Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוב הבעיות שלך מתנקזות לחוסר בטחון עצמי. תתחיל משם

קל להגיד, קשה לעשות. מאיפה אני יכול לקחת בטחון עצמי? איפה מוכרים את זה? :roll:

זה כמו להגיד למישהו שבא להתייעץ בפורום הטכני - "מה הבעיה, אתה פשוט צריך שיהיה לך אוטו תקין".

עניין של כושר גופני - היה לי כמה פעמים שניסיתי להתחיל, לא ממש ראיתי תוצאות, חוץ מלחזור הביתה עייף למוות, והייתי מתייאש בשלב כזה או אחר. גם אחרי שניסיתי להגיד לעצמי "טוב, תמשיך למרות שאין תוצאות, תעשה את זה בשביל להרגיש טוב עם עצמך", גם אז תמיד מצאתי תירוץ להפסיק (קר מדי, חם מדי, אין כח היום, טרנינג בכביסה, עזרתי לחבר להעביר דירה, אז אין כושר היום).

אני שונא ספורט בכללי. לראות את זה משעמם אותי, להשתתף בזה קשה ומשעמם. אז עוד יותר קשה לי להבין את האנשים שאומרים "אימון משחרר אותי אחרי יום עבודה". יא מניאק, אני קרוב להתפגר עוד בשלב של חימום, לא נשאר לי כח לאימון עצמו.

איש מקצוע - כשהייתי ילד, שלחו אותי כמה פעמים לפסיכולוג (בעיקר בגלל שהייתי הולך מכות עם ילדים אחרים), כמובן שלא עזר בכלום, ומשם קיבלתי את הרושם שפסיכולוג שווה ערך לאסטרולוג, העצות שקיבלתי היו אותו דבר בערך - "תעשה ספורט, אל תהיה שמן". אז לשלם למישהו על עצות רנדומליות שאוכל גם לקבל מאנשים ברחוב - לא תודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזרה ניתנת למי שרוצה שיעזרו לו.

אם אתה לא רוצה שיעזרו לך אז אף פסיכולוג/פסיכיאטר לא יעזור לך.

כשבאמת תרצה להחלים, תתחיל לטפל בעצמך בעזרת איש מקצוע מומלץ וסביר מאוד שתוצאות יגיעו.

ברור לך ש"טיפול לא עזר לי בגיל 17= כל הפסיכולוגים אסטרולוגים" זו לכל הפחות הסקה טיפשית [ואני עדין].

אני יודע שזה ברור לך כי אנשים שמודעים לעצמם כמוך הם בד"כ [ואני משער בזהירות] בעלי איי קיו לא נמוך מהממוצע.

אז, כשתחליט שאתה רוצה טיפול. לך על זה. אם זה לא מרצון אל תטרח. סביר שלא יעזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני משתעמם מריצות ומאימונים, קניתי אופני ז"ק, התחלתי לרכב שבילים וגליתי את עולם הסינגלים, מפה לשם פתאום אני מוצא את עצמי חוזר אחרי העבודה ויוצא לרכיבה, דבר שבחיים לא חשבתי שאעשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לרדת במשקל אפשר גם עם כל מיני דיאטות בשילוב פעילות גופנית "נורמלית" כמו הליכה. לא חייבים להאנס במכון כושר ולשלם על זה מנוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. בטחון עצמי לא קונים אלא מפתחים.

2. ספורט לא בהכרח יוריד משקל. תוריד ברקמת השומן, אבל תוסיף ברקמת השריר (שהיא יותר כבדה משומן) - אבל בריאותית זה מעולה.

3. אפשר להיעזר במאמן אישי (קואצ'ר), אך זה לא בהכרח יפתור את הבעיות שגורמות לחוסר בטחון עצמי.

4. אם תבוא בגישה של זה ברברת. זה אין לי כוח. => אז למעשה אתה נותן תירוצים למה לא לצאת מאזור הנוחות (וכפי שציינתי - זה לא קל בכלל), מה שאומר שלא יהיה שינוי במצב.

5. פסיכולוג מנסה לאתר גורמים מהעבר שגורמים לבעיות בהווה. זה מצריך ממך להיפתח, להסתכל על החיים שלך בצורה מאוד ביקורתית -> וזה לא קל.

לשיקולך - לעשות מאמץ כדי לפתור בעיות ולהשתנות או למעשה להישאר באותו מצב בחיים...

פורסם
לא הרבה, אבל יש שני חברים קרובים (אם כי נראה שדי התרחקתי מהם).

