Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Value for Money הכי גבוה : רכב לאמא טרייה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי ילדה ילד ראשון,  ואני רוצה לסדר לה רכב נורמלי. כרגע היא עם קיה ישנה מאוד שעושה קצת בעיות (הילד כבר הספיק להינעל, מזל שזה היה בשעות הלילה. מכבי אש שברו את החלון).

אני מחפש רכב שייתן לה את התמורה הגבוהה ביותר. לא מעניין כמה כוח סוס וכו' יש לו, נטו שיהיה נוח ומרווח לאמא שצריכה להכניס ולהוציא משם ילד כל הזמן. עם מקום לעגלה וכו' מאחורה כמובן.

חשבתי לארגן לה את הBYD בליסינג פרטי כך שאיני הבעלים - מה שאני מעדיף כי זה לא יתפוס מסגרת של הלוואה. (הם רוצים 15 מקדמה ו2500 בחודש. מה אומרים?)

אופציה נוספת, אחותה נוסעת לארה"ב, הסכימה למכור לי את המאזדה 3 2017 שלה ב70 (מחירון 77).

אני מניח שהרכב עם התמורה הגבוהה ביותר יהיה משהו אחר לגמרי, ולכן אני מפרסם את זה :)

בזמנו פרסמתי שאלה דומה עבור רכב עבורי, וכמה אנשים המליצו כאן על וולוו S60. השגתי את הR-Design, שאיתי כבר 3 שנים, עלתה לי בזמנו 90 (הייתה בת 4). אין מאושר ממני מהרכב הזה, ואנשים לא מאמינים כמה הוא עלה לי.

מה יהיה המקביל שלו עבור הצרכים שלה?

תודה רבה, מעריך <3

פורסם

קודם כל שיהיה במזל טוב, 

הייתי ממליץ על הBYD, גם יהיה לך חסכון עצם מבחינת הדלק שהמאזדה לוקחת,

השאלה היא מהי כמות הנסועה שלה ? כמה זמן אתם מתכננים להחזיק את הרכב ?

פורסם
Just now, אוריס 2015 כתב:

קודם כל שיהיה במזל טוב, 

הייתי ממליץ על הBYD, גם יהיה לך חסכון עצם מבחינת הדלק שהמאזדה לוקחת,

השאלה היא מהי כמות הנסועה שלה ? כמה זמן אתם מתכננים להחזיק את הרכב ?

תודה רבה :)

לא נוסעת כזה הרבה - אולי 10,000 קילומטר בשנה. 

לא יודע כמה זמן נחזיק אותו, עד שהוא מתחיל לעשות צרות. הוולוו אצלי כבר 3 שנים ואין לי בעיה להיות איתה גם עוד 5 שנים אם לא תראה סימני תמותה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתכם על הג'ילי New Geometry? 

* דרך אגב הפונקציה של הדלקת מזגן מרחוק היא lifechanger מבחינתה, כי היא תמיד מקררת את האוטו 10 דקות ומחכה בחוץ כדי לא להכניס את הילד לתנור.

פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 13:49, K.I.T.T כתב:

אשתי ילדה ילד ראשון,  ואני רוצה לסדר לה רכב נורמלי. כרגע היא עם קיה ישנה מאוד שעושה קצת בעיות (הילד כבר הספיק להינעל, מזל שזה היה בשעות הלילה. מכבי אש שברו את החלון).

אני מחפש רכב שייתן לה את התמורה הגבוהה ביותר. לא מעניין כמה כוח סוס וכו' יש לו, נטו שיהיה נוח ומרווח לאמא שצריכה להכניס ולהוציא משם ילד כל הזמן. עם מקום לעגלה וכו' מאחורה כמובן.

חשבתי לארגן לה את הBYD בליסינג פרטי כך שאיני הבעלים - מה שאני מעדיף כי זה לא יתפוס מסגרת של הלוואה. (הם רוצים 15 מקדמה ו2500 בחודש. מה אומרים?)

אופציה נוספת, אחותה נוסעת לארה"ב, הסכימה למכור לי את המאזדה 3 2017 שלה ב70 (מחירון 77).

אני מניח שהרכב עם התמורה הגבוהה ביותר יהיה משהו אחר לגמרי, ולכן אני מפרסם את זה :)

בזמנו פרסמתי שאלה דומה עבור רכב עבורי, וכמה אנשים המליצו כאן על וולוו S60. השגתי את הR-Design, שאיתי כבר 3 שנים, עלתה לי בזמנו 90 (הייתה בת 4). אין מאושר ממני מהרכב הזה, ואנשים לא מאמינים כמה הוא עלה לי.

