Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

לא מתים מזה כמו שרוצים שנחשוב...?תגיד את זה לארה"ב,ספרד,איטליה...

בנוגע לאולמות,אתה צודק.הם צריכים להפתח!!! אבל תחת מגבלות,עד 19 אנשים בכל אירוע.

חיטוי מלא של כל המקום אחרי האירוע וכל מה שנדרש.אם אפילו הנחיה אחת לא תבוצע,קנס של 5000שקל על המקום.

בוא נגיד את זה לארה"ב

הנה סירטון בשבילך. קליפורניה

סיכוי של 0.03% למות מקורונה בקליפורניה

והנה ההסבר עם נתוני אמת

אף אולם לא יפתח בשביל 19 איש

זאת החלטה טיפשית שתתוקן בדיוק באותה מהירות שתיקנו את ההחלטה לפתות את איקאה אבל לא לפתוח חנות רהיטים בדרום תל אביב

תהנה מהוידאו

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Transporter כתב:

בוא נגיד את זה לארה"ב

הנה סירטון בשבילך. קליפורניה

סיכוי של 0.03% למות מקורונה בקליפורניה

והנה ההסבר עם נתוני אמת

אף אולם לא יפתח בשביל 19 איש

זאת החלטה טיפשית שתתוקן בדיוק באותה מהירות שתיקנו את ההחלטה לפתות את איקאה אבל לא לפתוח חנות רהיטים בדרום תל אביב

תהנה מהוידאו

מדינה אחת מתוך 50.

כמה מתו בניו-יורק?

מה לדעתך יקרה אם ידבקו 10מיליון אנשים בקליפורניה,כמה מתים לדעתך יהיו?

אני אוהב שאתה מתעלם מאיטליה וספרד,מדוע?

פתאום לפתוח אולמות אירועים עם הגבלה של 19 אנשים זה לא טוב בשבילך?

למה?כי אתה חייב שיהיה 400 איש ולא 19?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 3 דקות, arturkopit כתב:

מדינה אחת מתוך 50.

כמה מתו בניו-יורק?

מה לדעתך יקרה אם ידבקו 10מיליון אנשים בקליפורניה,כמה מתים לדעתך יהיו?

אני אוהב שאתה מתעלם מאיטליה וספרד,מדוע?

פתאום לפתוח אולמות אירועים עם הגבלה של 19 אנשים זה לא טוב בשבילך?

למה?כי אתה חייב שיהיה 400 איש ולא 19?

כמו שאי אפשר למכור פלאפל + משלוח ב 15 שקל

אי אפשר לפתוח אולם אירועים בשביל 19 איש

אני לא חושב שצריך תואר בכלכלה כדי להסביר למה אולם שעובד בממוצע על 300 איש (רוב האולמות עובדים על ממוצע הרבה יותר גבוה) 

לא רק שלא מרוויח, אלא יפסיד את התחתונים אם יארח 19 איש

מעבר לזה אף אחד לא יעשה חתונה ל 19 איש וישלם עשרות אלפי שקלים על הפקה

השאלה הזאת מיותרת בדיוק כמו השאלה אם שווה לפתוח את זארה בשביל 20 איש ביום

פורסם
לפני 7 דקות, Transporter כתב:

כמו שאי אפשר למכור פלאפל + משלוח ב 15 שקל

אי אפשר לפתוח אולם אירועים בשביל 19 איש

אני לא חושב שצריך תואר בכלכלה כדי להסביר למה אולם שעובד בממוצע על 300 איש (רוב האולמות עובדים על ממוצע הרבה יותר גבוה) 

לא רק שלא מרוויח, אלא יפסיד את התחתונים אם יארח 19 איש

מעבר לזה אף אחד לא יעשה חתונה ל 19 איש וישלם עשרות אלפי שקלים על הפקה

השאלה הזאת מיותרת בדיוק כמו השאלה אם שווה לפתוח את זארה בשביל 20 איש ביום

אני אוהב שאתה מתעלם משאר ההודעה,רמה גבוהה.

קודם כל כן אפשר,האם יהיו קהל לקוחות למחיר כזה?זאת שאלה אחרת.

אבל כל האשכול הזה אתה חופר על לפתוח על אולם אירועים,עכשיו אתה לא רוצה ?למה?כי אתה תפסיד כסף?

למה שפשוט לא תנסה להסתגל וזהו?

אף אחד לא יעשה חתונה ל19 איש וישלם עשרות אלפי שקלים על הפקה?אתה קבעת את זה?או שזה מחקר מדעי שבוצע?

זארה פתוח,הוא עובד דרך הרשת.אז וואלה,כן משתלם לפתוח אותו בשביל 20...

בעצם אתה מבלבל את המח כל החודש וחצי האחרונים,אבל כאשר מציעים לך לפתוח את האולם אתה מסרב?

אתה פשוט מסרב להודות שאתה כל הזמן הזה טועה ומסרב לרדת מהעץ.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, arturkopit כתב:

אף אחד לא יעשה חתונה ל19 איש וישלם עשרות אלפי שקלים על הפקה?אתה קבעת את זה?או שזה מחקר מדעי שבוצע?

