Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Transporter כתב:

אתה מדבר פה על דברים שהביצוע שלהם לא פשוט עד בלתי אפשרי

קייטרינג ריווחי כשמדובר באירועים = התכנסויות 

כמה אנשים מארחים היום וצריכים קייטרינג ?

אולי חברות, וגם לגבי זה אני לא בטוח בתקופה הזאת

לא כל מסעדה בנויה לוגיסטית לצאת לשטח ולעשות קייטרינג, זאת עוד השקעה שמי יודע אם בכלל תוכיח את עצמה

אחרי שלא עבדת חודשיים להתחיל קמפיין פרסום ולמתג את עצמך כמסעדה-קייטרינג זה לא פשוט ולא יודע אם הייתי עושה את זה אחרי שחודשיים שילמתי על הנכס בלי להכניס כסף

זה מצחיק שמצד אחד הרבה כאן כותבים על זה שלאנשים אין כסף למותרות, אבל אתה אומר כאן בבטחון שמסעדה תוכל לעבוד כקייטרינג ויהיו אנשים שיקחו

הדברים האלה זה סוג של תחזוקה

זה יכול במקרה הטוב להשאיר אותך מאוזן, ואני מאוד אופטימי

במקרה הרע אתה פשוט תעבוד תעבוד תעבוד ותפסיד

אגב יש הרבה בתחום האירועים שעובדים בסכומים הזויים, יוצאים לעבוד ופשוט לא מכניסים כסף לכיס.

ושוב אתה לא מבין מה אני כותב

כתבתי שאנשים חושבים שעובד שלי יטרח לעשות עבודה כזאת בשביל 300 שח. זה ברור שזה בלתי אפשרי. עובדים שלי מקבלים הרבה יותר מזה, מאחר וצריך ידע  ונסיון גם בהקמות וגם בתפעול של הציוד, ואין יותר מדי אנשי מקצוע טובים בענף, אלה שיודעים את העבודה לוקחים סכומים גבוהים מאוד

אבל מי שמסתכל מהצד חושב שאני משלם לאותו עובד 200-300

בדיוק כמו שאתה חושב שאפשר למכור פלאפל ב 15 שח כולל משלוח

אתה מנסה לשכנע אותי שאולמות יכולים לפתוח בגלל שמותר לעשות חתונות ל 20 איש

וזאת בדיחה שאם תכתוב אותה בכל קבוצה של אנשים מתחום האירועים אפילו לא יטרחו לענות לך פשוט יוציאו אותך.

לי אין שום בעיה לעבוד אם יסכימו לשלם את המחירים שלי לאירוע של 20 איש

בעצמאות  הקרוב רוב הציוד שלי עובד במסיבות מרפסת

אמנם לא מחירים של עיריה \ פארק הירקון

אבל עובד

כמו שאמרתי גם אני וגם קולגות שלי תמיד נשמח לעבוד

אני לא צריך שאף אחד יתן לי מענק רק שיאשרו לי לעבוד

איזה טווח הבאת לנו פה,בין ביצוע לא פשוט לבלתי אפשרי.אבל זה אפשרי ,נכון?

זה שהביצוע יקח זמן ולא יקרה תוך רגע הוא ידוע.אם אנחנו הולכים להפעיל מסעדות כמו שהם פעלו פעם אז להתחיל לבצע 'קייטרינג' זה מיותר ולא יעיל אם לא מעוניינים להתרחב לקייטרינג\אירועים וכדומה.אבל אם נשאר במצב דומה חצי שנה קדימה זה מאוד אפשרי ולא רק שזה יעזור לעסק בתקופה הקשה,אלא זה גם יקדם אותו.

כמובן שיש פה קושי וכדומה,אבל אין מה לעשות...שום דבר לא פשוט ובשביל הצלחה נדרש לעבוד להשקיע ולהתפתח.

אינך בעל מסעדה,אז אתה יכול רק לשער מה כן היית עושה לא היית עושה אם היית באותו מצב.

הרבה לא כותבים כאן להפעיל מסעדה כקייטרינג,כל הזמן שאני קורא באשכול אני היחיד אשר כתב פה על להפוך מסעדה לקייטרינג.למה אתה ממציא דברים?

