רכב שרואים לא מעט על הכביש.
ומאידך, פחות מפתה לקנות רכב בן 12 (אאוטלנדר)
בהינתן שהגיר רגיש, האם הבעיות הן פונקציה של היסטורית התחזוקה והטיפולים
ככל שטופל בזמן (מורשה, מתועד), האם זה סיכון יותר מרכבים אחרים בגיל הזה?

זה שאתה לא מוצא אלטרנטיבות טובות במסגרת התקציב שלך לא יקנה אמינות למה שכן מצאת, במקרים כאלו מותחים את התקציב או ממתינים או מתפשרים
לא כל הנוצץ זהב - ולרוב יש סיב שרכבים מסויימים (אוטלנדר) שומרים על הערך בצורה מצויינת ואחרים פחות.
ואכן אוטלנדר עם 200K ק"מ שטופלה באופן מסודר לרוב תשרוד ללא בעיות עוד 100K עם מטפלים לפי הספר.

בתאריך 26.5.2026 בשעה 12:52, Jeka88 כתב:

@vxlan

הוא אצלי מאפריל 2023 ועברנו איתו 50 אלף ק״מ, למעט מסרק הגה שהוחלף במסגרת האחריות לא היה משהו מיוחד(הרכב נקנה מאלדן עם עבר של ליסינג).

בזמנו חשבתי שיש בעיה עם זה שהסטארטסטופ לא עובד אבל זה משהו שבוטל תוכנתית.

למעט טיפולים רגילים של שמנים/בלמים/צמיגים לא היה משהו מיוחד, אני עם הגרסא של ה180 כ״ס.

הוצאתי גם היסטוריית טיפולים מהחברה של הבעלים הקודם וראיתי שהוחלף מכסה שסתומים כשהרכב היה עם איזור ה40 אלף ק״מ.

היום הוא עם 111 אלף ק״מ.

111K ק"מ בעיניי זה לא קנדידט לאמינות - לא שאני אומר שהרכב לא אמין (החזקתי הרבה צרפתיות במהלך השנים) אבל הרכב יצריך התעסקות נוספת במשך שנים (לפחות באחוזים הרבה יותר מהאוטלנדר) והוא צריך להחליט אם בא לו על זה, או שהוא יקנה ועוד ממש מעט זמן נמצא שרשור חדש על מכירה וחיפוש מחדש.

פורסם
לפני שעה, פיזיקאי שימושי כתב:

הדגם נותן 156 כ"ס במקום 160 שיש בשאר דגמי הבנזין

מדובר במנוע זהה לחלוטין לגרסאות האחרות. יתכן שמדובר בטעות הקלדה או בהגדלת ראש של המקליד/ה לא משהו שהייתי מתעכב עליו.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...