Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

. ולא, עצות כמו "פשוט תיגש" לא עובדות. בדוק מניסיון ©

רעיונות?

מכיר את הבעיה.

זיהית בחורה? תתחיל להתקרב אליה ותספור בלב 1, 2, 3.... עד שתגיע אליה.

ככה המחשבות לא ימנעו את המעשה.

מטומטם אבל עוזר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שים שטר של 20 שקל ביד באותו רגע שאתה רוצה לגשת לבחורה. בכל פעם שאתה לא ניגש לבחורה זרוק את הכסף לפח או תן לאיזה הומלס. אבל תהיה חזק עם עצמך. או שחלופין אם חבר נוסע איתך אז שהוא יחזיק את הכסף. לא יעזור שטר של 20 תעבור ל 50. לא נראה לי שאחרי פעם פעמיים תמשיך לזרוק כסף. אבל שוב , זה רק אם אתה חזק עם עצמך

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אם הוא היה חזק עם עצמו הוא כנראה לי היה צריך את השיטה הזאת :)

They are trying to ban me...

פורסם
עדכון - שלחתי לה הודעה אם נפגשים מחר כי אני צריך לדעת לתכנן את היום שלי, כצפוי, "אני בסוף לא יכולה מחר" (אחרי שאמרה לי שהיא "שריינה" את חמישי), אחרי זה שהיא "לא סגורה על עצמה" אמרתי לה מה זה אומר? אם את לא בעניין תגידי וזהו (בניסוח אחר כמובן), ענתה "אתה בחור נהדר, תודה, היה נעים להכיר".

בתכלס, מאבד לגמרי את האמון בפלטפורמות האלו, נראה ש90% מהבחורות שנמצאות שם עושות את זה בשביל סוג של ולידציה ולא בשביל למצוא משהו רציני.

הבחורה מיקבלה ב100 אחוז. ה"בשלישי קבעתי משהו"-זה דייט שהיה לה וככל הנראה הלך גם לא רע.

אגב, אל תתפלא אם באיזה יום היא תשלח לך הודעה בטענה שהיא "מצטערת שהיא לא יכלה בפעם הקודמת כי היא הייתה בתקופה מאוד עמוסה ועכשיו היא פנויה נפשית וריגשית" כשהאמת היא שפשוט הקשר עם אחד הבחורים שהיא יצאה איתם בזמן שדיברה איתך לא זרם ונחתך ממש עכשיו.

כמו שאמרה לי פעם חברה בעבודה הקודמת שלי "אנחנו הבנות אלופות בלשקר ולתרץ".

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כן, זה מה שחשבתי ברגע שהיא אמרה "כבר קבעתי משהו להיום" (מה זה "משהו"..אם היתה יוצאת עם חברות/משפחה/כל דבר אחר היתה פשוט אומרת "קבעתי עם X"), וכבר היה ברור ב100% ברגע שלא ענתה בערב (כי בימים לפני זה, ענתה מייד). שיהיה לה לבריאות. אני רק לא מוכן לקבל את המשחקים האלה - "היי בסוף אני לא יכולה מחר" - מה לא יכולה, על מי את עובדת, תגידי את האמת וזהו.

מעבר לזה, אני לא מצליח להבין את הרציונל בלצאת עם כמה במקביל. כלומר, אני כן, ברור שהסיכוי שבכל הדייטים יהיה חיבור הוא לא גבוה, אבל אם כן - מה הגבול? דייט שני? שלישי? ואם עם כולם היה אחלה, מה עושים?

פורסם (נערך)

^ לפי מה שאתה מתאר היא דווקא לא מיקבלה, אלא ביטלה את הדייט איתך אחרי שהיה לה דייט מוצלח עם מישהו אחר שפגשה קודם.

ד״א, חייב להעיר לך על משהו שעלה מההודעות הקודמות שלך וכבר העירו לך עליו (בבקשה אל תיקח את זה אישית) - נראה לי שאתה ממש משדר לחץ מול הבחורה. ״כמה הודעות כל יום״ זה ממש לא לשמור על אינטראקציה מינימלית, במיוחד עם מישהי שעוד לא נפגשת איתה... אם היא לא עונה לך להודעה או לטלפון, למשל - אל תמשיך לנסות (לפחות לא באותו יום). חכה שהיא תחזור אליך. אם קבעתם כמה ימים מראש, לא צריך לוודא ״כמה פעמים״ שהדייט בתוקף.

