Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסיון עבר שלי עם בחורה "מיוחדת"

הכרתי מישהי בעבודה ואפשר להגיד שהיא התחילה איתי (פלירטוטים נגיעות וכו)

הבחורה פצצה עולמית, שיער שחור כהה ארוך חלק עיניים ירוקות גבוהה רזה, סוג של דוגמנית

אני שמחתי וקצת היה לי מוזר שבחורה כזו מתחילה איתי איתי, אבל שמחתי כי היא פשוט יפיפיה

יצאנו כחודש וחצי, כל יום טלפונים כמה פעמים ביום שהיא מתקשרת, מעירה אותי לעבודה, הכל נראה כאילו מתחילה פה זוגיות מושלמת אחרי שבועיים ישנה אצלי, אבל אין סקס! רק נוגעת בי ומדליקה אותי ואין כלום, ככה במשך כל התקופה, הייתה מדברת איתי על חתונה על טבעת, ישבה עם אמא שלי לקפה אמרה לי יש לך משפחה מושלמת, ומשפט אחד אני לא אשכח שאמרה לי, "אתה הגבר הכי מושלם שפגשתי, לאחד כמוך חיכיתי" (הזוי אני יודע)

ואז ביום בהיר אחד בלי שום סימן מקדים הבחורה מתנתקת לחלוטין! אין טלפונים אין הודעות כלום! אמרתי טוב אני אתקשר אולי קרה משהו, אתם יודעים מה קרה? הבחורה חסמה אותי בטלפון בפייסבוק בוואטסאפ בכל פלטפורמה אפשרית, אני נדפקתי מזה, כאילו איך אפשר לעשות דבר כזה, ניסיתי לחשוב אולי עשיתי משהו אבל לא היה כלום! השארתי את זה ככה עברו שבועיים ןפגשתי את החברה שלה במכון כושר, סיפרתי לה מה היה ןשאלתי אם היא יודעת משהו, אמרה לי תקשיב, זאת בחורה לא קלה ואתה לא הראשון שהיא עושה לו את זה,יש לה בעיה ואנחנו החברות יודעות את זה, תשחרר..

אז שיחררתי, אני רק מרחם על הגבר הבא שיצטרך לעבור את זה גם.

אגב לפני כ 6 חודשים היא שלחה לי הודעה בפייסבוק "מה אתה עושה מאמי?"

אמרתי לה "בעבודה"

אמרה לי "רוצה להיפגש?"

אמרתי לה "סבבה"

אמרה לי "אני אסיים לעבוד ןאתקשר אליך"

עד עכשיו היא לא התקשרה.. נו טוב.. בנות..

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם (נערך)

מבדיקה של כ-10 דקות קריאת פוסטים בקבוצת הפייסבוק, מדובר באנשים ואני נזהר לא הכי נכונים בדרך חיים.

turbo - יש לי חבר בדיוק כזה, תשחרר אל תנסה אפילו.

בעיה פסיכולוגית משהו

עריכה אחרונה על ידי aka77

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק עכשיו ראיתי את התגובה הזאת ואני לגמרי מבין את מה שרשמת.

נכנסתי לקבוצות הכי "פוריות" בתחום-יומנה של רווקה ובחורים ובחורות משהו בין חברים.

רוב הפוסטים שם, לפי מה שראיתי משיטוט קל שם זה התייעצויות, לבטים, שאלות באיך לנהוג עם בחור/ה X במקרה Y. זה קצת מצחיק לשאול את זה שם, כי לחברה שם, איך נגיד בעדינות, איך ניסיון כל כך טוב בזוגיות. זה כמו שאתייעץ לגבי רכישת נעלי ספורט עם מישהו שהולך יחף כל החיים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני התחלתי לפעול באתרי הכרויות (החצי השני, OkCupid) וזה תהליך כל כך מתיש... אחרי שלושה שבועות הצלחתי להתכתב רק עם בחורה אחת וגם היא נעלמה אחרי יום. אבל אני לא מתייאש כי כולם אומרים (כולל נשים בעבודה) שזה תהליך שלוקח המון זמן.

אגב, אני שוקל לפתוח פרופיל פיקטיבי של בחורה רק כדי לראות איזה תגובות היא מקבלת... יכול להיות מעניין.

פורסם

בעברי כבר ניסיתי את זה.

אפילו לא שמתי תמונה של בר רפאלי, אלא של מישהי ממוצעת פלוס וקיבלתי סביבות ה 70 הודעות ביום.

במצב כזה, זה פשוט הופך את זה למאוד קשה

פורסם

70 הודעות מבני אדם או מסתם יצורים? אבל ככה זה בפלטפורמה חינמית. בגלל זה אני נמצא בעיקר בחצי השני. קודם כל בשביל לשלוח הודעות צריך לעשות מנוי בעלות סמלית וזה כבר מסנן הרבה אידיוטים ושנית מכריחים את המשתמשים להשקיע בפרופיל.

