Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אז עשיתי נסיעת מבחן אתמול על הרכב, וממש אהבתי אותו.

עם זאת, הבנתי שצפויים להגיע דגמים חדשים בחודשים הקרובים.

האם עדיף לחכות להם?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם אתה מתלהב מהאספקט הדינמי והכוח של הרכב אז הייתי הולך על זה, עם כל תקנות הזיהום השונות ועל סמך דגמים חדשים אחרים של פיג'ו (למשל ה 208 החדשה הוא לא רכב מהנה במיוחד לנהיגה לפי הביקורות, זה לא הקטע שלו) ההימור שלי זה שגם אם תהיה 308 חדשה בקרוב (וכרגע לא שמעתי על זה) היא לא תהיה מוכוונת ביצועים ודינאמית כמו הרכב הזה שנהגת עליו, ובכלל עד שתגיע לארץ אם בכלל תגיע או תיוצר גרסת "GT" ל 308 מדור חדש יכולים לעבור שנים מהיום.

בקיצור מצד פיג'ו אין לך מה לדאוג.

מיצרניות אחרות ברור שתהיה תחרות אבל היא תעלה לך הרבה יותר, למשל גולף GTI חדשה שכבר נחשפה אבל זו לא אותה רמת מחירים. גם קופרה לאום חדשה שתהיה חזקה יותר משמעותית אבל שוב, לא אותה רמת מחירים. אני מאמין שבסכום שה 308 הזאת עולה לא תקבל את אותם הביצועים מאף רכב אחר חדש.

אם בא לך לשלם הרבה יותר ולקנות רכב חדש יותר, סחיר יותר ואייקוני יותר אז תחכה לגולף GTI או לקופרה.

פורסם

בגלל תקנות זיהום אויר רכבים כאלו הם זן נכחד, דגמים חדשים עם ביצועים דומים יעלו הרבה יותר לדעתי, בכל אופן היצור של הדגם הזה הופסק וזה מאפשר לקבל מחירים אטרקטיביים כאלה.

פורסם

לא נראה לי שיש הרבה מכוניות במלאי - וה-508 המדוברות נמכרו אחרי שהיו שנתיים במלאי והיו משנת דגם קודמת.

להבנתי אין הרבה מכוניות במלאי, ולהמתין שהמחיר ירד עוד - במקרה הזה (לדעתי) זה הימור שאין לו הרבה על מה להשען.

דגמים אחרים? אתה יכול למצוא את עצמך ממתין לנצח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא נראה לי שיש הרבה מכוניות במלאי - וה-508 המדוברות נמכרו אחרי שהיו שנתיים במלאי והיו משנת דגם קודמת.

להבנתי אין הרבה מכוניות במלאי, ולהמתין שהמחיר ירד עוד - במקרה הזה (לדעתי) זה הימור שאין לו הרבה על מה להשען.

דגמים אחרים? אתה יכול למצוא את עצמך ממתין לנצח...

יהיה חדש ב ~120 - הרווחת.

לא יהיה, תהיה משומשת כחדשה ב ~100-110 - גם הרווחת.

פורסם

נמכרו עד כה כ-40 יחידות מהדגם הזה. אין לי מושג כמה נותרו במלאי, אבל יש יסוד להניח שמדובר בכמות לא גדולה הקטנה מהכמות שכבר שווקה.

אין לי מושג מאיפה אתה מניח שמישהו שרכש את המכונית ב-180 או ב-160 לפני חודש חודשיים יוציא אותה למכירה במחיר המגלם 30% ירידת ערך בחודשיים.

אולי אתה יודע דברים שאני לא, או שאתה כותב בבטחון רב דברים שאין לך מושג ירוק בהם...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
נמכרו עד כה כ-40 יחידות מהדגם הזה. אין לי מושג כמה נותרו במלאי, אבל יש יסוד להניח שמדובר בכמות לא גדולה הקטנה מהכמות שכבר שווקה.

אין לי מושג מאיפה אתה מניח שמישהו שרכש את המכונית ב-180 או ב-160 לפני חודש חודשיים יוציא אותה למכירה במחיר המגלם 30% ירידת ערך בחודשיים.

אולי אתה יודע דברים שאני לא, או שאתה כותב בבטחון רב דברים שאין לך מושג ירוק בהם...

308 GTI יד 2 לא נמכרות במחירים האלה. לפני כמה ימים נמכרה אחת באזור 130 עם נתונים ממש טובים.

תחשוב איך היית מרגיש אם היית קונה 508 ב 170 ושנה אחרי היו מוכרים את אותו הרכב חדש מהסוכנות ב 120.

מי שהחליט למכור מוכר במחיר שיש מישהו שמוכן לשלם. אפילו היבואן הפלא ופלא. אנשים מכרו רכבים גם ב"הפסד" הרבה יותר גדול, בטח רכבים איזוטריים, בטח ובטח רכבים צרפתיים, וכו'

אולי אתה מכיר יותר טוב את שוק יד 2...

פורסם
בכמה הם מוכרים היום את הרכב ?

הרכב נמכר כרגע ב-155900 ש"ח ראה כאן

308 GTI יד 2 לא נמכרות במחירים האלה. לפני כמה ימים נמכרה אחת באזור 130 עם נתונים ממש טובים.

מה שנראה לך כנתונים טובים על הנייר עלול להתברר כרכב הדגמה שחוט.

רוב האנשים שרוכשים רכב כזה מעדיפים לרכוש אותו כחדש אם יש להם את היכולת לעשות זאת. מי שאין לו את התקציב ינסה למצוא משומשת, ואני לא משוכנע שפותח השרשור מחפש משומשת עם עבר לא ברור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עכשיו.

אף אחד (שיכול לספר) לא יודע איזה דגמים יהיו עוד כמה חודשים / שנים. אם אתה צריך רכב עכשיו, קנה רכב עכשיו. אחרת אתה באמת עלול לחכות לנצח.

המחיר הנוכחי בהשוואה למשפחתיות מאובזרות אחרות די קורץ, הפרמיה שאתה משלם על המנוע החזק יותר די נמוכה.

תמיד יש סיכוי שתמצא רכב כזה בן שנה שנתיים בהרבה פחות, אבל גם יש סיכוי שתמתין שנה עד שיצא אחד סביר למכירה. אם אתה יכול (ממש יכול, בלי להחנק כל חודש), הייתי קונה חדש עכשיו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ד"א, ייבוא ה-308GTi הופסק ולמעשה האחרונות יובאו במחצית הראשונה של 2018 (5 מתוכן עלו לכביש בתחילת 2019). חבל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...