Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתי עם בחורות שהיו באתרי הכרויות והן סיפרו לי שלקח להן שנה ואפילו יותר בשביל למצוא מישהו נורמלי. מתוך ה-30 הודעות ביום יש אולי אחד בן אדם. זה לא פשוט לאף אחד. התפקיד של אתר הכרויות הוא לתווך בין אנשים ואם קיבלת טלפון זה אומר שהאתר עבד. התפקיד שלך הוא לגרום להן לרצות להיפגש איתך.

לא צדקת בכלום כי אין לך מושג למה היא ביטלה את הפגישה. גם לחברים שלך אין מושג למה הבנות נעלמו. כל מה שאתה עושה זה הכללות והסקנת מסקנות גורפות על סמך אפס ראיות.

מהיכן אתה יודע שאין לי ראיות בעניין? אתה מכיר אותי?

כשאתה עובד בשירות לקוחות בחברה של מעל ל1000 אנשים, איפה שאני עבדתי עד לפני שנה וחצי, אתה נתקל בהרבה נשים(וגם גברים, אבל זה לא הדיון) שרשומות לאפליקציות האלה ויוצא לך לשמוע בין או תרצה או לא תרצה לא מעט חוויות משם. בין היתר, גם שמעתי על חוויות שלאחר מכן גרמו לי להסיק דעה על סמך אותן "ראיות מוצקות".

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ומה השאר? דובוני אכפת לי?

חוץ מזה תוך יום למצוא מישהו נורמלי נשמע לא רע.

יצורים, ילדים, ערסים, סוטים, כל מיני אידיוטים שחושבים שישלחו "היי" ויצא להם זיון.

אני נותן הימור גבוה שהבנות האלה full of shit.

אין להם פשוט מושג על מה מדברות.

המציאות היא כשיש יותר מדי בחירה, אז אתה פשוט לא בוחר. יש על זה מחקר שלם - הפרדוקס של הבחירה החופשית. ופה זה בדיוק הבעיה של אתרי ההכרויות(או שלא, שהרי רווקים ורווקות זה הכסף שלהם)

אתרי הכרויות רחוקים מלהיות פלטפורמה מושלמת. בגלל זה אני מאמין שצריך להתמקד באתרי הכרויות בתשלום ולא באתרים החינמיים כי הצורך בביצוע תשלום לצורך שליחת הודעות מסנן המון אידיוטים.

אני רואה שלהרבה חברים באתר יש בעיה בתחום ההיכרויות וגם אני נכלל בפנים. כרגע, אלו הגישות שאני מאמץ לעצמי:

1. קשר/זוגיות זה בונוס ולא צורך.

2. לא לרדוף אחרי שום אישה, נניח לא הולךלי עם מישהי מסויימת אז נקסט.

היו לי חברים, שהתייאשו מאתרי הכרויות ואמרו שאין להם ברירה והם התחילו להכיר נשים בגישה קרה. פיקאפ/אמנות הפיתוי למינהן.

פשוט להכיר במקומות רנדומאליים כמו חוף הים, פאב, מועדונים וכו' וכו'... לקח להם לא מעט זמן, אבל באמת בדרך הזו הם הצליחו להכיר.

פתחנו משתמש פיקטיבי ב- Okcupid לא מזמן (אישה) ועל היום הראשון מעל 70 תגובות!!! מצב שהוא באמת על גבול הבלתי אפשרי.

אני רואה שהפוסט הזה לא מגיע לשורה התחתונה.

מה אנשים עם בעיות בתחום צריכים לעשות? (בהנחה והם רוצים לעבוד ולשפר את המצב)

סרוגייט? אימון אישי בפיקאפ + יציאה לשטח? + טיפול כלשהו?

אני באופן אישי, נהנה הרבה יותר להכיר נשים ואנשים במציאות ולא דרך המחשב.... דרך המחשב קשה מאוד להרגיש את הבנאדם שנמצא מולך.

אם הוא יכול להצליח עם נשים ולמשוך אותן אז כל אחד יכול להצליח:

מה האנשים עם בעיות בתחום צריכים לעשות? הם צריכים ללמוד להכיר את עצמם ולהבין מה קורה להם בחיים, להרחיב את המעגלים החברתיים, ללמוד לתקשר, לא להתייחס לכל מילה/הודעה שהם אומרים או כותבים לבחורה כאילו גורל היקום תלויה בתשובה ולהשלים עם העובדה שמדובר בתהליך מאוד ארוך ולא פשוט לאף אחד.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לא הבנתי את פשר ההערה האחרונה, אז לא אכבד אותה עם תגובה.

