Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה למשל נמשך יותר לרזות? או למלאות?

למה שנשים של חברים לא יכירו לך חברה?

למלאות במקומות הנכונים.

למה שלא? אין לי מושג, האמת שניסו להכיר לי, אבל דחיתי את זה על סף בלי לדעת מי זאת בכלל. אני גם לא כזה בקשר עם הנשים של החברים.

איך שאני חושב על זה, היו לי מצבים להכיר בנות, שיכול להיות שאפילו רמזו לי על משיכה כלשהי, אבל דחיתי את זה, אולי מתוך טימטום של עצמי, אולי מפחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רוצה חלילה לבאס אותך- אתה אידיוט.

חסר לך זוגיות? חסר לך סקס?

תבטל את הפורנו רגע- שכח מזה.

בעולם טבעי- חסר לך סקס? חסר לך זוגיות?

זוגיות זה לא דבר קשה+ מסובך, הדבר הכי קשה בזוגיות הוא להתמודד עם אשה.

למה אתה אידיוט?

כי אתה פוסל על הסף ושופט את עצמך כל הדרך.

אני עצמי גם לא דון ז'ואן אבל בימי הרווקות זורם, מה יהיה יהיה...

אל תהיה כבד מדי, בגילך יש סיכוי גבוה למצוא מישהי עם התנהגות שקולה שבאמת ובתמים רוצה זוגיות עם בן אדם טוב.

אתה נשמע כמו בן אדם טוב סך הכל, לגבי התקפי דיכאון?

מחסור בזוגיות גורם לזה, בדיוק כמו מחסור הכסף ומחסור בכל דבר אחר.

ביקורת עצמית זאת תכונה חזקה מאוד אם להשתמש בה נכון, אז את היכולת יש לך....

תתחיל בשלבים, אמרנו מדרגות? לך על זה.

אתה חוזר הרבה לתחום של ההגדרה שלך לעצמך של "שמן" אמרתי לך 10 קילו ואתה להיט. בחור בריא עצמות .

כשתרד 10? אתה תרצה לרדת 20 .

סמים קלים מעשן? במידה וכן תפסיק.

אתה לא במצב של לעשן סמים קלים, אתה סאחי מדי בשביל זה.

מה ההורים אומרים על חוסר זוגיות? סתם מסקרנות נטו.

נ.ב אם זה נשמע כמו קואוצ'ינג בשקל מצטער, לא זאת הכוונה.

פורסם

אתה צריך לא להסגר לאפשר לבחורות להכיר אותך, בגדול אתה בחור בסדר (ואידיוט:wink:).

הבחורות נראות לך כדבר לא ברור, לכן אתה חושש להיפגע - ומאבד ביטחון.

ומאחר ואתה בחור הגיוני - אתה רואה כי אנו הבחורים, מתקרבים לאש ובסוף נהנים מהמשחק.

הרבה בחורים נפגעו ואח"כ הכירו והיום חיים בכייף עם בחורות - גם לך מגיע לסבול :lol:..

יש לך שלוש אפשרויות להרגיש יותר כייף עם עצמך.

א - ללכת ללמוד, ועם הידע הנוסף תשפר מצב כלכלי ותרגיש יותר שווה.

(בלימודים אפשר להיפתח ולהכיר, ללמוד ביחד ולהחליף ידע מתוך שיתוף במטרת הלימודים)

ב - להתאמן ועם הירידה במשקל והחיטוב - תרגיש יותר-טוב עם עצמך.

במידה וקצת קשה, בהתחלה אפשר לבד או חבר ואח"כ גם במכון כושר.

ג - ללכת לייעוץ , אפשר בתחילה גם עם רופא המשפחה.

לקבוע תור לרופא בסוף יום העבודה שלו - יש היום אפשרות להתכתב עם הרופא באתר.

להסביר כי אתה עייף, משועמם וקצת חסר-ביטחון.

הרופא יכול לאחר בדיקה לרשום תרופות להעלאת מצב-הרוח, וגם להפנות ליעוץ קל.

.. קרוב משפחה שלי בן 30 - היה במצב דומה, ובליווי רופא המשפחה, תוך שנה מצבו השתפר.

הוא הולך למכון כושר (התבייש בהתחלה), מכיר בחורות ומחייך, ורוצה גם ללמוד מעבר לעבודה.