זה בדיוק העניין, וזה מה שמנסים להעביר פה 350 עמודים. לזארה באמת לא משתלם לפתוח חנות בשביל 20 לקוחות, אבל כן "משתלם" לעבור למכירות אונליין ע"ח החנות הפיזית, ולכן זה מה שהם יעברו לעשות. אלו תהליכים שקורים בעולם בלי קשר ועכשיו רק יקבלו בוסט עוד יותר חזק בגלל הקורונה. זה ממש מזכיר בעלי חנויות פיזיות שמסרבים לעבור למכירות אונליין אבל בוכים על מר גורלם וירידה בעסקים (**לא מדובר על תקופת הקורונה**). מי שלא מצליח להמציא את עצמו מחדש (או להסתגל למצב החדש שנוצר) נשאר מחוץ למשחק. לראיה נוקיה, קודאק ועוד רבים.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, Blaz00r כתב:

זה בדיוק העניין, וזה מה שמנסים להעביר פה 350 עמודים. לזארה באמת לא משתלם לפתוח חנות בשביל 20 לקוחות, אבל כן "משתלם" לעבור למכירות אונליין ע"ח החנות הפיזית, ולכן זה מה שהם יעברו לעשות. אלו תהליכים שקורים בעולם בלי קשר ועכשיו רק יקבלו בוסט עוד יותר חזק בגלל הקורונה. זה ממש מזכיר בעלי חנויות פיזיות שמסרבים לעבור למכירות אונליין אבל בוכים על מר גורלם וירידה בעסקים (**לא מדובר על תקופת הקורונה**). מי שלא מצליח להמציא את עצמו מחדש (או להסתגל למצב החדש שנוצר) נשאר מחוץ למשחק. לראיה נוקיה, קודאק ועוד רבים.

כן,אני יודע.פשוט הבן אדם מסרב לרדת מהעץ וממשיך לבלבל את המח על כך שלא פותחים אולמות אירועים.אך,ברגע שאומרים לו שניתן לפתוח אולמות אירועים הוא לא מוכן.

פורסם (נערך)

פחות או יותר -

"אוהד, תסלח לי… מהן בדיוק הדרישות שלכם כאוהדים?"
- "אז ככה רוצים לקבוע מי יהיו השופטים! אם לא אנחנו החלטנו לשרוף את המועדון! "
"תגיד לי בבקשה אתה יכול למנות את הדרישות שלכם?
- "למה למנות שאני יכול לספור לך אותם?"
"בבקשה מנה"
- "מה"
"ספור"
- "אז ככה, אנחנו רוצים 15 ניצחונות בשנה מינימום… 15, כן? אם לא – נשרוף את המועדון.
אנחנו גם רוצים לקבוע, פעם אחת ולתמיד, מי יהיה השחקנים, מי יהיה המאמנים, מי יהיה התוצאה, ומי יהיה מזג האוויר."
"ואם זה לא יינתן לכם?"
- "אנחנו נשרוף את המועדון."

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, arturkopit כתב:

אני אוהב שאתה מתעלם משאר ההודעה,רמה גבוהה.

קודם כל כן אפשר,האם יהיו קהל לקוחות למחיר כזה?זאת שאלה אחרת.

אבל כל האשכול הזה אתה חופר על לפתוח על אולם אירועים,עכשיו אתה לא רוצה ?למה?כי אתה תפסיד כסף?

למה שפשוט לא תנסה להסתגל וזהו?

בעצם אתה מבלבל את המח כל החודש וחצי האחרונים,אבל כאשר מציעים לך לפתוח את האולם אתה מסרב?

אתה פשוט מסרב להודות שאתה כל הזמן הזה טועה ומסרב לרדת מהעץ.

אתה שואל אם אני קבעתי את זה?

אני חי את התחום הזה כל החיים שלי

מסבירים לך שמסעדה לא יכולה להתפרנס מ 20 איש שעוברים שם

אז אולם אירועים יכול?

לי אין שום בעיה שיעשו אירועים ל 20 איש, אני גובה את אותו מחיר ל 20 איש ולא 1500 איש

לאירוע ביום חמישי עד 5 בבוקר ולאירוע ביום שישי עד 17:00

זה לא מעניין אותי כמה מוזמנים

אבל ברור גם לי וגם לך שזה לא ריאלי אז אני לא מבין למה לחפור ברעיון הזה?

ברור שאם יבוא לקוח שמוכן לשלם במקום 280 שח מנה 880 שח מנה יסכימו לפתוח 

אבל זה לא יקרה  כל יום

בטח לא משהו שאפשר לצאת בהצהרות ולהגיד "הנה חזרתם לשגרה תפסיקו להתלונן"

השטות שאתה מתעקש עליה שוות ערך לסיכוי שפלאפל יכול להתפרנס ממשלוחים

לפני 32 דקות, arturkopit כתב:

כן,אני יודע.פשוט הבן אדם מסרב לרדת מהעץ וממשיך לבלבל את המח על כך שלא פותחים אולמות אירועים.אך,ברגע שאומרים לו שניתן לפתוח אולמות אירועים הוא לא מוכן.

מי זה אומרים ? מה הנסיון  והידע שיש לך בתחום שאתה קובע שאפשר לפתוח אולם ל 20 איש?

בערך כמו הידע שלי ביצור תרופות

קולגות בעלי אולמות מדברים על זה שהם לא יודעים איך יתמודדו עם חתונות ל-100 איש כי זה לא ריאלי במקום גדול עם סטנדרט גבוה של אוכל ושירות

בסופו של יום לפתוח חשמל, מזגנים, מערכות השקייה, אבטחה, מלצרים, מנקים עולה כסף

זה שיגידו לבעל הבית לפתוח ל-100 איש לא אומר שהוא יפתח בלי מאבטח

או בלי מנקה

או בלי רב מלצרים או בלי שף וסושף וכו'

יש כמות של עובדים והוצאות קבועות שצריך לשלם בין אם יש לך 100 איש ובין אם יש לך 1000 איש

כולם רוצים לחזור לעבוד אבל  לא לכל מקום משתלם לפתוח בשביל 100 איש

ברור שבאולמות מאוד קטנים שמתאימים לבריתות חינות וכו' ועובדים באופן שוטף על קהל של 100-200 איש יותר הגיוני לפתוח

אבל אנחנו מדברים על אולמות חתונות

וכשאומרים מותרת חתונה עד 20 איש  ברור לכולם שהחתונה לא תתבצע באולם אלא בשטח, בחצר,   ובמקומות מאולתרים כאלה או אחרים

מזכיר לי לקוחות שמבקשים ממני להגיע לעבוד רק שעתיים ושואלים אותי למה המחיר כל כך גבוה

כאילו שאם זה שעתיים אני צריך פחות עובדים, לא משלם דלק , בלאי לציוד וכו'

לפני 46 דקות, Blaz00r כתב:

אף אחד לא אמר שמשתלם לזארה לעבוד רק על משלוחים
העסק שלי בשגרה מרוויח גם מהשכרות ציוד. מגיע לקוח עם משאית משאיר ציוד מחזיר לי כשמסיים ומשלם. 

