Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה בא קודם? הביצה או התרנגולת? הליברליות? או ההשכלה?

או בעצם, מה בא קודם? מצב כלכלי? ליברליות? או השכלה?

או בעצם...

האם יכול להיות שעודף כסף, וזמן גורם לליברליות?

או שליברליות זה מולד ולא נרכש?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

,,,,,,,,,

בשכבות הנמוכות יש הרבה יותר עוינות כלפיהם, לכן מי שכן, מעדיף להמשיך לחיות בסתר,

מחשש לתגובת הסביבה.

השכבות הגבוהות יותר משכילות וליברליות, ולכן אתה רואה שם יותר הומוסקסואלים מוצהרים.

ומנגד - בשכבות הגבוהות יש יותר מה להפסיד, מהבחינה הכלכלית.

כגון - הורדה מהירושה, קשרים עם בכירים.

ובשכבות הנמוכות, הוא לא יפסיד הרבה.

ראה סיפור - :wink: לאיזה מהשכבות החברתיות הוא שייך.

לכבוד מנהל הביטוח הלאומי, שלום רב.

אני משה כהן מתגורר ברחוב חבצלת 101 מציין את העובדות הבאות:

לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה בת 36 שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה

אבי ביקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי.

כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי.

האישה של אבי ז"א בתי החורגת שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן, שהוא נכדי.

מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי.

בו זמנית אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי.

זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי.

בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי .

לאור הדברים הנ"ל אני מבקש לדעת אם בני שהוא גם דודי וגם גיס של אבא ואחיה של אמי החורגת

יהיה שייך לשירותי בריאות כללית וזכאי לקבל גם קצבת ילדים?

בכבוד רב,

משה כהן...

בקיצור הכל אפשרי, בהתאם לסביבה למזל וגם לרצונות שלנו.

לא צריך לחשוש לבצע שינויים, וללמוד ולחוות חוויות , כי החיים מבלבלים

וגם יפים,,, לסרוגין.

אייל.

הוספה -

אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : תגידו, יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ובשכבות הנמוכות, הוא לא יפסיד הרבה.

רק שיש סיכוי שהוא ינודה מהסביבה, ייזרק מהבית, ויישלח לטיפול נמרץ בזכות אנשים שחשב שהם המשפחה והחברים שלו.

ממש אין מה להפסיד.

כמה שהסביבה יותר בורה ועניה, ככה היא פחות מוכנה לקבל את השונה.

גם בסביבה עשירה ומשכילה בעצם - רק שם השונה ששונאים ומפחדים ממנו זה נציג של שכבה סוציואקונומית נמוכה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם ההכרה כי אתה נמשך לגברים , נחלשים היחסים עם החברה הקודמת, משלל סיבות.

חלקן, כי יש עדיפות לחיות בחברה היותר מתאימה לצורת החיים הנוכחית שלך.

סדר יום אחר הכרת חברים חדשים, ומקומות בילוי.

היחסים עם המשפחה מתחזקים, בד"כ כאשר יוצרים משפחה חדשה וילדים.

ובעצם - המסלול די דומה לרווקים :grin: הוללים רגילים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יגאל - אל הורות מאוד מקובלת באירופה. עכשיו הם בדור השני או השלישי של הנטיה הזו, ותראה מה קורה להם. הופכים למיעוט במדינותיהם ולא יכולים להתקיים בלי מהגרים.

הקמת דורות המשך היא תכונה של כל יצור חי שאני מכיר. יכול להיות בחלוקה של יצור חד תאי, הנצה, יצירת נבגים או רביה מינית. אפילו הנמלים והדבורים מקאסטת הפועלות עובדות קשה כל מנת לאפשר למלכה להתרבות ולהעמיד דור המשך לקן. העדר רצון להעמיד דור המשך היא תכונה מאוד ייחודית לאנשים מסויימים.

בראייה גלובאלית אותי יותר מלחיץ מצב של over population שאנחנו מתקרבים אליו בצעדי ענק.

לקח לבני האדם מאות מליוני שנים להגיע לכמות של מיליארד, 100 שנה בשביל להכפיל את הכמות הזו, עוד 50 בשביל להכפיל אותה שוב. האקסטרפולציה של המספרים הללו ושל תחזיות נכון להיום, מפחידה אותי הרבה יותר ממצבן הפנסיוני של מדינות אירופה.

היום חיים במדינת ישראל 8.5 מיליון אנשים. המצב צפוף עד כדי בלתי אפשרי כבר היום. התחזית מדברת על כך שעד 2030 המספר יגיע ל15 מליון. זה כבר לא משנה הרבה אם זה יהיו דוסים ערבים או צפון תל אביבים, כיף לא יהיה פה.

כבר היום אגב ישראל מייצרת פחות מחצי מכמות הקלוריות שהאוכלוסיה צורכת, מספר מאוד לא מעודד.

בנוגע לבעלי החיים שנתת כדוגמא, ישנם לא מעט סוגי דגים שאם תשים אותם בבריכה הם יתרבו עד שיגיעו למגבלת כמות מזון. ברגע שיגיעו לנקודה הזו מרבית הלהקה תמות. לצערי הצפי הזה לא נשמע לי בלתי אפשרי גם לבני האדם.

