Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה טוב בחתונה וילדים?

עניין של פרספקטיבה, יש כאלה שמעוניינים בזה ויש כאלה שלא.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם

השאלה למה אתה מתכוון בלחוצת חתונה.

אם הכוונה למישהי שנמצאת בשלב בחיים בו היא כבר לא מחפשת רק קשר בשביל הכיף אלא כזה שבסופו של דבר יתמסד למשהו קבוע - אז כן, החל מגיל מסויים זה כך (וגם אצל רוב הגברים ד״א), וזה טבעי לגמרי ואין מה לפחד מזה.

אם הכוונה למישהי שמדברת איתך על גני אירועים כבר בדייט הראשון (קרה לי!) - יש כאלה, אבל זו בעיקר קלישאה שאין לה הרבה אחיזה במציאות.

פורסם

בגדול?

מסגרת משפחתית היא דבר טוב לכל אדם, או כמעט לכל אדם נורמטיבי .

בחייאת כמה אפשר לזיין? כמה אפשר לבלות?

מה רע בלחזור הביתה לאנשים שבאמת ובתמים אוהבים אותך ורוצים בטובתך?

נניח אני אוהב מכונאות וכל מה שקשור, יהיה לי כיף לעשות את זה עם הבן שלי .

ואולי יבוא היום שהוא יוכל גם ללמד אותי...

יש הרבה דברים חיוביים , והרבה מעמסות... לדעתי החיוביים עולים על המעמסות .

פורסם
מה רע בבחורה לחוצת חתונה וילדים?

?

זה שאני ההיפך מזה.

פשוט לא רואה את עצמי במסגרת משפחתית, ו/או מגדל ילד (בטוח לא של גבר אחר).

זאת אחריות גדולה מדי בשבילי, ואני לא מתאים לזה, ולא רוצה להתאים לזה. אין לי לא יכולת כלכלית ולא נפשית להקים ולקיים משפחה.

לא רוצה להיות אחראי על אנשים אחרים, זה הכל. זאת גם סיבה שאף פעם לא רציתי עבודה בתפקיד ניהולי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מאורס, אבל לא נאיבי .

מבין טוב טוב איך הגלגל מסתובב, ומבין קצת... ממש קצת איך ראש של אשה עובד.

הבעיה באנשים נשואים, גרוע מזה באנשים הורים לילדים, היא שהם לא מסוגלים / קרוב לוודאי לא רוצים להבין איך יתכן שמשהו לא רוצה את כל הטוב הזה...

גם גבר סטרייט לא מבין למה שגבר ירצה לקיים יחסי מין עם גבר.. מסיבות אחרות אמנם. אבל אם הצלחנו להגיע למצב שחלק ניכר מהאוכלוסיה מכיר בקיומה של הומוסקסואליות, הגיע הזמן גם להכיר באנשים שלא רואים בהתרבות או מנהגים קדומים ובזויים דוגמת חתונה, כערך עליון או כדרך הנכונה עבורם לחיות את החיים.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אז למה אתה קורא לזה בזוי? למה שלא תבין גם אתה?

שמנמנזר, בתפקיד ניהולי יש הרבה דברים חיוביים .

נניח כשאתה נותן העלאה לעובד, או עוזר לו במשהו, או רואה אותו מתפתח מול העיניים .

ראיתי את זה עם עובדת שלי קורה לי מול העיניים .

כך בדיוק עם ילדים, זה מסוג הסיפוקים שלא ניתן להסביר / להחליף .

אחותה הקטנה של אשתי לעתיד גדלה לי מול העיניים, מהשלב שבו היא נולדה ועד השלב שהיא שואלת אותך שאלות ומנהלת אתך שיחה...

אחד הדברים שמביא לי חשק לאחת כזאת בעצמי .

לילות ללא שינה, הוצאות, וכן הלאה... בסדר. נתגבר על זה כמו כל שאר החברים.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

בזוי בגלל הסיבות ההסטוריות, והמהות האמיתית של המושג, דוגמת קניית בעלות (הרי אתה הבעל, נכון?!) על אישה מאביה תמורת גמל וחמישה כבשים.. בזוי גם בגלל חוסר הרלוונטיות בעולם המודרני, אבל דשו פה בזה מספיק..

אני מבין לגמרי.. פשוט לא מסכים. הבעיה היא שמרבית אלה שמתחתנים לא באמת מבינים.. פשוט עושים את זה כי צריך/ כי כולם עושים את זה / בשביל הילדים (שממש לא צריכים את זה אבל הבורות חוגגת)

יום טוב גם לך

פורסם

אתה הבעל, לא הבעלים.

אתה יכול להתנגד לטכס, אתה יכול להתנגד לממסד הדתי.

הרעיון בנישואין הוא שונה - מדובר במחוייבות. מש לא חשוב אם מי שחתום על התעודה הוא הרב, פקיד העירייה או עורך הדין. אם את זה אינך מוכן לקבל יש לך בעייה רצינית, ולו דווקא בעניין נישואין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה הבעל, לא הבעלים.

אתה יכול להתנגד לטכס, אתה יכול להתנגד לממסד הדתי.

הרעיון בנישואין הוא שונה - מדובר במחוייבות. מש לא חשוב אם מי שחתום על התעודה הוא הרב, פקיד העירייה או עורך הדין. אם את זה אינך מוכן לקבל יש לך בעייה רצינית, ולו דווקא בעניין נישואין.

זה הפירוש שלך, אולי של רבים אחרים, לא המקור האמיתי. בעל בית הוא לא הבעלים של הבית?

יום טוב גם לך

פורסם

מי קבע שלא צריכים יגאל?

עצם המחויבות עושה הרבה דברים טובים לגבר נורמטיבי, יש רצון להתקדם לא בשביל האגו אלא כדי לשפר את רמת החיים של המשפחה .

יש רצון להרוויח יותר,יש רצון בריא וחזק להיות " גבר" .

ולא רק להרוויח יותר כדי לקנות אוטו עם גג נפתח ולחפש צעירות ממך במועדונים .

נישואין זו מחויבות עם הרבה חסרונות,אבל כמו כל מחויבות טומנת בתוכה הרבה דברים חיוביים.

פורסם
זה הפירוש שלך, אולי של רבים אחרים, לא המקור האמיתי. בעל בית הוא לא הבעלים של הבית?
קרא כאן

אמנם כתבתי מידע אישי, אבל ההסבר מסופק בפסקה שאחרי סעיף 6

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לילות ללא שינה, הוצאות, וכן הלאה... בסדר. נתגבר על זה כמו כל שאר החברים.

עכשיו לדברים שבאמת לא מבינים.

הנסיון שלך להסביר לאדם אלהורי (כן יש כאלה) כמה מדהימה היא חווית ההורות שקולה לנסיון להסביר לגבר סטרייט כמה נפלא לשכב עם גבר. זה לא יעשה אותו הומו, במקרה הטוב הוא יגלה אמפטיה, במקרה הרע יגעל

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...