Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי זאת הקורולה מדברת, אבל אני עדיין חושב שלא כדאי לעשות סמים.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

גם סקס לא. מזה באמת מתים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמוליק,

תודה רבה! אני דיי לחוץ כי היא יצרה רושם טוב אז אני לא רוצה להרוס את זה.

falou

דיברנו דיי הרבה small talk כזה, והזנתי אותה להיפגש עוד לפני, פשוט היא לא יכלה. עכשיו היא יכולה אבל רק סופש. ועד הסופש יש עוד המון זמן אז אני לא יודע אם עד אז לכתוב לה או לא.

פורסם

הקלישאה הכי גדולה תמיד נכונה - פשוט תהיה עצמך, קרה לך משהו מצחיק/מעניין הרגע? שלח לה הודעה או תתקשר ושתף אותה! אל תשב עם יומן ותבדוק מתי שלחת הודעה ומתי לא!

תוציא את כל השטויות האלה מהראש שלך.

דבר שני - לנשום, קח כמה נשימות עמוקות ותרגע, תראה לה מי אתה באמת וששווה לה להיות איתך אבל אל תמכור את עצמך כי זה משעמם, תדברו על כל מה שעולה לך לראש ואל תתכנן יותר מדי, פחות ציפיות פחות אכזבות..

ויאללה, לך תזד**ן מה שנקרא

פורסם
גם סקס לא. מזה באמת מתים.

או נולדים, תלוי באיזה צד של זה אתה נמצא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ודאי, גם אני חושב שחובה לעשות תיאום ציפיות לפני. למשל, אני תמיד מכין את הבחורה בדייט הראשון שאני 1.68. אם אני רואה שזה נתון שלא כ"כ מתאים לה, זה חסך לי את הזמן ואת הכסף על דייט ראשון לא מוצלח. כנ"ל זה צריך להיות עם אנשים שיש להם גמגום קל, פזילה מסוימת בעיניים וסתם קרחת באיזור הקרקפת שהוסתרה כראוי בתמונות שאותו אדם העלה:-o

אתה מדבר על זה כאילו יש לך איידס.

אם היא ראתה את התמונות והסכימה להיפגש- הכל בסדר.

ברגע שאתה מעלה את זה מיוזמתך אתה בעצם מראה לה שהגובה שלך מפריע לך, ואז היא חושבת "אולי גם לי זה צריך להפריע?".

They are trying to ban me...

פורסם

+1. ממרומי 1.71 - אין מה לרכז על זה תשומת לב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בעיות של חוסר סרטן בריאות אולי.

ברצינות, לא יודע למה כולם מתלהבים מזה. ניסיתי כמה פעמים, הרגשתי חרא, פעם אחת הקאתי את הנשמה, ונשבעתי לא לגעת בזה יותר. זבל של דבר.

הקאת את הנשמה מגראס? אחי, חברים שלך מתקמצנים עלייך, נפלת על חומר מרוסס.

אין מצב להקיא מחומר נקי, אפילו להפך (ידוע כמנטרל בחילות, לא סתם נותנים את זה לחולי סרטן שעוברים כימו)

פורסם
שמוליק,

תודה רבה! אני דיי לחוץ כי היא יצרה רושם טוב אז אני לא רוצה להרוס את זה.

falou

דיברנו דיי הרבה small talk כזה, והזנתי אותה להיפגש עוד לפני, פשוט היא לא יכלה. עכשיו היא יכולה אבל רק סופש. ועד הסופש יש עוד המון זמן אז אני לא יודע אם עד אז לכתוב לה או לא.

תכתוב, אחרת היא תחשוב שאיבדת עניין

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין מצב להקיא מחומר נקי, אפילו להפך (ידוע כמנטרל בחילות, לא סתם נותנים את זה לחולי סרטן שעוברים כימו)

דווקא מחומר נקי לחלוטין אתה יכול להשתעל עד למצב שזה כבר לא נעים. כמובן שאם אתה 'מחוסן'(=עישנת הרבה) זה צ'יפס בשבילך.

עד כמה שזכור לי 'ממזר שמן' לא מעשן סיגריות, אז תחושות הבחילה בהחלט יכולות לנבוע מעירבוב פרח הקנאביס עם הרבה טבק. כפי שציינת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

למטופלי כימותרפיה נותנים תרופה בשם zofran נגד בחילות. מכיר את הנושא מספיק מקרוב לצערי.

