Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכי גרוע. סקס זה חוויה לכל החושים. חוש אחד נדפק - הכל הלך.

והבחור שלנו מחפש קשר רציני, איך אפשר לחיות עם דבר כזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחורה: ניסיתי אנאלי ולא אהבתי.

תגובה: פשוט היית עם מישהו שחשב רק על עצמו, נגיד ויש מנה מפורסמת שהרבה אנשים ממליצים עליה, ניסית אותה פעם במסעדה גרועה ולא אהבת, האם תנסי שוב במסעדה מצויינת כאשר המנה מומלצת על ידי השף?

^

בנצי מסביר את משמעות הביטוי "לאכול בתחת".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוקי מרפי תקפים גם בעניין הכרויות.

כשאתה לבד-שולח מיליון הודעות באפליקציות, מקבל בקושי הודעה אחת חזרה(וגם היא ממישהי ששלחת לה הודעה כשהיית חרמן מידי).

אתה מתחיל לצאת עם מישהי-20 הודעות חדשות בקיופיד, 40 התאמות חדשות בטינדר ובנות שסיננו אותך שנים פתאום שולחות הודעות.

הקצנתי את המספרים, אבל מבוסס על סיפור אמיתי שקורה לי כרגע. מרפי הזה...

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

זה כמו עם עבודה.

כשאתה מחפש, בקושי מתקשרים אליך, כשכבר מצאת, אז אתה מקבל מבול של טלפונים ומיילים עם הצעות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

avk

בדיוק.

כשהייתי עם בחורה, אני הולך ברחוב ורואה איך בחורות פתאום מסתכלות עלי, עושות לי עיניים. לך תבין.

אגב בנצי, אתה הגיבור שלי!

פורסם
avk

בדיוק.

כשהייתי עם בחורה, אני הולך ברחוב ורואה איך בחורות פתאום מסתכלות עלי, עושות לי עיניים. לך תבין.

אגב בנצי, אתה הגיבור שלי!

הוא לא הגיבור לו אתה זקוק, הוא הגיבור לו אתה ראוי

הוא בנצי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה כמו עם עבודה.

כשאתה מחפש, בקושי מתקשרים אליך, כשכבר מצאת, אז אתה מקבל מבול של טלפונים ומיילים עם הצעות.

אז כנראה שלנשים יש באמת חושים על טבעיים בקטעים האלה...

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הן פשוט מריחות אדישות...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש לי שאלה אבל רק למי שיש זין וביצים לענות לי באמת.

קודם כל, נשרף לי הלוח אם במחשב ויצא ממנו עשן, אם בא לכם לצחוק קצת אתם מוזמנים.

לאחרונה אני עצבני ושמתי לב שכל פעם שאני נזכר בזאת שאני דלוק עליה מהסופר לשעבר אני מרגיש קצת יותר טוב.

בפעם האחרונה שכתבתי לה זה היה לפני חודשיים , שענתה לי בהתחלה ואחר כך סיננה.

ברור לי שייתכן שזה שאמרתי לה שרציתי אותה גרם לה להתרחק, מצד שני היא אמרה לי שברור שאני יכול לשלוח הודעות ופשוט זה לא יילך בקטע רומנטי.

כרגע אני לא מוצא שום בחורה אחרת והפנטזיה על להשיג אותה מכניסה בי קצת אקשן ושמחה.

בקיצור, שווה לשלוח הודעה אחרי חודשיים שוב ולנסות את המזל ללא להזמין אותה להיפגש שוב כמובן.

פורסם

ת'כלס. בתקופה שהכרתי את חברה שלי (בטינדר) הייתי מקבל איזה מאטצ' אחד בשבוע (להיות הגון - לא עשיתי הרבה סוויפים). אני זוכר שבשבוע שהכרתי אותה היו לי 6 או 7 מאטצ'ים חדשים - בקטע של "איפה הייתן כל הזמן הזה".