אם חודש וחצי לא עבדת אז הגיע שתתחיל לעבוד.מובן שיש בזה סיכון במיוחד כאשר זאת מסעדה.אני הבאתי דוגמא אחת של פתרון,מוזמן להציע דוגמא אחרת.

ו"להעניק מענק בגובה ההכנסות" אינו פתרון,כבר הסבירו לך בעבר מדוע.

בכללי כל מה שאתה כותב לא ברור,אתה כותב כל כך גיבוב של שטויות שאין בינהיים קשר,ממציא כל מינה דברים שאנשים כותבים ובוחר להתעלם ממשפטים ופסקאות אשר נכתבו.

עסקתי בהרכבת במות בעברי כמה וכמה פעמים.כל אחד יכול ללמוד איך להרכיב במה ,החשיבות הכי גדולה היא של מנהל העבודה בסופו של דבר שידע איך להסביר.

אם יש אנשים שמוכנים לעבוד בעבודה כזאת תמורת 300 שקל?כן,כמובן שיש.מתי שאתה חייב כסף,אז אתה תעבוד בכל דבר.

אם אין לך בעיה לכתוב פה,אשמח לדעת כמה אתה משלם לאותם עובדי במה וכמה אתה גובה מכל אדם אשר אתה מקים בשבילו עם פירוט ללמה אתה גובה על כל דבר.

איפה כתבתי שאפשר למכור פלאפל ב15 שקל כולל משלוח?אתה רואה,אתה שוב ממציא דברים.אתה חייב להפסיק עם זה.

לא אחזור על מה שכתבתי בפעם השלישית,כיוון שאתה בוחר להתעלם,או פשוט אתה לא טוב בהבנת הנקרא.

אני לא מנסה לשכנע אותך לעשות כלום ושום דבר.אין לי סיבה לנסות לשכנע אותך לפתוח או לעשות משהו,אני אך ורק מציין שזה אפשרי.

האם זה רווחי לא רווחי?זאת החלטה שלך.אתה טוחן פה את הדיון על האיסור של פתיחת אולמות,אני כתבתי לך במפורש שכן אפשר.

שוב ,הבנת הנקרא.

אוקי,בפסקה האחרונה שמת לה שהינך סותר את עצמך?מצד אחד אתה לא תפתח אולם ל20 איש,אך מצד שני אתה מחכה לאישור עבודה.

בנוגע למענק,אל תשקר שאין לך בעיה לא לקבל אותו.בהתחלה כתבת שיש לך מספיק כסף לשבת רגל על רגל עד 2021.אח"כ כתבת שאתה רוצה שהמדינה תעניק לך מענק כספי על ההפסד הכספי אשר את חווה.עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה לא לקבל את המענק?בבקשה תסגר על עצמך.

תנצל את הזמן ביינתים שהאולמות סגורים,תשפר את הבנת הנקרא.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 2 דקות, arturkopit כתב:

איזה טווח הבאת לנו פה,בין ביצוע לא פשוט לבלתי אפשרי.אבל זה אפשרי ,נכון?

זה שהביצוע יקח זמן ולא יקרה תוך רגע הוא ידוע.אם אנחנו הולכים להפעיל מסעדות כמו שהם פעלו פעם אז להתחיל לבצע 'קייטרינג' זה מיותר ולא יעיל אם לא מעוניינים להתרחב לקייטרינג\אירועים וכדומה.אבל אם נשאר במצב דומה חצי שנה קדימה זה מאוד אפשרי ולא רק שזה יעזור לעסק בתקופה הקשה,אלא זה גם יקדם אותו.

כמובן שיש פה קושי וכדומה,אבל אין מה לעשות...שום דבר לא פשוט ובשביל הצלחה נדרש לעבוד להשקיע ולהתפתח.

אינך בעל מסעדה,אז אתה יכול רק לשער מה כן היית עושה לא היית עושה אם היית באותו מצב.