אז היא במצב שהיא עוד צריכה לסנן ילדים, יצורים, סיטי מין, ערסים, וסתם יצורים שכותבים "היי" וחושבים שייצא להם זיון מזה.

אז איך בדיוק לגברים יותר קל מנשים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי הרבה יותר קל להיות המסנן מאשר המסונן.

להיות ״המסנן״ זה עמדת כח.. לקרוא לגברים המין ״החזק״ ולנשים המין ״היפה״ זה עירוני משהו. בפועל הגברים הם אלו שפורסים את הנוצות והנשים יושבות מסובבות את כולם על האצבע ובוחרות מי ראוי להן

יום טוב גם לך

פורסם
לא הבנתי את פשר ההערה האחרונה, אז לא אכבד אותה עם תגובה.

אז היא במצב שהיא עוד צריכה לסנן ילדים, יצורים, סיטי מין, ערסים, וסתם יצורים שכותבים "היי" וחושבים שייצא להם זיון מזה.

באתרי הכרויות או במציאות? במציאות בתור גבר לא מטרידים בלי הפסקה ברחוב, אתה לא פוחד שיאנסו אותך, אתה לא נפסל בגלל שאתה חכם מידי או בגלל שיש לך קריירה, השעון הביולוגי שלך מתקתק הרבה יותר לאט, מופעל עליך פחות לחץ "להתמסד" והרשימה ארוכה.

פורסם

סקס זה מובן מאליו, לגבי זוגיות... כל דבר אפשר להשיג בפשרה.

אגב, למה לא נעזרים בבנות זוג של חברים? אולי יש להן חברות רווקות??

או בחורות שאתם בקשר טוב אתן בעבודה?

פורסם

^

Max.M

איך בדיוק אפשר להכנס למערכת יחסית עם בחורה שאתה עובד איתה?

אם תקח לדוגמא חברה שהיא לא חברה של אלפי איש, אלה חברה שבה כולם מכירים את כולם. זה הימור דיי גדול בהנחה שגם שניכם מרוצים ממקום העבודה ורוצים לבנות קריירה.

פורסם

התכוונתי להעזר בהן - באם יש להן חברה רווקה .

אגב, גם זוגיות במקום העבודה זה אפשרי... כל עוד מתנהלים נכון ולא בקיצוניות .

בחברה גדולה במיוחד- כשיש עשרות מחלקות שונות .

פורסם (נערך)
סקס זה מובן מאליו, לגבי זוגיות... כל דבר אפשר להשיג בפשרה.

אגב, למה לא נעזרים בבנות זוג של חברים? אולי יש להן חברות רווקות??

או בחורות שאתם בקשר טוב אתן בעבודה?

ביקשתי :)

הציעו לקשר אותי לגרושה +1 (בת 29), אבל זה כבד מידי בשבילי.

בגילי רובן נשואות וגם חברות שלהן נשואות. אנשים נשואים מסתובבים יותר בחברה של אנשים נשואים אחרים ומנתקים בהדרגה קשר עם רווקים. אבל כן, אין ספק שהדרך להכיר זה או במסגרות משותפות או דרך חברים.

לנשים הרבה יותר קל להשיג זוגיות או סקס מגברים...

סקס אולי, אבל זוגיות ממש לא... וגם לא פשוט למצוא בן זוג לסקס שלא יגרום לה לרצות להקיא אחרי האקט.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לנשים הרבה יותר קל להשיג זוגיות או סקס מגברים.

אני לא חושב שזה עיניין של קל או קשה.

זה יותר עניין של נכון או לא נכון. אם אתה עושה משהו לא נכון, כאשר אתה משוכנע שזה נכון ואתה לא מצליח אז זה יוצר תחושה של קשה, אבל כאשר אתה עושה משהו נכון ואתה מצליח - זה מרגיש לך קל.

אני גרוע עם נשים - בגלל זה אני לא מצליח איתן.

פורסם
ביקשתי :)

הציעו לקשר אותי לגרושה +1 (בת 29), אבל זה כבד מידי בשבילי.

.

אז אתה פשוט מפחד ממנה כי היא לחוצת חתונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה סמרטוט [emoji41]

גבר אמיתי לא צריך לפחד לגדל ילדים לא שלו, רצוי גם לאמץ כמה ילדים אפריקאים/סינים.

אם בראד פיט יכול, גם הוא יכול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...