זה לא אומר שאני יכול להרווויח רק מזה.

משלוחים זה בונוס לעסק ונכון שלזארה הרבה יותר קל לעבוד משלוחים מאשר מסעדה (אוכל מתקרר וכו')

אבל יש הרבה לקוחות שמעדיפים למדוד, לראות מה יפה להם, יש בגדים שלא נראים משהו בתמונה ואם היו רואים אותם במציאות היו קונים יותר

יש אנשים שפשוט מעדיפים את הכיף שיש בלהסתובב בקניון ולמודד

ברור שאם אומרים לך או זה או כלום אז יהיו יותר אנשים שיזמינו, אבל כנראה שאותם אנשים בחנות היו עושים חשבון הרבה יותר גדול מאשר בדיגיטל

ושוב לא כל עסק זה חנות בגדים ולא כל אחד יכול לעבוד ככה

אני  לא מעוניין להזמין פלאפל במשלוח וכמעט שום דבר..

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Transporter כתב:

אתה שואל אם אני קבעתי את זה?

אני חי את התחום הזה כל החיים שלי

מסבירים לך שמסעדה לא יכולה להתפרנס מ 20 איש שעוברים שם

אז אולם אירועים יכול?

לי אין שום בעיה שיעשו אירועים ל 20 איש, אני גובה את אותו מחיר ל 20 איש ולא 1500 איש

לאירוע ביום חמישי עד 5 בבוקר ולאירוע ביום שישי עד 17:00

זה לא מעניין אותי כמה מוזמנים

אבל ברור גם לי וגם לך שזה לא ריאלי אז אני לא מבין למה לחפור ברעיון הזה?

ברור שאם יבוא לקוח שמוכן לשלם במקום 280 שח מנה 880 שח מנה יסכימו לפתוח 

אבל זה לא יקרה  כל יום

בטח לא משהו שאפשר לצאת בהצהרות ולהגיד "הנה חזרתם לשגרה תפסיקו להתלונן"

השטות שאתה מתעקש עליה שוות ערך לסיכוי שפלאפל יכול להתפרנס ממשלוחים

מי זה אומרים ? מה הנסיון  והידע שיש לך בתחום שאתה קובע שאפשר לפתוח אולם ל 20 איש?

בערך כמו הידע שלי ביצור תרופות

קולגות בעלי אולמות מדברים על זה שהם לא יודעים איך יתמודדו עם חתונות ל-100 איש כי זה לא ריאלי במקום גדול עם סטנדרט גבוה של אוכל ושירות

בסופו של יום לפתוח חשמל, מזגנים, מערכות השקייה, אבטחה, מלצרים, מנקים עולה כסף

זה שיגידו לבעל הבית לפתוח ל-100 איש לא אומר שהוא יפתח בלי מאבטח

או בלי מנקה

או בלי רב מלצרים או בלי שף וסושף וכו'

יש כמות של עובדים והוצאות קבועות שצריך לשלם בין אם יש לך 100 איש ובין אם יש לך 1000 איש

כולם רוצים לחזור לעבוד אבל  לא לכל מקום משתלם לפתוח בשביל 100 איש

ברור שבאולמות מאוד קטנים שמתאימים לבריתות חינות וכו' ועובדים באופן שוטף על קהל של 100-200 איש יותר הגיוני לפתוח

אבל אנחנו מדברים על אולמות חתונות

וכשאומרים מותרת חתונה עד 20 איש  ברור לכולם שהחתונה לא תתבצע באולם אלא בשטח, בחצר,   ובמקומות מאולתרים כאלה או אחרים

מזכיר לי לקוחות שמבקשים ממני להגיע לעבוד רק שעתיים ושואלים אותי למה המחיר כל כך גבוה

כאילו שאם זה שעתיים אני צריך פחות עובדים, לא משלם דלק , בלאי לציוד וכו'

לפני הכל,צורת ההתבטאות שלך היא שגויה ואינה נכונה.

"כל החיים" אתה עוסק בתחום,זה שקר.אני מתקשה להאמין שבגיל 3 התעסקת באירועים.

אז זה כבר לא כל החיים.אני מניח שהתכוונת לרשום 'כל חיי הבוגרים אני עוסק בתחום'.

לא הסברת שום דבר על מסעדות כאשר התייחסת אלי,התייחסת לפלאפיה ולאולם אירועים.

מסעדה יכולה להסתדר מעולה מ20 איש שעוברים שם,אם כל שאר הזמן היא עוסקת במכירת אוכל בT.A או היא עוסקת בקייטרינג.

כתבתי 19 אנשים לא 20. 19 אנשים  אשר בתוכם נכללים העובדים  שצריכים לתפעל את האירוע,לא ציינתי 19 אנשים אשר באו לחגוג את האירוע.

