Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמנמניאק,

ממה החשש שבחורה תענה לך? החיים עוברים מהר, לא אומר לך להפוך לדון ז'ואן בן רגע.

פשוט לא לחשוש מהן, אין שום דבר ששווה לחשוש ממנו...

פעם הייתי במועדון חשפנות, החשפנית אמרה לי 800 שקל ונמשיך את החגיגה ... אמרתי לה 1000 ושאני יעשה לה הנחה ;)

בשביל הצחוקים.

פלטפורמת הוואטסאפ וההודעות מאפשרת די להפתח טרם הפגישה הרשמית . ממש כמו בפורום.

נסה פחות להתייחס לאשה כאשה בשלב ההיכרות ויותר התייחסות כבן אדם שאתה מכיר. זה יקל עלייך המון.

הכי חשוב זה כמה שפחות להלחץ/ להבהל מהסיטואציה אלא פשוט לזרום בשיחה קלילה.

אגב, מועדון חשפנות היית פעם? לך תהנה תשתחרר.

אני לא תומך נלהב, אבל בגבול הטעם הטוב זה נחמד.

פורסם
יש לי תחושה שמה שאני אמצא עם תואר באדריכלות זה בעיקר אבטלה [emoji3]

אם זה החשש שלך, לך תלמד ניהול משאבי אנוש. שתי ציפורים במכה אחת.

בנימה רצינית יותר, הנדסת תעו"נ יכולה להיות הסבה מקצועית מעניינת - פקולטה רוויה בנקבות עם אפיקי תעסוקה מגוונים ונגיעה לתחום הטכני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
ברור שזה פתרון טוב (מאמן אישי), אבל לא כל אחד (ולמעשה הרוב לא) יכול להרשות את זה לעצמו. בנוסף, דווקא לטיפוס כמו פות״ש נראה לי שעדיף להתחיל לבד ולא באימון אחד על אחד, לדעתי זה יכול להיות אינטנסיבי מדי בשבילו (מבחינת האינטראקציה עם המאמן).

אני עדיין חושב שהליכה זה הפתרון המיידי הטוב ביותר, ע״מ לייצר איזושהי שגרה התחלתית. כמובן שאפשר אח״כ להתפתח לענפים אחרים, אבל בהליכה יש מינימום של אוברהד - אתה מתלבש ויוצא מהבית. זה הכל. אני ממש חושב שרק הפעילות המינימלית הזו באוויר הצח תעשה טוב למישהו שרגיל לשבת במשרד/סלון בבית כל היום. אני ממש ממליץ על זה לכולם - אפילו בלי קשר לכושר, אלא סתם להתייחס לכך בתור טיול בחוץ כמה פעמים בשבוע (לא חייבים כל יום), במקום לרבוץ כל היום מול המחשב/טלוויזיה. למי שיכול ויש לו מסלולים ליד הבית - אופניים גם כן מומלצים מאוד (עצה שאני לצערי לא שומע לה כל כך :-().

אני קצת חולק עלייך שאימון אחד על אחד אינטנסיבי מידי, להפך, זו בערך הנקודה שלי - המאמן מתאים את עצמו ליכולות שלך, ותאמין לי שהוא עבד עם אנשים ששמנזר הוא רזזר לעומתם ;-)

מסכים איתך בהחלט לגבי ההליכה, ואפילו מוכן ליסוע עד לשמנממזר (בגבולות ה20 דקות לכיוון :-P) כדי ללכת איתו כדי שלא יהיה לו משעמם, אני אשמח לשותף ציני עד כדי כאב להעביר איתו את ההליכות :-)

עריכה לגבי הלימודים- אפילו אם תלמד הנדסת חשמל ובכל המחלקה יש בחורה אחת (סיפור אמיתי :-) ) עדיין באקדמיה תהיה לך אינטראקציה עם בנות מסביב (ימי סטודנט, ימי כיף, פאב של סטודנטים, סתם בחורות על הדשא בהפסקה) שמשהו כבר בטוח יקרה, אפילו אם אתה לא מסוגל להוציא מילה מהפה בנוכחות בחורה (שוב, סיפור אמיתי :-P)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם (נערך)
אני קצת חולק עלייך שאימון אחד על אחד אינטנסיבי מידי, להפך, זו בערך הנקודה שלי - המאמן מתאים את עצמו ליכולות שלך, ותאמין לי שהוא עבד עם אנשים ששמנזר הוא רזזר לעומתם

התכוונתי לאינטראקציה האנושית - אחד על אחד זה אינטנסיבי, בהשוואה לעבודה בקבוצה עם מדריך למשל - ולא לעצימות של האימונים. אבל זה באמת אינדיבידואלי לגמרי, יכול להיות שטעיתי.

