Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, אני מוקף פה בחברים שנמצאים בטינדר, ללא הצלחה.

אני מטפל להם בפרופיל, בוחר את התמונות הנכונות, כותב את הפרופיל מחדש וזה עובד.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

raiden - נהפוך הוא. להן יש שעון ביולוגי שמתקתק יותר מהר משלך. איני יודע בן כמה אתה, אבל איפה שהוא סביב גיל 28-30 (אולי היום קצת יותר) מתחיל לחץ ביולוגי, שלא לדבר על הלחץ הסביבתי.

אני לא מכיר את אתרי ההיכרויות ואת האוכלוסיה המסתובבת בהם. כנראה שאתה צריך להתחיל להפעיל את החברה הלא וירטואלית שסביבך, אני בכלל לא אופתע אם במציאות אתה נשמע ונראה הרבה יותר טוב מאשר באיזה אתר שבו מציצים ועוברים הלאה. ההבדל בין דפדוף בקטלוג לבין פגישה של חצי שעה - שעה תהומי, זה נכון ב"איקאה" וזה נכון בהיכרויות. כמובן שאין לי מושג מה הקריטריונים של הנשים באתרים האלה, אבל יתכן שגם הן מכוונות לרמות בלתי מושגות ונמצאות בדיוק במצב שלך, בלי לדעת שאתה ועוד גברים רבים וטובים רק מחכים להן. צריך רק להתאמץ ולחפש את האחת שנפל לה האסימון שמבינה שעד כה היא טעתה. ולא יעזור, זה מצריך הרבה סבלנות מצידך. אבל גם סיכוי טוב שהמאמץ ישתלם בטווח הארוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תראו, אני מוקף פה בחברים שנמצאים בטינדר, ללא הצלחה.

אני מטפל להם בפרופיל, בוחר את התמונות הנכונות, כותב את הפרופיל מחדש וזה עובד.

יאללה תרים את הכפפה ונעשה את זה פה. אין לי בעיה להיות ראשון

פורסם
מציע שתנסה לשדרג את הפרופיל של ריידן, כך נראה אם באמת זה יכול לעבוד בארץ.

רעיון מעולה!

יאללה ראיידן תראה לנו שאתה רציני :)

They are trying to ban me...

פורסם
בבקשה תעלה צילומי מסך של הפרופיל שלך

Sent from my Spaceship using Tinder

http://imgur.com/a/43U9I

התמונות שאני משתמש בהן כרגע, באותו סדר כמו בלינק

פרופיל:

"בדיחה שנונה להראות חוש הומור.

רשימה של תחביבים ודברים שאני נהנה מהם.

אישור שהכלב בתמונות באמת שלי להראות שאני אחראי ואכפתי.

הערה על זה שאני יודע לבשל."

לך על זה

פורסם
http://imgur.com/a/43U9I

התמונות שאני משתמש בהן כרגע, באותו סדר כמו בלינק

פרופיל:

"בדיחה שנונה להראות חוש הומור.

רשימה של תחביבים ודברים שאני נהנה מהם.

אישור שהכלב בתמונות באמת שלי להראות שאני אחראי ואכפתי.

הערה על זה שאני יודע לבשל."

לך על זה

אתה בחור נאה, יש פוטנציאל.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלת אישור והמלצה מבנצי.

תכניס את זה לקו"ח שלך ולא תצליח להתמודד עם כמות הפניות מבחורות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנצי- קבל עוד תודה.

אני בטוח 99% שהפרופיל שלך עובד בגלל הזקן והחתול. וזה שאתה נראה גבוה.

זקן גידלתי (אחד המרשימים), עכשו אני צריך שמישהו יצלם אותי מבשל (אוווו, כשאני מפעיל את המעשנת החדשה שלי!)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כרגע גם יש לי שיער ארוך, אם רק הייתי רווק...

אלו היו נכנסות לפרופיל:

3f05a4b1735cbaeb664238937575e684.jpg

ce8ac46a25a6da8bd8423e76f6098ede.jpg

אני שפוך מעייפות, ראיידן, נסדר לך אחלה פרופיל.

haters will hate

פורסם

כמו שאמרתם, יש ימים / שבועות בלי הכרות אחת ודווקא כשמכירים מישהי פתאום נופלים עליך עוד 3 דייטים ואז צריך להתחיל לג'נגל. למרות שאני מנסה לא לג'נגל, זה לוקח המון אנרגיות ובאופן כללי אני לא חושב שזה מכובד. אני עושה את זה בגלל שאני מכיר את הסטטיסטיקה, הסיכוי שיצא קשר מדייטים הוא מאוד נמוך, אם אתה מגביל את עצמך לדייט אחד כל פעם הסיכויים שתכיר מישהי יורדים עוד יותר ממה שהם כבר נמוכים.

לגבי בחורות שלא חוזרות, או שולחות הודעה ונעלמות. אין מה להתרגש מזה, ככל שתפסיק להתעסק בלמה לא חזרו אלי, למה עשו לייק ולא כתבו, למה לקחו טלפון ולא התקשר יהיה לך קל יותר. לפעמים יש לי שבועות בלי הכרות אחת אבל כבר הבנתי איך המטוטלת הזו עובדת, יש תקופות טובות ותקופות רעות. אחרי תקופה רעה תמיד מגיעה תקופה טובה עם הרבה הכרויות. לא תמיד יוצא משהו מהדייטים האלה, אבל לפעמים כן, ולאו דווקא סקס. כבר מזמן הפסקתי להתרגש מהאם הבחורה תחזור אלי, נותן טלפון, רוצה להתקשר, סבבה, לא מתקשרת, גם אחלה, לא ממש מטריד אותי.

לפעמים אני מכיר בחורות שממש עושות לי את זה, וכשהן לא מעוניינות זה קצת מאכזב ואז אני אומר לעצמי שמה הסיכוי שאפגוש עוד בחורה כזו... אבל אז מגיעה עוד מישהי שמאוד מוצאת חן בעיניי. אז גם שלפעמים נראה שאין בחוץ מישהי שמתאימה לך צריך לזכור שכנראה יש כמה כאלה ומדי כמה דייטים אתה פוגש אחת כזו. עכשיו רק נשאר שגם היא תהיה מעוניינת כמוך.

ובנצי, זה לא יפה להוציא לנו ת'עיניים, כמות המאצ'ים שיש לך זה משהו שלא הצלחתי להגיע אליו בשנה בטינדר. עכשיו הטינדר כבר מחוק ונשארתי רק עם ה OKC.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...