Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועוד איך קשור למשחקים. אם בחורה מחליטה שהיא לא בעניין בגלל שגבר שלח לה X הודעות יותר ביום מאשר איזשהו מספר אבסטרקטי שיש לה בראש (ואת זה, אגב, אתם החלטתם ע"פ פירורי מידע שקיבלתם בפורום), אז שיבושם לה - זה אחלה כלי סינון אגב. אני לא הולך סחור סחור ולא משחק משחקים - אם אני בעניין אני מראה וגם אומר את זה, ואם זה גורם לה "להרתע" או מה שלא יהיה, אז סבבה, כנראה אנחנו לא מתאימים - שוב, אחלה כלי סינון. ההקבלה לראיון עבודה? נו באמת, נשמע כמו שטויות של PUA.

לגבי ה"ווידוא" של הפגישה - ככה בדיוק עשיתי את זה. ואם אחרי כמה שיחות טלפון כבר לא יהיה לנו על מה לדבר, אז, בלשון המעטה, המצב לא מזהיר.

ChemGuy - כמה שליליות כמה...אמרת שאתה באתרי היכרויות רק משהו כמו 3 שבועות לא? אז בוא נגיד שאם תשאר שם, עוד כמה חודשים אתה תבין טוב מאוד על מה אני מדבר.

אני ממש לא שלילי. אני מנסה להציג לך זוויות שבכלל לא חשבת עליה. יחסים בין בני אדם זה לא שחור ולבן. יש המון המון המון ניואנסים ודינמיקה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממש לא שלילי. אני מנסה להציג לך זוויות שבכלל לא חשבת עליה. יחסים בין בני אדם זה לא שחור ולבן. יש המון המון המון ניואנסים ודינמיקה.

מחזק, ובמיוחד בין גבר ואשה...

פורסם

אחלה, תודה, קראתי והפנמתי (באמת).

קיבלתי עכשיו טלפון מעוד בחורה. בעקבות מה שאמרתם, עדיין מנסה לפצח את הפרדוקס של מצד אחד לא לדבר הרבה ולהראות התלהבות (פחות מתלהב הפעם בלי קשר) לבין הרצון להכיר קצת לפני שנפגשים (על פיה). What gives?

פורסם
אף אחד מאיתנו, כולל הבחור, לא יודע מה באמת התרחש. אבל אתה קבעת על סמך פירורי מידע שקיבלת בפורום את המסקנות הבאות:

א. היא שקרנית

ב. היא יוצאת עם עוד גברים

ג. היא משחקת משחקים

ד. היא נמצאת באתרי הכרויות רק בשביל ולידציה

בסך הכל מישהי שהוא דיבר עימה חצי שעון בטלפון (וואו...) והחליף מספר הודעות וואטסאפ.

רשמתי את אותם דברים על סמך ניסיון אישי בלבד מהכרויות עם בנות מאותן אפליקציות. בסופו של דבר אם לא כולן, אז רוב הבנות הן כאלה. ולא, זה לא רק אני - גם חברים שלצערם נמצאים בסיטואציה הזאת חווים את הדברים שציינתי. עובדה שבסוף גם צדקתי וזה מה שהיא ענתה לו. כמו שבנות יודעות "להריח נואשות מקילומטרים" אני יודע להריח מיקבול מאלפי קילומטרים.

Blaz00r, זו בעיה.

אם תשלח יותר מידי הודעות- היא תחשוב שאתה לחוץ על זוגיות ו"נשים מריחות את זה מקילומטרים".

אם תשלח מעט הודעות-היא תחשוב שאתה לא רציני.

אם תנסה להיות יצירתי מההתחלה- היא תחשוב שעשית העתק-הדבק ממשפטי פתיחה מגוגל.

אם תנסה להיות פשוט ולפתוח ב"היי, מה קורה"? אתה משעמם.

אני כבר כמעט ולא נכנס לאפליקציות האלה בגלל כל המיקבול והשוק בשר שהתפתח והאמת שאני כבר מתחיל לחשוב כמו Vlad מהת'רד ההוא שחושב שהוא נולד להיות רווק(שלמען האמת, אחרי שאני רואה חברים בזוגיות ונשואים זה לא דבר כ"כ רע).

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

Chemguy-לא. כמעט ולא.

מאחל לBlaz00r למצוא כמובן את האחת, אבל לקבל מספר טלפון היום זה כמו לקבל מס אי סי קיו לפני 10 שנים. יש לי ערמות של מספרי טלפון שמלבד לתפוס לי מקום של איש קשר בליסט של האנשי קשר-לא שווים כלום.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
יפה. אתרי הכרויות עובדים או לא?

