Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נותן תמיכה טלפונית.

חלק התמיכה של התפקיד שלי (חלק מאוד קטו ממנו האמת) זה פיזית לבוא למשרדים של אנשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתדר איכשהו. אני עדיין לא סוציופאט גמור.

לא ממש שונה מהמציאות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ממליץ לכולם ללכת לטיפול פסיכולוגי. אפילו פעם בשבוע. מדובר באחת ההשקעות הכי טובות שאפשר לעשות. בהתחלה לא תבין מה אתה עושה שם, יהיו רגעים לא קלים, אבל אחרי 3-4-5 שנים תהיה אדם שונה.

פורסם

כן (5)

פורסם (נערך)

אני יחיד עם השקפת עולם כזאת.

עם הנשים שלהם אני מסתדר. אבל אם לא אותם חברים, כנראה שלא הייתי בקשר עם הנשים שלהם, אין לנו שום דבר במשותף, חוץ מאותם חברים.

אבל בגדול הפחד שלי מנשים נובע מכך שאגיד משהו לא במקום, והיא תתחיל לצרוח כמו מטורפת או תגיב בצורה משפילה אחרת (כמו "למה מי אתה בכלל שאתה פונה אליי"), לכן אני משתדל להביא את האינטראקציה למינימום.

לכן בOKC חשבתי שעד שמישהי תגיב, אז אבר אמצא מ להגיד, אבל אם צריך לכתוב הודעה כאן ועכשיו, וגם להיות יצירתי כדי לא ללכת לאיבוד בין מאות "היי", אז ויתרתי מראש ומחקתי את הפרופיל.

אגב תודה על העצות והעזרה, אני מאוד מעריך את זה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחת בריאה בנפשה לא תגיב לך ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה שאני לא יכול לדעת מי בריאה מי לא.

פורסם

למה שזה יקרה??

הנשים של החברים קריזיונריות? למה שתחשוב שזה טבעי לאשה להתנהג ככה?

אחד הדברים המורידים ביותר באשה, זה אובר טסטוסטורון

פורסם

אובר טסטוסטרון לא הופך אותה לגברית?

נשים של חברים - יש ויש.

פורסם

ואם היא תצעק? ולמה שתצעק?

אם אתה בן אדם רגוע, תחפש מישהי רגועה.

אם הטבעת היא תהפוך לרעשנית באופן טבעי... תהליך של הטבע ;)

פורסם

יש לי בעיה עם צעקות ובכי, בעיקר של נשים.

אפילו בסרטים אני לא מסוגל לראות ולשמוע את זה.

פורסם

גם לי..הן מפצות על זה בהרבה דברים אחרים.

אין חבילה מושלמת, אבל יש חבילה שאתה מבין, אוהב ומכבד.

וברגע שהיא תבכה? אתה תהיה עסוק בלנחם אותה ולא בלנסות לסגור את האוזניים.

חייתי 3 שנים עם קריזיונרית, וכרגע חי כ3 שנים עם נסיכה אמיתית .

יודע מה? היא יותר מדי טובה בשבילי .

מודה.

אני די בטוח שאתה מפספס עם עניין המכוער כמו שפספסת עם עניין המשקל .

אתה למשל נמשך יותר לרזות? או למלאות?

למה שנשים של חברים לא יכירו לך חברה?

יש לי חבר בדיוק כמוך, אם היה כותב פה היה כותב מילה במילה מה שאתה כותב .

אגב,החיים מלאים בהפתעות כמו שכתבתי... פעם יצאתי שנה עם מישהי שהכל התחיל איתה ברגל שמאל.

הייתה חברה של חברה של חבר.

זה התחיל ב "אתה חונק אותי עם הסיגריה" , " המשיך ב... אפשר להגיע הביתה בשלום? "

והמשיך בהצקות כל הערב .

בסוף גיליתי בן אדם נפלא ( לפני היותה אשה) .

אגב, מופנמות זה לא תכונה רעה בימינו... רק בטעם טוב, כנ"ל כלפי ציניות ושאר תכונות שעלולות לגרום לך להשמע/להראות מתנשא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...