Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הצלחתי לקבל את המספר של הבחורה מהokc שכתבתי כאן עליה לפני מספר ימים, בנתיים אני מדבר איתה בהודעות והקלטות בווטסאפ כבר כמה ימים, והשיחה איתה מרגישה טוב בסה"כ, אני מרגיש שהיא נפתחה אליי יותר.

אני רוצה להזמין אותה להיפגש, אבל לא בטוח מתי הזמן המתאים לעשות את זה, בנוסף יש גם אנשים שאמרו לי שמומלץ לעשות איתה גם שיחת טלפון לפני הפגישה (לי זה נשמע מביך ופחות זורם), מה אתם אומרים?

ד"א כבר הכרתי בעבר בחורה בokc, ובפעם ההיא יצא מזה קשר של שנה, עד שהחלטתי לסיים אותו.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

כבר כמה ימים? זמין אותה כבר, למה אתה מחכה?

כדאי לעשות שיחה בפלאפון כי זה יעלה את הסיכוי לפגישה.

אל תחשוש מזה יותר מדי, פשוט תתקשר ותזרום.

אל תשכח שגם היא בעניין ורוצה את זה כן? ואם זה לא זורם אז יש מצב שאתם לא מתאימים.

They are trying to ban me...

פורסם

תציע לה כבר להפגש, אין מה למשוך את זה יותר מדי. אם מרגיש לך מוזר פתאום להתקשר אליה, תגיד לה תו"כ אחת השיחות "אתקשר אליך בערב/יותר מאוחר/ב-X סבבה" ותראה איך היא מגיבה. (ספויילר: "חח סבבה")

אחרי הדיון המרתק בעמוד הקודם על האפליקציות וה"שרידות" שלהן אמרתי ננסה את טינדר פלוס. טינדר ממש ז**נו את האלגוריתם שלהם, כנראה במטרה לגרום ליותר אנשים לקנות את הפלוס, אז בשביל 40 שקל לחודש, ננסה חד פעמית ונראה מה זה שווה.

פורסם

הייבריד בוי - כבר כמעט שבועיים, שבוע בokc וכמה ימים בווטסאפ.

יכול להיות שאני באמת צריך לזום שיחת טלפון.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
^^

אכן, כבר תקופה ממושכת שכל הלייקים שאתה מחלק כלל לא מגיעים ליעדם (אלא אם כן אתה משלם).

זה כבר נהיה מגוחך. זה ובנוסף לכמות הבאגים הבלתי נתפסת שיש באפליקציה גורמים לחשוב שחברת האם Match (שבבעלותה גם OKC ועוד כמה אתרי היכרויות) רוצה להוציא אפליקציית היכרויות חדשה ומנסה בכוח להרוג את טינדר. זה לא הגיוני שצוות מפתחים שלם מצליח בכל עדכון לחרבן את האפליקציה יותר ויותר.

פורסם

אל תשכח שגם היא בעניין ורוצה את זה כן?

איזה שטויות אתה מדבר.

אף אישה לא רוצה לקיים יחסי מין עם אף גבר.

נשים משתמשות בסקס כדי לקבל כסף, כח, טובות הנאה, חתונה לספר לחברות, ילד (אבל עד גיל 30, אחרת הרחם הופך לדלעת), תכשיטים וחתולים פרסיים.

רק גברים רוצים סקס, ונשים יודעות היטב לנצל את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני הצלחתי לקבל את המספר של הבחורה מהokc שכתבתי כאן עליה לפני מספר ימים, בנתיים אני מדבר איתה בהודעות והקלטות בווטסאפ כבר כמה ימים, והשיחה איתה מרגישה טוב בסה"כ, אני מרגיש שהיא נפתחה אליי יותר.

אני רוצה להזמין אותה להיפגש, אבל לא בטוח מתי הזמן המתאים לעשות את זה, בנוסף יש גם אנשים שאמרו לי שמומלץ לעשות איתה גם שיחת טלפון לפני הפגישה (לי זה נשמע מביך ופחות זורם), מה אתם אומרים?

אני אומר לאן הגענו שבמקום לעשות שיחת טלפון מתכתבים שבוע באפליקציית ההיכרויות, עוברים לעוד שבוע באפליקציית ההודעות ואז אוזרים אומץ ושולחים כמה הקלטות - מה קורה פה? פאקינג שיחת טלפון. אם יצא מזה משהו אתם הולכים לדבר אחר עם השנייה במשך ימים, שבועות וחודשים. מה כל כך קשה להרים טלפון?

איזה שטויות אתה מדבר.

נשים משתמשות בסקס כדי לקבל כסף, כח, טובות הנאה, חתונה לספר לחברות, ילד (אבל עד גיל 30, אחרת הרחם הופך לדלעת), תכשיטים וחתולים פרסיים.

אהא. ב-ר-ו-ר. תמשיך לספר את זה לעצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה שטויות אתה מדבר.

זה פשוט טפשי תסלח לי.

לנשים גם יש צרכים אולי שונים משל גבר בדברים אחרים אבל גם הן צריכות סקס/אהבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
איזה שטויות אתה מדבר.

אתה באמת מאמין בזה? אני מאד מקווה שאתה מטריל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם
אני אומר לאן הגענו שבמקום לעשות שיחת טלפון מתכתבים שבוע באפליקציית ההיכרויות, עוברים לעוד שבוע באפליקציית ההודעות ואז אוזרים אומץ ושולחים כמה הקלטות - מה קורה פה? פאקינג שיחת טלפון. אם יצא מזה משהו אתם הולכים לדבר אחר עם השנייה במשך ימים, שבועות וחודשים. מה כל כך קשה להרים טלפון?

אני גם מתקשה להבין את צורת ההתקשרות הזאת. האפליקציות המטומטמות האלה סירסו לגמרי את יכולת השיחה שלכם?

אנשים מפחדים להרים טלפון וחופרים למוות בטקסטים. אם תמונה שווה אלף מילים אז שיחה שווה מיליון סמסים.

"רגע, למה היא התכוונה עם האמוג'י הזה?"

"למה היא לא צוחקת?"

"רואה שני V כחולים והיא לא עונה, הולך לתלות את עצמי"

ג'יזס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה הטעם בלתקשר עם מישהי בדרך משהו, כולל שיחת טלפון? אין טעם לחכות עם הפגישה. הכי טוב זה להיפגש, לראות איך מגיבים אחד לשני, מה מרגישים ומשם להמשיך. כל אלה שנהנו בשיחות טלפון שעות על גבי שעות ובסוף בפגישה באמת היה מבאס את התחת כי לא התאימו אחד לשני או כי השיחה לא זרמה. זה סוג של לחפור לעצמך בור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...