Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ימכר מעולה - אלא ידחף במחירים טובים לציי רכב,

גם שם אני מאמין תהיה להם בעיה - היום לרוב בגלל שמשלמים לא מעט גם בחברות ההי-טק על הרכב החברה דורשים ומקבלים רכבים ספציפים ורק מחיר באמת זול יעזור להם לקחת את הקורולה המיושנת על פני ג'יפון חביב.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

לא ימכר מעולה - אלא ידחף במחירים טובים לציי רכב,

גם שם אני מאמין תהיה להם בעיה - היום לרוב בגלל שמשלמים לא מעט גם בחברות ההי-טק על הרכב החברה דורשים ומקבלים רכבים ספציפים ורק מחיר באמת זול יעזור להם לקחת את הקורולה המיושנת על פני ג'יפון חביב.

עם שווי שימוש נמוך יותר מהקורולה סטיישן והאלנטרה - בטוח הוא ימצא כאלה שייקחו רכב צמוד.

יוניון גם מוכרים רכבים היברידיים למוניות, אז מנחש שגם שם יהיו מכירות.

וגם בלי יוניון, הגיעו השנה מעל 600 קורולה סדאן טורקיות בייבוא מקביל, עכשיו המקבילים יוכלו להציג שהם מוכרים קורולה סדאן מאובזרת יותר.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברים, אתם לא בסרט הנכון. אתם חושבים שיוניון לא יודעים את העבודה? אתם חושבים שהם לא סגרו כבר חוזים עוד לפני כל המהלך הארוך הזה להחזיר את הדגם? המפרט הנחות שנתפר הוא בדיוק מה שהם צריכים כדי להכניס לליסינג (כולל אפס ק"מ), השכרה, מוניות וכו'. הצרכן הפרטי גם כך לא ממש בשוק הזה, למעט כמובן המכורים -  אפילו הונדה עם המחירון האסטרונומי מכרה 438 רכבים השנה :-) 

• אהבתי 1
פורסם

טויוטה מכוונת לאלפים לא למאות בודדות,

וברור שיש כבר חוזים עם ציי רכב,

אבל בשביל שאיש היי-טק שמשלם (בערך) 4K ש"ח נטו על הרכב יבחר בקורולה ולא בטוסון או אפילו בנירו מאובזר צריך להוזיל לו את המחיר בכמה מאות טובות של שקלים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, llaavvii כתב:

טויוטה מכוונת לאלפים לא למאות בודדות,

וברור שיש כבר חוזים עם ציי רכב,

אבל בשביל שאיש היי-טק שמשלם (בערך) 4K ש"ח נטו על הרכב יבחר בקורולה ולא בטוסון או אפילו בנירו מאובזר צריך להוזיל לו את המחיר בכמה מאות טובות של שקלים.

הנירו המתומחר בחזירות ומגיע ל 180K נמכר היום בעיקר במסלולי יד 2 0ק"מ במחיר של כ 160K , הקורולה נמצאת בדיוק שם...

אני מניח שיש נהגי מוניות רבים אשר מחכים לרכב , 0 תקלות, חסכוני מאוד בדלק ועכשיו גם במחיר של מתחת ל 100K למונית , מה רע ?

הרכב ימכר טוב גם לחברות הליסינג בזה אין לי ספק כלל, מחיר נכון ומותג טויטה נמכרים טוב בארץ הקודש .

פורסם

אתה יודע בכמה מתומחרת הנירו למוניות? ממש קרוב לקורולה,

נהגי מוניות זה שוק נחמד אבל לא השוק הגדול.

ליסינג כפי שציינתי כן אבל בעיניי רק אם הקורולה תנתן במחירי שחיטה לעובדים מכיוון שאם לא העובדים לא יזמינו אותם,

עברו הימים שהחברה דחפה לעובדים מה שהחברה רצתה היום שהעובדים משלמים אלפי שקלים על הליסינג יש דרישות.

פורסם

מתפרסם היום דוח שך קרסו מוטורס. מסתבר שיש עדיין למחירים לאן לרדת.

