Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהעבר שוב נתקעתי מאחורי רכב שנסע לאט והיה לי דז'ה וו, חשבתי שאולי גם לכם זה קורה, והחלטתי להרחיב טיפה את היריעה.

השאלה: איזה רכב אתם הכי רוצים/לא רוצים להיות מלפניו, מאחוריו ומצדדיו.

אני אתחיל:

מאחוריו: הדז'ה וו היה עם קיה נירו, בכל פעם שאני אחרי אחת כזו היא פשוט לא זזה...

מלפניו: מזראטי ולא משנה מאיזה סוג. לראות את הקילשון במראה האחורית זה פשוט כיף.

מצד ימין: מני קופר, כי תמיד אני מנסה לנחש לפי הנהג/ת האם מקדימה תבצבץ לה האות S ואני אף פעם לא מצליח.

מצד שמאל: T-MAX, כי אם יש אחד לידך סביר שזה הדבר האחרון שתראה.

A3

A4

פורסם

כשאני בפקק ואני רואה מאחורי אטראז' עם נהג שעסוק בסלולרי, אני תמיד זז הצידה ונותן לו לעקוף. לא רוצה כאלו מאחורי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשאני עם האטראז' בפקק, אני תמיד בסלולרי, אנשים אשכרה זזים כדי לתת לי לעבור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תקוע לפני?

שישי בערב בדרך לעבודה,תמיד לאנטיס או פוקוס ישנות.

מהצד?לא כיף לי לסוע במקביל למשאיות,כל השאר בסדר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא הייתי רוצה להיתקע מאחורי מיצובישי גרניס בלילה. פנסי הברקס מסנוורים נורא.

לא הייתי רוצה ניידת משטרה עם מהבהבים דולקים, כי גם זה מסנוור מאוד בלילה. יש לשוטרים אופציה לתאורת לילה (גם מסנוור, אבל פחות) אבל הם לא משתמשים בזה.

ליד? משאית עם צינור הפליטה מכוון אליי. מסריח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ברלינגו מכל כיוון.

הנהגים הכי גרועים בארץ.

לא מסתכלים במראות שעוברים נתיב וזה תמיד ממש צמוד, לא מאותתים ונצמדים אליך מאחורה כאילו יש מאחוריהם הוריקן.

פורסם

לא רוצה להיות מאחורי מכונית גבוהה - טנדר, ג'יפ גדול, משאית אוטובוס - שמסתירה לי את שדה הנסיעה קדימה ואני לא יודע אם לפניה מישהו בולם, רמזור הופך לאדום וכדו'

לא רוצה שמאחוריי תהיה מכונית משטרה כי אני חושש לעשות משהו שיתפרש כעבירת תנועה

לא רוצה מאחוריי גם נהג אגרסיבי שינסה לעקוף אותי בצורה מסוכנת

מימיני אני לא רוצה נהגים שנסעו קודם לאט ומגבירים מהירות ברגע שהם רואים שאני מנסה לעקוף אותם ולא נותנים לי להשלים את העקיפה

משמאלי (וגם מימיני) לא רוצה נהגים עייפים/שיכורים/מסוממים שלא מצליחים לנסוע בקו ישר וסוטים כל הזמן ימינה או שמאלה בצורה מפחידה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא רוצה לראות בשום צד רכבים עם מדבקת "אבא פגום". משום מה, אלו החליפו את רכבי אלביט כמכוניות של נהגים הכי לא מחוברים למה שקורה בכביש.

או שנוסעים בפראות, או שמזגזגים, או שסוטים כי העיניים בנייד - או שכולם. לפחות זה מה שאני חווה. מעניין אם זה פועל יוצא של המדבקה.

פורסם
פריוס.

לא אוהב להכליל, אבל מסיבה לא ברורה יש לנהגים בה נטייה לנהיגת סבתא.

הרכב עצמו מסוגל להרבה הרבה יותר.

מי שקונה פריוס עושה זאת במרביתם המוחלטת של המקרים בשל צריכת דלק מיניאטורית, לחיצה מעט נמרצת על הגז נוגדת תפיסתית את המוטו הזה.

• תוכן חדש...