Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם

לטורס יהיה חיים קשים מול הסינים ולו מהסיבה הפשוטה והיא שווי שימוש של 530 ש"ח מול 1130 ש"ח של הסיניות בדגמי הפלאג אין.

הטיגו 7 בגרסאת הקומפורט ב 170K והBYD סיליון ב 167K , שתיהן בגירסאות הפלאג אין זולות בכ 800 ש"ח ברוטו לחודש.

אני מניח שהיבואן יבין זאת היטב וידאג לגירסא צנועת איבזור ב170 במהרה בימינו.

פורסם

לפני כל הסיניות, הנירו היה הלהיט התורן בציי הרכב בקרב הפלאג אין.

לא ברור למה טלקאר לא מנסה לייבא גרסה מוזלת של הנירו או הספורטאג' בתצורת הפלאג אין.

בתור ייבואן שהביא בעבר את הספורטאג' אורבן והרעיד את הקטגוריה - די מצופה ממנו למעשה דומה היום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 3 שעות, 3n כתב:

לטורס יהיה חיים קשים מול הסינים ולו מהסיבה הפשוטה והיא שווי שימוש של 530 ש"ח מול 1130 ש"ח של הסיניות בדגמי הפלאג אין.

תוקף ההנחות בשווי שימוש הם עד ל לסוף שנה. המדינה צריכה להודיע על החלטתה אם להאריך את ההנחות כמו שהן או לקצץ.

עמדת רשות המיסים = להפחית את ההנחה על פלאג אין (כנראה להשוות להיברידי) מכיוןן שרכבי הליסינג לא באמת טוענים את הסוללה.

אם העמדה הזו תתקבל - הדרך תהיה קלה יותר לטורס, קונה, נירו ואלנטרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ואז כל הפלאג אין הסיניות ייעלמו כמו שנעלמו הנירו, אאוטלנדר, ראב 4, אוקטביה, סופרב ועוד שלל דגמי פלאג אין מערביים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 21.10.2025 בשעה 20:34, madmaxx כתב:

אכן, אבל כידוע בשוק הזה צריך לדעת למכור לחברות הליסינג ואת זה אני לא יודע אם יש למכשירי תנועה שלא מתמחים בזה ולמיטב ידעתי אין להם חברת ליסינג משלהם כמו לקרסו, שדחפה כמויות היסטריות של צ'רי לציי הרכב. אין ברירה אבל לפעמים אפקט העדר משפיע מאוד על המכירות של מותג זה או אחר, אם לא רואים דגם על הכביש אז גם הצרכן הפרטי לא חושב עליו. 

דווקא יש להם, כספא היא חברת הליסינג של מכשירי תנועה ויש להם ליסינג פרטי וגם ליסינג לחברות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, itsik170 כתב:

ואז כל הפלאג אין הסיניות ייעלמו כמו שנעלמו הנירו, אאוטלנדר, ראב 4, אוקטביה, סופרב ועוד שלל דגמי פלאג אין מערביים...

לא יעלמו, ישנו צורה.

הסיניות כבר פה כדי להישאר, היצרניות הסיניות מוכיחות שהן יודעות להתחרות.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, 3n כתב:

הטיגו 7 בגרסאת הקומפורט ב 170K והBYD סיליון ב 167K , שתיהן בגירסאות הפלאג אין זולות בכ 800 ש"ח ברוטו לחודש.

אני מניח שהיבואן יבין זאת היטב וידאג לגירסא צנועת איבזור ב170 במהרה בימינו.

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20023341 הטורס בהטבת השקה 175K .

עריכה אחרונה על ידי Daniel.K
:fadein:
פורסם

לדעתי היו צריכים להביא גירסה מעט פחות מאובזרת למשל ללא גג פנורמי או טעינה אלחוטית, ולהביא את הטורס למחיר של 165k לגירסת בסיס. זה היה הופך ללהיט.

פורסם

בחזרה לכותרת השרשור…

כמובן שאין קשר בין מחירי ספקיות הסלולר לזה של המכוניות כמו שאין כלל קשר בין מחירי אייפונים באושר-עד (ייבוא מקביל, אין מגירת סים) לבין המחירים באיידיגיטל.

כל מי שסבור בטעות שקיימת נקודת השקה כלשהי בין שלושת הנושאים הנ״ל, עושה זאת על אחריותו וממוחו הקודח😉

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 17 שעות, דור-- כתב:

תוקף ההנחות בשווי שימוש הם עד ל לסוף שנה. המדינה צריכה להודיע על החלטתה אם להאריך את ההנחות כמו שהן או לקצץ.

עמדת רשות המיסים = להפחית את ההנחה על פלאג אין (כנראה להשוות להיברידי) מכיוןן שרכבי הליסינג לא באמת טוענים את הסוללה.

אם העמדה הזו תתקבל - הדרך תהיה קלה יותר לטורס, קונה, נירו ואלנטרה.

בחברה בה אני עובד הותקנו עמדות לרכבי הפלאג אין בהנחיה של מנכ"ל להטעין את הרכב על מנת להוריד את הוצאות הדלק של החברה.

מרבית העובדים גרים בטווחי נסיעה על חשמל בלבד ואין שום סיבה לא להטעין.

נניח שגם אם תורד ההטבה לרמה של היברידי אינני מכיר רבים אשר יוותרו על צרי \ BYD ברמות מחיר של 170K ויקחונו קונה ואו נירו אשר מאובזרות בקמצנות במחיר מופקע ועם מנוע חלשלוש אשר בתום הסוללה הופכים להיותצבים בעליות ואו לייתר דיוק בכל שיפוט מתון.

