Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרוני אמר, הדוגמא הספציפית הזאת רלוונטית לאחוז מזערי מהנשים בעולם. לגבי היתר - חוץ מפחד להיות ז*ון גרוע, אין בכך כלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא עניין של הרבה קשרים או קצת קשרים וכבוד של גבר או לא. אני חושב שאישה צריכה לשמור על עצמה ולא להיות אובייקט מיני של כל אחד - נקודה. המחשבה הפרימיטיבית הזאת לא פוגעת באף אחד - זו דעתי וזכותי ואני דאה על כך. הבחורות העחרונות שהיה לי אינטראקציה איתן ברגע שזה נשב לכיוון של סיפורים על אקסים או גברים מיד עצרתי. לא נתתי לי ללכת לישון באותו הלילה ולחשוב כמה עשו אותה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
זה לא עניין של הרבה קשרים או קצת קשרים וכבוד של גבר או לא. אני חושב שאישה צריכה לשמור על עצמה ולא להיות אובייקט מיני של כל אחד - נקודה. המחשבה הפרימיטיבית הזאת לא פוגעת באף אחד - זו דעתי וזכותי ואני דאה על כך. הבחורות העחרונות שהיה לי אינטראקציה איתן ברגע שזה נשב לכיוון של סיפורים על אקסים או גברים מיד עצרתי. לא נתתי לי ללכת לישון באותו הלילה ולחשוב כמה עשו אותה.

לא של אף אחד. של עצמה. אם היא מרגישה מינית ונחשקת ורוצה לחוות את המיניות שלה - מה לדעתך לא מכובד בזה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תדמיין שיש לך אחות שהייתה אומרת לך שהיא שכבה עם מלא אנשים וממשיכה. מה תגובתך בליבך הייתה? אני מאוד מקווה שאתה לא נפגע כי זה מטאפורי וחלילה לא מתכוון אישית. רק בתיאוריה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כנראה יחשוב לעצמו "שיהיה לה לבריאות". אנשים מסויימים אפילו יוסיפו "הלוואי עלי". אבל יש גם אנשים לא כל כך חכמים שכל מה שיעבור להם בראש זה "ינעל דינק איזו שרלילה היא", כי הם חושבים שרק לגברים מותר להנות מסקס.

תחשוב על זה קצת, תבין כמה מפגר זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואלה? ואני חושב שגבר צריך לשמור על עצמו ולא להיות אובייקט מיני של כל אחת - נקודה.

ואגב, המחשבה הפרימיטיבית הזאת פוגעת רק בך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי שום בעיה עם העמדה/דעה של אושריקו בתנאי שזה סימטרי לשני המינים.

ברגע שזה לא סימטרי, זה (בין השאר) צבוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כל מי שיש לה יותר חשק מיני מלגבר נחשבת נימפומנית?! חזרנו למאה ה18?

ולמה מסרס? זה כמו אכול כפי יכולתך.

כל עוד הבחורה לא מכורה לסקס, הכל טוב.

חס וחלילה, אבל כשבחורה רוצה את זה 3 פעמים ביום, 3 סיבובים כל פעם...
פורסם (נערך)

באופן אירוני אתה סותר את עצמך, אבל לא מסוגל להבחין בכך.

כשאתה מרדד אישה מבנאדם שלם עם דעות, אישיות, חוויות וכו' ל... "כמה פרטנרים היו לה לפני", מה שאתה עושה זה להפוך אותה לאובייקט מיני נטו. כל שאר הפרמטרים האלו מתגמדים מבחינתך לעומת היסטוריה מינית, כי האישה בשבילך היא קודם כל אובייקט מיני, ורק אח"כ אדם.

ואז, מבלי לקלוט בכלל את הדיסוננס, אתה ודומיך באים לפורום ומסבירים כמה שחשוב לכם "כבוד האישה", אותה אישה שהיא סך הפרטנרים שלה לפני שהיא משהו בפני עצמה. כמו שנאמר כאן, ה"כבוד" היחיד שחשוב לכם זה הכבוד שלכם, האישה עבורכם היא סתם פרוקסי.