לא באמת אכפת לי אם תפתח לאדם אחד או ל19 אנשים,בסופו של יום "ניתנה" לך האופציה לפתוח את המקום.האם זה יצא לך רווחי או אם יהיה לך לקוחות?זאת לא בעיה של אף אחד חוץ ממך.

לא כתבתי בשום מקום על כך שחזרתם לשגרה ותפסיק להתלונן.

לא,זה לא אותו דבר כמו פלאפל שלא יכול להתפרנס על משלוחים.

אפשר לקנות אופניים חשמליות כבר חוסך לך כסף על דלק ואז אתה חוסך סכום מסוים מדמי המשלוח.הוא גם יכול להוזיל מחיר של מנת פלאפל מ15 שקלים לפחות,או להציע כל מינה דילים.אפשרויות שהוא ירוויח לא חסרות,רק צריך לפתוח את הראש.

בנוגע לחלק השני,על בסיס מה החלטת שהידע שלי בנוגע לייצור תרופות הוא כמו הידע שלי בנוגע לתפעול אולמות?

"ההיכרות" שלי איתך היא על בסיס 3 הודעות אשר כתבתי עד וזאת הרביעית. האנשים שאמרו זה אני אנוכי ועצמי.

לא יודע על מי אלו שאר הקולגות שלך,לא מעניין אותי גם.אנחנו מדברים פה עלייך לא עלהיים.

אהבתי שרשמת 'מלצרים',רוב[או כמעט כולם] אולמות האירועים לא משלמים למלצרים כסף אלא משלמים על בסיס טיפים.אז וואלה,זאת הבעיה האחרונה שיש לבעלי אולמות אירועים כאשר זה נוגע לתשלום שכר.

אנחנו לא מדברים פה על אולומות של 100\200 או 10000 איש אין הבדל בינהיים מבחינת המצב.

לא ברור לי מה ההבדל בין לפתוח אולם קטן ל100 מוזמנים בין לפתוח אולם גדול ל500 איש כאשר מדובר על המצב הנוכחי.

כאשר אומרים חתונה עד 20 איש,לא אומרים שזה נדרש להיות מאולתר,אלא, אנשים בוחרים לעשות את זה על מנת לחסוך כסף ופשוט לקיים את האירוע.

האם הם יכולים לעשות אותו דבר באולם של 1000 איש?בהחלט,אך הם מעדיפים שלא.

בנוגע ללקוח אשר השוות אותי אליו,אין קשר בין מה שאני כתבתי לבין ההשוואה. אתה משכיר אולם אירועים לאדם על מנת שיעשה אירוע,אם הוא עושה אירוע ל30 איש אז אתה נדרש להביא פחות עובדים אך גובה אותו תשלום.כאשר אתה משכיר את האולם על בסיס שעות ולא בסיס מנות\שולחנות.

אתה מזכיר לי את הסטודנטים שיוצא לי ללמד שמתווכחים איתי מחיר לשיעור פרטי,כאשר מצוין במפורש המחיר והם עדיין ינסו להוריד את המחיר אפילו שהם יודעים שזה לא ישנה דבר.

כל פעם אתה מכליל אנשים ואומר 'הרבה,כולם' על סמך מה אתה קובע את זה?אנא ממך,תסביר לי.

מאיפה לך לדעת שאדם מסוים יקנה יותר בחנות מאשר באינטרנט?עשית מחקר ...?

השורה האחרונה שכתבת היא הדבר היחיד שנכון בכל התגובה.

אתה לא אוהב להזמין T.A ולקנות באינטרנט.אבל אתה מעיד על שאר האוכלוסיה?ובדגש על דור הY וZ?בהחלט לא.

נכון שלא כל עסק הוא חנות בגדים,אבל כל עסק נדרש להתאים את עצמו למצב או שהוא פשוט יעלם.

דוגמא לרשת בגדים כושלת-קסטרו[הממשלה לא צריכה להעביר להם שוק מענק ושום דבר,כל רבעון הם רק מפסידים עוד ועוד כסף].

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, arturkopit כתב:

לפני הכל,צורת ההתבטאות שלך היא שגויה ואינה נכונה.

"כל החיים" אתה עוסק בתחום,זה שקר.אני מתקשה להאמין שבגיל 3 התעסקת באירועים.

אז זה כבר לא כל החיים.אני מניח שהתכוונת לרשום 'כל חיי הבוגרים אני עוסק בתחום'.

לא הסברת שום דבר על מסעדות כאשר התייחסת אלי,התייחסת לפלאפיה ולאולם אירועים.

מסעדה יכולה להסתדר מעולה מ20 איש שעוברים שם,אם כל שאר הזמן היא עוסקת במכירת אוכל בT.A או היא עוסקת בקייטרינג.

כתבתי 19 אנשים לא 20. 19 אנשים  אשר בתוכם נכללים העובדים  שצריכים לתפעל את האירוע,לא ציינתי 19 אנשים אשר באו לחגוג את האירוע.

לא באמת אכפת לי אם תפתח לאדם אחד או ל19 אנשים,בסופו של יום "ניתנה" לך האופציה לפתוח את המקום.האם זה יצא לך רווחי או אם יהיה לך לקוחות?זאת לא בעיה של אף אחד חוץ ממך.

לא כתבתי בשום מקום על כך שחזרתם לשגרה ותפסיק להתלונן.

לא,זה לא אותו דבר כמו פלאפל שלא יכול להתפרנס על משלוחים.

אפשר לקנות אופניים חשמליות כבר חוסך לך כסף על דלק ואז אתה חוסך סכום מסוים מדמי המשלוח.הוא גם יכול להוזיל מחיר של מנת פלאפל מ15 שקלים לפחות,או להציע כל מינה דילים.אפשרויות שהוא ירוויח לא חסרות,רק צריך לפתוח את הראש.