א. מה היחס גובה משקל שלך?

ב. אתה עובד בסביבת נשים?

ג. בכנות אבל, אתה קצת ביקורטי? כלפי אנשים אחרים?

אתה מחייך לבחורה שמחייכת אליך נניח?

פורסם
א. מה היחס גובה משקל שלך?

ב. אתה עובד בסביבת נשים?

ג. בכנות אבל, אתה קצת ביקורטי? כלפי אנשים אחרים?

אתה מחייך לבחורה שמחייכת אליך נניח?

א) לא יודע, הרבה

ב) כן.

ג) מה הכוונה? אם זה לחפש בכח ולהעיר לאחרים על מה שהם עושים לא נכון, אז לא ממש, גם לא מאחורי הגב. גדלתי עם אנשים שאוהבים לשפוט אחרים, אבל לא רוצים להיות מודעים לעצמם, אז אני משתדל כמה שיותר לא להיות כזה.

ד) כנראה שלא. אולי, בין היתר, זה מה שדוחה אצלי. יכול להיות שבזה שאני לא מחייך, אנשים רואים בי סנוב או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משום מה אתה מזכיר לי איזה חבר שקצת התרחקנו אני והוא.

גם אני לא מי יודע מה טיפוס חייכן, אבל לפעמים צריך לזרום.

לגבי התקפי דיכאון, לדעתי מדובר במאניה דיפרסיה ככה בתור השקפה מרחוק.

בתור אחד שעבר את זה אחרי פציעת אגרוף, שברתי מסרק כף יד.

אחד הסימנים המובהקים הוא אגב תחביבים שנעלמים, הוצאות כספיות מוזרות .

אגב, יש תרופות פסיכיטריות שמאזנות אותך עד שאתה מתאזן ומפסיק איתן .

כמה הגובה שלך וכמה המשקל?

אולי אתה לא חריג בנוף כמו שאתה חושב שאתה.

איך היחסים שלך עם נשים בסביבת עבודה שלך?

סורי אם חופר בשאלות, סתם יש לי אינטואיציה שאתה מחמיר עם עצמך.

פורסם

במילה אחת - waze. בשתי מילים - waze carpool. תקשיבו, ווייז זו הפלטפורמה החדשה להכרויות! השליכו את טינדר ואוקיי קיופיד! אני משתמש בה בתור נהג שאוסף אנשים אחרים, מה אני אגיד לכם... אוסף רק בחורות ורק כאלה שנראות טוב. מה יותר טוב מזה, בוחר את מי לאסוף, אפשר לבדוק בפרופיל הפייסבוק שלה מי היא ומה היא, אפשר לשלוח הודעות אס אמ אס, תקועה איתך ברכב עד שתוריד אותה :) והכי חשוב, ז ה ל א מ ר ג י ש כ מ ו ד י י ט.

פורסם
כמה הגובה שלך וכמה המשקל?

גובה 1.86

משקל אני מאמין באיזור 130.

יחסים עם נשים בעבודה - יחסי עבודה נטו.

פורסם (נערך)
במילה אחת - waze. בשתי מילים - waze carpool. תקשיבו, ווייז זו הפלטפורמה החדשה להכרויות!

ו... עם יד על ההגה ורגל על הגז, יצא לך מזה משהו בתאכלס? טרמפיסטים/יות לרוב יהיו נחמדים מתוך אילוץ ורצון להגיע מנקודה א' לב' ביעילות ויחסית בזול ; הפחות מתוחכמים שבהם פשוט יישבו ויסתמו ת'פה ויגרמו לך להרגיש כמו נהג מונית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
גובה 1.86

משקל אני מאמין באיזור 130.

יחסים עם נשים בעבודה - יחסי עבודה נטו.

חבר, 10 קילו פחות ואתה להיט.

כבר דמיינתי בטטה בגודל אופל קורסה שנוהג בטויוטה קורולה.

פורסם

קורולה זה אוטו מרווח כמעט ברמה של רכב מנהלים (אוטו ראשון ויחיד שבו הצלחתי לשבת "מאחורי עצמי").

אבל אני נכנסתי אפילו לפיקנטו (משום מה זה זה שנסע איתי פחד להתהפך, אבל זה בגלל שנהגתי בפיקנטו צבאית שכורה, כמו שנוהגים בפיקנטו צבאית שכורה).

פורסם

שמנזר, חבר טוב 188/143 ואף פעם לא היו לו בעיות עם נשים. אתה באמת צריך להחליף גישה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...