Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מפסיקים ללכת למכון כי הם מסתכלים על מטרה די מרוחקת וקשה להשגה וכשהיא לא באה בזמן סביר מבחינתם אז זה מייאש. כנסו לPowerlifting, תהיה לכם מטרה חדשה, עוד קצת משקל על המוט. לפני שתשימו לב כבר תבנו מסה מכובדת ותתחילו לאכול כמו ההר ממשחקי הכס. מזהיר מראש, לא זול. (האוכל)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני חושב שספציפית עבור פות״ש, עדיף (ויותר בריא) להתחיל בפעילות אירובית (צנועה), כמו שהצעתי.

איזה סוג פעילות?

אם יש עודף משקל אז אפילו הליכה יכולה להזיק לברכיים?

אני שמעתי המלצות על אליפטיקל, הבעיה היא שרוב אלה שקונים כזה בסופו של דבר הוא משמש כמתלה יקר לבגדים...

פורסם

אליפטיקל מכשיר מצויין. אני, עם הגיל והמשקל שלי, מבלה על המכשיר הזה בין חצי שעה לשעה ביום. לא עוזר לי עם המשקל (זה עניין של תזונה וגנטיקה), אבל שומר היטב על הכושר.

פות"ש - אתה ממש לא צריך לשאוף לגוף של מתאבק. מצד שני - גם לא של מתאבק סומו. אבל אם אתה בריא באופן בסיסי הליכה היא דבר שאתה עושה מגיל שנה, אין סיבה שלא תעשה ככלי לשיפור מצב הגוף ומצב הרוח. אם אתה מוטרד גש לשיחה קצרה עם רופא המשפחה, 99.99% שהוא לא רק יאשר לך את ההליכה, גם יעודד אותך לעסוק בה. איפה? במקום שאתה אוהב. חוף הים, הפארק העירוני, הטיילת השכונתית, הקניון הקרוב או חדר הכושר החביב עליך. מה שחשוב הוא שיהיה זה מקום בו תתמיד להתאמן, ואי מדבר כל 30-60 דקות מדי יום. (טוב, מותר לנוח מדי פעם). אישית אני אוהד של חדר כושר כיון שהאימון בו אינו תלוי במזג האויר ומתבצע באוירה של אנשים בתנועה, אבל זה אני, ואם אתה מעדיף את הטיילת - תהנה ממנה.

עוד דבר - אם אתה מתבייש בכך שאתה שמן תגלה מהר מאד שאתה בחברה מצויינת. בכל מקום בו תמצא מתאמנים יהיו גם כאלה עם עודף משקל, לפעמים גדול מאד. אם הם לא מתביישים גם אתה לא ריך להתבייש.

ודבר אחרון - היתרונות הבריאותיים. אפילו אם לא תפטר ממשקל ומשומן יש טענה שהשמן המאומן (fat and fit) נמצא במקום טוב, אולי אפילו יותר טוב מהרזה חסר הכושר. לא בטוח עד כמה זה מוכח, אבל הטענה אינה חסרת רגליים.

ודבר אחרון - לגבי נשים. תראה נשים לא מצודדות עם בני זוג מרשימים ולהפך. אתה צריך למצוא רק אחת שתאהב את השילוב שאתה מציע, ושאתה תאהב את השילוב שהיא מציעה. לפני הרבה שנים למדתי ש-the beauty is in the eye of the beholder, ואתה לא יודע כמה זה נכון. אז אם נניח שהמראה לך הוא הבעיה שלך - צא מזה. טפשים ומכוערים ממך מצאו זוגיות. גם אתה יכול, אבל בשביל זה יהיה עליך להשקיע מאמץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הצעתי לפות״ש להתחיל מהליכה אפילו רק כדי לחלץ עצמות ולעשות איזושהי פעילות רציפה 40 דקות ביום. כמובן שלא התכוונתי להליכה תחרותית אלא הליכה בקצב סביר שהוא מרגיש איתו נוח (לא טיול בניחותא מן הסתם אבל גם לא בעצימות גבוהה). אם הובנתי אחר, אני מתנצל.

הליכה בקצב סביר (שוב, סובייקטיבית, כזה שלהולך נוח איתו) עם נעלי ספורט נוחות לא אמורה להוות בעיה אלא במקרים קיצוניים, ולפי תיאורו של פות״ש (גובה, משקל, גיל) זו ממש לא אמורה להוות בעיה.

אבל אם בכ״ז יש ספק, אין שום בעיה לבקר אצל הרופא ולקבל אישור.

הרעיון הוא לא להתחיל ממשהו שקשה לעמוד בו (זכור שמדובר במישהו שלא רגיל לשום סוג של פעילות גופנית) אלא משהו שקל לעמוד בו ולהתמיד, שיהיה שער לפעילויות רציניות יותר בהמשך.

פורסם
לא טיול בניחותא .

מה הכוונה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מלכישוע - הכוונה בהחלט להתחלה מתונה והתקדמות הדרגתית לפי היכול - שתשתפר גם היא - אבל צריך גם לאתגר את עצמו.