בנוגע לחלק השני,על בסיס מה החלטת שהידע שלי בנוגע לייצור תרופות הוא כמו הידע שלי בנוגע לתפעול אולמות?

"ההיכרות" שלי איתך היא על בסיס 3 הודעות אשר כתבתי עד וזאת הרביעית. האנשים שאמרו זה אני אנוכי ועצמי.

לא יודע על מי אלו שאר הקולגות שלך,לא מעניין אותי גם.אנחנו מדברים פה עלייך לא עלהיים.

אהבתי שרשמת 'מלצרים',רוב[או כמעט כולם] אולמות האירועים לא משלמים למלצרים כסף אלא משלמים על בסיס טיפים.אז וואלה,זאת הבעיה האחרונה שיש לבעלי אולמות אירועים כאשר זה נוגע לתשלום שכר.

אנחנו לא מדברים פה על אולומות של 100\200 או 10000 איש אין הבדל בינהיים מבחינת המצב.

לא ברור לי מה ההבדל בין לפתוח אולם קטן ל100 מוזמנים בין לפתוח אולם גדול ל500 איש כאשר מדובר על המצב הנוכחי.

כאשר אומרים חתונה עד 20 איש,לא אומרים שזה נדרש להיות מאולתר,אלא, אנשים בוחרים לעשות את זה על מנת לחסוך כסף ופשוט לקיים את האירוע.

האם הם יכולים לעשות אותו דבר באולם של 1000 איש?בהחלט,אך הם מעדיפים שלא.

אתה מזכיר לי את הסטודנטים שיוצא לי ללמד שמתווכחים איתי מחיר לשיעור פרטי,כאשר מצוין במפורש המחיר והם עדיין ינסו להוריד את המחיר אפילו שהם יודעים שזה לא ישנה דבר.

אז אתה אומר שמסעדה (נניח סוהו או ריבר) יכולות לחיות עכשיו 4-5 חודשים על 20 איש ביום 

לקוח ממוצע במסעדה ממוצעת (לא מסעדת שף יקרה) עושה בין 80 ל 150 שח  לראש)

20 לקוחות נניח 2200 שח לפי חישוב אמצע

מסעדה שמתנהלת כמו גרמניה הנאצית יכולה להרוויח 15-20% על מנה, נלך גם כאן על האמצע 374 ש"ח

וכל זה בהנחה שלקוח משלם 110 שח לראש שזה לא סכום זול בהתחשב בזה שרוב האנשים לא עבדו לאחרונה.

איזה רווח יש כאן בדיוק ?

אני אמרתי שהידע שלך בהפקת אירועים זה כמו הידע שלי בחתונות.

כשאמרתי "מלצרים" התכוונתי לצוות השירות שכן מקבל משכורת (רב מלצרים, סגן רב מלצרים, קפטן, מארחות, צוות הושבה, פקידות, אנשי מכירות וכו'. לכל אלה יש משכורת בסיס)

ברור שיש הבדל בין אולם ענק שמיועד ל 800-1500 איש

לבין אולם של חינות שהוא הרבה יותר קטן וההוצאות התפעוליות שלו הרבה יותר קטנות

אין הבדל  ביניהם ?

לפתוח את הדלת בסניף של רמי לוי עולה אותו דבר כמו לפתוח דלת במכולת שכונתית ? לא נראה לי

כמו שאמרתי יש הוצאות קבועות שהאולם משלם ברגע שהוא נפתח

הרי אם יש 50 איש 100 איש או 1000 איש 

עדיין צריכים לעמוד בכניסה מאבטחים, מארחות, שירותי הושבה, מנהל אירוע, קפטן וכו'

עדיין יש שף במטבח, סו שף, שוטפי כלים

מנקה בשירותים יש אחד או שניים בלי להתייחס לכמות המוזמנים

עלות ממוצעת שגובים על תאורה והגברה נעה בין 8000 ל 14,000

אלה הוצאות שלא משתנות לא משנה כמה מוזמנים יש לך.

מחיר מנה: האולמות דורשי מחיר מנה שונה ממי שמביא 250 איש לבין מי שמביא 800 איש. מן הסתם. ככל שיש לך פחות מוזמנים תשלם יותר

אתה לא מצפה שהאולם סגר עם זוג על 350 איש ומנה 280 שח ופתאום כשאפשר להביא רק 20 איש יתן לזוג את אותו דיל באותו מחיר נכון ? המנה תצטרך לעלות הרבה יותר

כשאתה מדבר על עלות פתיחת אולם אין לך מה לדבר עליי כי אני לא בעל אולם, לכן אמרתי שמדברים על קולגות שלי

כשמדברים על חתונות ל 20 איש לא מתכוונים שהם יתחתנו באולם שהיו אמורים להתחתן בו עם 300-500 איש בקיצור

הכוונה לחתונות שטח, חתונות מאולתרות בבתי כנסת ועוד מקומות אחרים

אולמות לא מרוויחים מזה כלום ושום דבר

מי שיכול להרווח מזה זה מפיקים כמוני שגובים כסף על הפקה תאורה הגברה וכו'.

אל תתיימר למצוא פתרון לאולמות ולא לדוכן פלאפל שאתה רוצה לשכנע אותו למכור פלאפל ב-15 שח כולל משלוח. כולם היו חוזרים לעבודה בשמחה אם היו יכולים

לשמחתי רוב הזוגות שלי מתעקשים לעשות את החתונות שלהם כמו שתכננו גם אם זה אומר שידחו אותן לאביב הבא.

הדיון הזה מזכיר לי אנשים שמסתכלים מהצד ואומרים לי "כמה אתה כבר משלם לעובד 250 300 שקל" ?