בקיצור - תוריד את הלחץ, תראה שפתאום ההענות תעלה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

הפלטפורמות האלו נועדות לתווך בין בני אדם. אם היא באמת יצאה עם מישהו ביום שלישי זה אומר שיש מישהו שעבורו הפלטפורמה כן עבדה והיא לא נמצאת שם סתם בשביל סוג של "ולידציה".

כן, זה מה שחשבתי ברגע שהיא אמרה "כבר קבעתי משהו להיום" (מה זה "משהו"..אם היתה יוצאת עם חברות/משפחה/כל דבר אחר היתה פשוט אומרת "קבעתי עם X"), וכבר היה ברור ב100% ברגע שלא ענתה בערב (כי בימים לפני זה, ענתה מייד). שיהיה לה לבריאות. אני רק לא מוכן לקבל את המשחקים האלה - "היי בסוף אני לא יכולה מחר" - מה לא יכולה, על מי את עובדת, תגידי את האמת וזהו.

מעבר לזה, אני לא מצליח להבין את הרציונל בלצאת עם כמה במקביל. כלומר, אני כן, ברור שהסיכוי שבכל הדייטים יהיה חיבור הוא לא גבוה, אבל אם כן - מה הגבול? דייט שני? שלישי? ואם עם כולם היה אחלה, מה עושים?

אני חייב לציין שהיכולת שלכם להסיק מסקרנות נחרצות על אנשים על סמך אפס מידע פשוט מדהימה.

מה זה תגידי את האמת וזהו? היא נמצאת אצלך בחקירה? אולי היא נבהלה אחרי ששלחת 100 הודעות והתקשרת מספר פעמים, אולי היא מצאה מישהו אחר יותר מעניין, אולי באמת היה לה דייט ביום שלישי (להזכירך היא לא חייבת לך כלום), אולי היה לה משהו אישי (לא דייט) והיא לא רצתה לספר לך.

אבל אצלך בראש הכל גורלי. חתונה או לכי לעזאזל. שחור או לבן. מפציצים את הכור או לא מפציצים את הכור.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

חייב להתחיל מאמ:לק כי באמת שלא קראתי, אבל כאדם נשוי שלא מעט מהסובבים אותי נשים וגברים הם רווקים בגילאים מתקדמים יחסית אני מרגיש שהנושא הפך להיות בעיה גדולה בחברה.

אנשים עסוקים בקריירה מעל הכל שהופכת תובענית יותר ויותר ובלי לשים לב השנים עפות וחולפות להן.

הטכנולוגיה שכביכול פתרה בעיות מרחק גיאוגרפי ובעיות תקשורת דווקא במבחן המציאות בעשור האחרון יצרה בעיה בנושא.

אני לא רואה פתרון קסם מלבד השקעה בנושא, כניסה למעגלים חברתיים חדשים, פינוי זמן לתקשורת בינאישית ויציאה מהקופסא של הדרכים המסורתיות.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

פורסם

קצת עפתם נראה לי...

ד״א, חייב להעיר לך על משהו שעלה מההודעות הקודמות שלך וכבר העירו לך עליו (בבקשה אל תיקח את זה אישית) - נראה לי שאתה ממש משדר לחץ מול הבחורה. ״כמה הודעות כל יום״ זה ממש לא לשמור על אינטראקציה מינימלית, במיוחד עם מישהי שעוד לא נפגשת איתה... אם היא לא עונה לך להודעה או לטלפון, למשל - אל תמשיך לנסות (לפחות לא באותו יום). חכה שהיא תחזור אליך. אם קבעתם כמה ימים מראש, לא צריך לוודא ״כמה פעמים״ שהדייט בתוקף.

בקיצור - תוריד את הלחץ, תראה שפתאום ההענות תעלה.