מה יהיה המקביל שלו עבור הצרכים שלה?

תודה רבה, מעריך <3

סליחה אני שואל על שאלה: איך הוולוו מבחינת אחזקה? הכל תקין? מתלבט כבר הרבה זמן לגבי וולוו V40 (זאת הקטנה, האצ'בק), אבל לא נכנס לזה מהחשש מהעלויות (לא אוהב הפתעות בסכומים גדולים חח). 

תודה

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, K.I.T.T כתב:

מה דעתכם על הג'ילי New Geometry? 

* דרך אגב הפונקציה של הדלקת מזגן מרחוק היא lifechanger מבחינתה, כי היא תמיד מקררת את האוטו 10 דקות ומחכה בחוץ כדי לא להכניס את הילד לתנור.

אחלה אוטו, טווח, רגנרציה ומזגן יותר טובים מbyd ולטעמי גם מראה חיצוני, מנגד הbyd מעוצבת פנימית יותר חדשני ובנויה על פלטפורמה חשמלית. אני מעדיף את הג׳ילי 

(אין פונקציה למזגן באפליקציה עדיין למיטב ידיעתי) 

רכבי בנזין שיכולים להתאים : סקודה קאמיק 1.5, סיאט אטקה,  מאזדה cx30, סובארו קרוס

בכוונה כולם פה גבוהים כדי שיהיה נוח להכניס ולהוציא ילד בלי להתכופף מדי. אם זה לא הפריע עד עכשיו אז המאזדה 3 לא אפשרות רעה ויש עוד כמה אפשרויות נמוכות טובות כמו טסלה מודל 3 יד 2 (חשמל עם אפליקציה) mg4 (חשמל עם אפליקציה) , סקודה אוקטביה , ניסאן סנטרה

אם אתה באמת מבסוט על הוולוו וחושב שאולי זה יתאים אתה יכול גם להכפיל ולקנות עוד אחת שנה קצת יותר מתקדמת אבל זה כבר לשיקולך מבחינת אחזקה וביטוח

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

אני גם עם הוולוו, והיא נהדרת. אבל קח בחשבון שלא כל האנשים מחפשים את ה vfm שאתה מחפש ואולי אותה לא יעניין הכוח האחיזה תחושת הפרימיום וכו של הוולוו. המאזדה אמורה להיות בסדר גמור אם לא נוסעים הרבה לא צריך לרדוף אחרי חשמלי

פורסם

מה התקציב ?

הלוואות על רכב יקרות מאוד היום , ראה מאתר MG:

מסלול הטבה מחושב לפי ריבית שנתית של 4.25% ומסלול הטבה רגיל מחושב לפי ריבית שנתית של 6.25%. הריבית צמודה למדד המחירים לצרכן. עמלות הקמה ואחרות יגבו בנוסף למפורט לעיל. העלות המקסימלית השנתית (כולל עמלות) בהלוואות צמודות מדד הינה 13%, בהתאם לצו הריבית, תש"ל 1970. בהלוואות שאינן צמודות מדד, עד גובה "שיעור עלות האשראי המירבי", בהתאם לחוק אשראי הוגן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 12 שעות, פיגו107שנת2010 כתב:

סליחה אני שואל על שאלה: איך הוולוו מבחינת אחזקה? הכל תקין? מתלבט כבר הרבה זמן לגבי וולוו V40 (זאת הקטנה, האצ'בק), אבל לא נכנס לזה מהחשש מהעלויות (לא אוהב הפתעות בסכומים גדולים חח). 

תודה

פעם בשנה ביקור במוסך מורשה עם קנס קטן: הכי נמוך שהיה לי היה איזה 2500-3000, הכי גבוה 5000-6000 אבל זה כשהחלפתי רצועת טיימינג (ב120 אלף).

לפני 10 שעות, פראג כתב:

אני גם עם הוולוו, והיא נהדרת. אבל קח בחשבון שלא כל האנשים מחפשים את ה vfm שאתה מחפש ואולי אותה לא יעניין הכוח האחיזה תחושת הפרימיום וכו של הוולוו. המאזדה אמורה להיות בסדר גמור אם לא נוסעים הרבה לא צריך לרדוף אחרי חשמלי

התכוונתי Value for Money ספציפית לה - שמחפשת רכב מרווח ובטוח לה וילד, ויפה לעין ;)

לפני 10 שעות, CX25GTI כתב:

מה התקציב ?

