Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר במונחים של "נהוג" אבל אין דבר כזה. זה לחלוטין סובייקטיבי, והדרך היחידה להבין איפה הקו שלך עובר הוא בהתנסות. צא עם אחת, שתיים, שלוש, עשר. לאט לאט אתה תבין על מה אתה מתפשר ועל מה לא. בתקווה - תבין את זה בזמן שאתה עם המישהי שבאמת מתאימה לך, ולא אחרי שנפרדת ממנה ולא מצאת מישהי טובה יותר.

ובנוגע למשיכה - היא לא חייבת להיות בגלל שהבחורה פצצת על. משיכה היא הרבה מאוד עניין של אינטראקציה. יצאתי עם כמה בחורות יפות מאוד (וכמה פחות). ככל הנראה על חלקן רוב האנשים היו אומרים שהן יותר יפות מהחברה הנוכחית שלי, אבל היא מושכת אותי יותר מכולן. שלא לדבר על כך שאני לא מאמין שאמצא מישהי ששילוב התכונות שלה והיחס שלה אלי יותר טובים ממה שיש לי כרגע (ובסופו של דבר, כולנו עושים את החישוב הזה, אפילו אם הוא נשמע קר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

sronis

תודה על התגובה.

אני מבין את מה שאתה אומר, רק שלפעמים אני מפחד שאני אתפשר על דברים כי אני לא רוצה להיות לבד.

פורסם

דייט ראשון זה לא מדד. משיכה פיזית גם לא תמיד מתפרצת ישר.

אם אתה נהנה מהדייט מבחינת שיח ובילוי, למה לחתוך?

נ.ב.

רוני, זה רמז לטבעת בקרוב? :-)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

Wiking

כי זה מרגיש מאולץ. בתור גבר אני רוצה להשקיע ולהתרגש לפני דייט. בטח לפני דייטים ראשונים.

אבל זה לא ככה, זה מרגיש לי כמו שיחה עם חבר "בירה היום? כן. 9 טוב לך? מעולה. סבבה ניפגש".

זה לא צריך להיות ככה.

פורסם

^

תודה! בונה על זה שיעמדו בתור. שיפרתי את הפרופיל ממש, ואפילו קיבלתי כמה הודעות מבחורות על כך שהפרופיל שלי ממש טוב. נשאר לי רק לעשות סשן צילומים :lol:

פורסם

לא הבנת אותי, אם אתה לא רוצה ללכת ומאלץ את עצמך אז חד וחלק תחתוך. אבל אם אתה הולך בכיף אבל חסר לך רק המשיכה הפיזית, תשקול.

Veni Vidi Vici

פורסם
שבוע טוב לכולם!

דמיינו לכם מצב: יצאתם לדייט עם בחורה. הדייט הלך טוב, הייתה לכם שיחה מעניינת, גיליתם שיש לכם הרבה במשותף ובכללי קל לכם לדבר עם הבחורה. אבל חסר משהו. אין קליק \ פרפרים בבטן וכדומה.

מה הייתם עושים? יוצאים לעוד דייט? ונגיד וגם השני היה הולך ככה? מתי יודעים לעצור?

אני משאר שהתשובה היא כנראה לעצור אחרי הדייט הראשון מקסימום שני. אבל אני מרגיש שאני רודף אחרי אידיאל יופי שלא קיים ואני צריך להתפשר, אבל מצד שני, מה אני יכול לעשות אם אני לא נמשך לבחורה?

אלא אם הייתי מרגיש שאין סיכוי לכלום (כלומר, גם אם הייתה אומרת "יאללה, אליי לזיון, ואל תתקשר אליי מחר בכלל" והייתי מסרב...), אז הייתי נותן צ'אנס.

לגבי רדיפה אחרי אידיאל, זה תלוי כמה הוא אידיאלי. אם מאוד, אז צריך להתבגר ולהבין שאנשים לא נראים ככה. גם ככה הרב מתבגרים מלהסתכל רק על המראה ומחלחלים לתחושת המשיכה גם דברים שקשורים יותר לאופי המיניות של הגברת (כמה היא קינקי או ביישנית וכו', כל אחד וההעדפות שלו), ופחות לגודל הציצים, לדוגמא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

Wiking

אתה כנראה צודק. זה לא שאני לא רוצה. אני רוצה, אבל במקרה הספציפי הזה, בגלל שמשעמם לי להיות לבד.

falou

אבל מה זה צ'אנס? דייט אחד? שתיים? עשר? אתה מבין שאפשר "להתרגל" לאדם. אם אין לכם ניגודי דעות (אתה אוכל בשר והיא טבעונית בדם שלה, אתה אטאיסט והיא שומרת שבת, אתה נוסע על אלפא והיא שונאת רכבים איטלקים וכו), אז אחרי כמה זמן אפשר להתרגל למראה של אחד של השני.