בסופו של דבר זה היה דווקא שימושי כי יצאתי עם 3 מהן ואז היה קל מאוד לראות שהיא בקלות מנצחת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אושריקו

קח עצה.

שכח ממנה.

הייתי בסרט דומה. שנמשך חצי שנה.

היא לא באמת זאת שמעלה לך חיוך או נותנת לך תשוקה להמשיך לחיות.

זה ישמע רע, אבל תנסה לעכל את זה עם ראש פתוח:

היא פשוט כרגע האופציה היחידה שלך. זה הכל. היא לא מיוחדת. אבל היא היחידה שנמצאת ב"הישג ידך". אין בה שום דבר מיוחד פרט לזה שלך נראה שאתה יכול לזכות בליבה. אם מחר פתאום תמצא מישהיא אחרת, אתה תבוא לפה ותגיד שזאתי החדשה שמצאת היא אהבת חייך ונותנת לך רצון לחיות ועוד כל מיני דברים שגברים ממציאים לעצמם (כן, גם אני).

תנסה לעכל את זה עם ראש פתוח.

ואחרי שעכלת את זה, קח עוד עצה: באהבה אין חוקים. לך תדע, אולי אם תשלח לה הודעה שוב, היא תסכים להיפגש ותחיו באושר ועושר לנצח נצחים.

בהצלחה! :wink:

בנימה זו, סוף שבוע נפלא לכולם! שלכל הרווקים פה יהיה סופ"ש מלא דייטים, נתראה לאסיפת העצות והסיפורים השבועית ביום ראשון בבוקר.

פורסם

האמת שהיא גם לא נראית הכי טוב אלא פשוט חמודה פיזית. כנראה שאתה צודק, אבל ציינתי את זה שזאת האחרונה שהשאירה עליי חותם ואין משהו באופק.

אם הקודמת הייתה נורמלית והייתה סגורה על עצמה זה לא היה קורה.

עוברים הרבה עד שמשיגים משהו טוב אבל הזמן בינתיים רץ ואין כלום.

דרך אגב, השרשור שלך אחד המוצלחים מאז קם הפורום, תיהנה מזה ^^.

פורסם
ת'כלס. בתקופה שהכרתי את חברה שלי (בטינדר) הייתי מקבל איזה מאטצ' אחד בשבוע (להיות הגון - לא עשיתי הרבה סוויפים). אני זוכר שבשבוע שהכרתי אותה היו לי 6 או 7 מאטצ'ים חדשים - בקטע של "איפה הייתן כל הזמן הזה".

בסופו של דבר זה היה דווקא שימושי כי יצאתי עם 3 מהן ואז היה קל מאוד לראות שהיא בקלות מנצחת...

גם אני נפלתי למערכת יחסים בטינדר.... אנחנו צריכים לפתוח קבוצת תמיכה, בשבילי טינדר הייתה דרך נהדרת להעביר את הזמן בפקקים (ואני נוהג הרבה, בגלל זה היו לי מעל ה2000 מאצ'ים), זה חסר לי, לפעמים מהשעמום אני סתם עושה swipe כשהמסך כבוי.

haters will hate

פורסם

כן, יש סרטים מצחיקים וכייפיים , אבל אנחנו יודעים שזה סרט, ראה את הסרט שושנת קהיר הסגולה

התפרסם אתמול מחקר בדיוק על נושא דומה - ידידות בין גבר לאישה.

והתברר כי אין דבר כזה, תמיד אחד מהצדדים בשקט , האמין ורצה כי מערכת הידידות

תהפוך לקשר רומנטי, לכן חבל להיקשר ולחיות באשליות.

טוב שהכרתה את הבחורה הזו - כעת יש לך אמת מידה איך אתה אמור לחוות הכרות עם בחורה.

וכאשר תכיר בחורה אשר תעשה לך קצת פרפרים כאלה ותהיה מתוקה, זה הכיוון הנכון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...