Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת רכבים אמינים,

היתה לי מאזדה 5 שהגיע לגיל 10 עם 150 אלף ק"מ בערך (אאל"ט)
תושבות גיר הוחלפו
רדיאטור הוחלף כי התחיל לנזול
מוטות מיצבים הוחלפו בגלל רעשים
אבל זהו... אפס תקלות משביתות 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וואי באמת מרגש לקרוא כזה פוסט.

בפרט אני שאני אובססיבי למאזדה שלוש( בקטע טוב כן!) אז אני מקוה שיהיה לך נחמה מרכב אחר למרות שהוא לא מאזדה שלוש.

לפני 2 דקות, סולל הדרך כתב:

באמת רכבים אמינים,

היתה לי מאזדה 5 שהגיע לגיל 10 עם 150 אלף ק"מ בערך (אאל"ט)
תושבות גיר הוחלפו
רדיאטור הוחלף כי התחיל לנזול
מוטות מיצבים הוחלפו בגלל רעשים
אבל זהו... אפס תקלות משביתות 

וואלה. דווקא שמעתי דברים לא טובים על ה 5.

הבנתי שהוא מאפאפן.

פורסם
לפני 7 דקות, outnex כתב:

מה זה תושבת המנוע במאה שח ששורדת כבר חמש שנים?
נס גלוי

אולי 150 , לא על השקל.. 

זה היה לפני האינפלציה 🙂 😀  גוש גומי עם שמן בפנים.

פורסם

אמנם לא רכב, אבל קטנוע סילבר 600 . נמצא אצלי מ2008. קניתי אותו עם 20000 קמ, עכשיו הוא עם 173300. בזמן הזה הוחלף אלטרנטור,חלק מצנרת מים תחתונה וזהו בערך. אז עכשיו הוא כבר עייף קצת, כבד קצת, פלסטיקה שבורה קצת (ילדים חארות שנוגעים בו כשהוא חונה ). השאיפה להגיע ל200k,ולהחליף להונדה הבאה. חבל שהפסיקו לייצר דגם כזה לפני כמה שנים...

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעתיים, cohen motor 377 כתב:

וואלה. דווקא שמעתי דברים לא טובים על ה 5.

הבנתי שהוא מאפאפן.

ממש לא.

היו לי שלושה אחד אחרי השני סה"כ במשך 9 שנים.

אחלה אוטו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יאא לסבא שלי יש בדיוק את השנתון הזה 2010 רק שהוא עומד על 70,000 ק''מ 

חוץ מהרעש של מאזדה שאני לא כ''כ רגיל אליו, הרכב בובה

פורסם (נערך)

לא 13 אבל כמעט 12 שנים עם מאזדה 3 2005 הסתיימו לפני שנה בדיוק כשמונה הק"מ הראה 230000 ק"מ

לא הפגינה כזו אמינות כמו שפות"ש תיאר ובדיעבד מסתבר שנפרדנו מאוחר מדי.

סבלתי מלא מעט בלאי מוכר של מאזדה וחלקו חזר כמה פעמים למשל משולשים.

היום אני כבר שש שנים עם ניסאן נוט 2013 שבינתיים מפגינה אמינות גבוהה יותר

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

כיף לקרוא על הנסיון שלך עם מאזדה ; לי אישית קשה היה להתחבר לרכב (אחרי בעלות על אחת מהדור היוצא בעסקת אפ"ק, במשך 3+ שנים)... רעידות מהיום הראשון בסרק (מחמירות כשמשולב הילוך, רכב מהניילונים כאמור), רייד נוקשה (טוב, 18 עינצ'ים), רעידות במרכב שבאות והולכות בשיוט שעד היום אף אחד לא יודע להסביר וביצועים שמאוד לא מניחים את הדעת (2 ליטר סקאי מאוקטב), מזגן שהוא לא יותר מסביר.
יתכן שזה האקזמפלר הספציפי שלי, יתכן שאני פשוט מצפה ליותר מדי (באמת שלא) ; לשמחתי נפטרתי ממנה ביולי 2022 ולא ממש מסתכל לאחור.

מכר שהחזיק באחת מהדור השני (כמו זו של פות"ש, רק במרכב עצ'בק) התלונן רבות על מחלות של הדגם כמו תושבות מנוע שדרשו החלפו באינטרוולים קצרים מדי ועוד כמה דברים לא משביתים אך מעיקים.

פורסם

וואו, מזדהה ממש. זה לא פשוט להיפרד מרכב שמחזיקים ככ הרבה שנים, ועוברים ביחד ככ הרבה דברים.

אני מחזיק טויוטה runx במשך בערך 13 שנים, עברנו ביחד לימודים אקדמיים, בנות זוג, פרידות, מילואים, חתונה, שני ילדים, אינספור טיולים, נסיעות... אני לא יודע מה ארגיש ביום שבו אעביר אותו הלאה. זה כמו חבר ותיק.

וכמו המאזדה, זה גם רכב אמין מאוד, שמזדקן יפה, נותן תמורה מעולה ועלויות אחזקה סבירות מאוד.

אבא שלי מאיץ בי להחליף אותו, ואני תמיד עונה לו שהרכב נוסע נהדר, המזגן מקפיא וצריך רק טיפול אחד בשנה... כל שקל שאני לא מוציא על רכב חדש, זה שקל שאני יכול להוציא על טיולים, חוויות, השקעות פיננסיות וכן הלאה...

לאשתי הייתה סיאט קורדובה (הרבה לפני שהכרנו), והיא המשיכה איתנו, כמה שנים טובות עד לתקופה בה ישראל הייתה שקועה עמוק בקורונה, ולא היה היגיון בלהחזיק שתי מכוניות. זאת הייתה פרידה קשה וממש עשינו צילומי מזכרת עם הרכב לפני שהעברנו אותו הלאה (ועד היום אשתי טוענת שהיא רואה אותה פה ושם ומתגעגעת אליה).

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם

..."מישהו כאן החזיק רכב למשך 13 שנים? "...

BMW E36 1992

נקנתה עם השחרור שלי ב2005 והיא עד היום איתי

אני יד שניה

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

וואו, 13 שנה בלי שיקפוץ הקוף משעמום לראות תמיד את אותו הפח בחניה? צריך סבלנות. אבל מסכים שאם כבר משפחתית אפורה, אז המאזדה. במיוחד בגרסת הספיריט. רכב מהנה מאוד לנהיגה ממה שזכור לי אי שם ב 2008.

כשאני חושב על זה, הרכב אצלי היום קרוב ל 4 שנים. בשנות אלפא רומיאו זה שווה בערך ל 20 שנות בעלות על קורולה וזה בלי לספור את השיערות הלבנות.

ב"ה גם כן בלי הרבה תקלות משביתות למעט רדיאטור שהתחיל לנזול ופעם אחת יוניט לחץ שמן.

קשה להחליף. עברנו הרבה ביחד וגם היום עונה על הרבה מהצרכים. מזדהה עם פות"ש לגבי זכרונות עבר שקופסת הפח הזו מצליחה לעורר מדיי פעם.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...