הרבה לא כותבים כאן להפעיל מסעדה כקייטרינג,כל הזמן שאני קורא באשכול אני היחיד אשר כתב פה על להפוך מסעדה לקייטרינג.למה אתה ממציא דברים?

אם חודש וחצי לא עבדת אז הגיע שתתחיל לעבוד.מובן שיש בזה סיכון במיוחד כאשר זאת מסעדה.אני הבאתי דוגמא אחת של פתרון,מוזמן להציע דוגמא אחרת.

ו"להעניק מענק בגובה ההכנסות" אינו פתרון,כבר הסבירו לך בעבר מדוע.

בכללי כל מה שאתה כותב לא ברור,אתה כותב כל כך גיבוב של שטויות שאין בינהיים קשר,ממציא כל מינה דברים שאנשים כותבים ובוחר להתעלם ממשפטים ופסקאות אשר נכתבו.

עסקתי בהרכבת במות בעברי כמה וכמה פעמים.כל אחד יכול ללמוד איך להרכיב במה ,החשיבות הכי גדולה היא של מנהל העבודה בסופו של דבר שידע איך להסביר.

אם יש אנשים שמוכנים לעבוד בעבודה כזאת תמורת 300 שקל?כן,כמובן שיש.מתי שאתה חייב כסף,אז אתה תעבוד בכל דבר.

אם אין לך בעיה לכתוב פה,אשמח לדעת כמה אתה משלם לאותם עובדי במה וכמה אתה גובה מכל אדם אשר אתה מקים בשבילו עם פירוט ללמה אתה גובה על כל דבר.

איפה כתבתי שאפשר למכור פלאפל ב15 שקל כולל משלוח?אתה רואה,אתה שוב ממציא דברים.אתה חייב להפסיק עם זה.

לא אחזור על מה שכתבתי בפעם השלישית,כיוון שאתה בוחר להתעלם,או פשוט אתה לא טוב בהבנת הנקרא.

אני לא מנסה לשכנע אותך לעשות כלום ושום דבר.אין לי סיבה לנסות לשכנע אותך לפתוח או לעשות משהו,אני אך ורק מציין שזה אפשרי.

האם זה רווחי לא רווחי?זאת החלטה שלך.אתה טוחן פה את הדיון על האיסור של פתיחת אולמות,אני כתבתי לך במפורש שכן אפשר.

שוב ,הבנת הנקרא.

אוקי,בפסקה האחרונה שמת לה שהינך סותר את עצמך?מצד אחד אתה לא תפתח אולם ל20 איש,אך מצד שני אתה מחכה לאישור עבודה.

בנוגע למענק,אל תשקר שאין לך בעיה לא לקבל אותו.בהתחלה כתבת שיש לך מספיק כסף לשבת רגל על רגל עד 2021.אח"כ כתבת שאתה רוצה שהמדינה תעניק לך מענק כספי על ההפסד הכספי אשר את חווה.עכשיו אתה אומר שאין לך בעיה לא לקבל את המענק?בבקשה תסגר על עצמך.

תנצל את הזמן ביינתים שהאולמות סגורים,תשפר את הבנת הנקרא.

תאמין לי שאם היה סיכוי שיקחו מסעדה ויהפכו אותה לקייטרינג שעובד ולא רק מפסיד כסף

היו עושים את זה ואולי גם יעשו. בוא נדבר עוד חודשיים ונראה אם זה קרה

אני אומר שזה לא יקרה

אני לא ידוע איזה במות הרכבת

אני מרכיב קונסטרוקציות של תאורה בדיוק כמו אלה שנפלו בהר הרצל ושנה שעברה והרגו אנשים.