דברים אשר שלל בהתחלה.

כ אין לי זמן, אני עייף, זה לא מעניין אותי, או תראה ת'אחרים הם התקדמו יש להם כבר..

פתאום הוא קיבל אנרגיה וחי את 24 השעות.

הכוח מגיע בדרך, ותוך שנה אתה תראה שינוי, וכן זה שווה.

כיום לזמן יש פחות חשיבות - אפשר לשנות מצבים, בכל מהלך החיים.

(כאשר אין התחיבויות רציניות)

כאשר יש לנו מטרה מעניינת ובאמת נשקיע - יהיו תוצאות.

ולא לוותר מהר , צריך להשקיע קצת זמן.

ראה את ההשקעה שלנו בפורום, חשוב על הזמן הנ"ל להשקיע ברכיבה על אופניים.

(אני מנצל את הזמן מול המרקע :grin: - לרכב על אופני הכושר בסלון)

אם היינו פותחים את הדיון הנ"ל לפני שנה, בצורה גלויה ויפה כמו שעשינו עכשיו.

היום הייתה יכול לייעץ לאושריקו ונותן לו כוח ותובנות להרגיש טוב, וכי בחורות זה כייף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שינוי יגיע רק כאשר תלמד להכיר את עצמך (באמת להכיר) ותבין למה אתה מתנהג כפי שאתה מתנהג. אני משוכנע שאתה יודע מה צריך לעשות אבל יש לך חסמים שמונעים ממך לעשות זאת.

פורסם (נערך)
סמים קלים מעשן? במידה וכן תפסיק.

אתה לא במצב של לעשן סמים קלים, אתה סאחי מדי בשביל זה.

מה ההורים אומרים על חוסר זוגיות? סתם מסקרנות נטו..

א) לא נוגע בזה. לפני כמה שנים ניסיתי, ראיתי שזה גורם לי להרגיש חרא והפסקתי. אני גם לא מעשן סיגריות (כבר ארבע שנים, תודה רבה), ולא שותה אלכוהול (לא אוהב).

אגב, גם תרופות "מעלות מצב רוח" למיניהן אני לא מעוניין לקחת (זה עוד יעיר איזו מחלת נפש רדומה, אז לא תודה). אז טיפול תרופתי כנראה שלא בא בחשבון. לא רוצה לאבד את מה שנשאר מהשפיות.

ב) ההורים התייאשו. למרות שעם הזוגיות שיש להם עצמם, אני חושב שהם מבינים מאיפה החוסר זוגיות שלי מגיע (לפחות הם לא חושבים שאני גיי, כבר משהו [emoji3] ).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנמזר, בהנחה שכל העמודים האחרונים הם לא איזו הטרלה אינספשנית על כל השרשור - יש לך בעיה אחת קריטית שמהווה צוואר בקבוק, והיא לא קשורה למשקל הישגים שכל וגם לא לביישנות...

אתה בלולאה של דיכאון --> רחמים עצמיים (לא הולך לי) --> עוד יותר דיכאון --> עוד יותר ...

אתה עדיין בנקודת זמן שאתה יכול לסובב את זה יחסית בקלות, תמתין עוד 5 שנים וזה יהיה קשה יותר, עוד 5 שנים ובכלל בעיה.

כל שאר ה"בעיות" שתיארת הן פינאטס, אם יהיה לך דרייב אמיתי הן בקושי ירגישו כמו באמפר בכביש.

אז קודם כל תסגר על עצמך ותחליט האם אתה רוצה לשנות מצב, או האם אתה רוצה להשאר במצב הנוכחי ולדון על כך עם כמה זרים בקארספורום.

אחרי שתקבל החלטה, אבל באמת תקבל, תוכל לבחור מה לעשות מתוך שלל ההצעות שעלו כאן.

לא מאמין שגרמת לי להגיב כאן ברצינות, אם אתה מטריל אז אני מוריד בפניך את הכובע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא מטריל, זה אמיתי הפעם

פורסם (נערך)

מכל ההתנהלות שלו באוף לפחות. ניתן להבין שזה הבחור.

כמו שאמרו לך לפני, אם אתה רוצה לשנות אז זה הזמן.

לא טוב היות האדם לבדו. באמת.

אין לך הרי מה להפסיד, אם החברים או החברות של החברים מציעות לך להכיר מישהי אז לך על זה.

