Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, saar5555 כתב:

חשבתי שעדיף 16 מ 15 מבחינת נוחות נהיגה.. אשמח להסבר.

הפוך. ככל שהצמיג יותר עבה (גבוה), נוחות הנסיעה עדיפה, כי הצמיג סופג יותר מהמורות. היתרון, הדי תיאורטי במשפחתית, של צמיג חתך נמוך הוא שהוא פחות מתעוות (׳נמרח׳) בסיבובים, מה שאמור לשפר אחיזה. אבל, כאמור, זה יתרון תיאורטי לגמרי במשפחתית, שצמיג 15 הוא לגמרי מספיק ״קרבי״ בשבילה. הסיבה להעדפת צמיגי חתך נמוך היא לחלוטין אסתטית, למרות שזה לגמרי פוגע בנוחות הנסיעה.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני 4 שעות, saar5555 כתב:

לנוחות עדיף גאנט קטן וחתך גבוה של הצמיג. יש יותר צמיג שיספוג וישכך את המפגעים בכביש.

להתנהגות כביש עדיף גאנט גדול וחתך צמיג נמוך. יותר ברזל - פחות התעוותות של הצמיג בפניות.

רוב האנשים לא מגיעים לקצה ולא תוקפים פניות, ולכן הם לא ירגישו את המשמעות של גאנט גדול, מה גם, שצמיג איכותי על גאנט קטן יתנהג טוב יותר מצמיג זול עם גאנט גדול, ולצערנו צמיגים לגאנטים גדולים ובחתך נמוך - יקרים.

אז למה אנשים אוהבים גאנט גדול? כי זה נראה טוב יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, saar5555 כתב:

ב508 שלי הייתי שמח לג'אנט וצמיג 16, כפי שאני מכיר בגרסאות שהגיעו בארץ (ברובן) ועל כן אני יודע שנוחות הנסיעה בעיר טובה עוד יותר. אבל בדיזל יש בלמים גדולים יותר שלא נכנסים עם ג'אנט 17, ולצערי נשארתי איתו.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 27.11.2025 בשעה 16:46, דור-- כתב:

כאחד ששנא סיניות, ונמצא שבועיים עם טיגו 8 phev (לקחתי משיקולי עלות) - אני יכול להגיד שאני מופתע לטובה, ונכון לרגע זה, מעדיף את הטיגו על ראב 4.

בתקווה שלא אופתע לרעה בהמשך מהאמינות.

כמובן שבתור לקוח פרטי הייתי לוקח את הראב 4 משיקולי שמירת ערך פנטסטית.

לא מדגם מייצג , לפני כשבועים הגיעו 4 טיגו 8 לחברה , 2 מהם לאחר שבוע אושפזו אצל פריסבי עקב מנורת מנוע כתומה.

שבוע באישפוז ואין ממש מושג מה הבעיה , בעלי הרכב קיבלו 5008 חלופית ועכשיו מתקשים לקבל את הטיגו חזרה...

• מעניין 1
פורסם
לפני 15 שעות, 3n כתב:

לא מדגם מייצג , לפני כשבועים הגיעו 4 טיגו 8 לחברה , 2 מהם לאחר שבוע אושפזו אצל פריסבי עקב מנורת מנוע כתומה.

שבוע באישפוז ואין ממש מושג מה הבעיה , בעלי הרכב קיבלו 5008 חלופית ועכשיו מתקשים לקבל את הטיגו חזרה...

למה הם לא לקחו 5008 מלכתחילה?

פורסם
לפני 8 שעות, דור-- כתב:

למה הם לא לקחו 5008 מלכתחילה?

לא הייתה בהיצע , פריסבי משכה את הרכבים משלוחת ההשכרה שלה.

מעבר לזה התמחיר של הטיגו זול משמעותית מול כל המתחרות בקטגוריה מה שגורם לבחירה כמעט אוטומטית של המעסיק ברכב.

יכול להגיד שמול הראב 4 העלות החודשית של הטיגו זולה בכמעט 800 שקל לחודש לרכב...

פורסם
לפני 40 דקות, llaavvii כתב:

לקציני מודיעין בנקודות רגישות במיוחד אכן לקחו 5008 למרות המחיר הגבוה יותר. 

יש הנחיה להחזרת כל הרכבים הסינים בצה"ל , כולם מבינים את הסיכון של הכנסת רכב סיני לבסיסי צה"ל.

פורסם

אחרי ההוזלה של סקודה היא יוצאת במבצע מכירות ומציעה את הפאביה ב-116 אלף ש"ח.

מישהו עדין חושב על MG3 בנזין שעולה יותר?

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה אומרים על המחיר של KGM מוסו החשמלי?

240 או 260 אלף ש"ח - טנדר חשמלי קוריאני במחיר יותר נמוך מהטנדרים הסיניים של פוטון ומקסוס. 

פורסם

כושר העמסה יחסית נמוך וטווח קצר מידי,

420-380 בהתאמה יתנו בפועל 320+/- לטעמי לרכב כזה שאפילו בחלקו ישמש לעבודה, זה מעט נמוך והמחיר לא מספיק זול.

פורסם

כמה באמת ישתמשו בכושר העמסה?

היום הסילברדו החשמלי הוא בעל כושר העמסה נמוך יותר מהדיזל ועדין הוא נמכר יותר מהדיזל, למרות שהחשמלי מגיע בייבוא מקביל.

ברוב הטנדרים היום אנשים שמים בעיקר כלי עבודה שלא מגיעים למשקל גבוה.

פורסם

הסליברדו מפלצת, עם סוללה לא נגמרת,

וכושר העמסה אמנם נמוך יותר אבל עדיין מכובד (בסילברדו דיזל מעטים אלו שמגיעים למקסימום כושר העמסה) ויכולת הגרירה מעולה.

זה לא אותו פלח שוק (בסילברדו יש גם את עניין  הרשיון ג') או אולי החפיפה היא ממש בשולים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...