אין שום היגיון לתת משהו שגורם לראש להסתובב, בתור תרופה נגד בחילות. זה כמו לטפל בכאב ראש בעזרת מוזיקת טכנו.

עד כמה שזכור לי 'ממזר שמן' לא מעשן סיגריות, אז תחושות הבחילה בהחלט יכולות לנבוע מעירבוב פרח הקנאביס עם הרבה טבק. כפי שציינת.

דווקא זה היה בתקופה שעדיין עישנתי סיגריות (הפסקתי לפני 4 שנים).

מה שכן, אני סובל ממחלת ים עוד מלידה, שזה גם קורה במטוסים ורכבים (כל עוד לא אני נוהג).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו כל תרופה אחרת, יש כאלו שזה מתאים להם ויש כאלה שלא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה מדבר על זה כאילו יש לך איידס.

אם היא ראתה את התמונות והסכימה להיפגש- הכל בסדר.

ברגע שאתה מעלה את זה מיוזמתך אתה בעצם מראה לה שהגובה שלך מפריע לך, ואז היא חושבת "אולי גם לי זה צריך להפריע?".

הכל נחמד וטוב על הנייר, אבל היו לי לא מעט דייטים שראיתי על הבנות שהן מתבאסות מעניין הגובה כשלא סיפרתי להן על כך מראש. ככה לפחות אני חוסך לעצמי זמן וכסף על דייטים ראשונים לא מוצלחים. כמו שרשמתי באחת ההודעות הראשונות שלי בת'רד, דווקא לבנות נמוכות זה הפריע יותר מאשר לבנות שהיו יותר גבוהות ממני.

אגב, אני לא בא בגישה של "החיים שלי בזבל, איך יצאתי נמוך?" אני נותן להן הרגשה שסבבה לי ועל ה*** שלי עניין הגובה ומוסיף איזה פאנץ' כמו "מה אני אעשה, כנראה שלא אכלתי מספיק פירות וירקות כשהייתי קטן".

רוצה? מצוין. מפריע לה? עובר לבאה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כולכם מדברים על שיחות טלפון וזה.

יש אנשים שלא אוהבים שיחות טלפון, לא יודע כמה אנחנו באוכלוסיה אבל אני בטוח שאני לא היחיד.

שונא שיחות טלפון, שונא. אני דוחה כול כך הרבה דברים רק כי צריך להתקשר לאנשהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
הכל נחמד וטוב על הנייר, אבל היו לי לא מעט דייטים שראיתי על הבנות שהן מתבאסות מעניין הגובה כשלא סיפרתי להן על כך מראש. ככה לפחות אני חוסך לעצמי זמן וכסף על דייטים ראשונים לא מוצלחים. כמו שרשמתי באחת ההודעות הראשונות שלי בת'רד, דווקא לבנות נמוכות זה הפריע יותר מאשר לבנות שהיו יותר גבוהות ממני.

אגב, אני לא בא בגישה של "החיים שלי בזבל, איך יצאתי נמוך?" אני נותן להן הרגשה שסבבה לי ועל ה*** שלי עניין הגובה ומוסיף איזה פאנץ' כמו "מה אני אעשה, כנראה שלא אכלתי מספיק פירות וירקות כשהייתי קטן".

רוצה? מצוין. מפריע לה? עובר לבאה.

אל תפגע, אבל לדעתי אתה או מדמיין שהם מתבאסות למרות שהם לא

או יוצר עניין/מדבר על הגובה וגורם להם לחשוב על זה.

הגברים במדינת ישראל ידועים בכך שהם לא גבוהים, אני 1.72 ואני ממש לא מרגיש גמד, בהחלט לא גבוה, אבל גם לא גמד.

שום פאנץ' ושום נעליים אתה 1.68 לא 1.58 אני אומר לך בוודאות מוחלטת מבלי להכיר אותך "אוכל סרטים" וזה הכל בראש שלך.

חוזר ואומר במדינתנו הקטנטונת (תרתי משמע) 1.68 ס"מ גובה זה נורמלי לחלוטין ולא צריך בכלל להעלות בשיחה.

*חוץ מזה תעגל ל-1.70 אף אחת לא תבוא ותבצע לך מדידות במקום :lol:

פורסם

falou

בטח שכן. צור ציפייה.

אני אומר, תמיד לחזר.

שתדע שאתה מחכה לזה.

ולהשקיע בדייט, לא (רק) בשבילה, אלא בשביל שגם אתה תהנה.

תקשיב, גם החכם באדם לא חסין לחנופה וכל אחד אוהב להרגיש מיוחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...