Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Ragnar כתב:

החלטה חסרת כל היגיון בניגוד לכל דעת גורמי המקצוע.

למה לסגור מפעל של אינטל שעובד לפי כל התנאים הכי מחמירים? למה לסגור מפעל לזכוכית עם 20 עובדים במשמרות שונות?

אני פשוט לא מאמין לאן עוד נגיע. מה עשינו רע שנתקענו עם הנהגה כזאת כל כך הרבה זמן? מהההההה

לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הסיבה היא פשוטה, ומי שהסתכל החוצה מהחלון או הסתובב ב"סגר" של השבוע הנוכחי מבין את זה.

ה"אני בדרך לעבודה" זה התירוץ מספר אחת, פתאום בשעה 6 בערב או אפילו 8 בערב מלא אנשים נוסעים "לעבודה"

אני הבנתי שהסגר הכללי הוא רק בגלל ההפגנות,  בגלל שלא ניתן להגביל את ההפגנות (חוות הדעת של היועץ המשפטי), ובלי הגבלת הפגנות אז כל התקהלות יכולה להיות הפגנה ולא ניתן לאכוף. 

אז הדרך היחידה להגביל הפגנות מבלי להגביל הפגנות ישירות , זה להטיל סגר כללי על כל האוכלוסייה. 

בתכלס אם מארגני ההפגנות היו מודיעים שהם יוצאים לשבועיים חופש, אז ניתן היה לאפשר לעוד מפעלים לעבוד. 

אז תחשבו כמה יקר עולות לנו ההפגנות האלה?  15,000 איש (או פחות) עושים נזק למדינה הרבה יותר

מהנאשם בפלילים.. שאולי גרף מילארד או שניים.

פורסם

לא גרף. גנב. זאת הבעיה. שיש אזרחים במדינת ישראל שמוכנים לקבל את זה שראש הממשלה שלהם משחק בעתיד שלהם תמורת אינטרסים אישיים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, korola כתב:

אני הבנתי שהסגר הכללי הוא רק בגלל ההפגנות,  בגלל שלא ניתן להגביל את ההפגנות (חוות הדעת של היועץ המשפטי), ובלי הגבלת הפגנות אז כל התקהלות יכולה להיות הפגנה ולא ניתן לאכוף. 

אז הדרך היחידה להגביל הפגנות מבלי להגביל הפגנות ישירות , זה להטיל סגר כללי על כל האוכלוסייה. 

בתכלס אם מארגני ההפגנות היו מודיעים שהם יוצאים לשבועיים חופש, אז ניתן היה לאפשר לעוד מפעלים לעבוד. 

אז תחשבו כמה יקר עולות לנו ההפגנות האלה?  15,000 איש (או פחות) עושים נזק למדינה הרבה יותר

מהנאשם בפלילים.. שאולי גרף מילארד או שניים.

לא חושב שההפגנות אחראיות לעלייה בתחלואה ברמה כזו.

זה כן בעייתי כי זה מייצר פתח שהרבה אחרים מנצלים.

ובוא החקירות האלה עצמן עלו רבע מיליארד שקל נראה לך שאכפת למפגינים כמה זה עלה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 דקות, asix כתב:

לא גרף. גנב. זאת הבעיה. שיש אזרחים במדינת ישראל שמוכנים לקבל את זה שראש הממשלה שלהם משחק בעתיד שלהם תמורת אינטרסים אישיים.

אין לי בעיה עקרונית עם שחיתות,כי הון שלטון חייב להקשר אחד בשני בעיקר אם נשארים אנשים בעמדות כוח לזמן רב.

כל עוד הפגיעה בציבור לא גבוהה אפשר לחיות עם זה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא חושב שההפגנות אחראיות לעלייה בתחלואה ברמה כזו.

זה כן בעייתי כי זה מייצר פתח שהרבה אחרים מנצלים.

ובוא החקירות האלה עצמן עלו רבע מיליארד שקל נראה לך שאכפת למפגינים כמה זה עלה?

לא אמרתי שההפגנות תרמו לעלייה בתחלואה,  15,000 איש שנפגשים פעם בשבוע זה טיפה ביום לעומת 2.4 מיליון ילדים שנפגשים יום יום בבתי הספר ובחוגים אחר הצהרים.

לדעתי מה שהקפיץ לנו (ולכל העולם) את התחלואה זה פתיחת שנת הלימודים. 

ניסיתי להגיד, שכולם הבינו שלהטיל הגבלות על 9 מיליון אנשים אבל להשאיר 15,000 אנשים מעל החוק, ולאפשר רק ל 15,000 איש לנוע חופשי בכבישים , לערוך מסיבות חוף, ארוחת חג באמצע הכביש.

