Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחותי התלוננה שברכב שלה האורות לא עובדים, לא אורות דרך ולא גבוהים (גם לא הופיעה סימן האורות הגבוהים בלוח השעונים).

רק אורות ערפל עבדו.

בדקתי פיוזים ונורות אבל הכל היה נראה תקין.

פתחתי את הפלסטיקים מתחת להגה כדי לראות אולי החיווט שם נפגע,

ולתדהמתי ראיתי חיווט משוחרר לגמרי ושרוף עד מוות (שכמובן מתחבר לידית האורות).

השאלה שלי היא אם יש לי דרך לסדר את העניין הזה לבד או שאין מנוס מללכת לחשמלאי רכב.

למישהו יש המלצה לחשמלאי באזור חדרה והסביבה?

תודה לעונים.

מצרף תמונות:

ce277c2a-26f6-4ef9-bf22-e78de2d4416f.jpg

32ebef1b-75e5-4943-b1b4-28a9bf1f6099.jpg

9f6e8632-3ae6-408b-b692-92f2e4db577a.jpg

4db6532e-f566-4e6c-b436-d6ab1e9bb8ee.jpg

פורסם

אם יש לך את הכלים המתאימים אפשר לעשות גם לבד (נעלי כבל ולוחץ), אבל משום שאלת את השאלה, כנראה שלא ולכן יש צורך בביקור במוסך. מאחר שכבר עליתה על הבעיה התשלום לא אמור להיות יקר.

פורסם

בחדרה יש לך ברחוב קלז 9 עת סאשה spl. בחור אמין מאוד ומולו בדיוק יש גם את מיכאל מיזוג אויר בחור בשם חסן אמין גם כן ומקצועי ביותר. שניהם יכולים לסדר לך ללא שום בעיה שניהם מוסמכים ואם התיקון פשוט הם יסדרו אולי אפילו ללא עלות מי יודע. צדיקים לגמרי.

פורסם

אם תמשיך מעט לכיוון פרדס חנה, לא רחוק ממתחם רמי לוי יש את מוטי שמיר, חשמלאי רכב מאד מקצועי ומומלץ וגם המחירים אצלו הוגנים.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה לכולם על המענה.

אקפוץ בראשון על הבוקר לאחד מהחשמלאים שרשמתם כאן ואחזור לעדכן.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

• תוכן חדש...