Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רק שאלה - לי כמישהו שמחזיק ליסינג קוריאנית היברידית והיתה צריכה פגוש אחורי קומפלט חדש ולא בגללי,  סהכ הרכב היה זמן סביר מאוד במוסך.

האם יש חלקי פחחות/פגושים/ממיר חשמל מקוריים בארץ או EOM תואמי מקור 1ל1?

נכנסו לי בbyd / mg / סינית שקר כלשהיא באופן קל נניח מאחורה -  מתי אני אקבל רכב מתוקן? כי ראינו פה שחור על גבי לבן שרכב עם תאונה קלה מקדימה, הלך לאבדן כי הפנסים עולים המון,  הפגושים הרדאר וגם אין חלפים וכו וכו.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)

ענית לעצמך,אם אין חלקים יותר "משתלם" לביטוח להשבית לך את הרכב ושתרוץ לקנות חדש (בתוספת כלשהי מן הסתם)

הם בתורם יקנסו אותך כשתחדש את הביטוח כי זו תביעה לכל דבר (השבתה ומחירון תמורתה)

בתאריך 15.9.2025 בשעה 16:26, G. P. Magnus כתב:

בסוף בישראבלוף של רכב 0 ק״מ שעמד שנתיים בשמש של אילת/בקניון כלשהו יתפוצץ ליבואנים השונים בפרצוף. חלק גדול מהם יתמוטט / יחווה קשיים משמעותיים / יאלץ להעביר את הזיכיון לגוף חזק יותר.

אל תדאג להם,יש להם כיסים עמוקים וכמו מרבית הישראלים - כל אחד יקנה הכל רק אם ירגיש (לשניה ורבע) שעקץ את המערכת כי קיבל מתנות כלשהן

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

2 הסנט שלי:

כמי שרכש לאחרונה רכב חשמלי יד 2 - ירידות המחיר של החשמליות החדשות גורמות לתגובת שרשרת והתרסקות במחירים של שוק המשומשות.

לטעמי, ההזדמנויות הכלכליות ביותר נמצאות (כמו תמיד) ברכבים בני שנתיים עד שלוש.

כאמור, רכשנו לפני כחודשיים אורה 3 בת שנתיים בדיוק, שמורה כמו חדשה במחיר של 85 אש"ח.

הרכב נקנה במקור במחיר של 141 אש"ח וכיום נמכר ב-154 אש"ח.

כלומר - הרכב ספג ירידת ערך של כ-40% בשנתיים בהשוואה למחירו המקורי ו-45% ביחס לרכב חדש מקביל!

אגב, המחיר הריאלי של הרבה דגמים חשמליים דומים (גילי, פזו, MG וסיטרואן) שבחנתי שיקף ירידת מחיר דומה.

בקיצור - למי שמחפש רכב חשמלי - יש הזדמנויות טובות בשוק החדשות ואטרקטיביות עוד יותר בשוק היד 2 - וזה אני מניח, נכון לכל תקציב.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
  • אהבתי 2
  • מעניין 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חוץ ממקרים חריגים, למה למכור רכב בן שנתיים-שלוש ולספוג ירידת ערך כזאת? אלה אם הוא לא טוב ובעל הרכב לא מרוצה ממנו בצורה חריגה.

אז מי שקונה רכב כזה שיקח בחשבון שירידת ערך של 40% בשנתיים זה לא לחינם. השוק מאותת פה משהו חשוב.

יש לי אורה 300 בת שנתיים, מרוצים ממנה, מתאימה לצרכים שלנו כרכב שני במשפחה, תחבורה בסיסית נוחה וזולה יחסית, למרות שטיפולים יותר יקרים ממה שציפיתי.

ולא עולה בדעתי למכור עכשיו, ובטח לא בירידת ערך של 40%.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 3

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 3 שעות, EvGriga כתב:

ולא עולה בדעתי למכור עכשיו, ובטח לא בירידת ערך של 40%.

לדעתי מי שקנה רכב כזה ולחוץ למכור אותה אחרי שנתיים בירידת ערך כזאת ,זה או מישהו שלחלוטין לא עשה שיעורי בית(קנה רכב כזה בתור רכב ראשי כשיש לו תא מטען של פיקנטו) 

או מישהו שהפחידו אותו שאם הוא ימכור אחרי 5 שנים נניח, כשהרכב יגיע לסיום האחריות שלו, הוא בכלל יהיה בילתי ניתן למכירה. 

פורסם

עכשיו התחיל הייבוא של צ'רי טיגו 9 שהוא למעשה דגם פלאג אין גדול יותר מהטיגו 8 ועם 7 מושבים.