בטח

עובד שעובד 12-16 שעות ביום ובשגרה מפעיל מופעים בלייב פארק, היכלי תרבות, מקבל 300 שקל. בטח

בדיוק כמו אותו שליח שהולך לעשות משלוחי פלאפל ובטח אמור לעבוד בחינם או להרוויח 5 שקל למשלוח

פורסם

איש האילומינטי, הבונים החופשים, הלטאות והמשטר החדש ביל גייטס פירסם מאמר מעניין מאוד על המגפה ונקודת הריאה שלו.

לא יודע אם הוא כתב אותו בעצמו, אבל חייב לציין שהמאמר כתוב מעולה ומאוד מעניין!

https://www.gatesnotes.com/Health/Pandemic-Innovation

פורסם
לפני 12 דקות, Transporter כתב:

אז אתה אומר שמסעדה (נניח סוהו או ריבר) יכולות לחיות עכשיו 4-5 חודשים על 20 איש ביום 

לקוח ממוצע במסעדה ממוצעת (לא מסעדת שף יקרה) עושה בין 80 ל 150 שח  לראש)

20 לקוחות נניח 2200 שח לפי חישוב אמצע

מסעדה שמתנהלת כמו גרמניה הנאצית יכולה להרוויח 15-20% על מנה, נלך גם כאן על האמצע 374 ש"ח

וכל זה בהנחה שלקוח משלם 110 שח לראש שזה לא סכום זול בהתחשב בזה שרוב האנשים לא עבדו לאחרונה.

איזה רווח יש כאן בדיוק ?

אני אמרתי שהידע שלך בהפקת אירועים זה כמו הידע שלי בחתונות.

כשאמרתי "מלצרים" התכוונתי לצוות השירות שכן מקבל משכורת (רב מלצרים, סגן רב מלצרים, קפטן, מארחות, צוות הושבה, פקידות, אנשי מכירות וכו'. לכל אלה יש משכורת בסיס)

ברור שיש הבדל בין אולם ענק שמיועד ל 800-1500 איש

לבין אולם של חינות שהוא הרבה יותר קטן וההוצאות התפעוליות שלו הרבה יותר קטנות

אין הבדל  ביניהם ?

לפתוח את הדלת בסניף של רמי לוי עולה אותו דבר כמו לפתוח דלת במכולת שכונתית ? לא נראה לי

כמו שאמרתי יש הוצאות קבועות שהאולם משלם ברגע שהוא נפתח

הרי אם יש 50 איש 100 איש או 1000 איש 

עדיין צריכים לעמוד בכניסה מאבטחים, מארחות, שירותי הושבה, מנהל אירוע, קפטן וכו'

עדיין יש שף במטבח, סו שף, שוטפי כלים

מנקה בשירותים יש אחד או שניים בלי להתייחס לכמות המוזמנים

עלות ממוצעת שגובים על תאורה והגברה נעה בין 8000 ל 14,000

אלה הוצאות שלא משתנות לא משנה כמה מוזמנים יש לך.

מחיר מנה: האולמות דורשי מחיר מנה שונה ממי שמביא 250 איש לבין מי שמביא 800 איש. מן הסתם. ככל שיש לך פחות מוזמנים תשלם יותר

אתה לא מצפה שהאולם סגר עם זוג על 350 איש ומנה 280 שח ופתאום כשאפשר להביא רק 20 איש יתן לזוג את אותו דיל באותו מחיר נכון ? המנה תצטרך לעלות הרבה יותר

כשאתה מדבר על עלות פתיחת אולם אין לך מה לדבר עליי כי אני לא בעל אולם, לכן אמרתי שמדברים על קולגות שלי

כשמדברים על חתונות ל 20 איש לא מתכוונים שהם יתחתנו באולם שהיו אמורים להתחתן בו עם 300-500 איש בקיצור

הכוונה לחתונות שטח, חתונות מאולתרות בבתי כנסת ועוד מקומות אחרים

אולמות לא מרוויחים מזה כלום ושום דבר

מי שיכול להרווח מזה זה מפיקים כמוני שגובים כסף על הפקה תאורה הגברה וכו'.

אל תתיימר למצוא פתרון לאולמות ולא לדוכן פלאפל שאתה רוצה לשכנע אותו למכור פלאפל ב-15 שח כולל משלוח. כולם היו חוזרים לעבודה בשמחה אם היו יכולים

לשמחתי רוב הזוגות שלי מתעקשים לעשות את החתונות שלהם כמו שתכננו גם אם זה אומר שידחו אותן לאביב הבא.

הדיון הזה מזכיר לי אנשים שמסתכלים מהצד ואומרים לי "כמה אתה כבר משלם לעובד 250 300 שקל" ?

בטח

עובד שעובד 12-16 שעות ביום ובשגרה מפעיל מופעים בלייב פארק, היכלי תרבות, מקבל 300 שקל. בטח

בדיוק כמו אותו שליח שהולך לעשות משלוחי פלאפל ובטח אמור לעבוד בחינם או להרוויח 5 שקל למשלוח

אתה שם לב שאתה מתייחס רק לקטעים שנוחים לך?

ציינתי במפורש אם ישבו שם 20 איש והוא יצליח לעשות T.A וקייטרינג הוא יצליח להסתדר,למה התעלמת מזה?

קח T.A של מסעדות גורמה

https://timeout.co.il/משלוחים-ממסעדות-שף/

לא אמרת כלום,אלא כתבת את זה.וגם זה לא נכון.כתבת שהידע שלי בהפקת אירועים כמו הידע שלך בתרופות.

שוב,אינך מכיר אותי ואינך יודע מה הידע שלי ובמה הוא מתבטא. אז אנא ממך,אל תשווה בנינו.

