Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר אם אתה נאמר מסמס לה (או מתקשר ואומר) שאתה בסביבה שלה כל היום מחר ומציע לה להפגש לחצי שעה היא תסרב? אם כך, מציע לך בחום (עוד יותר מקודם) לסגור ענין ולנתק קשר. אתה בדרך לשיברון לב רציני.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם אחרונה שדיברנו זה היה בחגים והיא אמרה לי " מאחלת לך שתמצא לך בת זוג " עם נשיקה בוואטפס.

לפני כמה חודשים טענה שאני נסיך ושאני אעשה אישה מאושרת (אל תאמינו לה).

.

הסיבה שאני לא לוחץ ממש מהסיבה שאמרת:לא רוצה להטריד ולא רוצה בסוף לקבל תגובה של "יא חופר, לך ממני" למרות שהבחורה הזאת הסיכוי שהיא תגיד לי דבר כזה שקול לסיכוי שאני אזכה בלוטו

זאת בדיוק דרך עדינה של בנות להגיד את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאלתי אותה אם אפשר לשלוח לה הודעות ( בדכ בנות מנתקות קשר אם בחור מחבב אותן והן לא רוצות) והיא אמרה ברור כמה פעמים. משהו מרגיש כאילו קרה לה משהו - שעזבתי את הסופר אחריה גם אז בקושי הייתה עונה נכון לעכשיו אני לא חושב שיש לה מישהו אבל אם היא בדרום אולי היא הלכה ללמוד - לא יודע. בכל אופן אין לי בעיה לכתוב לה מתישהו פעם אחרונה אבל אני חושש מסירוב " עצבני" . כמה אפשר להיות נחמד לבנאדם גם אופי כמו שלה. אבל היא לא אשמה ואני לא אשם - אשם זה החבר הזבל לשעבר שלי שהכיר לי מישהי מתל אביב לפני כשנה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

גם אם אין לה מישהו עכשיו, מתישהו בעתיד הקרוב היא תפגוש מישהו (בטח אם היא התחילה ללמוד). אתה צריך להבין שהיא ממש לא מחכה לך (כמו שאתה מחכה לה), אתה בכלל לא אופציה מבחינתה.

אתה משלה את עצמך, וזו - כמו שכתבתי קודם - הדרך לשברון לב. עדיף ״סירוב עצבני״.

פורסם

אושריקו, לשחרר זו תכונה חשובה מאוד בחיים בלי קשר לזוגיות. מלכישוע כתב לך נכון, גם אם האמת לא נעימה זוהי המציאות, לפחות כפי שהיא משתקפת מההודעות שלך. כמו שזה נראה היא ממש לא בעניין ומתכתבת סתם בקטע ידידותי. או שתשאל אותה ישירות אם היא מעוניינת או שתמשיך הלאה ותשחרר אותה ממך. אתה סתם עושה סחבת וגורם למשהו קטן להיראות כמו הר.

פורסם

מה זה משנה למה?

לא בא לה עליך, היא לא רוצה אותך וזהו. שחרר ותתקדם הלאה.

ככל שתעסיק את עצמך יותר בלא רלוונטי כך הכן רלוונטי יחמוק כי לא תראה אותו בכלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם תקרא מה כתבתי תבין שאתה לא מחפש כי אתה חי בסרט של לרדוף אחרי הבלתי אפשרי. זה גם מונע ממך לראות את אלה שכן מעוניינות.

פורסם

אני לא בוטח באנשים יותר מדי חייכניים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל היא נמוכה וחמודה עם ריח טוב. כל פעם שהייתה באה כל החדר היה ריח. האחרונה שיצאתי איתה אפילו לצחצח שיניים לא צחצחה. כנראה שאני שרוט ונופל על שרוטות. מה נעשה.

פורסם

הבעיה אצלי שהיא נכנסה חזק ללב. היא מדהימה. אני לא סמרטוט ולא אובססיבי אבל כן מת עליה. אפשר להשיג כל אחת... לי אין את היכולת לחזר מבלי לפחד לצאת מטרידן.

פורסם

כשאתה ממשיך לחזר אחרי אחת שכבר רמזה לך רמזים יותר עבים ממה שרמזו לך פה על מדבקת הסאן רוף זה נקרא מטרידן. שחרר, תן ללב להתאושש ותמשיך הלאה. אם הסטנדרטים שלך דורשים ראק צחצוח שיניים ומקלחת ממש לא יהיה לך קשה למצוא את האחת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...