Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, Blaz00r הרים את הכפפה, לא רוצה לגנוב לו את הבמה, העיקר שתעדכן איך הלך אחרי הטיפול של בנצי :)

adidas1

מסכים איתך. אני ב OKC כבר המון זמן (מעל לכמה שנים לזכרוני) ואני לא באמת מתרגש מבחורות שלא עונות, אלה אם זו אחת שבאמת ניראת טוב או שיש לה פרופיל טוב. אבל אני כן מתרגש עדיין מבחורות שאתה מדבר איתן בוואטסאפ ופתאום הן נעלמות, אפילו שעוד אתמול בערב צחקתם על דברים מטומטים.

זה מצחיק, בחורות שלא ממש עושות לי את זה, דווקא זורמות ומעוניינות, וכאלה שאני רוצה אותן ההיפך.. לך תבין. :?

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז כל מיני אנשים, ובעקר נשים, ניסו לשדך לי את הבנות של החברו ואת החברות של הבנות

יש את זה גם היום.

אישתו של חבר ניסתה לשדך לי מישהי, אבל הסתבר שהיא נמצאת בבלרוס, ואני לא עוסק בייבוא אישי (אפילו לי יש סטנדרטים).

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
raiden, כפי שאתה מבין, אני זקן ממך בדור, ובימים שלי לא היו אתרי הכרויות, פשוט כיון שעדיין לא היתה מרשתת. אז כל מיני אנשים, ובעקר נשים, ניסו לשדך לי את הבנות של החברו ואת החברות של הבנות (ולפעמים אפילו את הבנות שלהם).

בתי העלמין ואתרי ההיכרויות מלאים בגלל אותה סיבה.

אגו.

ממזר שמן, בלארוס קצת פחות שווה אבל יבוא אישי מליטא זו לא מילה גסה. המשקל שלך והגובה שלה, ויש לבן שלך קריירה מובטחת בתור שחקן NBA :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
tבל אני כן מתרגש עדיין מבחורות שאתה מדבר איתן בוואטסאפ ופתאום הן נעלמות, אפילו שעוד אתמול בערב צחקתם על דברים מטומטים.

עזוב את הוואזאפ, זה מדיום מוגבל.

אחלה לתיאומים ומסרים קצרים, על הפנים לתקשורת מהותית, בטח כשאתה מתקשר עם מישהו שלא מכיר את האינטונציות של סגנון הדיבור שלך. פתח למלא אי הבנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טוב, Blaz00r הרים את הכפפה, לא רוצה לגנוב לו את הבמה, העיקר שתעדכן איך הלך אחרי הטיפול של בנצי :)

adidas1

מסכים איתך. אני ב OKC כבר המון זמן (מעל לכמה שנים לזכרוני) ואני לא באמת מתרגש מבחורות שלא עונות, אלה אם זו אחת שבאמת ניראת טוב או שיש לה פרופיל טוב. אבל אני כן מתרגש עדיין מבחורות שאתה מדבר איתן בוואטסאפ ופתאום הן נעלמות, אפילו שעוד אתמול בערב צחקתם על דברים מטומטים.

זה מצחיק, בחורות שלא ממש עושות לי את זה, דווקא זורמות ומעוניינות, וכאלה שאני רוצה אותן ההיפך.. לך תבין. :?

כמו שרשמו פה קודם, בחורות מריחות נואשות מקילומטרים וגם אצלי זה ככה.

בחורות שלא עושות לי את זה ומשום מה אני מתכתב איתן-אני עונה באדישות, לא כ"כ מתעניין, לפעמים עונה פעם בכמה שעות.

בחורות שאני כן רוצה-אני מתעניין, עונה די במהירות, שואל לעיתים יותר מידי שאלות.

אין מה לעשות, הן, כנראה, קוראות את זה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

avk

אני מבין את מה שאתה אומר אבל זה נוגד את כל העקרונות של תיקשורת בינאנושית!

למה שבחורה תרצה לצאת עם גבר שלא מתעניין בה, עונה פעם בכמה שעות ובכלל יש לו דברים חשובים יותר על הראש ממנה?

עוד פושקין אמר: "ככל שאנחנו אוהבים את האישה יותר ככה היא אוהבת אותנו פחות".

אבל זה מטריף אותי! זה רק נשים ככה!

אם אני מזמין חבר שלי לשתות בירה והוא מתעלם, אני אנסה שוב בפעם אחרת. ואם גם אז הוא מתעלם אני פשוט לא אזמין אותו יותר כי אני אבין שהוא לא מעוניין להיפגש איתי. אצל נשים זה הפוך! זה פשוט משגע את המוח הגברי שלי.

falou

כן אני מבין. אבל זה מדיום הכרחי על מנת להזמין בחורה לארוחת ערב \ דייט. יש כאלה שאמרו לי במפורש "הנא הסמפר שלי, אבל בנתיים רק וואטסאפ".

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם (נערך)

אושריקו

הוא מתכוון לבדיוק לההיפך. אתה צריך להיות אדיש ומשחק אותה כאילו "עזבי אותי משיחות שלך על החיים, יש לי ביצה שמאלית שמגרדת וזקוקה ליותר תשומת לב ממה שאני רוצה להעניק לך, כי אתה בכלל לא מעניינת אותי ואני מדבר איתך רק בשביל להחזיק אותך על אש נמוכה כי אולי יום אחד אחליט שאת מספיק ראויה בשביל שאזמין אותך לאורחת ערב במקדונלדס".