הרי אם לא תנסה לא תדע.

זה יוכל לשפר לך את ההרגשה, כך שתצא ותשנה אווירה, תיפגש תדבר תעביר את הזמן. רע זה לא יוכל לעשות.

להגיד שאני זה וזה וזה ולטבוע ברחמים עצמיים לא יוביל אותך לשום מקום טוב.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם
אז עשיתי היום פרופיל בOKC.

ראיתי כמה בנות שרשום שיש לי תאימות 80-90 אחוז איתן.

זו אשליה, וטוב שעזבת. ככה לפחות אין השקעה מנטלית בתהליך ואכזבה בסופו.

כשאתה מגלה את כל ההתאמות הפוטנציאליות האלה, מתחיל לשלוח הודעות וזוכה להתעלמות גורפת - זו מכה פסיכולוגית קשה. וזה יקרה לכל אחד שלא נראה טוב++, מהסיבות שתוארו לעיל. כל צפרדע באתר הזה חיה בסרט שמגיע לה נסיך, ולא בכבוד שלה לצאת עם צפרדעים אחרות. אנשים שם לא באמת מחפשים זוגיות, הם מחפשים חיזוק לאגו ורוצים להוכיח לעצמם שמישהו מחוץ ל'ליגה' שלהם ירק לכיוונם, בשונה מהחיים האמיתיים.

נכון, יש גם סיפורי הצלחה, אבל הם נדירים ובעיקר מוכיחים את הכלל. הם עשויים לקרות אצל אנשים ריאליים שלא מחפשים את החלום אלא בסה"כ רוצים לשפר קצת את הקיום היומיומי האפור שלהם. ואנשים כאלה יש, אבל הם טיפות בים ובד"כ מתייאשים מהר ולא מתעכבים שם.

אם אתה באמת מחפש שינוי - הייתי מנסה פסיכולוג אחר, מוצלח יותר, אולי במימון קופה"ח. יש סיכוי טוב שזה ישתלם לך.

פורסם

מצטער על ההעילמות, עבודה, זוגיות, תירוצים רגילים של שגרה...

אבל.... אני רווק!

אז אני שוב בטינדר ובOKstupid...

לא רע בכלל.

f7448422e2f8ca97621626611bf6ac06.jpg

b91ec549942f4a483e69c5c06357789a.jpg

0d5dd4148cd828682f4ca8ad07bb91a7.jpg

d3caf8356e25e8a44b3c59e9ecab0875.jpg

אז לבינתיים יש דייט עם מרלי ליום ראשון, בחורה לעניין, חובבת רכב שנוהגת על מוסטאנג GT חדשה ומחזיקה גם Chevelle 67 שהיא שיפצה עם אבא שלה.

haters will hate

פורסם (נערך)

חלאס להציג בחורות בחו"ל כאילו שזה כל-כך וואו. הבחורות פשוט קלות להשגה, וקלות זה לא הגדרה מספיק חזקה. פאקינג במשפט שמורכב פחות מ-5 מילים אפשר להשיג ז*ון עם כאלה. (וכן, מניסיון)

בכל אופן, ממזר שמן, צא מהתסביך. תראה כמה פאקינג קוקסינלים יש שיוצאים עם בחורות, שחיים טובים ואפילו מ*יינים בכמויות. אם הם יכולים, כל אחד יכול. צא, תהנה מהחיים, תכיר אנשים, תכיר בחורות. אל תיתן לזה שכל כונפה חיה בסרט להוציא אותך כאילו אתה לא מספיק טוב בשביל זה. אנשים לא מבינים שלכל אחד יש ערך משלו, לכל סיר יש מכסה. זה שיש מישהו חתיך, שרירי, צעיר ועשיר ואתה לא כזה, לא אומר שזה או 1 או 0. יש גם באמצע, ותאמין לי שגם באמצע חיים טוב מאוד.

אני קורא את השרשור פה ומקבל דיכאון. איך אנשים חיים באיזה בועה רעה עם low self esteem ובמחשבה שלהכיר בחורה, להיות בזוגיות או ל*יין זה כל-כך פאקינג איזה holy grail. תתעוררו. לקום בבוקר, לצחצח שיניים, לשתות קפה וללכת לעבודה זה משהו רגיל יום-יומי ללא שום דבר מטורף. כנ"ל גם מה שציינתי לפני שתי שורות.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

אם אתה באמת מחפש שינוי - הייתי מנסה פסיכולוג אחר, מוצלח יותר, אולי במימון קופה"ח. יש סיכוי טוב שזה ישתלם לך.

