Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Rules to succeed with women:

1. Be attractive

2. Don't be unatracctive

Also,

3. Be rich

4. Don't be poor

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Also,

3. Be rich

4. Don't be poor

לא חייב. אפשר לז**ן בלי שקל על התחת (מניסיון) וחברה רצינית במילא לא תסתכל על זה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לגבי חברה רצינית - אני יודע שאצל זוגות נשואים, אם אוברדראפט דופק בדלת, האהבה עפה מהחלון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כבר אמר(שר) הרב אייל גולן:"כסף לא קובע, אבל אני יודע שאם חסר יש בעיות.."

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לגבי חברה רצינית - אני יודע שאצל זוגות נשואים, אם אוברדראפט דופק בדלת, האהבה עפה מהחלון.

אוברדראפט זה בקטנה, אולי יותר בכיוון של הוצל"פ.

לא חסרים זוגות ממעמד סוציואקונומי נמוך שחיים הרבה מעל ליכולות שלהם ומאושרים עד הגג (ולהיפך).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם חיים באושר עד שבאים המעקלים בלילה ולוקחים להם את היונדאי טוסון החדש של האישה, שקיבלה אותו במתנה לרגל הצלחת הניתוח להגדלת החזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זוגיות מתפרקת בגלל כסף, כנראה שהיא לא כל-כך מוצלחת וחזקה. בעיות יהיו תמיד, גם לזוגות עם כסף וגם לזוגות בלי כסף. למה, חסר אנשים עם כסף שהחיים לא "אתגרו" אותם מספיק והם בגדו כי שעמם להם? כי הכול בבית היה "טוב מדי"? זה טמון בזוגיות, לא קשור למצב הכלכלי. קשיים נערמים בכל סיטואציה, לשלל סוגי האוכלוסייה. מי שיש לו כסף יש לו בעיות אחרות, לעתים גרועות יותר מאלו שאין להם כסף. ושוב, ללא תלות במצבך הסוציואקונומי.

פורסם

ברור שכסף זה לא הכל, אבל חייב להיות בסיס כלכלי מסויים.

פורסם

מה זה בסיס כלכלי מסוים? אם הזוגיות לא תחזיק בגלל שהאישה לא נוהגת על רכב חדש או עונדת תכשיטים יקרים אז שתלך תקוואד. מזל שכאלה אפשר להריח מקילומטרים ומספיק זמן קצר כדי להבין שמי שמולך לא כזאת.

פורסם

כשקשה לשלם חשבונות ושכירות... הרומנטיקה נעלמת . גם אם האשה לא "גולדיגרית".

יש הבדל בין מצב של לא ליסוע ברכב חדש לבין לבקש לדלק מההורים.

פורסם
מה זה בסיס כלכלי מסוים.

כשאתה לא צריך לבחור איזה חשבונות לשלם החודש לפי מה שכתוב עליו "התראה לפני פניה להוצל"פ" או רק "התראה לפני ניתוק".

כשמובן לך מאליו ההבדל בין שמפו וסבון כלים, והוא לא "סבון כלים הכי זול, לכן מתקלחים איתו".

כשמה שיש לך במקרר זה יותר מלחם עם עובש, תבלין פיצה וקטשופ.

פורסם

נשמע יותר כמו בסיס כלכלי באוקראינה העכשווית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה תמיד היה בסיס כלכלי שם.

פורסם

לא מכיר זוגות שעובדים ולא מצליחים לשים אוכל על השולחן. מכיר זוגות שהגבר עובד והאישה עושה ציפורניים פעמיים בשבוע ואוכלים אצל ההורים. מי שרוצה, ומי שולא עצלן, יצליח להישאר עם הראש מעל המים (במינימום)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...