Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת מטריד שהיא ביקשה שתביא את הכלב, אבל הי - whatever sets your sails

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

Blaz00r

אם רק היו לי מאטצ'ים שם :?

אבל סחטיין! אולי עלית פה על שיטת מצליח.

אגב, אם כבר אני רואה תמונות כאלה ואני מאמין שהן אמיתיות (בניגוד לנגיד אם הייתי רואה אותן ב 9GAG), מה אחוז הבחורות שענו לך? סתם, מתוך סקרנות, אם היה לי מאטצ'ים הייתי בודק בעצמי..

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
וזיינת כבר או זיינת בתיאוריה?

כל השיחות מהיום, אז טרם, אבל יש לי את הטלפונים של כולן...האמת שזה בגדול היה בשביל הצחוקים, לא יודע אם אעשה עם זה משהו. נראה :twisted:

raiden - אם אתה לא מקבל מאצ'ים תאפס את החשבון ("delete account" דרך האפליקציה + מחיקה של האפליקציה דרך ההגדרות של הפייסבוק), זה יגרום לזה שהפרופיל שלך יקבל "בוסט" של פרופיל חדש שיראה את הפרופיל שלך להרבה יותר בחורות.

פורסם

טוב, אם כבר הקפצתם...

אני עדיין מבקר מדי פעם בסופר קופיקס שעבדתי בו ויש שם בחורה חמודה שהסתדרתי איתה והיא תמיד נחמדה אליי.

היום ראיתי אותה שוב שם והפעם היא ממש רזתה (לצערי נמשך רק לרזות) אבל הפנים שלה לא לטעמי וכל פעם שאני רוצה ליצור קשר זה מבאס אותי.

אל תתעצבנו, גם אותי ישפטו על שאני רזה מדי אולי או עצבני קצת (:cry:).

פורסם
לי אין סטנדרט\דרישות מנשים או מהמראה שלהן, הכל הולך, אם לא הולך לך איתה אז תגיד לי.

מה עם נשימה, דופק?

צריך שיזוזו, או שאתה תסתדר לבד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...