ברור ש"כל אחד יכול" אני רואה חברים שלי שמשלמים לילדים בני 17 שירכיבו

זאת הסיבה שהם עושים 3 אירועים בשבוע בתקופה שאני עושה 14

אבל להרכיב זה לא האתגר 

אלא לתפעל את זה

אני יכול לספור על 2 ידיים את כמות האנשים שבאמת יודעים לתפעל במת תאורה בצורה יפה

בהרבה מקרים עין לא מקצועות מתרשמת מזה בגלל שיש המון גופי תאורה, אבל מי שמבין עניין מבין ששום דבר שם לא קורה כמו שצריך

ופה אני מוכן לשלם כל מחיר כדי להביא את האנשים הכי טובים בענף שיפעילו לי

איש תאורה פרילנסר לוקח ל 12 שעות עבודה 1000-1500+מעמ

כמה אני גובה מהלקוח זה פחות משנה במיוחד כשאפשר למכור עשרות סוגי קונסטרוקציות בהתאם לתקצב ולמקום שיש לי בפועל

לפעמים הלקוח יכול לבוא עם תקציב הזוי אבל אין לי מקום לעשות כל מה שהוא מבקש

כתבתי כמה פעמים שאני אשמח לחזור לעבוד. זה שאומרים שמותר לעשות אירועים עד 20 איש לא אומר שאני יכול לעבוד ככה וכתבתי כבר שהלקוחות שלי לא יעשו אירועים ככה

רשמתי כאן כמה פעמים שאין לי בעיה לא לקבל מענק בתנאי שאף  שר שמקבל החלטות לא יקבל משכורת עד שחוזרים לשיגרה, או בתנאי שמאשרים לנו לחזור לעבודה. אלה היו המקרים היחידים שכתבתי שאין לי בעיה לא לקבל מענק

אם אומרים לי עכשיו  שאני חוזר ב 1.5 לעבוד בלי תנאים הזויים של חתונות עד 20 איש אני לא צריך שום מענק ותודה רבה לכולם

זה שאני יכול להסתדר שנה בלי לעבוד זה משהו אחד, וזה שהמדינה צריכה לתקן את הנזק שנגרם לעסק בשנה הזאת זה משהו אחר.

אם נשב הרבה חודשים בלי לעבוד יש המון הוצאות שכרוכות בחזרה לשגרה והמדינה לגמרי תקח בזה חלק

וכבר בימים הקרובים הולכים לפרסם תוכנית שתומכת במה שאני אומר

יש הבדל בין יכולת שלי לממן את עצמי שנה לבין רצון שלי להוציא כסף מהכיס בגלל שטויות שהמדינה עושה.

המדינה תשלם  יפה מאוד כדי שהעסקים יוכלו לשרוד עד שיחליטו להחזיר אותם

מאמין שכבר בשבוע הקרוב אתה תהיה עד לזה גם אם לא בא לך לשמוע את זה

פורסם (נערך)

לפי טווח בטחון שמשרד הבריאות הגדיר להמשך ההקלות ( עד 300 חולים חדשים ביום / הכפלה של חולים חדשים ביותר מ 10 ימים/ 300 חולים קשים בכללי ), תוך כמה שבועות בודדים הם ידרשו לשקול מחדש את המשך ההקלות ( על איזורים  עם ריכוז חולים גבוה , ואם החולים מפוזרים - על כל המדינה ).

זה אומר  שהמערכת מוכנה להכיל פחות מ 300 מונשמים.

בשביל מה אלפי מכונות הנשמה?

או שכל זה מיועד למשא ומתן מול משרדי האוצר/ כלכלה / מסחר.?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

לפי טווח בטחון שמשרד הבריאות הגדיר להמשך ההקלות ( עד 300 חולים חדשים ביום / הכפלה של חולים חדשים בפחות מ 10 ימים/ 300 חולים קשים בכללי ), תוך כמה שבועות בודדים הם ידרשו לשקול מחדש את המשך ההקלות ( על איזורים  עם ריכוז חולים גבוה , ואם החולים מפוזרים - על כל המדינה ).

זה אומר  פחות מ 300 מונשמים.

בשביל מה אלפי מכונות הנשמה?

אני לא חושב שבאמת יעצרו ב 300 מונשמים

מצד שני אף אחד גם לא יחכה להגיע ל  2000 בשביל להוריד הילוך

כי מהרגע שאתה עוצר ועד שהמספרים יורדים לוקח זמן

פורסם

ביממה האחרונה נוספו 240 חולים חדשים.

אין שום טווח עד 300 חדשים ביום או 30 יותר כל יום...