עריכה: לגבי הלימודים, מחזק את זה שמעלי. אני למדתי בחוג ריאלי שאחוז הבנות בו היה נמוך מאוד אבל בכל שלב בלימודים ההרגשה היתה שכמות הבחורות (אפילו החדשות) שאני פוגש ביומיום היא אינסופית. גם בקמפוס וגם מחוץ לו (פעילויות, מסיבות). בסביבה כזו, ממש לא חייבים להיות Max.M כדי שיקרה משהו :wink:

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

שלום חברים.

שלחתי היום הודעה לבחורה שיש לי קראש עליה וכולם יודעים, אני החלטתי שאני שולח הודעות פעם בחודשיים, כדי בטח לא להיות סמרטוט ולחפור וגם כדי שלא להיעלם מהראדר לגמרי. שלחתי לה " ... מה קורה?:)

היא: "טוביק, מה איתך אושר?"

החזרתי תשובה ושאלתי אותה אם היא יודעת מה קרה היום בזכרון.

הבחורה כותבת שהיא לא יודעת ושהיא בדרום בכלל (WTF?! חשבתי שהיא לא עזבה לשם ?)

ואז כתבתי לה אחר כך "אם את מכירה מישהו או את צריכה חלקים לרכב או משהו תגידי לי".

ראתה, ולא הגיבה כבר 7 שעות.

כבר 7 שעות שאני אוכל סרטים, אולי השאלה שלי פגעה בה.

לא מבין, כשעבדתי איתה בסופר גם השיחות בוואטפס היו זורמות.

כשעזבנו זה השתנה(עוד לפני שאמרתי לה שאני חושק בה)ככה שזה לא כ"כ קשור.

מעצבן... אני חרמן על המחשבה להיות ידיד שלה.:oops:

פורסם

כן, ידוע שחלקים לרכב זה הדרך מס' 1 למשוך תשומת לב של בחורה. :lol:

אתה עוד מתפלא למה היא לא עונה.

ובכללי אושריקו, אל תכניס את עצמך לפרינד זון מיוזמתך. זה סתם יגרום לתסכול.

V5

פורסם

ואז כתבתי לה אחר כך "אם את מכירה מישהו או את צריכה חלקים לרכב או משהו תגידי לי".

ראתה, ולא הגיבה כבר 7 שעות.

כבר 7 שעות שאני אוכל סרטים, אולי השאלה שלי פגעה בה.

מעצבן... אני חרמן על המחשבה להיות ידיד שלה.:oops:

You failed me son...

תפסיק להתרגש כשאתה מדבר עם "בנות", פשוט תזרום.

אם השיחה לא זורמת ו\או היא לא עונה- כנראה שהיא לא כל כך מעוניינת לדבר.

ואני חושב שהגיע הזמן לעבור האלה.

They are trying to ban me...

פורסם

בחיאת אושריקו - תציע לה לצאת. הכי גרוע, תגיד לך לא. לפחות תהיה לך ודאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הצעתי לה כבר 3 פעמים והיא תמיד סירבה , אבל זה היה לפני כמה חודשים ובתקופה אחרת.

פעם אחרונה שדיברנו זה היה בחגים והיא אמרה לי " מאחלת לך שתמצא לך בת זוג " עם נשיקה בוואטפס.

לפני כמה חודשים טענה שאני נסיך ושאני אעשה אישה מאושרת (אל תאמינו לה).

הדבר שהכי מבאס אותי שהיא לא רוצה ואני כמעט בטוח שאני יודע למה, אבל זה יעיד על חוסר ביטחון עצמי אז אין טעם.

מיכאל, תראה את זה בנקודה שעכשיו היא אולי תחשוב ישר עליי אם מישהו יזכיר לה טיפול לרכב או משהו, משהו שחבר שלי אמר שאפילו לא חשבתי עליו בכלל.

פורסם

אז שחרר. מכיר את המשפט המטומטם על מיליון דגים בים? אז הוא נכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הצעתי לה כבר 3 פעמים והיא תמיד סירבה , אבל זה היה לפני כמה חודשים ובתקופה אחרת.

פעם אחרונה שדיברנו זה היה בחגים והיא אמרה לי " מאחלת לך שתמצא לך בת זוג " עם נשיקה בוואטפס.

לפני כמה חודשים טענה שאני נסיך ושאני אעשה אישה מאושרת (אל תאמינו לה).

