Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יצא לי להחליף גלגל והכנסתי את הג׳ק למקום הלא נכון והתעקם לי הפח. למזלי הצבע לא נפגע כמעט, ולכן רציתי לתקן בשיטת pdr את הנזק. בדקתי עם 3 אנשי מקצוע שמתעסקים עם pdr והם אמרו לי שלא ניתן לתקן את הנזק בשיטה זו.

לדעתי הם אומרים שלא ניתן לתקן זאת בגלל המיקום של הנזק וכמובן שזה ייקח הרבה יותר זמן ולהם זה בכלל לא משתלם לתקן זאת.

לכן אשמח לדעת האם במידה ואקנה ערכת pdr ואשקיע זמן רב על היישור עד כמה שאפשר באופן עצמאי כן אגיע ליישור של הפח ?

בנוסף לדעתכם שווה להשקיע בזה את הזמן שלי או אולי ללכת לפחח ולסגור את הסיפור ? אולי ישנו פיתרון אחר שאתם יכולים להציע לי או להמליץ על איש מקצוע שבכל זאת יכול לקחת על עצמו לתקן את הנזק בשיטת pdr ? (אגיע לכל מקום במידה ויהיה ניתן לתקן זאת).

20190403_082339_optimized.jpg20190403_082342_optimized.jpg20190403_082350_optimized.jpg20190403_082407_optimized.jpg20190403_082412_optimized.jpg

פורסם

ראיתי רכב עם פגיעה דומה שטופל אצל פחח והתיקון יצא מעולה. חשוב לזפת את המקום מחדש ורק אז לצבוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ראיתי רכב עם פגיעה דומה שטופל אצל פחח והתיקון יצא מעולה. חשוב לזפת את המקום מחדש ורק אז לצבוע.

השאלה אם פחח זאת האפשרות היחידה ? מבחינתי זאת האפשרות האחרונה. השאלה אם קיים סיכוי שבאמצעות ערכת pdr אני יכול באופן עצמאי ליישר את הנזק, אפילו לא לצורה מושלמת.

פורסם

היה לי עיקום דומה מאותה הסיבה ברכב הקודם.

התייעצתי עם מקום שמתקן ב-PDR והסבירו שלא ניתן לתקן באיזור הזה משום שהסף עשוי מפח כפול ועבה.

• תוכן חדש...