ל"כמה הודעות ביום", מהנסיון שלי, יש מטרה מאוד ברורה - להזכיר לה שאתה קיים. זה בהנחה וזו לא מישהי שאוהבת לדבר כל יום כל היום עד שנפגשים (גם כאלו פגשתי). בעולם הזה של היכרויות אונליין, היא מחר יכולה לקבל הודעה ממישהו אחר ולשכוח שאתה קיים. זה ועוד איך אינטרקציה מינימלית - מס' הודעות בבוקר ובערב שאפשר לספור על שתי ידיים, וזהו. ברגע שהיא התחילה להתחמק לא "המשכתי לנסות", המטרה היתה מאוד ברורה - לקבל כן/לא, כי אין לי כח וזמן למשחקים האלה. כמו שאמרתי אני אישית מתרכז רק בבחורה אחת, ואם היא לא בעניין - תיסלם, יש אחרות "בתור" (להשיג תשובות להודעה/מאצ'ים זה ממש לא בעיה בשבילי).

לגבי הלוודא - זה לא היה בקטע מתרפס של "אנחנו נפגשים נכון??", זה היה לדוג' תו"כ שיחה על נושא מסויים, שהסכמנו שנרחיב עליו פנים אל פנים כשנפגש.

ChemGuy - תתפלא, כבר נפגשתי עם בחורות שיצאו ממערכת יחסים, היו כמה דייטים, אבל הן בכלל לא היו בשלות להתחיל מערכת יחסים חדשה, ובסופו של דבר הודו שנרשמו לאתר בשביל "לבדוק את השטח".

ושוב, לא מאה הודעות ולא מליון שיחות, ברגע שהבנתי שזה לא הולך לקרות, שיחה אחת שלא נענתה והודעה לסגור את העניין לכאן או לכאן, וזהו. מה כל התוקפנות הזאת שלך? :roll:

בשורה התחתונה זה בעבר, היה ונגמר, הלאה. תודה על התגובות, לקחתי לתשומת ליבי.

פורסם

אני חושב שהוא רצה להגיד לך שתראה פחות נלהבות - ויותר אדישות .

וכן,במערכת יחסים בין גבר ואשה יש קצת "בין השורות" ...

פורסם
אני חושב שהוא רצה להגיד לך שתראה פחות נלהבות - ויותר אדישות .

וכן,במערכת יחסים בין גבר ואשה יש קצת "בין השורות" ...

"אל תראה שאתה נלהב, אל תשלח יותר מידי הודעות, אל תתקשר אם היא לא עונה."

תסלחו לי, אבל מה שאתה וגם Chemguy85 טוענים זה משחקים שחשבתי שעברו לבחורות שעברו את גיל הטיפשעשרה.

הבחור רצה משהו רציני, יזם, שלח הודעות, התקשר ועדיין הוא האשם? וכן, זה בסדר שהוא רצה לוודא שאכן באמת נפגשים ביום X בדיוק בגלל אותן בנות שגם לי יצא לפגוש שאתה קובע איתן ליום מסוים ואז מודיעות לך שעתיים לפני שאמורים להיפגש שהן לא יכולות בסוף.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

הרעיון טוב-כנראה שהביצוע פחות .

לא קשור למשחקים.... גם בראיון עבודה אתה נותן דרישת שכר קצת גבוהה יותר על מנת להתפשר בסוף .

גם במכירת רכב , וגם בחנות .

בגבול הטעם הטוב, למה אני צריך לוודא שנפגשים? קבענו אז קבענו .

או לחילופין להגיד .... " בקיצור אספר לך כבר בשלישי כשניפגש" .

לא צריך להראות נלהבות יתר, בטח לא למישהי שעוד זרה בשבילך .

ועם כל הכבוד, היא זרה....

אחרי כל הדיבורים האלה בטלפון- לא ישאר להם על מה לדבר פנים מול פנים .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם (נערך)

תסלחו לי, אבל מה שאתה וגם Chemguy85 טוענים זה משחקים שחשבתי שעברו לבחורות שעברו את גיל הטיפשעשרה.

הבחור רצה משהו רציני, יזם, שלח הודעות, התקשר ועדיין הוא האשם? וכן, זה בסדר שהוא רצה לוודא שאכן באמת נפגשים ביום X בדיוק בגלל אותן בנות שגם לי יצא לפגוש שאתה קובע איתן ליום מסוים ואז מודיעות לך שעתיים לפני שאמורים להיפגש שהן לא יכולות בסוף.

