Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לנסות את דיאטת 17 יום שזה מה שאני עשיתי,5 חודשים 25 קילו פחות,כמעט ללא ספורט.

האמת שסקרנת אותי ממש,איך עושים אותה בתכלס? האינטנרט מבלבל (קח בחשבון שאני בצה''ל ואין לי אפשרות לאכול את מה שהם מציעים)...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פעלתי לפי המחזור הראשון כלומר ללא פחמימות:

בבוקר: 5 כפיות של גבינה/קוטג 3 אחוז עם תה ירוק ללא סוכר.

צהרים:דג/עוף בתנור,אם אוכלים עוף מורידים עור או קציצות ירק,סלט או ירקות בתנור.

ערב:קופסה של טונה במים/סלט עם מעט בולגרית 5 אחוז או ביצה קשה,מעדן 0 אחוז שומן עם פרי.

מחזור שני אתה מתחיל להוסיף קיטניות יום כן ויום לא,מחזור שלי אתה מוסיף עוד וככה עד מחזור רביעי.

כול מחזור 17 יום,אם אתה ממש מלא כמו שאני הייתי תעשה מחזור 1.

בכול מקרה בחנויות הספרים נמכר ספר שנקרא דיאטת 17 יום,מציע לקרוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע כמו משהו שאצליח להתמודד איתו בכיף,רק בקטע של הצהריים לפעמים אני נתקל בבשר מעובד שהבנתי שזה big no no בדיאטה,אז אשתדל להביא מהבית בשר או דג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סלואורייד, אולי אתה צודק.

קיבלת מתנה, את החיים על כדור הארץ

אני לא בדיוק מרגיש אסיר תודה על זה, כי לא ביקשתי אותה.

זה כמו לקבל במתנה ב.מ.וו. סדרה 7, אבל אין לך בכלל רישיון, מקום להחנות אותה, וכסף להחזיק אותה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואדים, מה רע לך? יש לך ניק חדש, קורולה בחנייה, מידה פחות במכנס. תכיר מישהי שתעשה לך טוב ואתה מסודר.

מה שמסומן באדום, זה בדיוק הבעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים, כל מה שהוצע לך כאן, אתה מוצא סיבה מדוע זה לא נכון עבורך. אולי ספר לנו מה טוב בשבילך? כסף לא גורם לאושר, אולי גורם לעושר. אתה נמצא כל הזמן בפלונטר אינסופי עם דכאון פנימי עם עצמך. אף אחד לא יעשה בשבילך את הצד הראשון בשביל לגרום לעצמך נוח וכיף (לאו דווקא עם אישה, אלא הנאה בשבילך). עשית את הצעד הראשון: ספרת לנו. אף אחד כאן (לדעתי) לא מכיר אותך באופן אמיתי ומציאותי. תעשה בשביל עצמך את הצעד השני, תחשוב מה יגרום לך לאושר ותעשה אותו. העולם בסך הכל יכול להיות מאוד יפה אם אתה לובש את המשקפיים הנכונות.

פורסם

ואדים - קיבלת כאן הרבה מאד עצות. לא רוצה להתערב בהן.

יש לי תחושה שהסלידה שאתה מפגין כלפי זוגיות היא בעצם רצון נואש ליצור כזו. לא כיון ש"כולם עושים זאת" אלא כיון שזה צורך של מרביתנו. זוגיות לטווח קצר, בינוני או ארוך, העקר שיש קשר.

אין לך מה לחשוש מנשים. גם מרביתן רוצות זוגיות. וכפי שהגבר צריך להתפשר, כך גם האשה. בסופו של דבר מגיעים לעמק השווה. כמובן, בתנאי שמדובר בזיווג הנכון מבחינת שני הצדדים). אתה צריך למצוא רק אחת שתמצא חן בעיניה. רק אחת. תתחיל לחפש, תפגוש הרבה נשים, תגלה שרובן לא מוצאות חן בעיניך, או שאתה לא מוצא חן בעיניהן. עד שיום אחד יהיה בינגו.

אחד מאושיות הפורום פתח לפני מספר שנים שרשור על "טיבם של אתרי היכרויות" או משהו דומה. תהה על כל מיני דברים. הבחור היה זמן קצר אחרי גירושין. פתח חשבון באתר היכרויות, פגש מישהי, דיווח בפורום על נישואיו השניים, ונאלם. כנראה שהקים משפחה ועסוק מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחד מאושיות הפורום פתח לפני מספר שנים שרשור על "טיבם של אתרי היכרויות" או משהו דומה. תהה על כל מיני דברים. הבחור היה זמן קצר אחרי גירושין. פתח חשבון באתר היכרויות, פגש מישהי, דיווח בפורום על נישואיו השניים, ונאלם. כנראה שהקים משפחה ועסוק מדי.

להפך, הוא נהיה יותר ווקאלי מאי פעם, פשוט החליף מדיום:

פורסם (נערך)

אמר האנתרופולוג.

והוא, לפחות, אופטימי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי תחושה שהסלידה שאתה מפגין כלפי זוגיות היא בעצם רצון נואש ליצור כזו. לא כיון ש"כולם עושים זאת" אלא כיון שזה צורך של מרביתנו. זוגיות לטווח קצר, בינוני או ארוך, העקר שיש קשר.

אם כבר, יחסי מין זה צורך של מרביתנו. לא זוגיות.

קשרים עם בני אדם יש לכולנו, אף אחד לא חי בבידוד מוחלט מהסביבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תלוי בך חבר, רוצה לנקנק? או רוצה לעצור את זה פה?

יש מצב שהיא מחפשת בכלל רשת בטחון, משמע לזרוק את הנוכחי ולשריין את הבא בתור .

אני נמנע ממצבים כאלה, במקרה הכי גרוע שמור על אש קטנה , פלירטוט עדין .

לפני שבוע פגשתי את החבר... אני דוגמן של קלווין קליין בהשוואה אליו.

פורסם

גם זוגיות. ציווי ביולוגי שלך. אנו לא מאוד מודעים לכך. אנחנו יצורים שחיים בקבוצות/זוג, או לכל הפחות כך התפתחנו להיות.

אם כבר, יחסי מין זה צורך של מרביתנו. לא זוגיות.

קשרים עם בני אדם יש לכולנו, אף אחד לא חי בבידוד מוחלט מהסביבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חבל שאי אפשר לעשות sudo su ולכבות את זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...