קצת בהגזמה, אבל בסגנון הנ"ל. :lol:

ואגב, עצה ידידותית. אני שם לב לתופעה בהודעות שלך. אתה נוטה לקרוא לבחורות בשמות לא יפים. אתה בחור חכם, אל תירד לרמה של "כל הבנות ז****" וכו'. האמן לי אני מבין את התיסכול שלך מאוד, אבל יחס גורר יחס.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
avk

אני מבין את מה שאתה אומר אבל זה נוגד את כל העקרונות של תיקשורת בינאנושית!

למה שבחורה תרצה לצאת עם גבר שלא מתעניין בה, עונה פעם בכמה שעות ובכלל יש לו דברים חשובים יותר על הראש ממנה?

עוד פושקין אמר: "ככל שאנחנו אוהבים את האישה יותר ככה היא אוהבת אותנו פחות".

אבל זה מטריף אותי! זה רק נשים ככה!

אם אני מזמין חבר שלי לשתות בירה והוא מתעלם, אני אנסה שוב בפעם אחרת. ואם גם אז הוא מתעלם אני פשוט לא אזמין אותו יותר כי אני אבין שהוא לא מעוניין להיפגש איתי. אצל נשים זה הפוך! זה פשוט משגע את המוח הגברי שלי.

falou

כן אני מבין. אבל זה מדיום הכרחי על מנת להזמין בחורה לארוחת ערב \ דייט. יש כאלה שאמרו לי במפורש "הנא הסמפר שלי, אבל בנתיים רק וואטסאפ".

9255444a6bd4760eb8da5ed4ccb85334.jpg

מ.ש.ל

פורסם (נערך)

אני מסכים איתכם ואני משתדל גם לבחורות שאני מעונייין בהן מאוד לא לחפור יותר מידי. אם אני רואה שהתשובות שלהן הן "כן, לא, שחור, לבן" אני מפסיק לשלוח להן הודעות ולפעמים הן פתאום גם שולחות לי. כמו שאמרתם, נשים זה עם שאף פעם לא נבין.

לגבי הטינדר והקיופיד, אני רואה שהרבה בחורות רושמות בפרופיל ש"תמונות ללא חולצה מורידות להן". זה מוזר, כי ברגע שפתחתי פרופיל חדש ושמתי תמונה ללא חולצה(יש לי ריבועים), כמות ההודעות והמאצ'ים שקיבלתי עלתה לפחות פי כמה.

מה שהפריע להן אצלי, בד"כ, היה עניין הגובה.

עריכה אחרונה על ידי avk

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
ממזר שמן, בלארוס קצת פחות שווה אבל יבוא אישי מליטא זו לא מילה גסה. המשקל שלך והגובה שלה, ויש לבן שלך קריירה מובטחת בתור שחקן NBA :lol:

אני בגובה 1.86 לא כולל נעליים.

אישה יותר גבוהה מזה, זה כבר מפחיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אושריקו

הוא מתכוון לבדיוק לההיפך. אתה צריך להיות אדיש ומשחק אותה כאילו "עזבי אותי משיחות שלך על החיים, יש לי ביצה שמאלית שמגרדת וזקוקה ליותר תשומת לב ממה שאני רוצה להעניק לך, כי אתה בכלל לא מעניינת אותי ואני מדבר איתך רק בשביל להחזיק אותך על אש נמוכה כי אולי יום אחד אחליט שאת מספיק ראויה בשביל שאזמין אותך לאורחת ערב במקדונלדס".

קצת בהגזמה, אבל בסגנון הנ"ל. :lol:

ואגב, עצה ידידותית. אני שם לב לתופעה בהודעות שלך. אתה נוטה לקרוא לבחורות בשמות לא יפים. אתה בחור חכם, אל תירד לרמה של "כל הבנות ז****" וכו'. האמן לי אני מבין את התיסכול שלך מאוד, אבל יחס גורר יחס.

המקרה המדובר קרה לי, למרות שהלך מצויין 3-4 דייטים , לאחר מכן הבחורה אמרה לי ולחבר שלי ששידך בינינו שלא שיתפתי מספיק וכאילו שלא התעניינתי יותר מדי. לך תבין , אני לא רואה את עצמי יותר רודף אחרי נשים - בדיוק כמו בספר.

זה עם מתוסבך, אין מה לעשות. אפילו לפיקאפרים יש מלא כשלונות עד שמצליחים...

אל תדאג, ברור שיש בחורות טובות אבל באיזור שאני גר, אני מרשה לעצמי קצת להגיד שזה הפוך ושאני יודע על מה אני מדבר ואלו שהן "מבית טוב" תפוסות!

פורסם

אושריקו, תתחיל עם בחורות רעות. תלמד. תשתלם. אח"כ תתמסד.

פורסם

אותך.

במה?!

מה כבר ייקרה...?

קצת סקס סמים ורוקנרול לא הרגו אף אחד.

תבוא מישהי קצת פרועה, תשחרר לך את הצ'אקרות, רק טוב ייצא לך מזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...