Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מכשיר בדיקה אלקטרוני אשר מנתח את הפרמטרים החשמלים של המצבר ואכן ניתן בהחלט לסמוך על התוצאות.

תחליף מצבר.

איזה כייף לי :)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדובר על מכשיר בדיקה אלקטרוני אשר מנתח את הפרמטרים החשמלים של המצבר ואכן ניתן בהחלט לסמוך על התוצאות.

תחליף מצבר.

עזרת לי מאוד

בנאיביות חשבתי כי אנשי מקצוע במוסך לא ינסו להתקין מצבר שונה ממה שיצרן ממליץ,

טוב מאוד שבאתי מוכן למוסך

מה שעדיין מטריד אותי זה חוסר אחריות של מוסכים וחוסר ידע כאחד.

אני צריך לעשות דוקטורת בהחלפת מצבר ולהראות סרטון מ-youtube איך מגדירים מחשב הרכב לאחר החלפה?

ומה עם תיקונים אחרים?

ומוסך מרכזי אומנם אני משלם פי 2, אבל לפחות חלקים מקוריים ולפי ספר היצרן

P.S. אתה כתבת את זה למעשה בתחילת השרשור, אני מודה שהתיחסתי לאמירה שלך לא לגמרי ברצינות

פורסם

לא הבנתי,

מוסך מהרשת של בוש לא מסוגל לתת לך מצבר בוש שמתאים לרכב?

או שהם לא מכירים את הפרוצדורה שצריך לעשות למחשב הרכב לאחר ההחלפה?

מה עשית בסוף - החלפת? איפה?

פורסם
לא הבנתי,

מוסך מהרשת של בוש לא מסוגל לתת לך מצבר בוש שמתאים לרכב?

או שהם לא מכירים את הפרוצדורה שצריך לעשות למחשב הרכב לאחר ההחלפה?

מה עשית בסוף - החלפת? איפה?

בוש היה צריך להזמין מצבר AGM ומשום מה לא הזמין, יזמין ביום ראשון ויש לו את כל הציוד (ראיתי היום)

מוסך BMW דלק מוטורס אחלה, רק ביקשו 2500 שח.

בדקתי עוד 3 מקומות, פיזית וחלק טלפונית. וכמו שכתבתי, ניסו לשים שנפ או EFB, או לא ידעו על כיול (ואין להם ציוד) או ניסו לשכנע אותי שאני מקשקש

פורסם (נערך)
עזרת לי מאוד

בנאיביות חשבתי כי אנשי מקצוע במוסך לא ינסו להתקין מצבר שונה ממה שיצרן ממליץ,

טוב מאוד שבאתי מוכן למוסך

מה שעדיין מטריד אותי זה חוסר אחריות של מוסכים וחוסר ידע כאחד.

אני צריך לעשות דוקטורת בהחלפת מצבר ולהראות סרטון מ-youtube איך מגדירים מחשב הרכב לאחר החלפה?

ומה עם תיקונים אחרים? - נקודה כואבת.

ומוסך מרכזי אומנם אני משלם פי 2, אבל לפחות חלקים מקוריים ולפי ספר היצרן - לא בהכרח בהחלפת מצברים. רוב הסיכויים שיתקינו לך מצבר שווה ערך תוצרת וורטא או בוש או מה שקיים במלאי.

P.S. אתה כתבת את זה למעשה בתחילת השרשור, אני מודה שהתיחסתי לאמירה שלך לא לגמרי ברצינות

אכן קיים חוסר ידע אצל החשמלאים ומוכרי המצברים בקשר למצברים המתאימים לרכבים עם מערכת S&S. לצערי זה לא רכב שלהם וממש לא מעניין אותם אם בעוד שנתיים המצבר ימות כי כבר אין לך אחריות ותקנה מצבר חדש שוב פעם. אם המצבר ימות בתקופת האחריות הם יקבלו זיכוי מייבואן המצברים.

בכול מקרה תמיד טוב להתייעץ עם אנשים נוספים בכול תחום.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
כמה עלה בסוף?

הייתי אמור להתקין AGM אתמול, וברגע שהטכנאי הרים מצבר גיליתי שזה EFB. התחיל לגמגם משהו, מחר אני מקווה נעשה ניסיון נוסף עם AGM הפעם.

המחיר שקיבלתי ל-AGM כולל קידוד 1300 ש"ח, כאמור מצבר 70Ah

ואם לא ייצא, אסע לדלק מוטורס ונפרד מ-2500.

פורסם
מרימים במקצת את האטם השחור ולאחר מכן פותחים 2 אומים + 3 נועלים ויש גישה למצבר.סימנתי בתמונה.

תודה. בחיים לא הייתי מנחש.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

לגבי הלינק שנתתי למעלה לבוש: נכון .₪1495 זה מחיר לפני מו"מ. באתר מצברים זה לדוגמא ₪1150 כולל התקנה ועוד קצת מו"מ הם יורדים ל ₪1000

בסופו של יום לדיקו חייבים להיות מתואמים עם טלרון (יבואן ורטא) במחיר .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לגבי הלינק שנתתי למעלה לבוש: נכון .₪1495 זה מחיר לפני מו"מ. באתר מצברים זה לדוגמא ₪1150 כולל התקנה ועוד קצת מו"מ הם יורדים ל ₪1000

בסופו של יום לדיקו חייבים להיות מתואמים עם טלרון (יבואן ורטא) במחיר .

1150 באמת מחיר שקיבלתי ל-VARTA, אבל בנאדם לא יודע כלום כל התקנה וקידוד ב-MINI

1150 ללא התקנה אגב

פורסם (נערך)

אתן לפות"ש טיפ קטן. תתקין את המצבר המתאים במקום קטן ונחמד.

אחר כל סע למוסך לקידוד. זו פעולה של 5 דקות עם הלפטופ ומוסך הוגן לא יקח עבורה כסף.

בטח לא מוסך הטיפולים השוטפים שלך.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...