Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאתה צודק. היא תצטרף להשתזף ליד האוסטרל. עוד הצלחה שיווקית. עד שיש להם מכוניות טובות, תחרותיות בלי פאקים, הם אפילו לא מנסים לשווק אותם.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, EvGriga כתב:

בארץ ימכרו אותה החל מ-150 אלף, כמו שהם תמיד עושים. זה שיש פער מחירים בחו"ל לא משנה ליבואנים פה.

במחיר של 150 אלף הם ישאירו את הרכב בצרפת.

אין להם סיבה למכור רנו 5 חשמלית במחיר זהה לצ'רי FX חשמלית - בייחוד שהצ'רי הזאת נאלצת לעבור גיול מסיבי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאחרונה שכרתי רנו Symbioz לנסיעה של כמה ימים בתוואים משתנים. לכאורה עוד SUV משפחתי קומפקטי היברידי, רנו באטרף של הוצאת דגמים שההבדלים ביניהם לא רבים. הרכב נאה מאוד בעיני, מרווח עם אפשרות לשחק בחלל הפנימי, המעבר מהחשמלי ל-ICE כמעט לא ניכר מלבד שקצת רועש. סה"כ נהניתי ממנו. אין פלאג אין, הצריחה עמדה על כ--19-20 כולל בנסיעה הררית בלי שחשבתי לרגע על חיסכון.  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הסימביוז נמצאת בין הקפצ'ור לאוסטרל בגודל.

האם פריזבי יביאו אותה? בספק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העיקר שתקנו רכב עד סוף השנה (אחרת נאלץ לגייל הרבה מאד מכוניות 😉 סתאאאם) 

page.pdf

image.thumb.png.d44d8656b5667db377184bc0688c55fc.png

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

למי שטען שיבואנים בקושי מרוויחים על מכוניות חדשות, אז הנה, רווח של 30% ומעל זה נורמה.

הבנקים חשפו בטעות את הסוד הגדול של ענף הרכב | כלכליסט

אבל על מכוניות חשמליות זה יותר. רכב שעולה בסין 50-60 אלף שקל, נמכר פה לצרכן ב 160-150 אש"ח. וזה עוד עם מס קניה של 45%.

לא פלא שיבואנים ותיקים ומנוסים איבדו שליטה מתאוות הבצע ויבאו יותר ממה שהם מסוגלים למכור.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 1

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

רווח גולמי של 40% ביבוא זה רווח נמוך יחסית.

גם לכלב שלי אף פעם אין מספיק אוכל, חוזר לבקש תוספת שעתיים אחרי ארוחה, אם לא הייתי מגביל אותו - הוא היה מתפוצץ.

פורסם
בתאריך 8.10.2025 בשעה 08:26, EvGriga כתב:

בארץ ימכרו אותה החל מ-150 אלף, כמו שהם תמיד עושים. זה שיש פער מחירים בחו"ל לא משנה ליבואנים פה.

אני אזרוק הימור שבגלל הביקורות הטובות הוא יעלה 159 לגרסת בסיס.

פורסם
לפני שעה, EvGriga כתב:

גם לכלב שלי אף פעם אין מספיק אוכל, חוזר לבקש תוספת שעתיים אחרי ארוחה, אם לא הייתי מגביל אותו - הוא היה מתפוצץ.

אתה יודע מה זה רווח גולמי ומה ההבדל בינו לתפעולי?

העובדה היא שעם המחירים האלה הם פשטו רגל. זה אמור לתת לך קצת מושג על מבנה ההוצאות שמעבר לרכישת המוצר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

העובדה היא שעם המחירים האלה הם פשטו רגל

מעידה רק על רמת הניהול של החברה. והחשדות נגדם זה לא פשיטת רגל (לא עבירה פלילית) אלה גניבה וזיוף.

כנראה, החזרזיר היה קטן מדי ולא הספיק לכולם.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...