אתה מכניס לי עכשיו מכולת שכונתית ואת רמי לוי.אתה יודע מה ההבדל בין המקומות האלו לבין  אולם אירועים?שהם לא מתלוננים על ההגבלה של 19 אנשים.

מילא,לא הבנת את הטענה שלי כאשר ציינתי שאין הבדל ב2 האולמות במצב הנוכחי.

'מארחת,סדרן רב מלצרים וכדומה...' אינם נכללים תחת  הקבוצה 'מלצרים'.שמח שאתה מודה שאתה לא משלם להם שקל מכספך אבל העיקר היית חייב לציין בשביל להגביר את ההתמסכנות חסרת הפואנטה שלך.

https://he.wikipedia.org/wiki/מלצר

זאת ההגדרה של מלצר.

אתה בעצם טוען אם יש לי 2000 מוזמנים או 100 מוזמנים אין הבדל במחיר,ההוצאות נשארות דומות?אוקי,בוא נדון על זה רגע.

100 מוזמנים זה פחות אוכל שנדרש להכין מ2000 אנשים לכן הינך צריך לתפעל חלק יותר קטן מהמטבח אז זה אומר שהינך נדרש לפחות צוות מטבח.אז פחות כסף שנדרש לתפעול.

100 איש לא צריכים אותה כמות אבטחה כמו שנדרש ל2000 איש לכן שוב,זאת אינה אותה הוצאה.

"תאורה"-אתה יכול לסגור חלק מסוים מהאולם.בקיצור פחות אנשים,פחות הוצאה.גם ציינת שאתה משכיר ציוד הגברה...אז זה אמור להקהל לך ההוצאות ולהוזיל לבעל האירוע.

אתה לא מתפעל פה מסעדה,פאב,בר אלא אולם אירועים יש הבדל בין עצום בין הדברים.

בנוגע למחיר של המנה-זה מובן.אבל בסופו של יום זה לא אמור לצאת הפרש בין מחיר מנה של 300 ש"ח ל1000 מוזמנים למחיר מנה של 600ש"ח ל5 מוזמנים[אין 20 מוזמנים,יש סה"כ 19 אנשים].

מתי אמרו כאשר מדברים על חתונות של עד 20איש זה אמור להיות בחיק הטבע או חתונה מאולתרת?אין איסור על לעשות חתונה באולם.

אני לא מתיימר לכלום,אני מציין עובדה שאתה מסרב בכל תוקף לקבל.ניתן למכור פלאפל ב15 שקל ולעשות מזה רווח,ניתן לפתוח אולם אירועים.

אתה פשוט מעדיף שכולם ישארו בעבר ולא יתקדמו קדימה לעתיד.אבל אני מאמין שאתה נוהג באוטו חכם (:.

מה אכפת לי מהזוגות שלך ומה הם מעדיפים?עד האביב הבא יש  לפחות  שנה המון דברים יכולים להשתנות.

כמובן שאני מאחל לך שהם יתחתנו באולם שלך.

מה הקשר בין אדם שעובד 12-16 אצלך תמורת 250\300 שקל[זה שהוא מחליט לעבוד כל כך הרבה שעות ועוד  בעבודה כה קשה תמורת גרושים זאת החלטה שלך]לבין שליח של פלאפל?

"דמי משלוח"-הם   נכללים בתשלום של המשלוח  שהשליח ניתן להוזיל אותם[כפי שכבר ציינתי מלפני]בכך שאתה מחליף טוסטוס באופניים חשמליות.

לא הבנתי גם מה הקשר של הפיסקה האחרונה להתכתבות בנינו.האשכול פה מדבר על 'וירוס הקורונה' ולא על החוסר הבנה שלך והתירוצים שאתה כותב לכך שהאולמות סוגרים ואתה בוחר להתעלם מהמצב בכלל העולם.

פורסם
לפני 7 שעות, snoop90 כתב:

שבוע הבא נלמד על "מי שמאמין - לא מפחד".

סליחה.

אני מודה שטעיתי.

כי כבר היום למדנו שמי שמאמין, גם מפחד 😀

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, arturkopit כתב:

אתה שם לב שאתה מתייחס רק לקטעים שנוחים לך?

ציינתי במפורש אם ישבו שם 20 איש והוא יצליח לעשות T.A וקייטרינג הוא יצליח להסתדר,למה התעלמת מזה?

קח T.A של מסעדות גורמה

https://timeout.co.il/משלוחים-ממסעדות-שף/

לא אמרת כלום,אלא כתבת את זה.וגם זה לא נכון.כתבת שהידע שלי בהפקת אירועים כמו הידע שלך בתרופות.

שוב,אינך מכיר אותי ואינך יודע מה הידע שלי ובמה הוא מתבטא. אז אנא ממך,אל תשווה בנינו.

אתה מכניס לי עכשיו מכולת שכונתית ואת רמי לוי.אתה יודע מה ההבדל בין המקומות האלו לבין  אולם אירועים?שהם לא מתלוננים על ההגבלה של 19 אנשים.

מילא,לא הבנת את הטענה שלי כאשר ציינתי שאין הבדל ב2 האולמות במצב הנוכחי.

'מארחת,סדרן רב מלצרים וכדומה...' אינם נכללים תחת  הקבוצה 'מלצרים'.שמח שאתה מודה שאתה לא משלם להם שקל מכספך אבל העיקר היית חייב לציין בשביל להגביר את ההתמסכנות חסרת הפואנטה שלך.

https://he.wikipedia.org/wiki/מלצר

זאת ההגדרה של מלצר.

אתה בעצם טוען אם יש לי 2000 מוזמנים או 100 מוזמנים אין הבדל במחיר,ההוצאות נשארות דומות?אוקי,בוא נדון על זה רגע.