אני נגיד לא סובל עישון ואת הריח של זה. אבל יצאתי עם בחורות מעשנות (שעונות על רוב הצרכים האחרים שלי). שוב ממחשב של "בוא ניתן לזה צ'אנס".

אבל לא נראה לי שככה זה צריך להיות.

המחשבות שלי כנראה נובעות מרצון להיות עם מישהיא בכללי. כי הרי אם לא הייתי נואש, כנראה הייתי חותך אחרי הדייט הראשון "תשמעי את חמודה וזה, אבל משהו חסר לי, אין ניצוץ וכו'". אבל בגלל שאין לי תור של אופציות אז אני מושך את זה..

זה מסוג המקרים שאתה אומר לעצמך "זה לא אידיאלי, אבל זה עדיף על פני הסטטוס קוו". וזה קו מחשב לקוי..

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
sronis

תודה על התגובה. אני מפחד שאני אתפשר על דברים כי אני לא רוצה להיות לבד.

אין לך מה לחשש. זו המהות של זוגיות. אתה צריך להתפשר כדי שהיא תשאר אתך. היא צריכה להתפשר כדי שאתה לא תברח לה.

גם לגבי המראה - בדיוק כפי שכתב רוני: הוא נכנס כמרכיב אחד מני רבים בזוגיות.

ואל תשכח - כנראה שגם אתה לא אפולו, אז תביא בחשבון שגם הגברת מתפשרת על המראה של בן זוגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Wiking

כי זה מרגיש מאולץ. בתור גבר אני רוצה להשקיע ולהתרגש לפני דייט. בטח לפני דייטים ראשונים.

אבל זה לא ככה, זה מרגיש לי כמו שיחה עם חבר "בירה היום? כן. 9 טוב לך? מעולה. סבבה ניפגש".

זה לא צריך להיות ככה.

מי אמר?!

יש כל מיני אנשים. יש כאלו שמתאהבים בכל מי שחצי מחייכת אליהן, ויש מי שלוקח להם זמן והכרות.

תראה איפה אתה.

אפשר גם לאלץ קצת (לא הרבה). לפעמים דברים משתנים ומשתחררים. מקסימום, תרגלת.

להגיד לך שכל בחורה שיצאתי ושכבתי איתה היתה האחת והיחידה... לא. גם שיחה טובה וסקס נחמד ובילויים זה טוב. מריצים את זה קצת ונפרדים כידידים (או כבן זונה מאנייק נצלן... סתם, סתם).

כל זמן שאתה לא מורח אותה בסיפורים, זה לגיטימי.

תראה, אני רואה אנשים צעירים ובעיקר שם לב שאין להם מושג איך עושים קשר אנושי, בסיסי, בין גבר לאישה. יותר מדי זמן במסרים מידיים, אולי. יותר מדי ציפייה למלא כל הזמן אחד את השני בתוכן.

זה לא שאני איזה רב שגל. רב החיים שלי הייתי במערכת יחסים, אבל לזהות מישהי שמוצאת חן בעיניך, לפתח שיחה, להעביר ערב... נראה לי מיומנות בסיסית שפעם היתה כמעט לכל אחד. לפחות ככה נדמה לי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
^

תודה! בונה על זה שיעמדו בתור. שיפרתי את הפרופיל ממש, ואפילו קיבלתי כמה הודעות מבחורות על כך שהפרופיל שלי ממש טוב. נשאר לי רק לעשות סשן צילומים :lol:

נו, עכשיו תורך לשתף :wink: מה שינית?

פורסם (נערך)

sperial

נקודה מעניינת, תודה!

falou

כי זה לא. זה מרגיש מלאכותי ככה. אבל אני אדם של נקודות קיצון, אדם כזה של "הכל או כלום" ולכן יכול להיות שלדעתי, אם אין משיכה בדייט הראשון, אז זה לא בסדר.

Blaz00r

אני מתחייס רק ל OKC.

בגדול, קראתי בהרבה מקומות שהפרופיל שלך צריך להיות יוצא דופן.

