Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה גבר ששכב עם הרבה נשים בגלל כסף או טובות הנאה כאלה ואחרות, או לחילופין, בעל גישת "מי שממיין לא מזיין" ושוכב עם כל מה שזז (ומה שלא זז, מזיז ושוכב איתו), זה שרמוטה ממין זכר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה "ממיין" בעיניך?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לא, כי מלכתחילה לא הייתי יוצא עם מישהי כזאת. ואגב, מה שאתה מתאר אולי רלוונטי ל-0.00001% מאוכלוסיית הנשים על פני כדור הארץ, אז זה לא רלוונטי.

ואם נחסיר את הפרט על שיחות חולין עם זרים אשר מכילות רמיזות מיניות?

אני לא מכיר את הנתונים עליהם אתה מתבסס, אך במסגרות השונות בהן הייתי, האחוז נשים (וגברים) הרבה יותר גבוה (לאו דווקא דבר רע).

אינני בא לסנגר על עמדתו של אושריקו בנושא "כבוד הגבר- כבוד האישה", אך מה שהוא תיאר תחילה, לפני שהחל עניין ה"כבוד", באשר לכמות פרטנרים (אשר עולה במהלך דייט ראשון), הוא ללא ספק פרמטר רלוונטי בבחירת בן/ת זוג לפחות משתי סיבות. הראשונה מעצם העלאת הנושא בדייט הראשון. הסיבה השנייה היא כמות הפרטנרים, שהרי בתיאוריה זהו מספר לא רלוונטי (ואני מסכים עם הקביעה הזו) אך בפועל, כך לדעתי, בהרבה מקרים קיים threshold דמיוני כלשהו (ושוב, שלא יסולפו דבריי, פרמטר רלוונטי עבור שני המינים).

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

איזה אחוז? האחוז של נשים או גברים שיצאו עם הרבה נשים או גברים? ברור שזה אחוז גבוה. אנחנו חיים בעידן המודרני, להמון אנשים היו הרבה פרטנרים.

רק כמו שאור אמר, אין שום סיבה לגיטימית שהנתון הזה יעלה במהלך דייט ראשון, שני או עשירי. זה לא רלוונטי. וגם אם, אגב, היו לך בתור גבר או לה בתור אשה 100 פרטנרים, שני הצדדים לא חייבים להסגיר את המידע הזה בשום שלב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה זה "ממיין" בעיניך?

"לא ממיין" הכוונה לכזה שאין לו ממש סטנדרטים בבחירת נשים, הכל הולך, העיקר להרטיב את השטרונגול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי קובע את הסטנדרטים? מה רע בלהרטיב את השטרונגול?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נושא הפגישה עם האקסית עליה סיפרתי כאן לא כ"כ מתקדם.

יצרתי איתה קשר פעמיים. היא הסכימה עקרונית להפגש אבל בשתי ההזדמנויות שהייתי באיזור שלה היא לא הייתה באיזור. לא מתחשק לי לנסות בפעם השלישית.

אז החלטתי לנסות לעבור הלאה ולתת צ'אנס לאתרי ההיכרויות. נרשמתי לOK Cupid.

שלחתי הודעה למישהי באיזור שמצאה חן בעיני, היא ענתה והחלה להתפתח שיחה. ואז היא נעלמה מעל פני האדמה.

כלומר, היא מתחברת לאתר, אבל לא ענתה להודעה האחרונה ששלחתי.

חשבתי שכישורי החברתיים העלובים הכזיבו אותי שוב, משכתי בכתפי ושלחתי הודעה לבחורה נוספת שנראתה לי סבבה. ושוב אותו הסיפור. כמה הודעות ואז דממה.

כאמור, אין לי נסיון באתרים האלו. זה אמור לקרות?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הייתי מבין אם הן לא היו עונות. נשים לא בדיוק נופלות לרגלי (ע"ע שימוש באתרי היכרויות).

אבל כבר ענו. מה גורם להן להתנדף באמצע, בהנחה שיש לי כישורי שיחה בסיסיים?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

קרה לי גם כמה פעמים, אחרי זה סגרתי את החשבון כי הבנתי שזה בזבוז זמן ולא יצא מזה כלום.

נראה לי שרוב הבחורות שם נכנסות רק כדי לקבל את ה daily ego boost.

פורסם

במקביל ענו כמה פעמים לעוד 10 כמוך, עד שהחליטו לעצור ( בנתיים ) על אחד.

או בכלל נרשמו לאתר בגלל שיעמום כדי לשחק את תחילת "המשחק".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יכול להיות שתגידו שאני פרימיטיבי ו"חסר נסיון", שיהיה... אני גאה בדעות האלו ואני מכבד כל אישה, אבל מבחינתי אישה צריכה לכבד את עצמה בקטע המיני.

ברור שצריכה לכבד בקטע המיני.

אם היא לא יודעת לזיין כמו בתזונה, למה היא טובה?!

לעשות כלים אני יודע לבד, גם ספונג'ה, גם לבשל ואפילו לגדל ילדים.

מה איכפת לי איך היא למדה?

מה שייקרה לך אושריקו, זה שתגמור עם פריגי'דית, וזה באמת בכי.

אין דבר יותר מדכא מלחיות עם מישהי שלא אוהבת סקס.

ואם היא צריכה קצת מהצד מידי פעם, תפרגן אושריקו. אחרת מאיפה היא תלמד לעשות עליך טריקים חדשים.

והכל בכבוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...