כבר בימים הקרובים עלולה להתחיל מין מלחמה על המשך ההקלות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 דקות, vladclar כתב:

ביממה האחרונה נוספו 240 חולים חדשים.

אין שום טווח עד 300 חדשים ביום או 30 יותר כל יום...

כבר בימים הקרובים עלולה להתחיל מין מלחמה על המשך ההקלות.

אני לא שמעתי את ההנחייה הזאת אבל בין 220 שזה מה שהיה שלום עד 300 חדשים ביום זה באמת טווח קצר מדי

לא נראה לי שיעשו את זה

אבל לך תדע. אולי הם יודעים שרוב הנדבקים במקומות מסויימים ויסגרו אותם

פורסם

הכי חשוב שליצמן עוזב את תיק הבריאות.

זה כבר קרה פעם אחת, אבל הפעם הוא רוצה תפקיד אחר, אז הכול כנראה טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שימו לב שאלו מדדים על מנת להמשיך בעוד הקלות, זה לא המדדים לסגירה מחדש.

כלומר הם מוכנים לספוג יותר מ 300 מונשמים,  אם מספר המונשמים מתחת ל 300 ממשיכים להקל (כלומר רוצים יותר)

לא הראו את המדדים לסגירה מחדש. 

מדברים גם על הכפלת מספר החולים כל 10 ימים, מה שמפחיד אותם זה שבטעות נחזור להכפלה כל 3 ימים.

וידוע שאם סוגרים אז לוקח 14 יום לסגר להשפיע. ואז 300 חולים חדשים ביום יכולים לעלות ל 2000. 

זוכרים כמה חולים מאומתים ביום  היו ב 15 וב 16/3 , שהתחילו את הסגר הראשון  ? 

אז היו 20, 35, 29 ... ובערך שבועיים אחר כך היו 700 ליום, כל זה תוך כדי סגר.

אז אם עכשיו יש 250 ליום, ופתאום נגלה שיש הכפלה כל 3 ימים כמו, עלולים להגיע לגם פי 10 יותר גבוה.

image.png.749eac6565e61d9a899841a07636c472.png

פורסם
לפני 43 דקות, David32 כתב:

הכי חשוב שליצמן עוזב את תיק הבריאות.

זה כבר קרה פעם אחת, אבל הפעם הוא רוצה תפקיד אחר, אז הכול כנראה טוב.

בנתיים הוא הראשון שביטל את כל הטיסות

אבל ביבי כמו תמיד גונב את הקרדיט

אני באופן אישי חושב שהוא היה שר בריאות מעולה

הוא שילש את תקציב המשרד

והפך אותו למשרד נחשק

התחקירים האחרונים מעלים צחנה

ולכן טוב שהולך

אבל שוכחים שהוא היה שר הבריאות המוצלח ביותר שידע המשרד

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

רק אניח את זה כאן

ושמישהו יבוא ויגיד למה לא סגרו את המדינה באותה תקופה?

זה היה לפני 7 שנים, היינו הרבה פחות חכמים, הרבה פחות ערוכים

כבר הודיעו שבתי חולים קורסים

לא סגרו שום דבר וכולם המשיכו בחיים כרגיל

והיקום עדיין לא נכחד

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000818781

בתי"ח עמוסים, 900 מתים: איך מתמודדים עם השפעת?

כ-900 איש נפטרו השנה ממחלת השפעת - והמחלקות הפנימיות בבתי החולים קורסות תחת העומס ■ איך מתפתחים וירוסים, למה כדאי להתחסן ואיך הגוף שלנו יודע כיצד להתמודד עם המחלה כל מה שכדאי לדעת

לפני כשעה, korola כתב:

שימו לב שאלו מדדים על מנת להמשיך בעוד הקלות, זה לא המדדים לסגירה מחדש.

כלומר הם מוכנים לספוג יותר מ 300 מונשמים,  אם מספר המונשמים מתחת ל 300 ממשיכים להקל (כלומר רוצים יותר)

לא הראו את המדדים לסגירה מחדש. 