אף אחד מאיתנו, כולל הבחור, לא יודע מה באמת התרחש. אבל אתה קבעת על סמך פירורי מידע שקיבלת בפורום את המסקנות הבאות:

א. היא שקרנית

ב. היא יוצאת עם עוד גברים

ג. היא משחקת משחקים

ד. היא נמצאת באתרי הכרויות רק בשביל ולידציה

בסך הכל מישהי שהוא דיבר עימה חצי שעון בטלפון (וואו...) והחליף מספר הודעות וואטסאפ.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
הרעיון טוב-כנראה שהביצוע פחות .

לא קשור למשחקים.... גם בראיון עבודה אתה נותן דרישת שכר קצת גבוהה יותר על מנת להתפשר בסוף .

גם במכירת רכב , וגם בחנות .

בגבול הטעם הטוב, למה אני צריך לוודא שנפגשים? קבענו אז קבענו .

או לחילופין להגיד .... " בקיצור אספר לך כבר בשלישי כשניפגש" .

לא צריך להראות נלהבות יתר, בטח לא למישהי שעוד זרה בשבילך .

ועם כל הכבוד, היא זרה....

אחרי כל הדיבורים האלה בטלפון- לא ישאר להם על מה לדבר פנים מול פנים .

ועוד איך קשור למשחקים. אם בחורה מחליטה שהיא לא בעניין בגלל שגבר שלח לה X הודעות יותר ביום מאשר איזשהו מספר אבסטרקטי שיש לה בראש (ואת זה, אגב, אתם החלטתם ע"פ פירורי מידע שקיבלתם בפורום), אז שיבושם לה - זה אחלה כלי סינון אגב. אני לא הולך סחור סחור ולא משחק משחקים - אם אני בעניין אני מראה וגם אומר את זה, ואם זה גורם לה "להרתע" או מה שלא יהיה, אז סבבה, כנראה אנחנו לא מתאימים - שוב, אחלה כלי סינון. ההקבלה לראיון עבודה? נו באמת, נשמע כמו שטויות של PUA.

לגבי ה"ווידוא" של הפגישה - ככה בדיוק עשיתי את זה. ואם אחרי כמה שיחות טלפון כבר לא יהיה לנו על מה לדבר, אז, בלשון המעטה, המצב לא מזהיר.

ChemGuy - כמה שליליות כמה...אמרת שאתה באתרי היכרויות רק משהו כמו 3 שבועות לא? אז בוא נגיד שאם תשאר שם, עוד כמה חודשים אתה תבין טוב מאוד על מה אני מדבר.

פורסם (נערך)

ל"כמה הודעות ביום", מהנסיון שלי, יש מטרה מאוד ברורה - להזכיר לה שאתה קיים. זה בהנחה וזו לא מישהי שאוהבת לדבר כל יום כל היום עד שנפגשים (גם כאלו פגשתי). בעולם הזה של היכרויות אונליין, היא מחר יכולה לקבל הודעה ממישהו אחר ולשכוח שאתה קיים. זה ועוד איך אינטרקציה מינימלית - מס' הודעות בבוקר ובערב שאפשר לספור על שתי ידיים, וזהו. ברגע שהיא התחילה להתחמק לא "המשכתי לנסות", המטרה היתה מאוד ברורה - לקבל כן/לא, כי אין לי כח וזמן למשחקים האלה.

להגיע לשלב שהבחורה אומרת לך בפירוש שהיא לא מעונינת אחרי שאתה מתקשר ומסמס לה כל השבוע ללא תגובה - זה ממש לא ״להפסיק לנסות ברגע שהיא מתחילה להתחמק״. בדיוק ההיפך...

מהניסיון שלי - העניין שלה בך דועך אקספוננציאלית עם כל סמס נוסף אליה אחרי הראשון שלא נענה. אתה יכול לצעוק ״משחקים״ עד מחר, זה לא ישנה את המציאות.

היית חושב ככה, אה? מה לעשות שהמציאות שונה...

עריכה אחרונה על ידי malcishua
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...