לצערי קופות חולים ממש לא מסייעות בתחום בריאות הנפש. קופות חולים מסבסדות 10-15 מפגשים ואחר כך המטופל צריך לשלם מחיר מלא. 10-15 מפגשים מספיקים אולי לסיוע נקודתי, אבל בשביל לקבל טיפול עמוק צריך ללכת 2-3 פעמים בשבוע במשך שנים. יקר, אבל מאוד משתלם. מדובר בהשקעה הכי טובה שאדם יכול לעשות.

פורסם

כימאי - תביא בחשבון שבשנה האחרונה בוצע משהו שנקרא "רפורמה בבריאות הנפש" - משרד הבריאות העביר את התחום לקופות החולים. איני יודע מה המשמעות מבחינת המטופל, אבל גם ברה"נ נכנסת לסל הבריאות בדרך כלשהי. מה שהיה נכון עד לפני שנה כבר לא רלוונטי, ואיני יודע אם לטוב או לרע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנצי, יש לה אייפון. להתרחק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא צריך ללכת לפסיכולוג פעמיים שלוש בשבוע. במידה ומישהו סובל מבעיות פסיכיאטריות, אז פסיכולוג זה בכל מקרה לא הפתרון וזה מאובחן בשיטות אחרות ומטופל אחרת.

סמירו, לא נראה לי שקוקסינלים, מעצם ההגדרה, מנסים לזיין נשים. אבל דיבור מצ'ואיסטי זה נורא כובש, אולי פאט באסטארד צריך ללמוד גם את זה. מה שכן, אתה צודק בזה שזה לא כ"כ עוזר להציג תמונות הצלחה מחול. אנחנו לא בחול, ויש סיכוי סביר שהכל מתנהל כאן בצורה קצת שונה.

דריש המיואש, עבור חלק גדול מהאוכלוסיה - אלו שהם לא players - פלטפורמות כמו okc מייצגות את האלטרנטיבה היחידה להכיר בני או בנות זוג פוטנציאלים. קשה לשרוד שם? כן, הייאוש רב כשסטטיסטית כל אחד מאיתנו יקבל בערך תשובה אחת על כל עשר הודעות.

להגיד שזה לא ריאלי? זה, סלח לי, עוד בולשיט דיכאוני, פסיאודו ריאליסטי, שאין לו אחיזה במציאות.

אני לא חסיד גדול של אידיאולוגיות אובר אופטימיות בסגנון של Wish it, want it, do it, אבל על כל דבר בעולם אפשר גם לכתוב ספרים ודיסרטציות למה הוא לא נגיש ובלתי ניתן להשגה - החל מהשכלה, דרך מוצרי צריכה כמו אוטו, ועד לקשרים חברתיים - בין אם זוגיים לבין אם אחרים.

עולם האונליין דייטינג הוא קשה ומייאש, והוא דורש מכל אחד, כל אחד להוריד את האגו - גם אם זה אומר ללמוד לא להפגע מהתשע מתוך עשר בחורות שלא יענו. אבל הוא גם עובד. מהעשרה אנשים בערך שאני מכיר שחיו את העולם הזה, שלושה כבר התחתנו, אחד התארס והשאר נמצאים בזוגיות די בטוחה וארוכת שנים. אף אחד מהם לא דוגמן הבית של טומי הילפיגר. אז לחלק יותר זמן, אפילו חצי שנה או שנה, עד שמצאו משהו. אז לקח. זה בטוח עדיף על ייאוש שבהכרח לא מביא לכלום.

זה קצת כמו הטענה שעדיף לך להאמין באלוהים, כי אם הוא קיים - תרוויח גן עדן בתור מאמין ובתור לא מאמין תקבל גהינום. מי שמלכתחילה ישכנע את עצמו שאין לו סיכוי כלום לא יקבל גן עדן. אז למה לא לקחת את "הסיכון" שתקבל הרבה סירובים, בשביל הסיכוי הדי וודאי שלבסוף תמצא זוגיות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...