Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ות שאם תרצה תוכל למצוא מישהי?.

בערך זאת הייתה המטרה. אפילו לא למטרות סקס (זה מאוד רחוק ממני, אבל סתם כדי להיפגש ולדבר, לראות מה ייצא מזה).

אבל ברגע שפתחתי את חלון ההודעות, אז מפחד קיבלתי קריזה ומחקתי את הפרופיל.

אני לא מפחד שמישהי תיקח ממני את עצמי. שתיקח, זה יהיה לטובה.

הבעיה שלי הפוכה - אני תקוע עם עצמי.

כנראה שלא הייתי צריך לכתוב את זה. אבל קל יותר להגיד את זה לאנשים זרים בתור פיקאצ'ו שיכור, מאשר בחיים האמיתיים למשפחה/חברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה, אם כבר אתה אנונימי? מה כל כך רע בך?

ברמה השטחית אתה נשמע לי כמו בחור אינטיליגנט, חוש הומור לא רע, וכבן אדם שלא נתפס על שטויות .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז עשיתי היום פרופיל בOKC.

ראיתי כמה בנות שרשום שיש לי תאימות 80-90 אחוז איתן.

ראיתי שאפשר לשלוח הודעות (חשבתי בהתחלה שזה כמו טינדר - חייב ששניכם תעשו לייק אחד לשני).

ומחקתי את הפרופיל.

מגיע לי את עצמי. למרות שמההודעות כאן אני מבין שלא פספסתי הרבה.

הזכרת לי את הפרופיל שלי שם.

נכנסתי לבדוק מה נסגר איתו, קיבלתי 3 הודעות מנשים ואיזה 70 כוכבים וצפיות בפרופיל. זה בערך אחרי שנה שלא נגעתי בזה.

שמתי שם את התמונות הכי פחות גרועות שלי. בגלל שהיה קשה למצוא כאלה יש רק 2.

אם אתה רוצה למצוא מישהי בסופו של דבר, חבל שמחקת.

אם אתה לא מעוניין, עדיין אפשר להטריל שם אנשים. חבל שמחקת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יאללה, אם כבר אתה אנונימי? מה כל כך רע בך?

ברמה השטחית אתה נשמע לי כמו בחור אינטיליגנט, חוש הומור לא רע, וכבן אדם שלא נתפס על שטויות .

איפה להתחיל...

שמן, מכוער, מופנם, לא הגעתי בחיים למה שמצופה ממישהו בן 33 להגיע אליו בחיים, נתון להתקפי דיכאון, ובגלל חינוך שקיבלתי (או בגלל משהו אחר), יש לי פחד מנשים.

אם אתה לא מעוניין, עדיין אפשר להטריל שם אנשים. חבל שמחקת.

זאת לא הייתה מטרה.

נראה לך שלמישהי שמקבלת טריליון הודעות מגברים, אכפת מאיזה טרול? וגם אם כן, אני לא עד כדי כך ממורמר על העולם, כדי לבנות לעצמי ביטחון מלהשפיל אנשים אחרים. הומור צריך להיות בטעם טוב.

חוץ מזה, אם כבר מדברים על טרולינג מבחינה פרקטית, טרול טוב לא רב עם אנשים, טרול טוב גורם לאנשים לריב אחד עם השני, וזה קשה בפלטפורמה שבה התקשורת היא אחד מול אחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מציע משהו אחר, כולם תשבו בגנים ציבוריים ותחכו לאחת שלכם.

אני עושה את זה כבר כמה חודשים, אבל ההיא מהסופר אף פעם לא יוצאת.:-D

בעולם של שרוטים תהיה שרוט גם אתה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעצם אתה מתרגל שיטות של פדופילים. רק שלא יתחילו לחשוד בך.

חוץ מזה, אם כבר מדברים על טרולינג מבחינה פרקטית, טרול טוב לא רב עם אנשים, טרול טוב גורם לאנשים לריב אחד עם השני, וזה קשה בפלטפורמה שבה התקשורת היא אחד מול אחד.

שכחתי, אי אפשר להגיב שם על תמונות. באמת אין איך להטריל שם ולהתחיל לשלוח לאנשים הודעות מעצבנות זה לא נחשב ומשעמם.