100 מוזמנים זה פחות אוכל שנדרש להכין מ2000 אנשים לכן הינך צריך לתפעל חלק יותר קטן מהמטבח אז זה אומר שהינך נדרש לפחות צוות מטבח.אז פחות כסף שנדרש לתפעול.

100 איש לא צריכים אותה כמות אבטחה כמו שנדרש ל2000 איש לכן שוב,זאת אינה אותה הוצאה.

"תאורה"-אתה יכול לסגור חלק מסוים מהאולם.בקיצור פחות אנשים,פחות הוצאה.גם ציינת שאתה משכיר ציוד הגברה...אז זה אמור להקהל לך ההוצאות ולהוזיל לבעל האירוע.

אתה לא מתפעל פה מסעדה,פאב,בר אלא אולם אירועים יש הבדל בין עצום בין הדברים.

בנוגע למחיר של המנה-זה מובן.אבל בסופו של יום זה לא אמור לצאת הפרש בין מחיר מנה של 300 ש"ח ל1000 מוזמנים למחיר מנה של 600ש"ח ל5 מוזמנים[אין 20 מוזמנים,יש סה"כ 19 אנשים].

מתי אמרו כאשר מדברים על חתונות של עד 20איש זה אמור להיות בחיק הטבע או חתונה מאולתרת?אין איסור על לעשות חתונה באולם.

אני לא מתיימר לכלום,אני מציין עובדה שאתה מסרב בכל תוקף לקבל.ניתן למכור פלאפל ב15 שקל ולעשות מזה רווח,ניתן לפתוח אולם אירועים.

אתה פשוט מעדיף שכולם ישארו בעבר ולא יתקדמו קדימה לעתיד.אבל אני מאמין שאתה נוהג באוטו חכם (:.

מה אכפת לי מהזוגות שלך ומה הם מעדיפים?עד האביב הבא יש  לפחות  שנה המון דברים יכולים להשתנות.

כמובן שאני מאחל לך שהם יתחתנו באולם שלך.

מה הקשר בין אדם שעובד 12-16 אצלך תמורת 250\300 שקל[זה שהוא מחליט לעבוד כל כך הרבה שעות ועוד  בעבודה כה קשה תמורת גרושים זאת החלטה שלך]לבין שליח של פלאפל?

"דמי משלוח"-הם   נכללים בתשלום של המשלוח  שהשליח ניתן להוזיל אותם[כפי שכבר ציינתי מלפני]בכך שאתה מחליף טוסטוס באופניים חשמליות.

לא הבנתי גם מה הקשר של הפיסקה האחרונה להתכתבות בנינו.האשכול פה מדבר על 'וירוס הקורונה' ולא על החוסר הבנה שלך והתירוצים שאתה כותב לכך שהאולמות סוגרים ואתה בוחר להתעלם מהמצב בכלל העולם.

אתה מדבר פה על דברים שהביצוע שלהם לא פשוט עד בלתי אפשרי

קייטרינג ריווחי כשמדובר באירועים = התכנסויות 

כמה אנשים מארחים היום וצריכים קייטרינג ?

אולי חברות, וגם לגבי זה אני לא בטוח בתקופה הזאת

לא כל מסעדה בנויה לוגיסטית לצאת לשטח ולעשות קייטרינג, זאת עוד השקעה שמי יודע אם בכלל תוכיח את עצמה

אחרי שלא עבדת חודשיים להתחיל קמפיין פרסום ולמתג את עצמך כמסעדה-קייטרינג זה לא פשוט ולא יודע אם הייתי עושה את זה אחרי שחודשיים שילמתי על הנכס בלי להכניס כסף

זה מצחיק שמצד אחד הרבה כאן כותבים על זה שלאנשים אין כסף למותרות, אבל אתה אומר כאן בבטחון שמסעדה תוכל לעבוד כקייטרינג ויהיו אנשים שיקחו

הדברים האלה זה סוג של תחזוקה

זה יכול במקרה הטוב להשאיר אותך מאוזן, ואני מאוד אופטימי

במקרה הרע אתה פשוט תעבוד תעבוד תעבוד ותפסיד

אגב יש הרבה בתחום האירועים שעובדים בסכומים הזויים, יוצאים לעבוד ופשוט לא מכניסים כסף לכיס.

ושוב אתה לא מבין מה אני כותב

כתבתי שאנשים חושבים שעובד שלי יטרח לעשות עבודה כזאת בשביל 300 שח. זה ברור שזה בלתי אפשרי. עובדים שלי מקבלים הרבה יותר מזה, מאחר וצריך ידע  ונסיון גם בהקמות וגם בתפעול של הציוד, ואין יותר מדי אנשי מקצוע טובים בענף, אלה שיודעים את העבודה לוקחים סכומים גבוהים מאוד

אבל מי שמסתכל מהצד חושב שאני משלם לאותו עובד 200-300

בדיוק כמו שאתה חושב שאפשר למכור פלאפל ב 15 שח כולל משלוח

אתה מנסה לשכנע אותי שאולמות יכולים לפתוח בגלל שמותר לעשות חתונות ל 20 איש

וזאת בדיחה שאם תכתוב אותה בכל קבוצה של אנשים מתחום האירועים אפילו לא יטרחו לענות לך פשוט יוציאו אותך.

לי אין שום בעיה לעבוד אם יסכימו לשלם את המחירים שלי לאירוע של 20 איש

בעצמאות  הקרוב רוב הציוד שלי עובד במסיבות מרפסת

אמנם לא מחירים של עיריה \ פארק הירקון

אבל עובד

כמו שאמרתי גם אני וגם קולגות שלי תמיד נשמח לעבוד

אני לא צריך שאף אחד יתן לי מענק רק שיאשרו לי לעבוד

• תוכן חדש...