כרגע, אחרי יותר מחצי שנה...לא בדיוק. כן, המון טלפונים יצאו מזה (לא משימה קלה בפני עצמה), אבל מפה ועד אשכרה להפגש או שיצא משהו רציני, המרחק מאוד גדול. צריך ללכת על ביצים, כי בדיוק כמו שאמרתם מקודם - צעד אחד "לא נכון", ולבחורה יש עוד 10 גברים בתור שהיא יכולה לבחור מתוכם. אף פעם אל תשכח שבחורה ממוצעת+ מקבל כ-30 הודעות ביום, זה פסיכי. אתה יכול גם להבין למה אני רוצה להפגש כמה שיותר מהר (מה שכנראה נתפס כ"לחץ") - עד שלא נפגשים זה הכל דיבורים באוויר ואפשר פשוט להיעלם, בעוד אחרי הפגישה הראשונה, אתה כבר לא סתם "מישהו מהאינטרנט".

פורסם

^ הגישה שלך נכונה (להפגש כמה שיותר מהר), אבל אתה צריך לזכור שכל עוד לא נפגשת עם הבחורה - אתה ״מיוצג״ אצלה בראש ע״י מס׳ מאוד קטן של פרמטרים - ואחד מהם זה מידת הלחץ שאתה משדר. ברגע שהיא קולטת ממך משהו שלא נראה לה - בכל אחד מהפרמטרים - כמו שכתבת, היא עוברת לאחד מ-30 המועמדים האחרים. לכן כדאי להשתדל להרגע ולא לשדר לחץ. מניסיון, זה אחד הדברים שהכי ירתיעו אותה, במיוחד ממישהו שהיא לא מכירה.

פורסם (נערך)
כרגע, אחרי יותר מחצי שנה...לא בדיוק. כן, המון טלפונים יצאו מזה (לא משימה קלה בפני עצמה), אבל מפה ועד אשכרה להפגש או שיצא משהו רציני, המרחק מאוד גדול. צריך ללכת על ביצים, כי בדיוק כמו שאמרתם מקודם - צעד אחד "לא נכון", ולבחורה יש עוד 10 גברים בתור שהיא יכולה לבחור מתוכם. אף פעם אל תשכח שבחורה ממוצעת+ מקבל כ-30 הודעות ביום, זה פסיכי. אתה יכול גם להבין למה אני רוצה להפגש כמה שיותר מהר (מה שכנראה נתפס כ"לחץ") - עד שלא נפגשים זה הכל דיבורים באוויר ואפשר פשוט להיעלם, בעוד אחרי הפגישה הראשונה, אתה כבר לא סתם "מישהו מהאינטרנט".

דיברתי עם בחורות שהיו באתרי הכרויות והן סיפרו לי שלקח להן שנה ואפילו יותר בשביל למצוא מישהו נורמלי. מתוך ה-30 הודעות ביום יש אולי אחד בן אדם. זה לא פשוט לאף אחד. התפקיד של אתר הכרויות הוא לתווך בין אנשים ואם קיבלת טלפון זה אומר שהאתר עבד. התפקיד שלך הוא לגרום להן לרצות להיפגש איתך.

רשמתי את אותם דברים על סמך ניסיון אישי בלבד מהכרויות עם בנות מאותן אפליקציות. בסופו של דבר אם לא כולן, אז רוב הבנות הן כאלה. ולא, זה לא רק אני - גם חברים שלצערם נמצאים בסיטואציה הזאת חווים את הדברים שציינתי. עובדה שבסוף גם צדקתי וזה מה שהיא ענתה לו. כמו שבנות יודעות "להריח נואשות מקילומטרים" אני יודע להריח מיקבול מאלפי קילומטרים.

Blaz00r, זו בעיה.

אם תשלח יותר מידי הודעות- היא תחשוב שאתה לחוץ על זוגיות ו"נשים מריחות את זה מקילומטרים".

אם תשלח מעט הודעות-היא תחשוב שאתה לא רציני.

אם תנסה להיות יצירתי מההתחלה- היא תחשוב שעשית העתק-הדבק ממשפטי פתיחה מגוגל.

אם תנסה להיות פשוט ולפתוח ב"היי, מה קורה"? אתה משעמם.

אני כבר כמעט ולא נכנס לאפליקציות האלה בגלל כל המיקבול והשוק בשר שהתפתח והאמת שאני כבר מתחיל לחשוב כמו Vlad מהת'רד ההוא שחושב שהוא נולד להיות רווק(שלמען האמת, אחרי שאני רואה חברים בזוגיות ונשואים זה לא דבר כ"כ רע).

לא צדקת בכלום כי אין לך מושג למה היא ביטלה את הפגישה. גם לחברים שלך אין מושג למה הבנות נעלמו. כל מה שאתה עושה זה הכללות והסקנת מסקנות גורפות על סמך אפס ראיות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

נכון, אתה לגמרי צודק, ועכשיו תבין מה חשבתי על זאת שהתחלתי עליה את כל הדיון הזה, שאולי סוף סוף "מצאתי" אותה...

^ הגישה שלך נכונה (להפגש כמה שיותר מהר), אבל אתה צריך לזכור שכל עוד לא נפגשת עם הבחורה - אתה ״מיוצג״ אצלה בראש ע״י מס׳ מאוד קטן של פרמטרים - ואחד מהם זה מידת הלחץ שאתה משדר. ברגע שהיא קולטת ממך משהו שלא נראה לה - בכל אחד מהפרמטרים - כמו שכתבת, היא עוברת לאחד מ-30 המועמדים האחרים. לכן כדאי להשתדל להרגע ולא לשדר לחץ. מניסיון, זה אחד הדברים שהכי ירתיעו אותה, במיוחד ממישהו שהיא לא מכירה.

