Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמנמניאק, תתחיל מהקטנות... נגיד לעלות במדרגות במקום מעלית, וכן הלאה .

אם אתה לא בעניין של כושר.

גיל 33 זה לא סוף העולם, בהשוואה למי אתה מודד את עצמך?

ציניות תכונה מצחיקה במצבים הנכונים,קל מאוד להיות ציני כל הזמן רק שזה משדר התנשאות, והתנשאות זאת תכונה קצת נשית לדעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיל 33 זה צעיר ורענן. זה לא כמו פעם שבגיל 21 כבר היית נשוי עם ילד (לא לילד).

היום לאנשים יש שאיפות מגוונות יותר מלהקים משפחה, לעבוד במשהו זהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פאט באסטרד , אתה מעוניין להיפגש איתי באחד הערבים עם הקורולה שלך ?

נראה לי שהוא מחפש את האחת, לא את האחד.

ופאט באסטארד - אני במקומך הייתי מנסה בכל זאת לתת סיכוי גם לפסיכולוגיה וגם לספורט.

לפסיכולוגים בגדול, לדעתי האישית כמובן, אין פתרונות לכלום, אבל יכולים גם לשמש כפושרים שידחפו אותך לעשות משהו שאתה לא תעשה בעצמך, עם כל תרוץ אפשרי שאתה בונה לעצמך.

ולגבי ספורט - יש מיליון ואחד מחקרים שמראים איך פעילות גופנית עוזרת גם למצב רוח וגם לדימוי העצמי. אני מבין שאתה לא אוהב ספורט כקונספט, אבל יש כל כך הרבה גוונים וסוגים - החל מכדורגל בשכונה, ועד ל-MMA או אומנויות לחימה אחרות, שאני די בטוח שגם אתה יכול למצוא משהו שיתאים לקצב שלך ויתרום לך.

וכן, אתה גבוהה. זה יתרון חד משמעי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
פאט באסטרד , אתה מעוניין להיפגש איתי באחד הערבים עם הקורולה שלך ?

אפשר מתישהו. אולי תראה שקורולה טורקית זה לא כזה נורא :-P

שמנמניאק, תתחיל מהקטנות... נגיד לעלות במדרגות במקום מעלית, וכן הלאה .

אם אתה לא בעניין של כושר. יש לי בעבודה את הצורך בכל פעם לרדת ולעלות קומה. אעשה את זה

גיל 33 זה לא סוף העולם, בהשוואה למי אתה מודד את עצמך? לאנשים עם תארים וקריירות בגיל הזה (לפי הרושם שאני מקבל, זה הרוב)

ציניות תכונה מצחיקה במצבים הנכונים,קל מאוד להיות ציני כל הזמן רק שזה משדר התנשאות, והתנשאות זאת תכונה קצת נשית לדעתי.

משתדל לא להיות מתנשא (לא שיש לי במה להתנשא כל כך). אבל אתה יודע, אולי זה מה שאני משדר בזה שאני לא מחייך (למרות שאני משתדל להיות נחמד ולעזור לאנשים).

גברים בישראל גמדים. נשים נמשכות לגברים גבוהים. יש לך יתרון מטורף שלא ניצלת.

יכול להיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תנסה לזרום יותר, מה אכפת לך למי יש קריירה?

יש פה הרבה עם קריירות "שקר" , וסיפורים מפה ועד להודעה חדשה.

אין שום קשר בין חייך לבין אחרים.

במה אתה עוסק? שירות לקוחות? הכוונה בכלליות.

אגב, אחד הדברים שלדעתי נותנים הכי הרבה פוש להתקדם/קריירה וכן הלאה זה אשה/חברה/ משפחה.

פורסם

זה שלא השגת מה שרצית בגילך - אל תיקח את זה למקום של מירמור, קח את זה כדירבון. גם אני חשבתי שאשיג יותר ב-36 ועדיין, ממש לא רואה שחורות אלא משתדל לעבוד על החסרונות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני גם לא מסכים הקביעה על כך שהרוב הם עם קריירה ותואר. יכול להיות שזה בסביבה הקרובה אליך או ממה שאתה שומע. מהניסיון שלי המצב לא כל כך מזהיר, וככל הנראה לא מדובר ברוב.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אלפא, הישראליות האלו יכולות ללכת לאתה יודע לאן , בד"כ אלו בנות שמרגישות שהן מלכות כשבפועל הן כלום, 0.

ואישה ישראלית טובה שתאהב אותך תאהב אותך באש ובמים אחרת לא היו בנות שיוצאות עם מכונאי רכב, כאלו שעובדים בעבודות מלוכלכות ובלי שם וקריירה וכן הלאה.

פורסם
במה אתה עוסק? שירות לקוחות? הכוונה בכלליות.

איש IT.

אגב, אחד הדברים שלדעתי נותנים הכי הרבה פוש להתקדם/קריירה וכן הלאה זה אשה/חברה/ משפחה.

זה גם אחד החברים שלי אמר לי. מצד שני אני רואה חבר אחר שהוא מהנדס חשמל, נשוי+2, אז אפילו שהוא מרוויח 15K, הוא מוכן ללכת אחרי העבודה לעשות תיקוני חשמל בבתים של אנשים כדי להכניס עוד כמה שקלים הביתה.

לא בטוח שהייתי רוצה להיות במצב שלו.

אז למה הן לא קופצות על אותם קרייריסטים מקבילים?

כנראה שקופצות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איש IT ? מעולה.

האם היחס הטלפוני שלך זהה ליחס שלך פנים מול פנים?

תחשוב טוב טוב, גם אם אתה לא נותן לו תמיכה דמיין שהיה בא למשרד שלך איזה יחס היה מקבל.

האם זהה לטלפוני?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמנזר, ממליץ לך לעשות תואר במשהו, לא משנה מה-

ככה תהרוג 2 ציפורים במכה אחת, גם יהיה לך תואר וגם תפגוש מלא בנות, משהו בסוף יצא מזה :wink:

לגבי כושר - אני מזדהה עם כל מה שאמרת בהקשר של ספורט וכושר, אצלי זה כבר הגיע למצב של פגיעה באיכות החיים,

אחותי ואחי קנו לי ליומהולדת מאמן כושר אישי ל10 מפגשים, אני ממליץ מאוד על הפיתרון הזה-

בתור התחלה זו מסגרת מחייבת כך שגם אם יום אחד לא ממש בא לך או שאתה חושב שאתה עייף אתה הולך ומגלה שהשיעור עובר בסבבה וסתם היית עצלן (ותאמין לי, אני מבין גדול בעצלנות)

בשיעור עצמו הוא מפעיל אותך כמו בובה על חוט, מבין ויודע איך להפעיל אותך בלי לגרום נזקים בריאותיים (מה שעלול לקרות כשאתה מתאמן לבד) וגם מעביר את הזמן בסבבה (הרבה יותר כיף כשיש עם מי לדבר)

אם פעם סבלתי ממש מכל פעילות גופנית (אפילו כניסה לחדר כושר הייתה עושה לי ויברציות רעות) אז עכשיו זה נסבל ואפילו לפעמים מהנה רחמנא ליצלן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...