המחירים בשוק הרכב יורדים — אבל קרסו הצליחה להגדיל את הרווחים
הרווח הגולמי של קרסו כמעט ולא נפגע ממבצעי המכירות וההנחות בשוק הרכב, והרווח הנקי זינק ב-50% ■ שני מנועי הרווח של החברה הם המותגים הסיניים צ'רי ואקספנג, בעוד רנו קורסת במכירות ■ עם זאת, רשות התחרות עשויה להמליץ שלא להאריך רישיון יבוא לחלק ממותגי קרסו, ולאתגר את אסטרטגיית פיזור הסיכונים שלה

המחירים בשוק הרכב יורדים — אבל קרסו הצליחה להגדיל את הרווחים - רכב ותחבורה - TheMarker.pdf

image.thumb.png.ab27543f28fd5868315a010bdbd6924b.png

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

מכיוון שאם לא העובדים לא יזמינו אותם

אני מניח שהקורולה הנוכחית עם האבזור "העני" יחסית פחות מיועד לעובדים שממש בוחרים את רכב הליסינג שלהם, עבורם זו באמת לא הצעה אטרקטיבית, ויותר לאלו מהסוג שאומרים להם "קח, זה רכב העבודה שלך". 

• מעניין 1
פורסם
לפני 18 דקות, madmaxx כתב:

אני מניח שהקורולה הנוכחית עם האבזור "העני" יחסית פחות מיועד לעובדים שממש בוחרים את רכב הליסינג שלהם, עבורם זו באמת לא הצעה אטרקטיבית, ויותר לאלו מהסוג שאומרים להם "קח, זה רכב העבודה שלך". 

ועדיין. איזו סיבה יש למנהל צי רכב להעדיף קורולה בסיסית לעומת byd atto 2 פלאג אין הייבריד שמאובזרת יותר וגם משמעותית זולה יותר בשווי שימוש לעובד?

פורסם

גם האלנטרה פריים מתומחרת בחזירות 161K ודלה באיבזור ומצליחה יופי בליסינג

לפני 19 דקות, דור-- כתב:

ועדיין. איזו סיבה יש למנהל צי רכב להעדיף קורולה בסיסית לעומת byd atto 2 פלאג אין הייבריד שמאובזרת יותר וגם משמעותית זולה יותר בשווי שימוש לעובד?

אחזקה ותלונות כמעט אפסיות, קורולה זה שקט נפשי .

• אהבתי 1

פורסם

כל השוק הזה הוא שוק אשראי אחד ענק שנקודות הסיום שלו היא במכירת הרכב כיד שנייה. שם זה ממשיך לפעמים אבל כבר יצא מהמעגל של גלגול אשראי בין היבואן, חברת הליסינג והחברה שמקבלת את הרכב. קורולה עדיין יהיה הרבה יותר קל למכור בשוק היד השנייה וזו נקודה חשובה מאוד עבור חברות הליסינג. אנחנו לא יודעים מה המחיר בה היא נמכרת לחברות הליסינג אבל בסוף זו הנחה מתגלגלת שמגיעה עד למנהל צי הרכב והחברה ומשם גם לעבוד בסופו של דבר. 

חוץ מזה, יש אנשים שבאמת אוהבים קורולה :-) גם אם זה בליסינג וכל נושא האמינות ושמירת ערך ממש לא מעניין אותם. 

פורסם

אכן, אבל בסוף הכל שאלה של העלות החודשית לחברה. אצלנו בחברה העובדים רואים את מחיר הליסינג שמשלמת החברה. טויוטה על שלל דגמיה בד"כ יקרה יותר בשכירות החודשית למול המתחרות הסיניות באותה הקטגוריה.

פורסם
לפני 3 שעות, דור-- כתב:

בצי אצלנו בעבודה יש כבר לא מעט סיניות - בינתיים יש שקט תעשייתי מבחינת אמינות. לא חושב שיש שם חשש אמיתי.

הצרות יתחילו אחרי 3 שנים ביד הבאה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...