Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא גרושה. אני מניח שהיא ממש לא לחוצה על חתונה נוספת.

סירבתי בנימוס כי אני לא רואה טעם להיכנס למערכת יחסים כל כך בעייתית.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא חבל, ממליץ לך לנסות.

מערכת היחסים הכי טובה והכי ארוכה שלי עד היום הייתה משהי שכבר סיימה עם השיט של חתונה וגירושין וזה כבר ממש לא בסדר העדיפויות שלה . גם היום, אחרי שניפרדנו, היא הידידה הכי טובה שלי..

יום טוב גם לך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד סיפור טרי:

מאץ' בטינדר, נראית ממש טוב, שיחה זורמת, נותנת את הטלפון שלה ברביעי האחרון. קובעים לשישי, יוצאים לדייט שלדעתי הלך מעולה - ישבנו ודיברנו 3 שעות, צחוקים, נגיעות, אותו ראש, הרבה נושאים משותפים וכו'.

בסוף הדייט ולפני שקמנו היא אמרה שהיא צריכה לשאול אותי משהו - אם אני נפגש עם עוד בחורות במקביל. אמרתי לה שלא, שאני לא אוהב את זה ולדעתי זה לא לעניין (רפרנס לסיפור האחרון שכתבתי פה). היא אמרה שגם היא לא אוהבת את זה, אבל שביום רביעי היה לה "דייט מטורף". הסתכלתי עליה בתמיהה ושאלתי ומה עכשיו? אמרה שלא נראה לה שהיא תמשיך איתו. טוב...

מסיע אותה חזרה לבית שלה, אומר שהיה כיף, אומרת שגם לה ושאשלח לה הודעה שהגעתי הביתה, נראה כיוון חיובי. בשבת בבוקר שולח לה בוקר טוב, אומר שוב שנהנתי ואם היא פנויה בראשון בערב. התשובה שלה: "אני צריכה לבדוק, אעדכן יותר מאוחר סבבה?". פה כבר התחלתי לחשוד, אבל אמרתי סבבה. לא עדכנה במשך כל היום, ואני לא יצרתי קשר. היום בבוקר שולח מה קורה, התגובות שלה כבר מרגישות יבשות והיא בכל מקרה לא דברנית בוואטסאפ, אז אחרי 3-4 הודעות אמרתי שאתקשר אליה יותר מאוחר. בתגובה היא אמרה "האמת שרציתי לדבר איתך". Long story short, אמרה שהחליטה להמשיך עם הבחור השני.

בחיי שאני לא מבין את הקטע הזה של לצאת עם כמה אנשים במקביל. הרי ברור שברגע שזה קורה אחד (או יותר) יפגע, אז למה זה טוב? בטח שאת כבר יודעת שהיה לך דייט "מטורף" יומיים לפני, אז בשביל מה לצאת לעוד אחד מלכתחילה? גם אני דיברתי עם מישהי אחרת שבוע שעבר וקבענו להפגש טנטטיבית השבוע כשיגמרו לה המבחנים, אבל ברגע שהנ"ל נכנסה לתמונה, לא המשכתי לדבר איתה. אז מה הקטע הזה?

פורסם

נשמע כמו המחלה הנפוצה של השנים האחרונות: יותר מידי מבחר/היצע.

חיפוש תמידי ואינסופי אחרי אופציה יותר טובה ו"שווה", גם אם לכאורה יש הרגשה ש"זה זה".

גם אני לא מבין את זה. לא מאמין בגישת "אכול כפי יכולתך" בזוגיות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נשמע כמו תהליך של ראיונות עבודה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Long story short, אמרה שהחליטה להמשיך עם הבחור השני.

לאחרונה קיבלתי תשובה מאלביט שהם 'החליטו להמשיך עם מועמדים אחרים'. זה היה אחרי חמישה חודשים של תהליך מיון, ארבע נסיעות מנתניה לרחובות, מספר שיחות טלפון ומיילים, וביקור אחד של השב"כ אצל חבר שרשמתי כממליץ בסיווג הבטחוני.

בהתחשב בקווי הדמיון הברורים בין תהליכי HR בישראל לאלו של בחירת בן זוג, הייתי אומר שיצאת בזול. לפחות במקרה שלך זה לקח רק כמה ימים.

נ.ב. אלביט, אם אתם קוראים את זה אז תודה, הסתדרתי. :wink:

פורסם
עוד סיפור טרי:

מאץ' בטינדר, נראית ממש טוב, שיחה זורמת, נותנת את הטלפון שלה ברביעי האחרון. קובעים לשישי, יוצאים לדייט שלדעתי הלך מעולה - ישבנו ודיברנו 3 שעות, צחוקים, נגיעות, אותו ראש, הרבה נושאים משותפים וכו'.

בסוף הדייט ולפני שקמנו היא אמרה שהיא צריכה לשאול אותי משהו - אם אני נפגש עם עוד בחורות במקביל. אמרתי לה שלא, שאני לא אוהב את זה ולדעתי זה לא לעניין (רפרנס לסיפור האחרון שכתבתי פה). היא אמרה שגם היא לא אוהבת את זה, אבל שביום רביעי היה לה "דייט מטורף". הסתכלתי עליה בתמיהה ושאלתי ומה עכשיו? אמרה שלא נראה לה שהיא תמשיך איתו. טוב...

