Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראת לעומק את ההודעה הקודמת שלי מאתמול בלילה? 

הבנת לאן הולך החצי אינץ' הזה?! 

הכל מוסבר שם עם כמה אלטרנטיבות לבדוק.

לגבי הפלסטיקה הקיימת, מאחר ואינני מתקין אין לי תשובה עבורך. יתכן וניתן לאלתר שם משהו שימקם את היחידה בצורה קצת יותר מוצלחת בתוך הפלסטיק ו/או לשייף קצת ממנו בשביל יחס המסך השונה, במידה ואכן נבלע מאחורי המסגרת. 

פורסם

קראתי ברפרוף את השרשור. 

אני בעלים של מזדה 3 ספיריט 2014. 

וניתן להתקיד עליה אנדרואיד אוטו אפל קאר פליי, עלידי כמה שלבים למי שלא ידע. 

1- עדכון גרסה של מערכת קיימת., מחייב דיסק און קי ותוכנה, ולעשות כמה שלבים די פשוטים האמת באוטו. 

2- מחליפים את היחידה שיושבת מתחת למשענת יד, איפה שמתחבר הכבל. 

זה כבר דורש קצת ידיים ממש בקטנה, יש מדריכים ברשת וקבוצות תמיכה בווטסאפ שאני חלק ממנה. אם ירשו לי פה אשלח קישור. 

3- החלק מוזמן מעלי אקספרס מגיע עם כל מה שצריך, ולאחר מכן יש לך אנדרואיד אוטו על המסך המקורי של מזדה בחיבור כבל, ויש גם אלחוטי, או מחברים מתאם אלחוטי. 

אם מישהו לא ידע שהאופציה קיימת אז היא קיימת. ישנם לא מעט אנשים שעושית התקנות אלו בתשלום יחיסת לא גדול. 

מקווה שעזרתי. 

IMG-20250222-WA0028.jpg

IMG-20250829-WA0128.jpg

IMG-20250918-WA0124.jpg

IMG-20250919-WA0006.jpg

IMG-20251001-WA0010.jpg

• רעיון טוב! 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 26 דקות, timur2008 כתב:

קראתי ברפרוף את השרשור. 

אני בעלים של מזדה 3 ספיריט 2014. 

וניתן להתקיד עליה אנדרואיד אוטו אפל קאר פליי, עלידי כמה שלבים למי שלא ידע. 

נכון.
התקנתי אצל מתקין מומחה יחידה כזו במזדה 2 2018 וגם במזדה CX5 2016. עובד מצוין. רק כשזה מחובר, הוצאת שיחות מתבצעת רק ע"י הממשק של המערכת הזו, ולא ניתן להוציא שיחות מהמערכת המקורית של הרכב. זה החיסרון היחידי וכל השאר מצוין.

פורסם

@lior00 כמו שטום הסביר הגודל של הפאנל בשתי המערכות לכאורה אמור להיות זהה.  (אני לא סגור על זה)

עד כמה שהבנתי היית מרוצה מהפאנל הקודם, אם הוא אצלך תבדוק אם הוא מתאים למערכת הקיימת. 

פורסם

הפאנל באופן כללי זועה מבחינת מראה כי הוא גדול ומסיבי כמו מסך של פעם, המסך הקודם שהיה הוא 9 אינץ אז לא הבחנתי ב "בליעה" של המסך בחלק התחתון.

מחר אדבר עם היבואן של הפאנלים שהזכירו, אבדוק איתם על פאנל יותר מודרני ואם לא אז לפיתרון בנושא הבליעה אולי קצת לשייף...

פורסם

דיברתי עם היבואן של הפאנלים, אמרו שאין פאנל 9.5 ואין פאנל עם מסגרת דקה, אמרו לי לחפש אולי באלי אקספרס...

מצרף תמונה שתראו את החלק התחתון נחתך בחלק של האותיות, וזה צולם מלמעלה אם זה היה בקו ישיר למסך זה היה חותך חצי מהאות (מבחינת גובה)

20251109_175931.jpg

פורסם

שתבינו כמה זה נראה זוועה נניח פה

אני מאבד פה איזנ 3 סנטימטר גובה של מסך...