השאלות:

-מה יהיה התמחור של ג'אקו 8 שזהה לו ויזואלית ומכנית?

-האם זה אומר רשמית שאין סיכוי שרנו אספאס יגיע לפה? למה לפריסבי להתאמץ למכור רנו שיש צ'רי?

-מה יקרה עם דגמי פלאג אין שבמחיר דומה, אבל רק עם 5 מושבים? כמו לינק אנד קו 8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

את פריזבי לא מעניין למכור רנו. הם מוכרים את המינימום שהיצרן לא יחליף את הזיכיון. אני לא מבין את היצרנים הוותיקים, למה הם מתנים את הזיכיון שלהם באיזה שהיא בלעדיות, מצד שני תראו את מכשירי תנועה, התחייבו ל 3,500 דיפאל, ולא מכרו אפילו אלף...  יש יבואנים שיקרסו בגלל עיניים גדולות

פורסם

גם דלק מוטורס לא בדיוק מוכרים וויה ודונגפנג בכמויות.

וכאן היה אמור להיות להם קל יותר - דונגפנג בוקס היתה אמורה להכנס במשבצת שפינתה מאזדה 2.

לעומת זאת צ'רי ואקספנג באו לפריסבי מעולה.

אריזו 8 כבר החליפה בציים את המגאן סדאן (מה שאיויזי לימו לא הצליחה).

בקצב הזה גם מותג ניסאן ייעלם לאט לאט.

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

עכשיו התחיל הייבוא של צ'רי טיגו 9

הטיגו 9 עולה 244,990 .... זה מטורף ... יש בו הכל כולל 4 על 4 ... בעוד שגרסת הבסיס של היונדאי סנטה פה עולה 320 והגרסה שהיא 4 על 4 עולה 392,000 ... בהצלחה ליונדאי סנטה פה ולקיה סורנטו ...

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני שעה, G. P. Magnus כתב:

הטיגו 9 עולה 244,990 .... זה מטורף ... יש בו הכל כולל 4 על 4 ... בעוד שגרסת הבסיס של היונדאי סנטה פה עולה 320 והגרסה שהיא 4 על 4 עולה 392,000 ... בהצלחה ליונדאי סנטה פה ולקיה סורנטו ...

זה הסיבה שהוא יגיע לכלמוביל תחת השם ג'אקו 8 זה יעשה להם טוב.

אחרי הקפיצת מחיר של הסנטה פה, יהיה להם כלי 7 מושבים שיוכל להתברג במחיר בין האאוטלנדר לסנטה פה.

וזה גם פתרון עבורם עקב חוסר הייבוא של האאוטלנדר פלאג אין.

פורסם
לפני שעתיים, guy.a כתב:

את פריזבי לא מעניין למכור רנו. הם מוכרים את המינימום שהיצרן לא יחליף את הזיכיון.

גם אני לא הבנתי מדוע רנו E-סניק לא מגיעה. (לפני 3-4 שנים)

רכב שקיבל ביקורות טובות. לא עשו מאמץ להביא.

ראיתי אחת ברחוב, אמרתי לעצמ:י "התחילו להביא".

הסתבר שהיא הסתננה דרך איזה חברת ליסינג. (אלבר אלדן ..לא זוכר).

רכב משפר תדמית כמו רנו5 חשמלית, גם כן לך תדע, אולי יביאו בודדות, רק לצורך יציאה ידי חובה.

לא מובן.

אם כי יש לי תיאוריית קונספירציה, שגם הייצרן לא מתאמץ לייצר אותו בכמויות לכל השווקים. כי הוא מפסיד על כל יחידה שהוא מייצר. (סוללה יקרה וכו')

• אהבתי 1
פורסם

הגיעה יחידה אחת של סניק חשמלית.

למה לפריסבי להתאמץ בכלל לשווק את הרכב הזה? בזמן שהם מוכרים אקספנג G6 כמו לחמניות.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מחיר רנו 5 הוא בסביבות 30% פחות ממחיר הקיה ev3, אם פער המחיר ישמר פה, היא תמכר בכ 120000 ש"ח. שזה זול מאוד. ועם איך שהיא נראית, אני חושב שהיא יכולה להיות להיט לרנו

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, guy.a כתב:

אם פער המחיר ישמר פה, היא תמכר בכ 120000 ש"ח

בארץ ימכרו אותה החל מ-150 אלף, כמו שהם תמיד עושים. זה שיש פער מחירים בחו"ל לא משנה ליבואנים פה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...