מסיע אותה חזרה לבית שלה, אומר שהיה כיף, אומרת שגם לה ושאשלח לה הודעה שהגעתי הביתה, נראה כיוון חיובי. בשבת בבוקר שולח לה בוקר טוב, אומר שוב שנהנתי ואם היא פנויה בראשון בערב. התשובה שלה: "אני צריכה לבדוק, אעדכן יותר מאוחר סבבה?". פה כבר התחלתי לחשוד, אבל אמרתי סבבה. לא עדכנה במשך כל היום, ואני לא יצרתי קשר. היום בבוקר שולח מה קורה, התגובות שלה כבר מרגישות יבשות והיא בכל מקרה לא דברנית בוואטסאפ, אז אחרי 3-4 הודעות אמרתי שאתקשר אליה יותר מאוחר. בתגובה היא אמרה "האמת שרציתי לדבר איתך". Long story short, אמרה שהחליטה להמשיך עם הבחור השני.

בחיי שאני לא מבין את הקטע הזה של לצאת עם כמה אנשים במקביל. הרי ברור שברגע שזה קורה אחד (או יותר) יפגע, אז למה זה טוב? בטח שאת כבר יודעת שהיה לך דייט "מטורף" יומיים לפני, אז בשביל מה לצאת לעוד אחד מלכתחילה? גם אני דיברתי עם מישהי אחרת שבוע שעבר וקבענו להפגש טנטטיבית השבוע כשיגמרו לה המבחנים, אבל ברגע שהנ"ל נכנסה לתמונה, לא המשכתי לדבר איתה. אז מה הקטע הזה?

וואלה בחורה יסודית ממש a/b testing

פורסם

ראית מה זה...

וזה לגמרי נהיה כמו ראיון עבודה, כאילו צריך להשקיע בלהוכיח שאתה יותר טוב מהאחרים שהיא יוצאת איתם ולא בלנסות לראות אם יש חיבור אמיתי. פייר, אני מבואס תחת עכשיו, בטח אחרי שהדייט היה ממש מוצלח.

פורסם

סלח לי על הבוטות אבל אם בחורה הייתה אומרת לי בסוף הדייט הראשון שהיה לה "דייט מטורף" עם מישהו לפני כמה ימים הייתי מחייך בנימוס, מודה לה על הזמן שלה, מסתובב והולך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ראית מה זה...

וזה לגמרי נהיה כמו ראיון עבודה, כאילו צריך להשקיע בלהוכיח שאתה יותר טוב מהאחרים שהיא יוצאת איתם ולא בלנסות לראות אם יש חיבור אמיתי. פייר, אני מבואס תחת עכשיו, בטח אחרי שהדייט היה ממש מוצלח.

לפחות אחרי ראיון עבודה אני לא חוזר עם blue ball's.

Sent from my LG-H960

פורסם
סלח לי על הבוטות אבל אם בחורה הייתה אומרת לי בסוף הדייט הראשון שהיה לה "דייט מטורף" עם מישהו לפני כמה ימים הייתי מחייך בנימוס, מודה לה על הזמן שלה, מסתובב והולך.

תשמע, לא חשבתי על זה אפילו. הייתי בשוק ושאלתי אותה בשיא הרצינות "ומה עכשיו?", היא ענתה ש"לא נראה לה שתמשיך איתו", אז הנחתי שזה בהמשך ישיר לדייט הטוב שהיה לנו.

הרי בד"כ אפשר להבין את הכיוון אחרי דייט שלישי-רביעי, ועד שמגיעים לזה לא לוקח יותר מחודש גם בלו"ז ממש צפוף (ואם יודעים שזה לא זה, אז הרבה לפני). לגמרי לא מבין למה לצאת עם כמה אנשים במקביל. אהבתי גם שהבינה את הטעות בזה אחרי שהנזק כבר נעשה ("צדקת, זה באמת טעות לצאת עם שניים").

פורסם (נערך)

כלל הדייטים #1

חתירה למגע על ההתחלה. אתה יכול לחפור לה עד מחר בסיפורים בדיות ומעשיות בפאב, אם הדייט שלא נגמר במזמוזים קשים (נטו, בלי סקס) באוטו לקראת סוף הדייט, לא יהיה לזה המשך מזהיר.

מבחינתה היא לא הרגישה את 'זה' אליך. דייט שני/שלישי לפרוטוקול עד שהיא תמצא אלטרנטיבה.

להחזיק לה את היד רוב הדייט, (בעדינות כשאתה רגיש שהיא רפויה, כן?), ליטופים פשוטים ו/או איטיים בגב, בכתפיים, כל מגע שיפרוק את המתח בינכם, רק אז המילים יתחילו לחזור, אחרת מבחינתה אתה מדבר באוויר.

בשורה התחתונה מעשים ותחושות אצל נשים חודרים הרבה עמוק יותר ממילים.

איזור no go זה דווקא השיער.

הקשרים הכי מוצלחים שלי היו כשבקושי החלפנו משהו משמעותי רוב הדייט, אבל נגיעות היו בלי סוף.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)
ראית מה זה...

ככה זה ברירה טבעית. אנחנו עוד יוצאים בזול בטבע זכרים קורעים אחד את השני לגזרים בשביל הזכות להזדווג.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אנחנו עוד יוצאים בזול בטבע זכרים קורעים אחד את השני לגזרים בשביל הזכות להזדווג.

ואצלנו קורעים את הכיס ; אלים לא פחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...