קח דוגמא: בפרופיל של OKC יש פיסקה של The six things I could never do without

עכשיו, מה עושים הרבה אנשים? נכון רשימה של 6 דברים. וזה בנאלי, במקום זה תכתוב שם סיפור. משהוא בסגנון "המקלחת החמה שמלטפת את גופי אחרי ריצה בוקר קריר עם הכלב הנפלא שלי..."

במפשט אחד, הכנסתי 4 דברים. מקלחת חמה, ספורט, בקרים, וחיות מחמד. תמנע מבנאליות, כי כולם עושים את זה! כל אחד רושם "חמצן, טלפון, אינטרנט, סקס". זה בנאלי! שלא נדבר על זה שזה מראה על עולם פנימי ריק.

אותו דבר בשאר המקומות, ב self summery לדוגמא, כולם רושמים "[שם] בן [גיל], מתעסק ב [תחום עיסוק] ובזמני הפנוי אני [תחביב כלשהוא]".

אותו דבר ב typical friday, כולם! כולם יוצאים עם חברים ביום שישי. במה אתה מיוחד אם אתה כותב "בבר עם חברים או רואה כדורגל"? תנסה לחשוב על צורה יוצאת דופן לתאר את זה.

עוד נקודה: תימנע מפרטים יבשים כגון "ביישן, חמוד, אוהב מסיבות". אתה לא מרכיבים של חלב טרה 1%. אתה אוהב מסיבות? תכתוב משהוא בסגנון של "בסוף שבוע עבודה מעייף ומהנה, אני סוף סוף מחליף אל החליפה שלי, לליבוש casual ובדרכי לעוד מסיבה בעיר ללא הפסקה".

ודבר אחרון. אל תשתמש במילה "לא". ראיתי המון פרופילים של בחורות שכותובות ב you should message me if "אתה לא מעשן, לא צמחוני, לא גר עם ההורים" וכו'. יש בזה ריח של שליליות. משהו שמוריד לי את החשק לכתוב לבחורות כאלה, גם אם הן נראות טוב+. אפשר היה בכיף לנסח את זה בלי המילה "לא" - לדוגמא "את בחורה עצמאית, עם טעם מגוון באוכל, בחורה שאוהבת ספורט ואורח חיים בריא". ושוב, אל תעשה רשימה. תתאר את בחורת החלומות שלך. אתה רוצה שבת הזוג שלך תקום יחד איתך בבוקר לריצה ואז לשתות שייק בריא? תכתוב משהו בסנגון "את מוכנה לקום עוד לפני שהשמש זרחה, בשביל לצאת לריצת בוקר ולאחריה שייק פירות שימלא את שתינו אנרגיה להמשך יום מהמם". תיהיה ספציפי. אל תכתוב "את נושמת וניראת סביר". קראתי בכל מיני מקומות שככל שאתה ספציפי יותר, ככה זה מראה לבחורה שאתה רציני ובוגר ויודע מה אתה רוצה ממנה ומכך יודע מה אתה רוצה מעצמך ומהחיים. אבל גם אל תפרט עד פרטי פרטים. תן דגש על דברים שחשובים לך. אתה לא רוצה שהיא תעשן? תכתוב משהו בסגנון של "מנהלת אורח חיים בריא". תשאיר מקום לדברים שעליהם יהיה אפשר לדבר גם בשיחה פנים מול פנים.

בסופו של דבר תנסה לחשוב מחוץ לקופסא ולחשוב איזה סוג של בחורות אתה רוצה שיקראו את הפרופיל שלך. אתה רוצה מישהיא שיודעת לבטא את עצמה ביותר מ"מאמי, ים"? אז תכתוב יותר עליך, נכון זה מסנן את כאלה שלא יודעות לקרוא, אבל אתה באמת רוצה לצאת איתן?

בכל מקרה זה נורא תלוי אדם. אני אדם שיכול לכתוב קירות של טקסט (ראה תגובה זו), ולכן אני אנסה לפרט יותר. יש כאלה שפחות מתחברים לזה, ולכן יכולים לפרט פחות. המפתח זה להיות יצירתי. יש אלפי גברים שממלאים את הפרופיל כמו טופס 101. אתה צריך להיות יוצא דופן.

ותעשה גוגל על איך לכתוב פרופיל מוצלח. יש המון טיפים באינטרנט.

ותמונות כמובן. מישהו הביא פה לינק לרדיט לפני כמה עמודים.

לי אישית פשוט אין כרגע זמן לצאת לצילומים.

עריכה אחרונה על ידי raiden
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...