Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום רוצה לעשות טיפול קטן לרכב.

לשתוף מערכת קירור או לבצע בדיקה .

להחליף נוזל בלמים מסוג Dot4 כי זה מה שכתוב בספר רכב.דבר נוסף שאני עדיין לא מבין מה הסיבה שלפעמים קשה להעביר ידית מP לD לפעמים חלק, בזמן נסיעה העברת הילוכים היא סבירה ביותר,בכל מקרה ברצוני להחליף שמן גיר, כי אין לי מושג מתי הוחלף ואם בכלל.

השאלה מה כמות שמן גיר הנדרשת ומה סוג הנכון?

ואם אפשר המלצה על חנות ואיפה לקנות שלא יהיה יקר במרכז ?

תודה .

פורסם

תודה לכל העונים.

אמשיך בסיפור וטיפול קצר שעשיתי,אולי יש משהוא שגם אוהב דגם הזה ויש לו,למרות שקשה לי לאמין שיש אחת כמוני.

בקיצור קפצתי לחנות הקרובה ויחסית זולה וקניתי זוג בקבוקי נוזל בלמים ושמן גיר של חברה לא ידוע וזה תגידו אתם.

נוזל בלמים ישן היה שחור וגם עם ג'לי ,הוחלף לחדש (הוצאתי ישן עם פימפומים בשיטה ידוע עד שיצא נוזל בלמים מבריק ושקוף מכל 4 הגלגלים.

לגבי שמן גיר, כאן משהו לא ברור,כי לפי מדיד לא היה חסר שמן גיר אבל יצא רק 2 ליטר של שמן ישן ושחור אדום כמו לילה.

הוספתי שמן גיר חדש בעזרת משאבה חשמלית לפי מדיד וכאשר רכב מונע הוספתי עד חלק תחתון של HOT

לי מאוד מוזר שרוקנתי 2 ליטר שמן גיר בלבד.

מה אתם אומרים ?

אני אמשיך לנסוע קצת ואז להחליף שמן שוב כך לבצע החלפת שמן בצורה טובה יותר.

פורסם

יכול להיות שמלכתחילה הכמות באגן הייתה נמוכה ממה שצריך ולכן התרוקן רק 2 ליטר. את הבדיקה של ההשלמה לפי המדיד תעשה שהמנוע והגיר חמים אחרי נסיעה טובה.

פורסם (נערך)

היי מאור30

אתה צודק,באמת לא רשמתי מקודם אבל כן עשיתי בדיקה לאחר נסיעה ולפי מדיד לא היה חסר הרבה,הוספתי משהו כמו 200מייל.

בקיצור לא יודע,אמשיך לבדוק.קצת תמונות :

20171110_084332.jpg

20171110_093505.jpg

20171110_084128.jpg

old oil.jpg

car.jpgdot4.jpgoil gear back.jpgoil gear front.jpg

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

רציתי לעדכן.

היום החלטתי להוסיף תאורת לד נוספת ברכב.חתכתי בגג פתח לפי גודל של גוף תאורה נוספת וחיברתי במקביל לתאורה מקורית וזה מה שיצא לי.

20180203_114559.jpg

20180203_114638.jpg

20180203_114537.jpg

20180203_114333.jpg

20180203_114258.jpg

• תוכן חדש...