פשוט לא יעבוד, כי אין לך אפשרות להגיד ל 9 מיליון לא לצאת מהבית (1000 מטר) ואז למיוחסים לתת חופשי שבועי.

ולכן הנזק העיקרי של מארגני ההפגנות , הוא שהממשלה הפעילה נגדם נשק יום הדין שגרם להשבתה של כל המשק.

הציבור היה מקבל בהבנה אם היו נותנים חופשי יומי לאנשים ללכת לעבודה (15% בכל מפעל),

או אישור מפעל יצרני ל 20 איש במפעל זכוכית.

אבל הציבור לא מקבל בהבנה את מסיבות סוף השבוע לתוך הלילה. 

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

אני לא יודע להעריך.

ועכשו המצב הוא שונה...אני מתחיל להסכים עם החרדים,אין סיבה לאפשר הפגנות ולא לאפשר תפילות.

פורסם

זה מה שהממשלה גרמה לך לחשוב. היא הפעילה את התותח הגדול כדי להפסיק את ההפגנות ומפמפמת שאין ברירה אבל ללא נתונים.
כשמפמפמים משהו הרבה פעמים אנשים מתחילים להאמין לשקרים.
עד עכשיו לא הביאו נתון אחד לגבי ההפגנות. רק סיסמאות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא חושב שמישהו פמפם לי משהו ואני מאמין למישהו.

אבל אתה כמו ספריאל,רואה מהפריזמה הסופר דקיקה שלך ומי שלא מסכים איתך שטוף מוח.

תפתח קצת את העיניים...

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, korola כתב:

לא אמרתי שההפגנות תרמו לעלייה בתחלואה,  15,000 איש שנפגשים פעם בשבוע זה טיפה ביום לעומת 2.4 מיליון ילדים שנפגשים יום יום בבתי הספר ובחוגים אחר הצהרים.

לדעתי מה שהקפיץ לנו (ולכל העולם) את התחלואה זה פתיחת שנת הלימודים. 

זה ביחד עם התרופפות המשמעת מסיכות (שעד כמה שראיתי אצל הילדים הייתה גרועה עד לא קיימת גם בחופש הגדול).

ציטוט

ניסיתי להגיד, שכולם הבינו שלהטיל הגבלות על 9 מיליון אנשים אבל להשאיר 15,000 אנשים מעל החוק, ולאפשר רק ל 15,000 איש לנוע חופשי בכבישים , לערוך מסיבות חוף, ארוחת חג באמצע הכביש.

פשוט לא יעבוד, כי אין לך אפשרות להגיד ל 9 מיליון לא לצאת מהבית (1000 מטר) ואז למיוחסים לתת חופשי שבועי.

ברור זה גם מה שאני אמרתי.

הקטע המטומטם הוא שהיועמ"ש אשם בזה - במקום להגיד שסעיף שאסורה התקהלות של מעל 20 איש בחוץ ו-10 במבנה נקודה (בלי פירוט של הפגנות כן ותפילות לא, סופר כן והאכלת חתולים לא), הוא חיפש כל הזמן איך להחריג דווקא את ההפגנות.

לפני 7 דקות, korola כתב:

הציבור היה מקבל בהבנה אם היו נותנים חופשי יומי לאנשים ללכת לעבודה (15% בכל מפעל),

או אישור מפעל יצרני ל 20 איש במפעל זכוכית.

אבל הציבור לא מקבל בהבנה את מסיבות סוף השבוע לתוך הלילה. 

ובצדק מלא

ציטוט

ולכן הנזק העיקרי של מארגני ההפגנות , הוא שהממשלה הפעילה נגדם נשק יום הדין שגרם להשבתה של כל המשק.

כמובן שגם להם יש אשמה, יד ורגל בנזק הזה. אבל הם מנצלים את הכלים שנתנו להם, מי שאשם זה מי שנתן להם את הכלי (מנדלבליט) ומי שחירף נפשו בקרב לאפשר להם (ניסנקורן).

רק אידיוט יחשוב שמה שניסנקורן עשה זה לא בתיאום של 100% עם גנץ, אבל גנץ היה מעט חכם יותר לשלוח את ניסנקורן כבשר תותחים לחזית המלחמה והוא שתק.

לפני 5 דקות, asix כתב:

זה מה שהממשלה גרמה לך לחשוב. היא הפעילה את התותח הגדול כדי להפסיק את ההפגנות ומפמפמת שאין ברירה אבל ללא נתונים.