מסכים, הגיוני, הכל טוב ויפה, אבל עד כאן התיאוריה, בוא נדבר פרקטיקה - איך?? לזאת שאני מדבר איתה עכשיו הצעתי אתמול להפגש באמצע/סוף שבוע הבא (שיהיו כמה ימים בין לבין ושלא יהיה מיידי), אמרה שזה נשמע לה שאני לחוץ להפגש כבר (אחלה תזמון) ושהיא רוצה קודם לדבר ולהכיר קצת בהודעות. יופי, עכשיו מה? כן הודעות, לא הודעות, כמה הודעות, ברור שאני לא יכול להציע עוד פעם להפגש ואני גם לא אעשה את זה כי אז זה "משדר לחץ". למי יש כח לזה...

פורסם

אני רואה שלהרבה חברים באתר יש בעיה בתחום ההיכרויות וגם אני נכלל בפנים. כרגע, אלו הגישות שאני מאמץ לעצמי:

1. קשר/זוגיות זה בונוס ולא צורך.

2. לא לרדוף אחרי שום אישה, נניח לא הולךלי עם מישהי מסויימת אז נקסט.

היו לי חברים, שהתייאשו מאתרי הכרויות ואמרו שאין להם ברירה והם התחילו להכיר נשים בגישה קרה. פיקאפ/אמנות הפיתוי למינהן.

פשוט להכיר במקומות רנדומאליים כמו חוף הים, פאב, מועדונים וכו' וכו'... לקח להם לא מעט זמן, אבל באמת בדרך הזו הם הצליחו להכיר.

פתחנו משתמש פיקטיבי ב- Okcupid לא מזמן (אישה) ועל היום הראשון מעל 70 תגובות!!! מצב שהוא באמת על גבול הבלתי אפשרי.

אני רואה שהפוסט הזה לא מגיע לשורה התחתונה.

מה אנשים עם בעיות בתחום צריכים לעשות? (בהנחה והם רוצים לעבוד ולשפר את המצב)

סרוגייט? אימון אישי בפיקאפ + יציאה לשטח? + טיפול כלשהו?

אני באופן אישי, נהנה הרבה יותר להכיר נשים ואנשים במציאות ולא דרך המחשב.... דרך המחשב קשה מאוד להרגיש את הבנאדם שנמצא מולך.

אם הוא יכול להצליח עם נשים ולמשוך אותן אז כל אחד יכול להצליח:

פורסם

מסכים, הגיוני, הכל טוב ויפה, אבל עד כאן התיאוריה, בוא נדבר פרקטיקה - איך?? לזאת שאני מדבר איתה עכשיו הצעתי אתמול להפגש באמצע/סוף שבוע הבא (שיהיו כמה ימים בין לבין ושלא יהיה מיידי), אמרה שזה נשמע לה שאני לחוץ להפגש כבר (אחלה תזמון) ושהיא רוצה קודם לדבר ולהכיר קצת בהודעות. יופי, עכשיו מה? כן הודעות, לא הודעות, כמה הודעות, ברור שאני לא יכול להציע עוד פעם להפגש ואני גם לא אעשה את זה כי אז זה "משדר לחץ". למי יש כח לזה...

אני לא אומר לקחת את זה לקיצוניות השניה ולא לתקשר בכלל. רק נסה להוריד את מפלס הלחץ, זה הכל. זה שהיא רוצה להכיר דרך הודעות לא אומר שצריך לסמס לה נונ-סטופ. תוריד קצת את תדירות הכתיבה. אם כתבת לה, חכה לפחות יום-יומיים לפני שתנסה שוב, תן לה הזדמנות לענות. אל תלחץ מזה שהיא לא עונה לך מיד. לכל אחד/אחת יש את הקצב שלו/שלה.

פורסם
דיברתי עם בחורות שהיו באתרי הכרויות והן סיפרו לי שלקח להן שנה ואפילו יותר בשביל למצוא מישהו נורמלי. מתוך ה-30 הודעות ביום יש אולי אחד בן אדם. זה לא פשוט לאף אחד. התפקיד של אתר הכרויות הוא לתווך בין אנשים ואם קיבלת טלפון זה אומר שהאתר עבד. התפקיד שלך הוא לגרום להן לרצות להיפגש איתך.

אני נותן הימור גבוה שהבנות האלה full of shit.

אין להם פשוט מושג על מה מדברות.

המציאות היא כשיש יותר מדי בחירה, אז אתה פשוט לא בוחר. יש על זה מחקר שלם - הפרדוקס של הבחירה החופשית. ופה זה בדיוק הבעיה של אתרי ההכרויות(או שלא, שהרי רווקים ורווקות זה הכסף שלהם)

פורסם
מתוך ה-30 הודעות ביום יש אולי אחד בן אדם.

ומה השאר? דובוני אכפת לי?

חוץ מזה תוך יום למצוא מישהו נורמלי נשמע לא רע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...