Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

JFC! 

גודל היחידה שלך זהה לזה של 9 אינץ' ב-form factor הזה. 

בהודעה שהתייחסתי למסגרות אפשריות, זו אצל היבואן של טי'אייס, לפי התמונה לא מכסה את המסגרת של היחידה, ולכן המסך אמור להיות חשוף לחלוטין. אבל היא עולה 460 ש"ח, שזה מוגזם. 

יש את הלינק לאליאקספרס עם מסגרת ב-80 ש"ח, אבל תאימות לא מובטחת, אם כי שוב, מבחינת מידות מתאים, רק ענין של קיבוע המולטימדיה לדעתי. 

שורה תחתונה, שב וחפש בעצמך מסגרות או תנסה/תחליט לגבי אחת מהנ"ל או תחתוך את הקיים ותקווה שזה יראה נורמלי. 

דיברתי עם היבואן של טיאייס אמרו שאין

וצריך לחפש באינטרנט

פורסם
לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

את המסגרת הנוכחית קנית מהם?

אם לא, אז אולי מה שברשותם שונה.

צריך לבחון פיזית. כאמור לפי התמונה באתר שלהם היא שונה. 

את המסגרת הנוכחית שיש לי קניתי עם המסך הקודם ואמרו לי שזה רק מה שיש...

גם במקום הנוכחי.

ואגב שמתי לב למשהו, עשיתי שיחת בבלוטוס וששמעתי את ההקלטה נשמעתי ממש חלש, אני דיי בטוח שהפאנל באמת לא מתאים למסך הזה ואולי הוא חוסם את הפתח של המיקרופון.

אמרו לי שאעביר להם תמונות והם יבדקו (קניתי מאלכסנדר)

אבל שדיברתי עם teyes לגבי הפאנלים אמרו שזה מה שיש להם ושאם לא מתאים שאנסה להזמין מאלי אקספרס

פורסם

עדכון:

קודם כל החזרתי את המסך הקודם של vicovation במסגרת 14 יום אז הורידו לי רק 5% מהקנייה אז לפחות החזרתי קצת השקעה.

לגבי הפאנל.

דיברתי עם סינקופה

אין להם את הפאנל שרציתי ואמרו שיש להם פאנל כמו שיש לי הנוכחי שמותקן ברכב (שכאמור לא איכותי, גם מסגרת ענקית וגם חותך קצת את החלק התחתון)

אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הפאנל הזה אני אשמח, אני בודק בעוד מקומות...

Screenshot_20251112_110607_Chrome.jpg

פורסם

יש לי הצעה אולי קצת עקומה אבל גם ככה המצב עקום.. 

תנסה לבדוק אם יש בהגדרות המסך עוד רזולוציות, ביחס של 16:9, ואז להעלות את התצוגה ללמעלה. 

פורסם
לפני 1 דקה, ELI001 כתב:

יש לי הצעה אולי קצת עקומה אבל גם ככה המצב עקום.. 

תנסה לבדוק אם יש בהגדרות המסך עוד רזולוציות, ביחס של 16:9, ואז להעלות את התצוגה ללמעלה. 

אכן עקום ;)

אבל אם אעלה למעלה זה אומר שהחלק העליון יוסתר קצת אז זה אותה גברת בשינוי אדרת...

ועדיין הפאנל עצמו מכוער ומסיבי

אז אם אפתור את הנושא הזה זה 2 ציפורים במכה אחת.

אולי אפילו 3 כי גם שומעים אותי בשיחה נורא חלש ויש לי הרגשה שהפאנל מסתיר את פתח המיקרופון, אז מעדיף לחזור לחלק המרכזי וזה להחליף את הפאנל

פורסם

עדכון נוסף:

אמרו לי מ סינקופה שאין להם את הפאנל והם גם לא יכולים להזמין כזה ושאחפש אולי יש בחנויות אחרות.

מאוד מוזר כל העניין הזה, כאילו יש רק פאנל אחד למאזדה 3 שנת 2014

שראוי לציין שהוא גם גדול ומכוער וכנראה גם מסתיר את המסך

פורסם

בעלי, מה שאני רואה יש כמה סוגים כמו בקישור הזה.  באלה, נראה גם הם צמודים מאוד למטה ואולי משהו עדיין יהיה מוסתר. 

זה על פניו נראה שיהיה יותר טוב.  

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, ELI001 כתב:

בעלי, מה שאני רואה יש כמה סוגים כמו בקישור הזה.  באלה, נראה גם הם צמודים מאוד למטה ואולי משהו עדיין יהיה מוסתר. 

זה על פניו נראה שיהיה יותר טוב.  

כן ראיתי את הפאנל הזה, frame a אכן נראה הרבה פחות בולט מקדימה מבחינת רוחב ויותר סולידי, הבעיה שהחלק התחתון נראה לי אותו הדבר (תקן אותי אם אני טועה) הוא צמוד למטה, נראה לך ששווה לקחת את הסיכון?

רק frame a נראה טוב, השאר הם שמנים

Screenshot_20251112_110607_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי lior00
פורסם
לפני כשעה, ELI001 כתב:

נראה לי שבזה עדיין החלק התחתון יהיה קצת מוסתר. 

אני מוכן לקחת את הסיכון ולבדוק כי אני הולך על בטוח בנושא התצוגה שזה ייראה יותר מודרני ודק אז זה איכשהו יספק אותי (כמובן שאחזיק אצבעות במידה וזה יפתור גם את הנושא של החלק התחתון)

אז אני מזמין את frame a נכון?

זה רק מה שצריך, שלא פתאום אגלה אחרי שינסו להתקין שצריך משהו נוסף אולי כבלים שונים בשביל שזה ייכנס וכדומה

Screenshot_20251112_231455_Chrome.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...