Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהי במשרד עושה לי עיניים כבר כמה זמן... מידי פעם מגיעה לקיוביקל שלי ושואלת אותי כל מיני שאלות קיטבג שכל מי שנמצא חודש במקצוע יודע את התשובה עליהן. מאחר ואני לא oblivious לחלוטין בתחום היחסים התחלתי ליזום. היום שלחתי הודעת התעניינות סתמית ולאחר מספר דקות קיבלתי ממנה הודעה "מסתלבטת בבית של הורים של חבר שלי". באמת שאין לי כוח לשטויות האלה...

אולי היא מחפשת משהו מהצד.

They are trying to ban me...

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלא אם אתה באותו סטטוס.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פשוט צריך לברר סטטוס לפני ... שלב את זה עם מחמאה.

או סתם שאלה טיפשית....

" בעלך גם עובד באותו תחום? "

" איפה עושים את החג? אצלו? אצלך? "

קצת יצירתיות :)

פורסם

אתה יודע, תמיד יש את האפשרות שאין פה שום משחק ופשוט לא פרשת נכון את ההתנהגות שלה (לפעמים שאלות קיטבג הן פשוט... שאלות קיטבג). אין מה להתבאס, זה קורה לכולם.

פורסם

אצל נשים את הבעיה הזאת כמו אצל גברים, שכבוד עצמי גורם להם להתבייש לשאול, כי זה עלול להגיד עליו שהוא לא יודע/לא מקצועי.

אין להן את המושג הזה "שאלת קיטבג".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פשוט צריך לברר סטטוס לפני ... שלב את זה עם מחמאה.

או סתם שאלה טיפשית....

" בעלך גם עובד באותו תחום? "

" איפה עושים את החג? אצלו? אצלך? "

קצת יצירתיות :)

אני מוכרח לציין שזה עבד... לפני מספר דקות היא נכנסה לקיוביקל שלי והתחילה לשאול אותי מה נשמע ועשיתי בסוף השבוע. אני חייב לשמוע עוד קצת מניסיונך. מה לעשות עכשיו?

פורסם

זה לא אומר כלום. יש מצב היא נדלקה עליך אבל לא תעשה משהו עם זה בחיים. לי ולעמיתה לעבודה היה "רומן" כזה משהו כמו שנה. כולם מסביב חשבו שאנחנו בורחים מהעבודה לתת בראש לפחות פעמיים ביום. אבל אני הייתי תפוס והיא מאורסת אז מן הסתם כלום לא היה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אני מוכרח לציין שזה עבד... לפני מספר דקות היא נכנסה לקיוביקל שלי והתחילה לשאול אותי מה נשמע ועשיתי בסוף השבוע. אני חייב לשמוע עוד קצת מניסיונך. מה לעשות עכשיו?

תלוי בך חבר, רוצה לנקנק? או רוצה לעצור את זה פה?

יש מצב שהיא מחפשת בכלל רשת בטחון, משמע לזרוק את הנוכחי ולשריין את הבא בתור .

אני נמנע ממצבים כאלה, במקרה הכי גרוע שמור על אש קטנה , פלירטוט עדין .

פורסם

מי יהיה בזוגיות עם אחת כזאת? אתה רוצה לאכול סרט כל פעם שהיא קרה אלייך שהיא משריינת את הבא בתור? אם עושה כזה קטע זה זיון בלבד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

Mess with a bull, you get the horns

מקווה שאתה יודע לריב מכות

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...