כאשר יש לך את הסיליון ב167 עם מנוע חזק משמעותית מזה של הנירו \ קונה ואיבזור עדיף בכמה רמות , המחיר של הקונה \ נירו צריך להיות אי שם מתחת ל 160K.

פורסם
לפני 3 שעות, 3n כתב:

כאשר יש לך את הסיליון ב167 עם מנוע חזק משמעותית מזה של הנירו \ קונה ואיבזור עדיף בכמה רמות , המחיר של הקונה \ נירו צריך להיות אי שם מתחת ל 160K.

עמוק מאוד מתחת ל-160 ....

בשבועות האחרונים היו שוב ״מבצעים״ (מצחיקים) של קיה / מאזדה וכו׳ כי הם כנראה לא ממש מצליחים למכור רכבים ותקועים עם מלאי.

לדידי אם כיום הייתי צריך לבחור רכב חדש, אז רכב רק עם מנוע בעירה פנימית לא היה בכלל על השולחן - היברידי נטען או היברידי עם מנוע בעירה פנימית שטוען בטריה ... ובעוד שנתיים שלוש כאשר יגיעו סוללות מצב מוצק - catl הסינית מתחילה ייצור של כזאת בעוד חודש - בכלל יהיה מעניין לראות מה יעשו היצרנים הלא סיניים

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, 3n כתב:

נניח שגם אם תורד ההטבה לרמה של היברידי אינני מכיר רבים אשר יוותרו על צרי \ BYD ברמות מחיר של 170K ויקחונו קונה ואו נירו אשר מאובזרות בקמצנות במחיר מופקע ועם מנוע חלשלוש אשר בתום הסוללה הופכים להיותצבים בעליות ואו לייתר דיוק בכל שיפוט מתון.

אני כיום עם נירו פלאגאין ובקרוב עובר לצ'רי. נדיר מאוד שבנירו הגעתי למצב של חוסר כוח בגלל התרוקנות הסוללה. אולי 4 פעמים במשך ארבע שנים.

אגב, אני בקבוצה של בעלי צ'רי, ומסתבר שקרה כבר למספר נהגים שנתקעו עם הרכב, חלקם עם הילדים ובאמצע שום מקום, בגלל שמערכת ניהול המנוע לא הצליחה להטעין את הסוללה והרכב הפסיק לפעול.

לפחות בהנדסה הקוריאנית מצב כזה לא יכול לקרות.

ונכון, הנירו מאובזרת בקמצנות, אבל הנדסת האנוש ואיכות הנהיגה מעל לסיניות העממיות.

מי שהנסיעה שלו היא בעיקר בפקקי גוש דן, לא ישים לב להבדל, אבל מי שנוסע הרבה בינעירוני - ההבדל מורגש.

הסיניות עוד לא שם, מאמין שעוד שנים בודדות גם הפער הזה יסגר.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, דור-- כתב:

מאמין שעוד שנים בודדות גם הפער הזה יסגר.

לא יסגר לעולם כי אין הבדל ביכולות תכנון או ייצור. בהרבה מקרים מעצבים מערביים מובילים מתכננים מכוניות סינית. הסיניים אפילו יותר טובים מאירופיים בייצור.

פשוט ככה הם מעדיפים את המכוניות שלהם - רכות ועם גרילים בומבסטיים(סימן לסטטוס גבוה) כי רוב הזמן הם אומדים בפקקים אין-סופיים במרכזי הערים.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
בתאריך 6.11.2025 בשעה 19:55, דור-- כתב:

אני כיום עם נירו פלאגאין ובקרוב עובר לצ'רי. נדיר מאוד שבנירו הגעתי למצב של חוסר כוח בגלל התרוקנות הסוללה. אולי 4 פעמים במשך ארבע שנים.

אגב, אני בקבוצה של בעלי צ'רי, ומסתבר שקרה כבר למספר נהגים שנתקעו עם הרכב, חלקם עם הילדים ובאמצע שום מקום, בגלל שמערכת ניהול המנוע לא הצליחה להטעין את הסוללה והרכב הפסיק לפעול.

לפחות בהנדסה הקוריאנית מצב כזה לא יכול לקרות.

ונכון, הנירו מאובזרת בקמצנות, אבל הנדסת האנוש ואיכות הנהיגה מעל לסיניות העממיות.

מי שהנסיעה שלו היא בעיקר בפקקי גוש דן, לא ישים לב להבדל, אבל מי שנוסע הרבה בינעירוני - ההבדל מורגש.

הסיניות עוד לא שם, מאמין שעוד שנים בודדות גם הפער הזה יסגר.

עם נירו פלאג אין מודל 21 , רכב עם 145K עד כה , נוסע הרבה בכבישי הצפון המשופעים בעליות, הרכב מאבד קצת סוללה בצורה מהירה , ואז אתה תקוע עם מנוע בנזין חלוש וצעקני.

כבוגר יונדאי איוניק אני יכול להעיד שגם ההנדסה הקוראנית סבלה \ וסובלת מתקלות במערכות ההיברדיות , צמות חשמל , מיסבי הגה ,חלונות חשמל , צבע מרכב דוהה , פנסי חזית אשר מאבדים יכולת ומוחלפים תחת ריקול למי שעירני ויודע ועוד..

שורה תחתונה , הרכבים יקרים , מאובזרים בקמצנות עם מנוע חלוש , לשלם על קונה \ נירו בסיסים 177K כאשר יש אלטרנטיבות טובות וזולות הרבה יותר ... בכל הכנות הם לא עד כדי כך טובות שיצדיקו את פערי המחיר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...