הציוד הדרוש להליכה הוא זוג נעליים טובות ולא בלויות (יש להחליף את הנעליים מדי מספר חודשים, שכן הסוליה מאבדת מתכונות ספיגת החבטות גם אם מראה הגפה עדיין מצויין), מוטיבציה ומשהו לעשות בעת הפעילות. זה יכול להיות שמיעת מוזיקה, הסתכלות על הבחורות שרצות בטיילת או הטלויזיה האישית בחדר הכושר או במתקן האימון הביתי (ד"א - לדעתי האחרון הוא משהו לא מוצלח - גם יקר, גם לא נותן מוטיבציה מיוחדת וגם מצריך מקום בבית, כלומר יש לו מחיר של נדל"ן. אבל יש אנשים שיחלקו עלי מניסיון טוב שלהם).

עוד אמצעי שיכול לתת מוטיבציה הוא שעון או צמיד כושר, כזה שמציג את ההתקדמות (או הנסיגה) ומסייע להציב יעדים. שוב, מדובר בעניין אישי מאד, אבל האמצעי הזה, שמחירו אינו גבוה, יכול לעודד לפחות חלק מהאשים להגביר את פעילותם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ממזר שמן -

המטרה באימון אירובי היא להעלות את הדופק. הכוונה שלי היתה - לא טיול ״בניחותא״ שלא מזיז לדופק אלא כן הליכה זריזה שמעלה את הדופק. אבל לא צריך להגזים בהתחלה - תמצא קצב שאתה מרגיש איתו נוח פיזית ותנסה פשוט להתמיד.

תזכור, הדבר הכי חשוב בהתחלה הוא לא להעמיס על עצמך יותר מדי מהר מדי - זה מתכון בטוח להתייאשות וויתור. עדיף אפילו שתכנס לשגרה של טיולים בניחותא מאשר שתעשה שתי הליכות מאומצות ותוותר. לאתגר את עצמך עדיף אחרי שתכנס לשגרה ולא בהתחלה. ברגע שתכנס לשגרה של הליכות (שזה בעצם המכשול העיקרי מבחינתך כרגע) - תוכל להעלות את העצימות של ההליכות בקצב שאתה תחליט עליו.

מסכים עם הכתוב מעלי לגבי אביזרים - זה ״מכניס״ אותך לעולם המושגים ומעודד להתמיד.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מלכישוע, הליכה מתונה זה מצויין, זה גם מוריד סוכר בדם (מספיק חצי שעה ביום וזה עושה פלאים לבדיקות הדם)

אממה - עדיין צריך יוזמה כדי לעלות על בגדים נוחים ולצאת מהבית,

אני הייתי הולך הרבה פעם כשהיה לי עם מי, אבל ללכת לבד- זה משעמם טילים, אפילו עם מוזיקה טובה ונגן ואוזניות שעולות אי אילו אלפי שקלים לא הצלחתי לגרור את עצמי החוצה.

וזה מה שטוב במאמן אישי- חסל סדר תירוצים, המסגרת מחייבת, ולאנשים כמוני (ולהבנתי גם שמנזר באותו ראש בהקשר הזה) הדבר הזה שמוציא אותך מהבית כדי לעשות את מה שצריך הוא PRICELESS

פורסם

לא היו אקסיות.

הפחד שלי זה אפילו לשלוח הודעת טקסט למישהי (והפחד העוד יותר גדול שהיא גם תענה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנזר - לא כל אחד הוא דון ז'ואן מלידה. לא מעט חוששים מתגובת הצד השני, הזר.

אין ברירה, אלא להתגבר על הפחד. לבד או עם סיוע.

האופציה השניה היא להשאר בודד. גם זה צריך להפחיד.

עכשיו בחר את הפחות גרוע.

פורסם
איזה סוג פעילות?

אם יש עודף משקל אז אפילו הליכה יכולה להזיק לברכיים?

אני שמעתי המלצות על אליפטיקל, הבעיה היא שרוב אלה שקונים כזה בסופו של דבר הוא משמש כמתלה יקר לבגדים...

מנסיון אישי , הכי טוב להתחיל עם שחיה. במים המשקל לא מורגש , ושומן הוא גם קצת יתרון היות שהוא מציף אותך יותר בקלות.

ברוב המקומות בארץ בבריכות יש קורסים של שחיה למבוגרים , שעה פעמיים בשבוע, זה טוב לפחות להתחלה.

יש את

https://www.ti-swim.co.il/

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כדי להוריד משקל לא חייב לעשות אירובי. אם נשלול בעיות הורמונליות גם מינוס קלורי ישיג את אותה תוצאה. עדיין להיות רזה על אחוז שומן גבוה (skinny fat) זה לא כזה מושך. בן אדם עם אחוז שומן גבוה לצד מסת שריר מכובדת יראה הרבה יותר טוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מנסיון אישי , הכי טוב להתחיל עם שחיה. במים המשקל לא מורגש , ושומן הוא גם קצת יתרון היות שהוא מציף אותך יותר בקלות.

ברוב המקומות בארץ בבריכות יש קורסים של שחיה למבוגרים , שעה פעמיים בשבוע, זה טוב לפחות להתחלה.

יש את

https://www.ti-swim.co.il/

שוב, גם שחיה זה מצויין, אין על זה עוררין, הבעיה היא לצאת מהבית, להגיע לבריכה, למצוא חניה, לעלות על בגד ים, וכ"ו וכ"ו.

BEEN THERE DONE THAT.

מהר מאוד מתחילים למצוא תירוץ למה לא לצאת מהבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...