ואני לא טוען שאתם לא עושים את זה מרוע, חלילה. אתם פשוט, כפי שהעדת - פרימיטיביים. אם מסתכלים על תרבויות שונות ורואים את המשקל של אעלק "כבוד האישה" במשפחה, יש קורלציה חזקה מאוד עם פיגור (בלשון זמן). אתה בטוח בדעותיך ואף משווה את עצמך בגאווה לתרבויות בהן מותר לסקול נשים שנאפו, וזה אומר הכל.

אך הסר דאגה מליבך אושריקו - לכל סיר יש מכסה, וגם לסיר ערסי כמוך יש מכסה (שכנראה הגיע מרקע דומה). יגיע הזמן ואתה תמצא אישה חסודה ו"נקייה" שאבא שלה כנראה היה ערס בעצמו, ותתחתנו ותביאו ילדים וכשתצפו בחדשות ותראו כתבה על "רצח על כבוד המשפחה" תלגלגו על הפרימיטיביים המשוגעים האלו בלי לשים לב שאתם מחזיקים באותן דעות רק אחרי כמה איטרציות קדימה, סוף טוב הכל טוב (:

אני מוכרח לציין שלי נראה ש"כבוד אישה" שמוצאת את עצמה בקשר עם ערס, נרמס הרבה יותר מאשר זו שהיתה עם כמה פרטנרים 'נורמליים'. לא הייתי פוסל אישה על בסיס מס' פרטנרים (וגם לא הייתי שואל כי זה בכלל לא מעניין אותי), אבל כן הייתי פוסל אחת שיצאה עם הערס השכונתי על בסיס החשש משיקול דעת מפגר.

עבורי בחורה סתומה זה turn off הרבה הרבה יותר חמור מכזו שאוהבת מין, בכלליות לומר שבחורה שאוהבת מין זה turn off זה מעין דיסוננס בפני עצמו (תחת ההנחה שאתה אוהב מין, אחרת לא היית כ"כ חופר על הנושא).

מה שכן אושריקו, בניגוד לחלק מהמשתתפים האחרים בדיון, איתך יש תקווה (זו הסיבה שהגבתי לך ספציפית). אני עוד זוכר את השרשור בו הסברת איך יש בחורות ש'מגיע להן להיאנס' אבל אח"כ חזרת בך ואני לגמרי נותן לך קרדיט על כך. אולי מהדיונים כאן יבוא יום ותבין שנשים הן יותר מרק כלי קיבול לבולבולים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, חלק נכבד מההודעות בדיון הזה על "מספר הפרטנרים" הלינו על כך שהבחורה מספרת את כל היסטוריית הפרטנרים האחרונים שלה בדייט, שגם לדעתי זה לא במקום. איכשהו זה התגלגל לכך שבחורות ששכבו עם הרבה גברים הן שרמוטות (אבל גבר ששכבר עם הרבה נשים הוא player).

4206233-0244238010-doubl.jpg

4206233-0244238010-doubl.jpg

פורסם

כל אדם (וזה לא משנה אם מדובר בגבר או אישה) שמדבר על פרטנרי-עבר שלו בדייטים הוא... ובכן, בעיני לפחות, דייט די מחורבן.

כפי ששמת לב, וגם ייצגת באמצעות MEME - אני בכלל לא מתייחס לנקודה הזו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כל אדם (וזה לא משנה אם מדובר בגבר או אישה) שמדבר על פרטנרי-עבר שלו בדייטים הוא... ובכן, בעיני לפחות, דייט די מחורבן.

כפי ששמת לב, וגם ייצגת באמצעות MEME - אני בכלל לא מתייחס לנקודה הזו.

התגובה שלי לא היתה הכי ברורה, מתנצל. ה meme היה עבור הדעה הרווחת בארץ שגברים ששכבו עם הרבה נשים הם players אבל נשים ששכבו עם הרבה גברים הן שרמוטות (תואר שנאמר כגנאי).
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...