מה לעשות?

לא רואה פאנלים של 9.5

האם לנסות אולי לקנות פאנל של 10?

השאלה אם זה ייכנס ויתאים

20251109_211830.jpg

20251109_210159.jpg

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, גולדן191 כתב:

חייב להגיד לך שמבחינתי זה נראה ההפך מזוועה, אתה רק מקדם אותי למצב שאני מוציא 200$ בעליאקספרס (או חופר לבדוק אם מה שיש בארץ טוב לפג'ו 208 שלי)

הסתכלת על החלק התחתון?

אתה מבין שבפועל אני מקבל מסך שקטן מ 9.5? בגלל שהמסך נבלע?

עצם זה שהוצאתי 1600₪ על מסך איכותי 9.5 אני מצפה לקבל תמורה מלאה...

בפועל אני מקבל מסך שקטן מ 9.5 ואולי באיזור ה 8/8.5 ומקבל חלקים שנבלעים

עריכה אחרונה על ידי lior00
פורסם
לפני 3 דקות, lior00 כתב:

בפועל אני מקבל מסך שקטן מ 9.5 ואולי באיזור ה 8/8.5 ומקבל חלקים שנבלעים

פספסתי את זה, תדבר עם המתקין שיסדרו לך, זה נראה טוב ואני בטוח שעובד טוב ממה שהיה לך מ 2014

אני גם עם מסך מ 2014 לצערי עדיין

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

פספסתי את זה, תדבר עם המתקין שיסדרו לך, זה נראה טוב ואני בטוח שעובד טוב ממה שהיה לך מ 2014

אני גם עם מסך מ 2014 לצערי עדיין

זהו השאלה איך יסדרו?

אין פאנלים של 9.5 אינץ

והשאלה אם פאנל של 10 אינץ יתאים, מחר אדבר עם המתקין שהיה אצלי אולי יהיה לו פיתרון, הוא אמר לי שאין פאנלים שונים (כשדיברתי איתו על פאנל 9 אינץ שונה ממה שיהיה לי כעת)

אחזיק אצבעות שהוא ימצא דרך לסדר את זה.

אם הוא יסדר אז חד משמעית אהיה מרוצה לגמרי, האמת שהמסך מאוד איכותי אני ממליץ.

גם הבלוטוס שלו / android auto עובד בצורה איכותית

פורסם
לפני 10 דקות, גולדן191 כתב:

אם לא ניתן לסדר את זה, הייתי מצפה להחזר כספי של 50% לפחות מהסה"כ.

למה?

הפאנל הוא ממסך אחר שקניתי בחנות אחרת.

ואני קניתי את המסך הנוכחי ממקום אחר, הם לא הביאו לי פאנל (אני משער שאם היו מביאים פאנל היו לוקחים תוספת בכסף כי המסכים לא מגיעים עם פאנל וקונים את זה בנפרד)

פורסם
לפני 46 דקות, lior00 כתב:

אין פאנלים של 9.5 אינץ

JFC! 

גודל היחידה שלך זהה לזה של 9 אינץ' ב-form factor הזה. 

בהודעה שהתייחסתי למסגרות אפשריות, זו אצל היבואן של טי'אייס, לפי התמונה לא מכסה את המסגרת של היחידה, ולכן המסך אמור להיות חשוף לחלוטין. אבל היא עולה 460 ש"ח, שזה מוגזם. 

יש את הלינק לאליאקספרס עם מסגרת ב-80 ש"ח, אבל תאימות לא מובטחת, אם כי שוב, מבחינת מידות מתאים, רק ענין של קיבוע המולטימדיה לדעתי. 

שורה תחתונה, שב וחפש בעצמך מסגרות או תנסה/תחליט לגבי אחת מהנ"ל או תחתוך את הקיים ותקווה שזה יראה נורמלי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...