לגבי הומואים באוכלוסיות שונות, אל תתבלבלו חברים, מדובר ב10% מהאוכלוסיה, ללא תלות בסטטוס או בסביבה תומכת.

בוצעו בדיקות של מדגמיות במדינות ליבראליות דוגמת גרמניה מול מדינות שבהן הסבילות להומואים היא אפסית דוגמת רוסיה, אחוז ההומואים באוכלוסיה זהה. פשוט הפחד\נורמות מחזיק אותם בארון או גרוע מכך, מונע מהם להבין מה מציק להם בחיים כלכך.

יום טוב גם לך

פורסם
הויכוח מיותר כי לא אני לא אשנה את דעתי

אמרת הכל.

אנשים שכבר יודעים הכל, לא יכולים ללמוד שום דבר חדש. ממש בהגדרה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

דיעה לא לומדים, דיעה מגבשים .

דיעה שגיבשתי בנושא מסוים, לא תצליח לשנות דרך כמה שורות בפורום .

עוד לא ראיתי מחקר/ או כל ביסוס אחר לכך שמה שאני אומר הוא לא נכון... רק כדרך אגב.

נ.ב יכולת לצטט את כל המשפט ולא רק מה שמתאים למשפט הגאוני שלך.

פורסם

טוב.

המסקנות שלי.

אתרי היכרויות ואפליקציות היכרויות זה בולשיט. במיוחד בשביל מישהו כמוני, שלא בדיוק יעשו לו swipe right על סמך המראה החיצוני.

וגם אין לי בדיוק את מי לחפש שם, כי אלה שיימשכו אליי, לא אמשך אליהן, ואלה שאמשך אליהן, לא יימשכו אליי, והן במילא נמצאות שם למטרות ולידציה של עצמן (השיא זה אלה ששמות תמונות עם החבר), וגם אם כן, זאת תהיה פשרה מצידי, כי גם אם אמצא אותה מושכת, והיא מסיבה לא מוסברת כלשהי תימשך אליי, זאת עדיין תהיה פשרה, ואני לא רוצה להרגיש כאילו עושים לי טובה.

וגם אם הכל מסתדר, האם אהיה מוכן להכניס בן אדם לחיים? האם אני בכלל מסוגל להיות פרטנר לחיים למישהי? כנראה שלא. על חתונה וילדים בכלל אין מה לדבר, אלה דברים שהם בגדר big no no בשבילי. עצם המחשבה של לחלוק את החיים עם עוד בן אדם מפחידה אותי. כמו שהרוב פה מפחדים להיות לבד, אני מפחד להיות לא לבד, ועוד לחלוק את החיים עם בת אדם שהרציונל שלה שונה לגמרי משלי, ואני לא יכול לחזות את התגובה שלה, ובכלל זה איבוד שליטה וכאילו בועטים לך את הקרקע ממתחת לרגליים.

אז כנראה שאשאר לבד עד שאמות. האם זה טוב או רע? לא יודע. אם עדיין לא התאבדתי או נפלתי לאלכוהול/סמים/הימורים (דברים שאני מתנזר מהם באופן מוחלט), כנראה שזה בסדר.

אז כמו שכתבתי מקודם, כנראה שמגיע לי את עצמי.

תודה לכולם וסליחה על החפירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, פשוט הברחתי אותם עם האופי שלי.

אתה לא מכיר אותי במציאות.

יחס גורר יחס.

פורסם (נערך)

לי אין חברים .

לך יש, והם זבל של חברים.

אין מצב שבן אדם עם חברים מגיע להשקפת עולם כזאת בלי לחטוף כפה לפרצוף . כפה חברית לפרצוף .

אני גם לא בחור מלא שמחת חיים, וכל החרטא הזה.

וגם אני ציני לפעמים ...

אבל המצב שלך באמת לא טוב, ואתה צריך מעגל חברתי תקין שיאזן אותך .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

אני כבר רואה בעתיד זקן ממורמר שמפנצ'ר לילדי השכונה את הכדור.. בעצם אני לא רואה את זה כי ילדים כבר לא משחקים בחוץ. בכל אופן הפחד הזה שאתה מדבר עליו זה הדבר הכי מרגש שיהיה לך בחיים. ממליץ לך להפסיק להתחכם יותר מדי ולמצוא פרטנרית לחיים ( או פרטנר מה שזורם לך)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם (נערך)

זה בסדר, הם ניסו וויתרו.

מפתיע אותי שעדיין סובלים אותי למרות הדכאונות והבכי.

ממליץ לך להפסיק להתחכם יותר מדי ולמצוא פרטנרית לחיים ( או פרטנר מה שזורם לך)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

כן, עדיף להיות עשיר ובריא מאשר חולה ועני.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

עדיף שלא.

אני פשוט אמצא את עצמי יושב מסתגר בפינה (או באוטו), משחק בטלפון, מחכה שכולם יטרחו לחזור ממה שהם עושים (כי אני נהג תורן, כי אני לא שותה [emoji35] ), ואוכל סוף סוף לחזור הביתה, ואצטער שבכלל יצאתי במקום ללכת לישון כמו בן אדם.

זה מה שיקרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...