מדברים גם על הכפלת מספר החולים כל 10 ימים, מה שמפחיד אותם זה שבטעות נחזור להכפלה כל 3 ימים.

וידוע שאם סוגרים אז לוקח 14 יום לסגר להשפיע. ואז 300 חולים חדשים ביום יכולים לעלות ל 2000. 

זוכרים כמה חולים מאומתים ביום  היו ב 15 וב 16/3 , שהתחילו את הסגר הראשון  ? 

אז היו 20, 35, 29 ... ובערך שבועיים אחר כך היו 700 ליום, כל זה תוך כדי סגר.

אז אם עכשיו יש 250 ליום, ופתאום נגלה שיש הכפלה כל 3 ימים כמו, עלולים להגיע לגם פי 10 יותר גבוה.

image.png.749eac6565e61d9a899841a07636c472.png

נראה טוב

מה דעתך ?

לגבי החשש שלך מהכפלות אתה שוכח שאז לפני שהכל התחיל

אנשים יצאו והסתובבו והתערבבו

רק המסיבות פורים עם כל מה שהלך שם זאת הדבקה אחת גדולה

ואל תשכח שמקור גדול של הדבקה בכלל היה בחו"ל

אני חושב שעכשיו כולם הרבה יותר מודעים

בוא נודה בזה כבר שבועיים +- אנשים עושים מה שבא להם

חוץ מליל הסדר שאמרו לאנשים לא לצאת

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

איך אנחנו חוזרים עוד פעם לזה שזה שפעת עם יחצ או יותר קל מהשפעת?

זה לא מה שאמרתי

הראתי נתון אמיתי לפני 7 שנים מתו 900 משפעת

למה כשראו נתון כזה (לא השערה. נתון חי אמיתי, בתי חולים קורסים)  לא סגרו את המדינה?

פורסם

ננסה עוד פעם.

לפני 7 שנים התנהגנו כרגיל ומתו 700 משפעת

היום אנחנו סגורים כבר חודש וחצי ומתו  200. 

שוודיה אותו גודל כמונו - מתו 2000

בלגיה מתו 7000 

ניו יורק (רק כפולה מאיתנו ) מתו 22,000 . 

ברור לך שאם היינו מתנהגים כרגיל - כמו לפני 7 שנים אז גם פה היו מתים כמה אלפים. 

• אהבתי 2
  • מעניין 2
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, korola כתב:

ננסה עוד פעם.

לפני 7 שנים התנהגנו כרגיל ומתו 700 משפעת

היום אנחנו סגורים כבר חודש וחצי ומתו  200. 

שוודיה אותו גודל כמונו - מתו 2000

בלגיה מתו 7000 

ניו יורק (רק כפולה מאיתנו ) מתו 22,000 . 

ברור לך שאם היינו מתנהגים כרגיל - כמו לפני 7 שנים אז גם פה היו מתים כמה אלפים. 

אל תדבר איתי על שוודיה כי אני לא יודע כמה מתו משפעת בשוודיה ב 2013 או 2015

אולי מתו שם 7500 ? 

אני מדבר עלינו ורק על נתונים אמיתיים שכתובים בכתבה בלי "אולי" ובלי "אם היינו"

כתוב לך שחור על גבי לבן מתו 900 ובתי חולים קרסו

למה לא עשו סגר?

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 1 דקה, Transporter כתב:

למה כשראו נתון כזה (לא השערה. נתון חי אמיתי, בתי חולים קורסים)  לא סגרו את המדינה?

כי שפעת היא בעלת מקדם הדבקה נמוך מאוד לעומת הקורונה. 

כי לשפעת העונתית יש קוקטייל חיסונים יעיל (עבור רוב הזנים והמוטציות שלהן), כך שאוכלוסיות בסיכון סובלות ממנה פחות לעומת הקורונה.

כי לזני שפעת מסויימים יש תרופות.

כי את השפעת מכירים היטב בעולם הרפואה, ויודעים להתמודד עם התפרצויות שלה.

כי את השפעת חוקרים, מנטרים ומרפאים כבר הרבה זמן.

שום דבר מאלה, אי אפשר להגיד על הקורונה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...