בלי לקבוע מסמרות איפה הוא נדבק (מה גם שאין לרוב נתונים על כך), מפקד תחנת מוריה (שנמצא בכל ההפגנות בשטח ליד המפגינים) נדבק בקורונה

בהתחשב בתפקידו ובמה שהוא בעיקר עושה בשבוע האחרון (שזה השגחה על ההפגנות) יש יותר מסיכוי סביר שהוא נדבק בהפגנות

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

נראה שלך פימפמו "תביאו נתונים". 

הכי קל לצעוק תביאו הוכחות כשלא בא לך להפעיל קצת הגיון בריא.

אם אנשים נדבקים מסתם לחלוק מרחב ציבורי אז ברור שהם ידבקו בהפגנות צפופות של צעקות עם רסס רוק בכמות שונה עם מסיכות שמכסות את הצוואר כי חום יולי אוגוסט לא נעלם לשום מקום ב2020.

איזה נתונים אתה רוצה לקבל בדיוק?

• רעיון טוב! 1

פורסם

מפמפים כל הזמן. כל השיחות כל היום זה הפגנות ותפילות. אם אתה חושב שהם לא מפמפמים את זה אז הם עושים עבודה טובה.
ואני לא חושב שמי שלא מסכים איתי שטוף מוח. הבעיה שלא הצליחו לשכנע אותי. אולי כשיצליחו לשכנע או לספק נתונים אמינים אוכל להאמין למה שאומרים.

בלי לקבוע מסמרות איפה הוא נדבק (מה גם שאין לרוב נתונים על כך), מפקד תחנת מוריה (שנמצא בכל ההפגנות בשטח ליד המפגינים) נדבק בקורונה

בהתחשב בתפקידו ובמה שהוא בעיקר עושה בשבוע האחרון (שזה השגחה על ההפגנות) יש יותר מסיכוי סביר שהוא נדבק בהפגנות

לפי מה שאתה אומר 24/7 הוא נמצא בבלפור. אין סבירות שידבק במקום אחר?

פורסם

חשבת להפנות קצת ביקורת עצמית?

ולא רק לחשוב שכולם סביבך אהבלים שהממשלה סיממה בכל מיני מסרים וססמאות ואתה היחיד שרואה את התמונה המלאה?

הויכוח הוא על איסור אירועים המוניים.

מערכת החינוך סגורה,אין מה לדבר על זה,לפני שנסגרה דיברו גם עליה,ודיברו על חתונות ואירועים מופעים ובתי קולנוע.

עכשו הכל סגור ונשאר מתווה של ההפגנות והתפילות,על מה אתה רוצה שידברו? 

פורסם
נראה שלך פימפמו "תביאו נתונים". 
הכי קל לצעוק תביאו הוכחות כשלא בא לך להפעיל קצת הגיון בריא.
אם אנשים נדבקים מסתם לחלוק מרחב ציבורי אז ברור שהם ידבקו בהפגנות צפופות של צעקות עם רסס רוק בכמות שונה עם מסיכות שמכסות את הצוואר כי חום יולי אוגוסט לא נעלם לשום מקום ב2020.
איזה נתונים אתה רוצה לקבל בדיוק?

אשאל שאלה ששאלתי. שלשום בת של מישהי מהעבודה הלכה עם חברות להיבדק. סתם ללא סיבה וללא תסמינים. בגלל שהיה עמוס שלחו אותן ללא בדיקנה ואמרו להן לבוא מחר כי עמוס.
בבוקר לצחרת אמרו להן שהן חיוביות וצריכות להכנס לבידוד ( והן בכלל לא נבדקו). מעניין כמה כאלה יש. וכל הסתירות עם הנתונים?
מפמפים קורונה אבל בוושינגטון אף אחד לא היה עם מסיכה וישבו קרוב אחד לשני.
יותר מדי דברים מוזרים וכשושאלים שאלות נותנים תשובות לא הגיוניות.
כל אחד שיעשה מה שהוא חושב. הדעה שלי שזה משהו אחר מקורונה.

• משעמם 1
פורסם (נערך)

מה זה המשהו האחר הזה שכל העולם השתתק בגללו?

חייזרים?סין משתלטת על העולם?פוטין הרעיל ברעל הלא נכון?ביל גייטס רוצה להכניס לכולנו צ׳יפים של 5G בתוך החיסון?

You name it....

גם אם בדיקה נאבדת זה אוטומטית חיובי וגם אם לבודק נשבר הזין לבדוק הוא ידווח הכל חיובי ויילך לשתות קפה.

עם כזו כמות של בדיקות ומערך שקם כל כך מהר יהיו פאלטות.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • מצחיק 1

• תוכן חדש...