פורסם

בסופו של דבר 90% זה תמונה ו-10% כל השאר. מדובר בפלטפורמה שטחית מאוד לפחות בתהליך הסינון הראשוני. ויש עניין של תיאום ציפיות... אני מניח שאם גבר בעל מראה בינוני יפנה לבנות שנמצאות בליגה שלו מבחינת מראה סיכויו טובים יותר.

פורסם (נערך)

אתר היכרויות עלוב ביותר זה OKCUPID... מחפשות שם אשכרה פנטזיה ואין לך סיכוי אם אתה ממוצע (שזה לא אומר מכוער כמובן או משהו). אתר היכרויות טוב הוא דווקא FIIX , אבל הבעיה היא שצריך לשלם אחרי שאתה מדבר עם 5 בנות !

רציתי לקנות, אך כרגע ויתרתי. מה שכן, כבר המון בנות נכנסו לי לפרופיל שם ובעבר הרחוק דיברתי עם אחת או שתיים אבל נחשו מה...נגמרו המטבעות.

ממליץ לנסות, למרות שקו בחשבון שאני רק בן 24 ואני שם טווח גילאים עד 24 באפליקציות האלו, אין לי מושג מה הולך בגילאים אחרים מבוגרים הרבה יותר.

עכשיו לנושא כדי לא לפתוח שרשור:

האמת שאני מתחיל להתעצבן ולהיות לחוץ מאוד שאני לא מוצא אף אחת.

מעצבן אותי שחברים מוצאים על ימין ועל שמאל, אם זה דרך העבודה ואם זה דרך הפייסבוק,

ואני לא. יכול להיות שהם רווקים הרבה זמן אבל בסוף מוצאים איכשהו.

הבעיה אצלי שאין אפילו סיכוי לאינטרקציה עם נשים בגלל המקצוע שיש-אין לי שזה מכוניות, לימודים לא יהיו כנראה (ממש לא בראש שלי כרגע).

כרגע פתחתי פייסבוק בשביל זה ואני לא אשקר, יצא לי לדבר עם כמה בנות, אבל בפועל זה לא זורם מי יודע מה כי ברוב המקרים אני מגלה בדיעבד שהיא בכלל תפוסה, גרה רחוק, ילדה מושפעת וכו'.

הבעיה שמעצבנת אותי נורא היא שכל אחד מסביבי כרגע עם בת זוג ובתור בנאדם שעצבני זה מילה עדינה בשבילו, אתם מתארים לעצמכם באיזה עצבים אני כל יום.

כאילו חוסר מזל מסריח למרות שאין לך משהו רע(חוץ משאני רזה קצת, שזה גם מוסיף).

בקיצור, הזוי שבגיל 24 צריך לכתוב דברים כאלו... ועד שיש מישהי אחת שאני מנסה להגיד לעצמי ללכת על זה (היה לי איתה פעם פלירטוט קצת בעבודה אבל היא ממש לא הטעם שלי), אני פשוט לא מצליח לדמיין אותי איתה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

למה למה למה למה לעזעזל זה כל כך קשה לי!

נסעתי באוטבוס, נכנסה בחורה שניראת חמודה, למה לא קמתי ולא ניגשתי אליה? למה כל פעם שאני חושב על לגשת או לדבר אני מרגיש פחד שהיא דחתה אותי, פחד שכל האוטובוס פתאום ישתוק ויקשיב איך אני מבייש את עצמי מולה, שכולם יסתכלו עלי. וזה תמיד נגמר באותו הדבר: אני מחכה שאני שהיא תרד מהאוטבוס (או שאני ארד) ואז אני אומר לעצמי "טוב נו, לא הספקתי, אולי פעם אחרת", אבל בפעם אחרת הכל אותו הדבר!

מה עושים עם הפחד הזה לעזעזל? איך מתגברים עליו? מה אני יכול לעשות בשביל שהראש שלי לא יהיה מפוצץ בפחדים בסגנון "כולם יסתכלו, היא תדחה אותי, היא תיהיה נחמדה אלי אבל אני לא אצליח לפתח שיחה" וכדומה. ולא, עצות כמו "פשוט תיגש" לא עובדות. בדוק מניסיון ©

רעיונות?

פורסם

לדעתי הלא מקצועית , והלא נחשבת אולי יש לך חרדה חברתית ברמה מסוימת.

יש שתי דרכים לטיפול למיטב ידיעתי, טיפול תרופתי שעוזר תוך מספר חודשים קצר או טיפול פסיכולוגי שיכול לקחת מספר שנים גם לטיפול.

לדעתי שוב , פנה לרופא המשפחה ותסביר לו את העובדה , אולי הוא יכול להפנות אותך לרופא המתאים לטיפול.

כפי שאמרת , לא אמורה להיות בעיה לגשת לבחורה ולדבר איתה , מקסימום היא תגיד לך לא.

אז אתה מסתובב והולך לדרכך.

שוב כאמור הנאמר לעיל אינו אבחנה רפואית ואינו בא להחליף אבחנה שכזאת.

כל העושה זאת שם את כספו , בריאותו ועוד על קרן הצבי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...