הלוואות על רכב יקרות מאוד היום , ראה מאתר MG:

מסלול הטבה מחושב לפי ריבית שנתית של 4.25% ומסלול הטבה רגיל מחושב לפי ריבית שנתית של 6.25%. הריבית צמודה למדד המחירים לצרכן. עמלות הקמה ואחרות יגבו בנוסף למפורט לעיל. העלות המקסימלית השנתית (כולל עמלות) בהלוואות צמודות מדד הינה 13%, בהתאם לצו הריבית, תש"ל 1970. בהלוואות שאינן צמודות מדד, עד גובה "שיעור עלות האשראי המירבי", בהתאם לחוק אשראי הוגן.

עדיפות שיהיה נמוך מ100 (בדרך כלל שם הVFM), אבל אם יש רכב חדש שממש שווה (קשה לי להאמין, אנחנו בישראל) אז גם עד 200.

לפני 11 שעות, nissan1211 כתב:

אחלה אוטו, טווח, רגנרציה ומזגן יותר טובים מbyd ולטעמי גם מראה חיצוני, מנגד הbyd מעוצבת פנימית יותר חדשני ובנויה על פלטפורמה חשמלית. אני מעדיף את הג׳ילי 

(אין פונקציה למזגן באפליקציה עדיין למיטב ידיעתי) 

רכבי בנזין שיכולים להתאים : סקודה קאמיק 1.5, סיאט אטקה,  מאזדה cx30, סובארו קרוס

בכוונה כולם פה גבוהים כדי שיהיה נוח להכניס ולהוציא ילד בלי להתכופף מדי. אם זה לא הפריע עד עכשיו אז המאזדה 3 לא אפשרות רעה ויש עוד כמה אפשרויות נמוכות טובות כמו טסלה מודל 3 יד 2 (חשמל עם אפליקציה) mg4 (חשמל עם אפליקציה) , סקודה אוקטביה , ניסאן סנטרה

אם אתה באמת מבסוט על הוולוו וחושב שאולי זה יתאים אתה יכול גם להכפיל ולקנות עוד אחת שנה קצת יותר מתקדמת אבל זה כבר לשיקולך מבחינת אחזקה וביטוח

אופציות מעניינות העלת, אבל לא קצת טיפשי להוציא קרוב ל100 על בנזין בימינו?

הרי תוך 4 שנים ה50 אלף הפרש במחיר מהחשמליות החדשות מתקזז (בגלל החסכון בדלק, בהנחה שהולך לך 1000 שקל בחודש על דלק), ואז אתה נותר עם רכב חדש יותר ב3-4 שנים - ועם פחות מקום לצרות (בגלל התצורה החשמלית).

פורסם

מצב דומה במשפחה. 

מכיוון שמדובר במגורים בעיר , הרכב שנבחר - סוזוקי איגניס 2018 ., עלה כ 50 אלף שקל  עם קילומטרז נמוך ביחס לשנותיו על הכביש. 

כניסה ויציאה נוחים מאוד גישה קלה לילד מאחור. עגלה וציוד נכנסים בקלות. 

ישמש אותה עד הגעת ילד נוסף. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מאזדה 3 תהיה פחות נוחה בגלל גובה המושב האחורי, cx3  תהיה נוחה יותר אבל אם האישה לא מתנגדת הייתי קונה את ה-3 שהוצעה לך ומקסימום מחליף אם לא יסתדר. 

בנסועה הזו לדעתי עלות הרכישה של רכב חשמלי לא משתלמת. 

פורסם
לפני 7 שעות, K.I.T.T כתב:

אופציות מעניינות העלת, אבל לא קצת טיפשי להוציא קרוב ל100 על בנזין בימינו?

הרי תוך 4 שנים ה50 אלף הפרש במחיר מהחשמליות החדשות מתקזז (בגלל החסכון בדלק, בהנחה שהולך לך 1000 שקל בחודש על דלק), ואז אתה נותר עם רכב חדש יותר ב3-4 שנים - ועם פחות מקום לצרות (בגלל התצורה החשמלית).

יכול לגמרי להיות שזה פחות משתלם זה סתם פתרון חלופי מהיר אם לא רוצים להתעסק עם החשמליות שיש עכשיו בשוק ולהנות מרכב טוב גם בלי חשמל. אם יש מקום לעמדת טעינה באמת אז חשמל זה כנראה רעיון יותר טוב אבל בכל מקרה הבאתי לך אחלה אפשרויות בנזין אם תלך בכיוון הזה 

פורסם

שים לב לטווח הקצר. 

הרכב עצמו בסדר גמור , היה לחבר עד שהוחלף ל byd חדש.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...