הדבר שהכי מבאס אותי שהיא לא רוצה ואני כמעט בטוח שאני יודע למה, אבל זה יעיד על חוסר ביטחון עצמי אז אין טעם.

מיכאל, תראה את זה בנקודה שעכשיו היא אולי תחשוב ישר עליי אם מישהו יזכיר לה טיפול לרכב או משהו, משהו שחבר שלי אמר שאפילו לא חשבתי עליו בכלל.

איך שאני רואה את זה, יש שתי דרכי פעולה כאן:

1. להיות עקשן ואסרטיבי, ולהמשיך לנסות להציע לה לצאת (אבל לא כל חצי שנה, אלא כל שבוע). מניסיון, יש זן של בחורות שאוהבות ואפילו מחפשות את זה, בקטע של ״הוא נלחם עלי״. רק לא בטוח שאתה רוצה לצאת עם מישהי כזאת. חשוב מאוד! - אם אתה נוקט בשיטה הזאת, זה חייב להיות תמיד באווירה טובה משני הצדדים ואתה חייב להיות מאוד רגיש לתגובות - כדי שזה לא יהפוך להטרדה.

2. לנתק קשר ולהמשיך הלאה.

מה שאתה עושה כרגע זה לא זה ולא זה, וזה ממש לא יקדם אותך לשום מקום. רק יגרום לך לכאב לב.

פורסם

אני אגיד לך מה הבעיה...

כרגע אין לי מישהי שאני שם עליה עין מכל מיני מבחינות. לא שאני לא רוצה, פשוט אין כרגע, על הז*ן שלי, זאת לא בושה, זאת האמת.

לגבי הבחורה , היא ממש אבל ממש הקסימה אותי ואני בד"כ בררן, אם הבחורה זבל אני עוד בתת מודע לא נותן ללב ולראש שלי להיקשר אליה אפילו בקצת, מקסימום דיבור פה ושם ללא שום רגש או לא יודע מה.

הסיבה שאני לא לוחץ ממש מהסיבה שאמרת:לא רוצה להטריד ולא רוצה בסוף לקבל תגובה של "יא חופר, לך ממני" למרות שהבחורה הזאת הסיכוי שהיא תגיד לי דבר כזה שקול לסיכוי שאני אזכה בלוטו, זה לא באופי שלה להיות "מגעילה". באמת.

סיבה שנייה שגם החברים אמרו לי שרד מזה ואין פה בכלל מה לדבר, היא לא רוצה.

ולגבי שאני לא מנתק קשר בכלל , זה בגלל שאני כן רוצה איזשהו "סימן" בשבילה שאני קיים פה, מבין.

ואין גם שיחות של פרינדזון כך שזו לא הבעיה.

פורסם

מבין אותך לגמרי, אבל גם אתה חייב להבין משהו: זה לא משנה שאתה נשאר ״ברקע״, מכיוון שאתה לעולם לא תתקדם משם. זה רק ימשיך ככה ואתה תשאר תלוי באוויר עד שפעם אחת אתה תקבל הודעה בסגנון ״טוב, חייבת לרוץ לפגוש את החבר שלי״ וסתם ישבר לך הלב.

לגבי אסרטיביות - כמו שכתבתי, אם אתה הולך בכיוון הזה זה צריך להיות תמיד בחיוך ואתה חייב להיות מאוד רגיש כדי להבין רגע לפני שזה הופך להטרדה. אם אתה חושש אז באמת עדיף שלא תעשה את זה.

אם אתה עדיין אופטימי אתה יכול לנסות פעם אחת אחרונה - אבל לא בווטסאפ, אלא בשיחה רצינית, in person, שבה תבהיר לה שאתה מאוד מעוניין בה ורוצה שתתן לך צ׳אנס אחד להראות לה שיכול להיות ביניכם משהו טוב. אם לא הולך - ממליץ לנתק קשר.

פורסם

אם היא הייתה מסכימה שאני אגיד לה את זה "IN PERSON" כנראה שכבר היה יוצא משהו מזה בהנחה והיא רווקה כי אני יודע להיות עקשן ומוביל כשאני רוצה משהו חזק, זה מה שאני אומר לכולם, אבל אפילו את זה לא נתנה האופציה, כשלמדה פסיכומטרי חזק וכמו שאתה אומר אוי ואבוי אם זה יגיע למצב שאני נחשד כמטרידן.

תודה חבר, כיף לשמוע.

וכל הסיפורים האלו שאתה שומע על גבר שחיזר וחפר למישהי ובסוף הם נהיו זוג לא מוריד מהבאסה.

כנראה שהחשש מליפול על הצד של המטרידן ולא על העקשן אסרטיבי גבוה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...