פורסם

שמנמניאק,

מופנם? לא תכונה שלילית, בטח לא בימינו.

שמן? מכוער?

שתי התכונות הללו בגילאים שלך ממש לא המגנט לנשים.

יש לך חברים?

פורסם

אין פה שום שיטה של פדופיל, יש פה שיטה של נואש גאה, וכל עוד היא רווקה זכותי לפנטז שהיא תצא יום אחד לזרועתיי ונהיה זוג8)

אתמול גם שאלתי חבר עליה והוא אומר שהיא יפה ממש... כמה חר* אפשר לקבל ?

פורסם
שמן? מכוער?

שתי התכונות הללו בגילאים שלך ממש לא המגנט לנשים.זה לא המגנט לנשים באף גיל

יש לך חברים?

לא הרבה, אבל יש שני חברים קרובים (אם כי נראה שדי התרחקתי מהם).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין פה שום שיטה של פדופיל, יש פה שיטה של נואש גאה, וכל עוד היא רווקה זכותי לפנטז שהיא תצא יום אחד לזרועתיי ונהיה זוג8)

תמשיך לפנטז ולאכול סרטים עד שמישהו יביא לך מכות בגן הציבורי כי הוא יחשוב שאתה מסתכל על הילדים שלו.

במקום זה, לך תדבר איתה וזהו. במקרה הכי גרוע, תקבל ספריי פלפל אבל לפחות תקבל גם תגובה ממנה.

פורסם

אני יושב עם חבר\חברים בגן ציבורי, איך בדיוק זה נראה כמו פדופילים? אם כבר ערסים, אבל תודה לאל לא שותם אלכוהול ולא מעשנים.

לידה גרה מישהי שהחבר הזה גם מכיר אותה.

אפשר לעשות עליי סרט, חבר'ה...

ד"א, זה שרשור להוצאת תסכולים, אז הרשה לי בבקשה או שזה יעבור לתסכולים על תושבות מנוע וחלקים ברכב.8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוציא תסכולים כמה שאתה רוצה, אבל אל תתעקש להישאר מתוסכל ולא לפנות אליה.

ראיתי שאבי ביטר מוציא סרט חדש, תדבר איתו.

פורסם
איפה להתחיל...

שמן, מכוער, מופנם, לא הגעתי בחיים למה שמצופה ממישהו בן 33 להגיע אליו בחיים, נתון להתקפי דיכאון, ובגלל חינוך שקיבלתי (או בגלל משהו אחר), יש לי פחד מנשים.

.

שמן - ניתן ל"טיפול" בעזרת איש מקצוע

מופנם - כנ"ל.

לא הגעתי למה שמצופה בחיים - זה החלק הכי "בעייתי", מאחר ורוב הנשים מסתכלות גם על זה כחלק מהסינון. אך עדיין יש כאלו שזה לא פרמטר אצלן.

נתון להתקפי דכאון - במידה וזה משהו רציני, יש טיפול תרופתי. אם "סתם" דכאון - אולי שיפור בטחון עצמי (בעזרת איש מקצוע) יעזור

פחד מנשים - במידה וזה ברמה בלתי נסבלת, מצריך טיפול פסיכולוגי. מאידך, יתכן שזה סמפטום של חוסר בטחון עצמי

כאשר אני כותב איש מקצוע, זה לא בהכרח טיפול פסיכולוגי (למרות שלא שולל גם את זה). גם היעזרות במאמן אישי באה בחשבון (תלוי במהות הבעיה).

רוב הבעיות שאתה מתאר, היו נכונות גם לגביי (אם לא כולן).

רוב הבעיות נפתרו בעזרת אנשי מקצוע. מצריך רצון ומוכנות לצאת מאזור הנוחות (ולא כל אחד מוכן לזה)

פורסם

רוב הבעיות שלך מתנקזות לחוסר בטחון עצמי. תתחיל משם (אם לא בעצמך, אז עם אנשי מקצוע, כמו שאמרו לך) - כשתתגבר על זה כל היתר ישתפר (הישגים, נשים) ועניין המראה החיצוני יהפוך ללא רלוונטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...